کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عجب سوت کوری شده این تاپیک بنده بامیانگین 205درسبددارم فعلا بازار خوابه بالای 400از خوااب بیدار میشه
بزودی میارمش بالا امروز 95/5/18قیمت 218تومان
از دوصفحه قبل بیاد بالا فعلا حدود 30درصد کمتر ازیک ماه بهم گین داد روزی که معرفی کردم سهم منفی بود وکسی نگاش نمیکرد
فعلا بادیدمیان مدت سهامداری خواهم کرد دوستان کوتاه مدت وارد نشن وتو این قیمتها به کسی پیشنهاد خرید ندارم
50درصد هم نقد دارم یه سهم توپ پیدا کردم خریدام تافردا تکمیل شد فردا تو بازار اعلام خواهم کردالبته توصیه ای به خرید وفروش ندارم
دوباره یک کد حقیقی اومده بالای یک درصد
و امروز هم سه تاشون خرید داشتن
بازی سهم داره هر روز جالبتر میشه
امروز سهمو رها کردن اومد پایین تا دوباره بتونن خوب جمع کنن
طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
@signal1357
سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال
روزی که سهمو معرفی کردم زیر 220درمنفی داشت معامله میشدوکسی نگاش نمیکرد وتاپیکشو از صفحه 3بالا اوردم
بنده هم میانگینم 205 یعنی کمتر از یک ماه بالای 30درصداونم تواین بازارخراب سودداد فعلا سهامداری خواهم کرد
اما تعدادزیادی دوستان پی ام دادن که تازه میخوان وارد تکنو بشن بنده تو این قیمتها توصیه نمیکنم واسه خرید...
در حال حاظر واسه خریدبه تاپیک ومعادن مراجعه کنید
کنو
اخبار شرکت خیلی خوبه و با مدیریت جدید و خروج شرکت از بلک لیست سپاه و تایید نمونه ۳ محصول جدید توسط پالایش و پخش و اخبار بسیار خوب از دریافت مطالبات و قرارداد جدید این شرکت ۱۶ میلیاردی میتونه با کوچکترین تحولی سودشو به شدت افزایش بده این سهم قبلا سابقه رشد از ۱۲۰ به بیش از ۱۰۰۰ تومان رو با رو کردن قراردادها داشته و استعداد چنین حرکتهایی رو با رو کردن اخبار خواهد داشت.
محسن موجودی, [29.08.16 10:52]
[Forwarded from M. Mojodi]
M. Mojodi:
♦️پمپ بنزینسازی در ایران ممنوع شد
?یک مقام مسئول با تشریح شرایط جدید احداث جایگاه سوخت،از ممنوعیت صدور مجوز ساخت انفرادی جایگاه جدید بنزین، گازوئیل و CNG خبر داده و گفته مجوز جایگاهسازی صرفا برای شرکتهای برند صادر میشود.
خبري جالب كه وزير نفت البته قبلا وعده اش رو داده بود ، شركتهايي مثل پارسان به دنبال اين كارها بودن يعني خريد گروهي پمپ بنزين.
این خبر واسه تکنو بسیار عالیه چون بازار انحصاری رو در مقابل خودش داره
بازیگر فوق حرفه ای داره این سهم تا دیروز صف میلیونی چیدن واسش دیدن فروشنده نداره امروز صفو حذف کردن که تعداد بیشتری جمع کنن
بنده با میانگین205 با دیدمیان مدت سهامداری خواهم کرد هدف خیلی بالاست
نظر