کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینم حرفیه
ولی اگر رفت روی 150 تومان دیگه نخرید چون اونجا ما داریم کم کم خارج میشیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اینم حرفیه
ولی اگر رفت روی 150 تومان دیگه نخرید چون اونجا ما داریم کم کم خارج میشیم
تمام عزیز و دوست داشتنی
من نظرمو گفتم که میتونه اشتباه باشه البته خیلی وقتها درست بوده ،نکته بعری پس منو نشناختی هنوز که سهم سایپا با اون عظمت ۱۶۰ نمیخرم بیام خپارس رو با میلیاردها شناوری بخرم
در مورد اینم حرفیه ، بعله چند روز پیش غکوروش تو صف خرید ۴۰۱۱ سنگین پیشنهاد بدی و یهو غیب بشی ??
اونم حرفیه ....خخ
تمام عزیز و دوست داشتنی
من نظرمو گفتم که میتونه اشتباه باشه البته خیلی وقتها درست بوده ،نکته بعری پس منو نشناختی هنوز که سهم سایپا با اون عظمت ۱۶۰ نمیخرم بیام خپارس رو با میلیاردها شناوری بخرم
در مورد اینم حرفیه ، بعله چند روز پیش غکوروش تو صف خرید ۴۰۱۱ سنگین پیشنهاد بدی و یهو غیب بشی ??
اونم حرفیه ....خخ
میشه اون کامنتی که من پیشنهاد خرید غکورش دادم را بالا بیاری با لینک صفحه بزاری تا منم ببینم؟؟
من خیلی هنر کنم میگم امروز یه سهمی را خریدم یا فروختم
دیگه جرات نمیکنم به کسی پیشنهاد خرید یا فروش یک سهم خاص بدم
واقعا توی این بازار انجام اینکار جایز نیست
من غکورش خریدم ولی گفتم توی صفر تابلو بیشتر میخرم الانم با میانگینی که کم کردم بازم 4درصد با پول کارگزاری تو ضررم ولی اونو برای مجمع خریدم فعلا در سبدم خواهد بود تا با سود خارج بشم
الان در مورد همین خپارس هم ممکنه شما دوست عزیزم یا یکی دیگه بیاد بگه فلانی گفت خپارس بخرید
همین الان بازم میگم من کلا پیشنهادی به خرید یا فروش نمیدم
لطفا بازم زیر نوشته های من (محل امضا من) مطالعه بفرمایید
متشکرم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ارزون ترین سهم خودرویی الان خپارسه
پرحجم ترین سهم هم خپارس است
کمترین رشد از کف قیمتی در بین لیدرهای گروه مال این سهمه
بیشتر اصلاح قیمتی از سقف قیمتی بعد از خگستر هم مال این سهم است
باید ببینیم در ادامه میتونه عنوان بیشتر صف خرید
و بیشترین بازدهی گروهش را هم بدست بیاره؟!
... پی نوشت
الان بقیه گروه صف خرید هستن ولی این مثبت4 معامله میشه
خدا خواست و ما توانستیم
... پی نوشت
لنگ حجم مبنا نمونیم خوبه ?.... سختیش این دو سه روزه....
خدا خواست و ما توانستیم
کمترین رشد از کف قیمتی در بین لیدرهای گروه مال این سهمه
بیشتر اصلاح قیمتی از سقف قیمتی بعد از خگستر هم مال این سهم است
... پی نوشت
از دید بنیادی یکی از بدترین نمادها در گروه خودرو هست. با اطلاعات دقیق ار داخل شرکت این رو میگم. این شرکت بالاترین زیان از محل تحریم ها دید.
نظر