پارس خودرو ( خپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

پاسخ : پارس خودرو ( خپارس )

فردا کل گروه خودرو مثبت خواهد شد لذا خپارس صف خريد فرداش بسيار قوي خواهد بود.چون الان هم داره مثبت فردا معامله ميشه.
    45ميليون سهم معامله شد.
    بيمه ايران هم فردا ديگه صفر ميکنه ميره پي کارش.
    .................................................. ...........

نظر

• mnm
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 155

کیانوش جان میتونی در مورد حق خپارس راهنمایی کنی چون من توی این چیزا وارد نیستم و اینکه حقش چند قیمت میخوره و بعد افزایش سرمایه چه مدت طول میکشه تا حق باز شه؟اگه مثلا خپارس به گفته شما78تومن بشه؟! و اینکه حقش ارزش خرید داره مثلا برا یک ماه

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط mnm پست شده است View Post
        کیانوش جان میتونی در مورد حق خپارس راهنمایی کنی چون من توی این چیزا وارد نیستم و اینکه حقش چند قیمت میخوره و بعد افزایش سرمایه چه مدت طول میکشه تا حق باز شه؟اگه مثلا خپارس به گفته شما78تومن بشه؟! و اینکه حقش ارزش خرید داره مثلا برا یک ماه
        سهم حق تقدم نخواهد داشت چون افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي هست.
        1 سهم ميشه 3.4سهم
        و حدود 2ماه بعد از افزايش سرمايه اون 2.4سهم را ميتوني بفروشي.
        لذا اگر بعد از افزايش سرمايه 100تومان قيمت بخوره هر سهم شما ميشه 340تومان .
        ..................................................
        الان قيمت سهم 266تومان هست .بنابراين سهم ميتونه رشد کنه.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          سهم حق تقدم نخواهد داشت چون افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي هست.
          1 سهم ميشه 3.4سهم
          و حدود 2ماه بعد از افزايش سرمايه اون 2.4سهم را ميتوني بفروشي.
          لذا اگر بعد از افزايش سرمايه 100تومان قيمت بخوره هر سهم شما ميشه 340تومان .
          ..................................................
          الان قيمت سهم 266تومان هست .بنابراين سهم ميتونه رشد کنه.
          دوست عزیز من چندبار راجع به این 100 تومان که میگید پرسیدم اما جواب درستی داده نشده،کدام قانون و منطق و حساب و کتابی میگه که اگه سهمی قیمت تئوریک بعد از افزایش سرمایه اون زیر 100 تومان دربیاد حتما 100 تومان باز میشه؟؟؟

همین الان اگه قیمت پایانی خپارس رو در نظر بگیریم یعنی 2661 ریال، با 240 درصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی به قول شما یک سهم تبدیل میشه به 3.4 سهم و قیمت تئوریک بازگشایی بعد از افزایش سرمایه میشه تقریبا 858 ریال ! حالا چند درصد بالا و پایین هم داره ولی نه دیگه 17-18 درصد بالاتر روی 100 تومان؟ نمیدونم چه اصراری دارید شما که وعده بدید این سهام بعد از افزایش سرمایه 100 تومان باز میشه؟؟؟

نکته بعدی اینکه سهام جدید بعد از ثبت افزایش سرمایه در ثبت شرکتها آماده فروش میشه و تا اون موقع معلوم نیست قیمت سهم چند شده باشه ! اینکه زمانش کی باشه بستگی داره به اینکه شرکت چقدر تلاش کنه تا سرمایه زودتر ثبت بشه، اما شما قیمت بعد از افزایش سرمایه رو همینجوری 100 تومان میگیرید و تازه سهام ناشی از افزایش سرمایه رو هم با همین قیمت حساب می کنید و می گید 340 تومان میشه !!!

نظر

• صاحب قران
            عضو جدید
            • Apr 2014
            • 3

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            دوست عزیز من چندبار راجع به این 100 تومان که میگید پرسیدم اما جواب درستی داده نشده،کدام قانون و منطق و حساب و کتابی میگه که اگه سهمی قیمت تئوریک بعد از افزایش سرمایه اون زیر 100 تومان دربیاد حتما 100 تومان باز میشه؟؟؟

همین الان اگه قیمت پایانی خپارس رو در نظر بگیریم یعنی 2661 ریال، با 240 درصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی به قول شما یک سهم تبدیل میشه به 3.4 سهم و قیمت تئوریک بازگشایی بعد از افزایش سرمایه میشه تقریبا 858 ریال ! حالا چند درصد بالا و پایین هم داره ولی نه دیگه 17-18 درصد بالاتر روی 100 تومان؟ نمیدونم چه اصراری دارید شما که وعده بدید این سهام بعد از افزایش سرمایه 100 تومان باز میشه؟؟؟

نکته بعدی اینکه سهام جدید بعد از ثبت افزایش سرمایه در ثبت شرکتها آماده فروش میشه و تا اون موقع معلوم نیست قیمت سهم چند شده باشه ! اینکه زمانش کی باشه بستگی داره به اینکه شرکت چقدر تلاش کنه تا سرمایه زودتر ثبت بشه، اما شما قیمت بعد از افزایش سرمایه رو همینجوری 100 تومان میگیرید و تازه سهام ناشی از افزایش سرمایه رو هم با همین قیمت حساب می کنید و می گید 340 تومان میشه !!!
            ربطی به منطق و قانون نداره. تجربه تو بورس ایران اینو میگه و تجربه‌ای است که بارها تکرار شده. میگی نه، این دفعه هم نگاه کن.

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

من بر اساس چشم اندازهاي خودم صحبت مي کنم و اساسا ادم خوش بين و داراي چشم اندازهاي مثبت و قشنگي هستم. به اون اگري را هم که اول جمله ام اوردم دقت کنيد.
              اکثرا من را مي شناسند و به من بعنوان يک ادم خيالاتي و تخيلي نگاه مي کنند گرچه خودم ايطور فکر نمي کنم.
              در يکماه گذشته خپارس 40درصد بازدهي داشت نوش جون انهايي که سود کردند.و من خپارس 107توماني در پرتفوي دارم.
              فرض من اين هست که اگر خکاوه با 43تومان زيان براي سال 93 و خاور با 32تومان زيان براي سال 93 دارند 80 و 90 معامله ميشند لذا خپارس ميتونه با چند ريال سود حداقل 100تومان معامله بشه گرچه يک وقت در بازار خوب ممکنه 120تومان هم باز بشه يا تو بازار بد ممکنه 80تومان هم باز بشه.
              .................................................. ..............
              در ضمن انچه که من مي گويم نظرات من هست و ممکنه 100درصد اشتباه باشد.و تا کنون هم چند بار اين مطالب را گفته ام .
              من از نظرات جنابعالي و ساير دوستان خيلي بهره مند شده و خواهم شد.

نظر

• نجاT...
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 2639

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                به نظرم فردا کسی که از ترس منفی شدن مذاکرات سهمی رو میفروشه رکب میخوره! حالا تو هر گروهی!
                بیشتر اخبار رو بخونید و بیشتر آنالیز کنید...
                البته نوسان گیران خودرویی میتونن سودشون رو سیو کنن
                ما که خپارس داریم و فعلا فروشنده نیستیم تا نتیجه ی قطعی مذاکرات
                اینو جمعه شب نوشتم،وقتی همه دم میزدن از شکست مذاکرات!
                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
                  با امدن خبر تاریخ مجمع افزایش سرمایه / اگر خبر مذاکرات کمی بهتر تر از حالا بود چه صف خفنی برای سهم تشکیل میدادند
                  اینهم از صف خرید خپارس

نظر

• نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

در اصل توسط azarpad پست شده است View Post
                    با این نتایج بسیار بد مذاکرات ریزش خپارس تا 180 تومن حتمی هست .
                    این دوستمون هم پیداشون نیست
                    هی میکوبیدن سهمو!!!!!!
                    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                      این دوستمون هم پیداشون نیست
                      هی میکوبیدن سهمو!!!!!!
                      توی صفه. انشالله تا ساعت 12:30 گیرش بیاد
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• mohsenakbari
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 211

یک مقام آگاه در گفت‌وگو با فارس تشریح کرد
                        جزئیات جلسه اخیر خودروسازان و شورای رقابت/ توافق برای افزایش ۵ تا ۲۰ درصدی قیمت خودرو
                        یک مقام آگاه با تشریح برگزاری جلسه‌ای در شورای رقابت، گفت: در این جلسه بین خودروسازان و مسئولان سازمان استاندارد، سازمان بازرسی کیفیت و شورای رقابت برای افزایش قیمت خودرو توافق شد و بر این اساس قیمت جدید خودروها با افزایش زیر ۲۰ درصد به زودی اعلام می‌شود.

یک مقام آگاه در گفت ‌و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به جزئیات جلسه‌ای داخلی در شورای رقابت، اظهار داشت: در این جلسه خودروسازان و مسئولان سازمان استاندارد، سازمان بازرسی کیفیت و همچنین شورای رقابت در مورد قیمت‌گذاری جدید خودروها به توافق رسیدند و بر این اساس، قیمت خودروها با افزایش همراه خواهد بود. وی ادامه داد: در این جلسه نرخ تورم بخشی خودروها که از سوی بانک مرکزی تعیین شده بود، مدنظر قرار گرفت و علاوه بر این، شاخص کیفیت خودروها نیز بر اساس روش جدید مطرح شد. این مقام آگاه ادامه داد: متغیرهای موجود در فرمول قیمت‌گذاری خودرو تغییری نکرده و تنها نحوه محاسبه این متغیرها تغییر کرده است که کیفیت، تورم و بهره‌وری از جمله شاخص‌های مدنظر در این بخش است. وی با بیان اینکه قیمت جدید خودروها طی هفته جاری اعلام می‌شود، افزود: افزایش قیمت تقریباً روی همه خودروها اتفاق افتاده که البته این رشد قیمت در مورد برخی خودروها جزئی است. وی تصریح کرد: افزایش قیمت خودروها کمتر از 20 درصد خواهد بود. به گفته این مقام آگاه، در جلسات قبلی در مورد یکسری از خودروهای پرتیراژ شاخص‌ها نشان دهنده افزایش کیفیت بود که این مسئله مورد اعتراض شورای رقابت قرار گرفت زیرا این رشد نمره کیفی از محل تغییر ظاهری خودروها ایجاد می‌شد و نه بهبود کیفی آنها. وی افزود: بر این اساس شاخص کیفیت خودروها مورد تجدید نظر قرار گرفت. * تورم بخشی 34 درصدی خودروها در حالی که این مقام آگاه از برگزاری جلسه‌ای داخی با حضور خودروسازان در شورای رقابت خبر داد، محمد علی مددی، عضو ناظر شورای رقابت نیز در این مورد به فارس گفت: هفته گذشته جلسه رسمی شورای رقابت تشکیل نشد ولی جلسات کارگروه‌های کارشناسی برگزار شده است. وی با بیان اینکه بانک مرکزی نرخ تورم بخشی خودروها را 34 درصد اعلام کرده است، افزود: این نرخ تورم بخشی مربوط به خودروهایی است که در داخل توسط ایران خودرو و سایپا تولید می شوند. مددی تصریح کرد: بر اساس شاخص‌های جدید، قیمت خودروها حداقل 5 تا 6 درصد نسبت به نرخ‌های قبلی تعیین شده توسط شورای رقابت بالاتر خواهد بود. به گفته وی، در بازنگری فرمول قیمت‌گذاری خودرو، شاخص هایی مانند تولید قطعات و نظر مردم نیز لحاظ شده است.

منبع: خبرگزاری فارس

نظر

• mohsenakbari
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 211

فروش پارس خودرو 3،300 ميليارد تومان هست ، اگر 10 درصد افزایش نرخ بگیرن ، ميشه 330 ميليارد تومان
                          يعني 165 تومان به سود خپارس اضافه میشود
                          آخرین ویرایش توسط mohsenakbari؛ 2014/05/18, 14:59.

نظر

• لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

در اصل توسط mohsenakbari پست شده است View Post
                            فروش پارس خودرو 3،300 ميليارد تومان هست ، اگر 10 درصد افزایش نرخ بگیرن ، ميشه 330 ميليارد تومان
                            يعني 165 تومان به سود خپارس اضافه میشود
                            درود
                            در خصوص فروش کاملا صحیح میفرمایید. اما دلتای اضافه سود محسوب نمی شود بلکه در آمد است. از طرفی پس از افزایش نرخ خودرو، قطعه سازها نیز افزایش قیمت خواهند داشت که میشود افزایش بهای تمام شده. حال اگر 70 درصد خودرو را بواسطه قطعات افزایش نرخ معادل همان دلتا در نظر بگیریم. انگاه 330 میلیارد تومان اضافه را باید در 30 درصد ضرب کرد و این میشود سود. یعنی 100 میلیارد تومان که خود عدد قابل توجهی است.
                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• abed
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 427

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                              درود
                              در خصوص فروش کاملا صحیح میفرمایید. اما دلتای اضافه سود محسوب نمی شود بلکه در آمد است. از طرفی پس از افزایش نرخ خودرو، قطعه سازها نیز افزایش قیمت خواهند داشت که میشود افزایش بهای تمام شده. حال اگر 70 درصد خودرو را بواسطه قطعات افزایش نرخ معادل همان دلتا در نظر بگیریم. انگاه 330 میلیارد تومان اضافه را باید در 30 درصد ضرب کرد و این میشود سود. یعنی 100 میلیارد تومان که خود عدد قابل توجهی است.
                              البته بايد كليه هزينه هاي ساخت و شركت و ماليات و ارزش افزوده و .. و بالاخره بايد ديد مارجين سود چقدرر ميشود تا ببينيم جقدر سوددهي بالا ميرود. حدث ميزنم باز هم عدد قابل توجهي باشد

نظر

• heaven_smile77
                                عضو عادی
                                • Jul 2012
                                • 257

شرکت خپارس روز 5 خرداد مجمع افزایش سرمایه خود را برگزار خواهد کرد. (پرشین تحلیل)
                                با توجه به این مطلب 2 موضوع قابل مطرح شدنه:
                                اول اینکه اگر خپارس در این روند صعودی خورویی های بسته بشه (و یه مدت هم طول میکشه تا باز بشه و به مدت هم تا سهام جدید قابل معامله بشه) بهتر نیست که از این سهم روی یک خورویی دیگه شیفت کنیم؟ چون ممکنه تا این پروسه ها اتفاق بیفته روند صعودی خورویی ها از بین بره
                                دوم اینکه یه همچین افزایش سرمایه ای ها حداقل در ابتدای کار حتماً فشار فروش رو روی سهم بالا می بره.
                                اگر دوستان نظر خودشون رو بدن ممنونم میشم.

نظر

در حال کار...
                                X