پارس خودرو ( خپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : پارس خودرو ( خپارس )

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
    بدون ذره ایی خبر فاندی 20درصد بازدهی شکر خدا.و تا....

ورود 77
    کف خریدن بدون ذره ای تکنیکال هم شدنی است

تابلو خوانی هم بلد باشیم میشه...مهم اینه شما اون روزهایی که در سقف قرار داشتید نفروختید...

به قول خودتون: کف خریدن که کاری نداره /:.yead.:/

متاسفم از اینکه میخواید دائما اندیشه خودتون رو بر دیگران تحمیل کنید و بکوبید بر سر چیزی که هیچ از اون نمی فهمید

نظر

• RAMIN PEDRAM
      عضو عادی
      • Aug 2014
      • 199

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      کف خریدن بدون ذره ای تکنیکال هم شدنی است

تابلو خوانی هم بلد باشیم میشه...مهم اینه شما اون روزهایی که در سقف قرار داشتید نفروختید...

به قول خودتون: کف خریدن که کاری نداره /:.yead.:/

متاسفم از اینکه میخواید دائما اندیشه خودتون رو بر دیگران تحمیل کنید و بکوبید بر سر چیزی که هیچ از اون نمی فهمید
      راستی امتحاناتت رو چطور دادی؟؟ یکم حالت خرابه!!

1- چند واحدهم در مورد نحوه برخورد با فردی که 20سال ازت بزرگتر هست بگذرون.

2- هر فردی نظر خودش رو داره و بر اساس اون عمل می کنه.تحمیل یعنی چی؟؟ من میگم بدون ذره ایی فاند و صورت مالی خونی خپارس رو یک روز بعد از برخورد به خط روند صعودی خریدم.جنایت کردم؟؟؟ به کسی توهین کردم؟؟؟

کاری به فاندکارها دارم؟؟؟ ارادتمندشون هم هستم. من وضعیت و تحلیل خودم رو میگم.هیچ تعصبی هم بهش ندارم بارها و بارها هم چیزی که تصور می کردم رخ نداده.

3- مگر من وقتی از شپلی 104 تومانی حرف زدی حالا که 6میلیون صف خرید داره توی 198تومان چیزی گفتم. نظره دیگه گاهی درست در میاد گاهی نه

4- تمرکزت رو بگذار رو طراحی سیستم خودت و اگر هم داری که چه بهتر و براساس اون خرید و فروش کن و اینقدر به پرو پای من نپیچ .یادت باشه با حمله ،کوبیدن و تخریب دیگران ما بزرگ نمیشیم. شاد و سلامت و پر سود باشی
      [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
        راستی امتحاناتت رو چطور دادی؟؟ یکم حالت خرابه!!

1- چند واحدهم در مورد نحوه برخورد با فردی که 20سال ازت بزرگتر هست بگذرون.

2- هر فردی نظر خودش رو داره و بر اساس اون عمل می کنه.تحمیل یعنی چی؟؟ من میگم بدون ذره ایی فاند و صورت مالی خونی خپارس رو یک روز بعد از برخورد به خط روند صعودی خریدم.جنایت کردم؟؟؟ به کسی توهین کردم؟؟؟

کاری به فاندکارها دارم؟؟؟ ارادتمندشون هم هستم. من وضعیت و تحلیل خودم رو میگم.هیچ تعصبی هم بهش ندارم بارها و بارها هم چیزی که تصور می کردم رخ نداده.

3- مگر من وقتی از شپلی 104 تومانی حرف زدی حالا که 6میلیون صف خرید داره توی 198تومان چیزی گفتم. نظره دیگه گاهی درست در میاد گاهی نه

4- تمرکزت رو بگذار رو طراحی سیستم خودت و اگر هم داری که چه بهتر و براساس اون خرید و فروش کن و اینقدر به پرو پای من نپیچ .یادت باشه با حمله ،کوبیدن و تخریب دیگران ما بزرگ نمیشیم. شاد و سلامت و پر سود باشی

درس ها بسیار عالی...با اجازتون با معدل بالا شاگرد اول دانشکده مدیریت و حسابداری شدیم

مدت بسیاری است که به خودم قول دادم حرف حق رو بزنم و بپذیرم چه 20 سال بزرگتر چه 20 سال کوچکتر

سخنان شما در مورد فاند همیشه با کنایه همراه است و دقیقا این بار مثل همیشه چه در دیدار های حضوری چه در این سایت های مجازی کنایه وار سخن می گویید

شپلی 104 تومنی زمان می برد...شما هم انتقاد کنید مشکلی نداره شد شد نشد نشد

خلاصه عرض کردم و سخن خودتون رو به خودتون برگردوندم و مارو نیازمند کلاس ادب دانستید...

کف خریدن کاری ندارد...بی تکنیکال بی بنیاد

نظر

• نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

همکاری های استراتژیک رنو با گروه سایپا توسعه خواهد یافت...

به گزارش سایپا نیوز، دکتر جمالی مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا در نشست با هیات فرانسوی رنو با اشاره به زیان های وارده پس از توقف خط مگان و به حداقل رسیدن تولید تندر90 در پارس خودرو و نارضایتی های به وجود آمده گفت: یکی از دلایل انتخابش به سمت مدیر عاملی گروه خودروسازی سایپا اصلاح شیوه های کسب و کار و سرمایه گذاری ها بوده است.

مدیر عامل سایپا گفت: فرصت های بسیار خوبی برای حل مشکلات گذشته وجود دارد و امیدوارم که هر دو طرف بتوانند از این فرصت ها بهره مند شوند.

وی افزود: خوشبختانه دیدگاه های هر دو طرف مشترک هستند و امیدوارم که فرصت های از دست رفته جبران شود و فصلی نو در همکاری های بین رنو و سایپا شکل گیرد به گونه ای که شرکت پارس خودرو نماینده و شریک اختصاصی رنو در ایران شود.

تییری بلوار قائم مقام شرکت رنو نیز با اشاره به رابطه طولانی و گسترده شرکت رنو با گروه خودروسازی سایپا گفت: خوشبختانه تحریم ها باعث نشده است که روابط بین دو گروه خودروسازی رو به سردی رود.

وی بازار ایران را برای شرکت رنو یک بازار استراتژیک و گروه خودروسازی سایپا را شریک استراتژیک رنو توصیف کرد.

قائم مقام رنو تصریح کرد: رنو تصمیم دارد فعالیت های خود را با سایپا بهبود بخشد و اولویت اول آن افزایش حجم تولید محصولات فعلی است. اولویت بعدی رنو پیگیری و راه اندازی خط تولید B90 است و اولویت سوم با توجه به بازدیدهایی که از خطوط تولید پارس خورو داشته انتخاب محصولات جدید از جمله داستر برای خطوط تولید این شرکت است.

وی همچنین بر تعمیق بومی سازی در ایران تأکید کرد و گفت: قطعا واردات از کشور رومانی گذرا و مقطعی است. بلوار ضمن ابراز امیدواری از اینکه شرکت پارس خودرو به کانون تولید محصولات رنو و نیسان تبدیل شودگفت: پتانسیل های به وجود آمده در بخش طراحی قابل قبول و مهندسان بسیار خوبی پرورش یافته اند و این مسائل برای راه اندازی تولید خودروهای جدید بسیار مهم است.

قائم مقام رنو تصریح کرد:  اگر محصولات جدید در خطوط تولید پارس خودرو تولید شوند رشد متوازن کل زنجیره تأمین خودرو الزامی است.

گفتنی است در این نشست پیمان کارگر مدیر عامل شرکت رنو-پارس، پاتریک لوستالت معاون اجرایی رنو، پاسکال فلتن مدیر صنعتی رنو در خاورمیانه، رامتین اسماعیلی مدیر اجرایی رنو-پارس، فلیپ مارتن مدیر مهندسی و کیفیت رنو خاورمیانه و از سایپا مهندس شمسی لاهیجانی، عضو هیات مدیره و قائم مقام فنی مدیر عامل، حسن عموزاده، عضو هیات مدیره و قائم مقام فروش و خدمات  پس از فروش مدیر عامل و آقامحمدی مدیر عامل شرکت پارس خودرو و قائم مقام توسعه محصول گروه سایپا در تیم مذاکره کننده حضور داشتند...
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• RAMIN PEDRAM
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 199

بد نیست یه نگاهی به سرعت و حجم معاملات خپارس بندازید. شش های آدم حال میاد. امیدوارم دیگر سهم ها هم به همین بلا گرفتار بشن:D

برای عبور از 61.8 فیبو حمله دیگری آغاز شده صف آرایی گاوها و خرس ها دیدنی شده!!!!:D
            فایل های ضمیمه شده
            [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• نجاT...
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 2639

خپارس سهم توافقاته!
              این قیمت واقعا برای سهمی که میخواد شریک رنوی فرانسه بشه مفته!!
              انشاأللّه بعد از توافق متوجه خواهید شد, و خواهید دید که خپارس تازه کشف قیمت شده...

نظر

• نجاT...
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 2639

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                خپارس سهم توافقاته!
                این قیمت واقعا برای سهمی که میخواد شریک رنوی فرانسه بشه مفته!!
                انشاأللّه بعد از توافق متوجه خواهید شد, و خواهید دید که خپارس تازه کشف قیمت شده...

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

نظر

• noori
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 206

دوستان با خپارس بریم مجمع یا نه؟

نظر

• نجاT...
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 2639

یاد آوری:

جزییات واگذاری 20 درصد از سهام پارس خودرو به رنو...

مدیر سرمایه‌گذاری و بررسی‌های اقتصادی سایپا جزییات مذاکره با رنو برای واگذاری حدود 20 درصد از سهام پارس خودرو به این شرکت را بیان کرد.
                      مجید سوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: مذاکره با رنو در زمینه واگذاری بخشی از سهام پارس خودرو در جریان است.
                      وی با بیان این‌که یکی از پیشنهادات در حال بررسی، واگذاری 20 درصد از سهام پارس خودرو به رنو است، خاطرنشان کرد: با خریداری 20 درصد از سهام پارس خودرو، رنو صاحب یک صندلی مدیریتی در این شرکت خواهد شد.
                      مدیر سرمایه‌گذاری و بررسی‌های اقتصادی سایپا ادامه داد: مسوولان شرکت رنو برای خریداری بخشی از سهام پارس خودرو مشتاق هستند و در این زمینه مذاکرات با برخی مسوولان شرکت رنوپارس که نماینده رنو در ایران هستند، ادامه دارد.

***سوری افزود: مطمئنا در صورت به نتیجه رسیدن توافق هسته‌ای، مذاکره با رنو برای واگذاری پارس خودرو جدی‌تر خواهد شد. البته رسیدن به توافق در زمینه قیمت مورد قبول طرفین برای واگذاری سهام نیز بسیار مهم است.***

وی با بیان این‌که شرکت سایپا هم‌اکنون حدود 74 درصد از مالکیت پارس خودرو را در اختیار دارد، تصریح کرد: در صورت رسیدن به توافق بخشی از سهام سایپا در پارس خودرو به رنو واگذار خواهد شد.
                      مدیر سرمایه‌گذاری و بررسی‌های اقتصادی سایپا در پاسخ به این‌ پرسش که آیا رنو با خرید پارس خودرو به دنبال توسعه تولید محصولات خود در این شرکت است‌؟‌ اظهار کرد: مطمئنا شرکت رنو استراتژی خاص خود را داشته و تنها به دنبال صرف سرمایه‌گذاری نیست.
                      وی در پاسخ به این‌که در چند سال گذشته نیز شایعات واگذاری سهام پارس خودرو به رنو مطرح بود، خاطرنشان کرد: مذاکرات با رنو در چهار پنج ماه اخیر آغاز شده و پیش از آن مذاکره‌ای برای واگذاری پارس خودرو با مسوولان شرکت رنو نداشتیم.
                      سوری در پاسخ به این پرسش که آیا شرکت رنو به غیر از پارس خودرو درخواست خرید شرکت دیگری از زیرمجموعه‌های ساییا را داشته است؟ خاطرنشان کرد: خیر، درخواست رنو تنها در زمینه پارس خودرو بوده و مذاکرات نیز محدود به واگذاری این شرکت است...

نظر

• نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

فرانس ۲۴ گزارش داد 
                        رقابت پژو و رنوی فرانسه با خودروسازان آمریکایی بر سر بازار ایران ...

فرانس ۲۴ از تلاش پژو و رنوی فرانسه برای تصاحب دوباره جایگاه خود در بازار ایران خبر داد و اعلام کرد شركت های فرانسوی در این زمینه در حال رقابت با شركت های بزرگ آمریکایی نظیر کرایسلر و جنرال موتورز هستند. 

در حالی که ایران و 6 قدرت جهانی دور نهایی مذاكرات برای دستیابی به توافق جامع تا قبل از انتهای فرصت شش ماهه را آغاز نموده اند، شركت های خودروساز فرانسوی تلاش های جدیدی را برای از سرگیری فعالیت هایشان در ایران شروع کرده اند. 
                        فرانس 24 در گزارشی اعلام کرد: «تلاش ها مدتی است در جریان است تا به کارآفرینان فرانسوی کمک شود زمینه را برای از سرگیری تجارت با ایران فراهم سازند.» 

بر اساس این گزارش، شركت های مهم خودروسازی یعنی پژو و رنو مشتاق به دست آوردن دوباره بازار خود در ایران هستند، جایی که آنها تا قبل از تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا در آن «سالانه تا 500 هزار دستگاه خودرو می فروختند.» 

تلویزیون فرانسه همچنین در این گزارش افزود توافق نهایی بین ایران و قدرت های جهانی منجر به برداشته شدن تحریم ها علیه ایران خواهد شد و متعاقبا «درها را برای ورود شركت های غربی به بازار پرسود ایران باز خواهد کرد.» 

این گزارش می افزاید شركت های فرانسوی در این زمینه در حال رقابت با شركت های بزرگ آمریکایی نظیر بوئینگ، کرایسلر و جنرال موتورز هستند. 

ماه گذشته، جرومه استول، مدیر اجرایی شركت رنو اعلام کرد که این شركت مایل به از سرگیری همكاری خود با شركت های ایران خودرو و "پارس خودرو" در زمینه مونتاژ خودرو است. 
                        نمایندگان ایران و گروه 1+5 روز پنجشنبه به صورت رسمی دور ششم مذاكرات هسته ای را با هدف دستیابی به توافق جامع هسته ای در وین آغاز کردند. 
                        دو طرف در حال مذاكره در خصوص راه های حل و فصل اختلافات و دستیابی به توافقی نهایی هستند که می تواند به اختلافات ده ساله در مورد برنامه هسته ای ایران پایان دهد. ایران و 1+5 در ماه نوامبر گذشته، توافق موقتی را در ژنو سوئیس به امضا رسانده بودند...

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

شرکت پارس خودرو (سهامی عام )
                          نماد: خپارس كد: 341008

موضوع : خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سال مالی منتهی به 29/12/93

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پارس خودرو (سهامی عام )در تاریخ 14/04/94 تشکیل شد. خلاصه تصمیمات مجمع به‌شرح ذیل می‌باشد:

1) صورت‌های مالی سالیانه منتهی به 29/12/93 مورد تصویب قرار گرفت.
                          2) حق حضور اعضای غیرموظف هیئت‌مدیره ماهیانه مبلغ 000ر400ر8ریال ناخالص تصویب گردید.
                          3) سازمان حسابرسی به‌عنوان حسابرس و بازرس اصلی برای سال مالی94 انتخاب گردید.
                          4) روزنامه «اطلاعات» به‌عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های شرکت در سال مالی94 انتخاب گردید.

نظر

• نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

با توافقی که اعلام خواهد شد, باید خپارس جدید رو حتما در سبد داشته باشیم, ماهیت اون عوض میشه با قراردادهای جدید و فروش سهامش به رنوی فرانسه و سپس جنرال موتورز آمریکا...

نظر

• نجاT...
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 2639

فردا روز بسیار مهمی برای خپارس هست, عرضه ها بسیار سنگین...
                              فقط خبر مثبت از مذاکرات هسته ای میتونه تقاضا رو غالب کنه بر عرضه.
                              ان شاءالله که عبور میکنه و وارد فضای جدید قیمتی خواهیم شد...

نظر

• RAMIN PEDRAM
                                عضو عادی
                                • Aug 2014
                                • 199

وما ادراک مالخپارس الخپارس خیر من الف سهم برای کسی که می کنه فهم. السود فی خرید این سهم شده 55فی مائه خدا بد برکت به همه.

ششهام می کنه حال بدون سر سوزنی فاندامنتال :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
                                فایل های ضمیمه شده

نظر

در حال کار...
                                X