مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1113

در اصل توسط fiona پست شده است View Post
    سلام استاد holy عزيز
    ميشه يه نگاه به وساپا بندازيد
    سلام بر فیونا عزیز
    دوست من ،چیزی که بنده در این نمودار میبینم این استکه امواج اصلاحی هنوز به پایان نرسیده است و بعد از صعود احتمالی مختصر ،مجدد نیاز به اصلاح قیمت و کاهش خواهد داشت ،لذا شاید بتوان گفت
    صعود احتمالی را فرصتی برای خروج دانست .......
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1113

در اصل توسط sina پست شده است
      با سلام خدمت دکتر holy
      یک خواهشی دارم اگر لطف کنید نظرتان را در مورد نمودار پانی عزیز را اینجا بنویسید تا به عنوان مطالب اموزشی مورد استفاده قرار گیرد
      سلام سینا عزیز
      این نمودار به دلیل پیچیدگی احتمال میدم مطرح کردنش وقت زیادی از دوستان بگیره ،اما به احترام فرمایش شما ،از پانی عزیز در خواست میکنم بعد از به پایان رسیدن تبادل نظر در پی ام ،اون رو درسایت قرار بدن و توضیحات لازم رو برای دوستان بفرمایند.
      موفق باشین دوست من

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1113

در اصل توسط روشن پست شده است View Post
        استادholyعزیز
        سلام:
        بنابراعلام معاون مالی ومعادن سود سال 90که مبلغ آن 850ریال می باشد 24درصد تعدیل شده است وبه بورس جهت بررسی واعلام نظر ارایه شده است.
        یقین دارم ازراهنمایی های جنابعالی درخصوص نهگداری و...بادید بلند مدت بهره مند خواهیم شد
        بر دیده منت روشن عزیز ،یک بررسی بکنم تا کمتر از یک ساعت دیگه در سایت قرار خواهم داد.

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1113

در اصل توسط راشین پست شده است
          سلام استاد
          هر موقع فرصت داشتید لطفا نظرتان را در مورد وایران هم بفرمایید ،به نظرتان موج 4 (البته از دید من) به پایان رسیده؟
          یک بررسی کوتاه از جانب شما برای من کفایت می کند
          ممنون
          درود بر استاد راشین عزیز و بزرگوار
          ازتون اجازه میخوام تا فردا صبح قبل از شروع بازار خدمتتون عرض کنم ،

حامد عزیز
          فرمایش شما رو هم حتما تا فردا قبل از شروع بازار عرض خواهم کرد

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1113

سلام

خوب روشن عزیز

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
            ومعادن یکی از بهترین پرتفوهای بورسی را در بین شرکتهای سرمایه گذاری داراست
            از دید موج شماری موج 3 ما به میزان 127%موج یک طول داشته به عبارتی کستند نشده است ،لذا قابلیت اکستند شدن برای موج 5 محفوظ است.
            اما سوای این مورد اکستند بودن ، هدف تقریبی 970 تا 990 تومن برای آن پیش بینی میشود ............
            {تایم فریم نمودار هفتگی است }

(توضیح اینکه مطالب موج شماری که بالا ذکر شده همه مربوط به موج سوم هست ،یعنی موج 5 مثلا موج 5 از سه هست )

این پست رو بهمن ماه گذشته زده بودم و در سایت قرار دادم ،فکر میکنم بین 600 تا 700 بود ومعادن ،خوشبختانه صعودش رو کرد و 990 تومن رو زد و در 1030 خاتمه یافت و بعد از اون روند نزولی سهم شروع شد ،مطابق شکل زیر

خوب همونطور که ملاحظه ملاحظه میفرمایین موج سوم بزرگ تموم شده و نزولی بنام موج ای داشتیم و حال در موج بی قرار گرفتیم ،بعد از اتمام این موج بی(که میتونه از همین حدود تا حتی بالاتر از سقف قبل 1030 هم برسه و کاملا متغیر هست این موج) من توقع یک نزول دیگه از سهم دارم ،که ازش به عنوان موج سی نام میبرم ، منتها تقسیم سود هم میتونه کمکی در کاهش قیمت باشه و بخشی از اون رو جبران کنه
            اما بعد از اتمام این دوره نزولی ،یک موج صعودی دیگر در میان مدت یا بلند مدت در انتظار سهم هست .
            براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1113

استاد راشین عزیز و بزرگوار ،در پی ام تقدیم کردم .

------------
              amir.abbas عزیز ،حتما امشب در همین تاپیک خدمتتون عرض میکنم.

------------

hamed1 عزیز :
              در ارتباط با فولاد ،تصور من اینه که این سهم در حال صعود و نزول متوالی سه موجیست که میتونه مشابه یک اندینگ دیاگونال باشه ،به شکل زیر عنایت بفرمایید

همچنین مجموعه ایی از واگرایی ها هم بر سهم موثر است و از طرفی در اندینگ دیاگونال
              نمودار نهایتا توان شکستن خط فوقانی به شکل ملایم را دارد و نه بیشتر ،لذا یک مقدار از دید تکنیکال و موج شماری رسیدن به اون مقدار (350-360)سخت هست ،مگر اینکه بازوی توانای حقوقی مهر مددی بکنه که خوب بحث جداگانست ولی چیزی که در نمودار میبینم ،لمس ضلغ فوقانی نهایتا شکست ضلع فوقانی وج به شکل ملایم هست(به نظر میرسه سقف وج حدود 330-340 باشه)......
              موفق باشین دوست من

نظر

• rojan
                عضو فعال
                • May 2011
                • 581

با سلام

استاد holy
                انگار شما فقط تو سایت سحر خیز هستید
                جا دارد از شما و تمامی مدیران این سایت تشکر و سپاس بیکران نمایم که محیطی امن و ارام و علمی ایجاد نمو ده اید
                جناب holy شما هم در وساپا در صعود نطر بر خروج دارید و رفتن به مجمع را صلا ح نمی دانید البته بابک جان هم این را مد نظر داشتند.
                آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1113

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                  با سلام

استاد holy
                  انگار شما فقط تو سایت سحر خیز هستید
                  جا دارد از شما و تمامی مدیران این سایت تشکر و سپاس بیکران نمایم که محیطی امن و ارام و علمی ایجاد نمو ده اید
                  جناب holy شما هم در وساپا در صعود نطر بر خروج دارید و رفتن به مجمع را صلا ح نمی دانید البته بابک جان هم این را مد نظر داشتند.
                  درود بر روژان عزیز
                  روژان عزیز ،بنده جا داره از شما تشکر کنم که همیشه مشوق بنده و تمام دوستان هستین،سپاسگزارم
                  روژان جان ،حقیقتش من هنوز شبم فرا نرسیده :d
                  اگه بخوام ترجمه کنم عرضم رو ،دیشب رو بیدار بودم و از چند دقیقه دیگه ،میرم چند ساعتی استراحت کنم ....

در ارتباط با وساپا ،باعث افتخار بندست که نظر من مشابه با استاد بزرگی مثل بابک عزیز هست .
                  بله روژان جان گمان میکنم اینجوری بیشتر به صلاح باشه.

موفق و سلامت باشین

نظر

• amir.abbas
                    عضو جدید
                    • Jun 2011
                    • 6

در اصل توسط amir.abbas پست شده است
                    سلام جناب holy

از اینکه مزاحم وقتتون شدم عذر میخوام.
                    یکی از دوستان شما رو معرفی کرد تا سوالی در مورد الیوت ازتون بپرسم شاید به جوابی که مدتهاست دنبالشم رسیدم.

جناب هولی بنده فارکس کار میکنم(جهت اطلاع)

و اما سوال:
                    استاد گرانقدر من وقتی چارتی رو باز میکنم نمیدونم شمارش رو از کجا شروع کنم و دنبال چه نشانه ای برای شروع چه موجی باشم.
                    این را هم بگم که الیوت ماینر
                    amir.abbas عزیز ،حتما امشب در همین تاپیک خدمتتون عرض میکنم.
                    سلام مجدد
                    راستش نمیدونم چطور پست دیسب اومد، اینترنتم قطع شد و بیخیال پست شدم ولی الان اومدم پست بزنم پست رو دیدم.
                    از لطف شما ممنون استاد holy
                    و اما ادامه پست قبلی:
                    بنده الیوت ماینر کار میکنم اوایل مشکل انچنانی نداشتم ولی از وقتی شروع به خواندن الیوت نیلی کردم همه چیز رو قاطی کردم.
                    از اینکه بی منت پاسخگوی دوستان هستید تشکر میکنم.

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1113

در اصل توسط amir.abbas پست شده است View Post
                      سلام مجدد
                      راستش نمیدونم چطور پست دیسب اومد، اینترنتم قطع شد و بیخیال پست شدم ولی الان اومدم پست بزنم پست رو دیدم.
                      از لطف شما ممنون استاد holy
                      و اما ادامه پست قبلی:
                      بنده الیوت ماینر کار میکنم اوایل مشکل انچنانی نداشتم ولی از وقتی شروع به خواندن الیوت نیلی کردم همه چیز رو قاطی کردم.
                      از اینکه بی منت پاسخگوی دوستان هستید تشکر میکنم.
                      سلام امیر عباس عزیز،
                      در ارتباط با بحث الیوت من فکر کنم اول یکم مقدمه بگم بد نباشه ،
                      ببین دوست عزیز از شمارش الیوت به دو شکل میشه استفاده کرد
                      1-بعنوان یک استراتژی ،یعنی صرفا استراتژی خرید و فروش ما بر مبنای الیوت هست و به مسائل دیگه کاری نداریم که من اینجا دو نمونه میشناسم اول استراتژی که دکتر ویلیامز در کتاب تریدینگ کی آس بیان کردند که صد درصد الیوت خالص هست و دوم استراتژی داینامیک تریدینگ
                      که جناب ماینر بیان فرمودند که در اون از بحث پترن(الیوت)،زمان،اسیلاتور و قیمت مجموعا استفاده میشه تا بتونیم خرید و فروشی داشته باشیم که بیشترین احتمال موفقیت رو داشته باشه و در کتاب دوم جناب ماینر این روش کامل شرح داده شده
                      2-به عنوان یک قطب نما در بازار تا بدونیم کجا هستیم و احتمالا چه اتفاقاتی خواهد افتاد ،اینجا بیشتر بحث ما شمارش هست تابه ما جهت بده و بعد با استفاده از ابزار و استراتژیهای دیگه خرید و فروشمون رو انجام میدیم.

به اعتقاد بنده اگر قصد شما استفاده از روش اول هست ،وقت گرانبهاتون رو با روشهای دیگر شمارش از دست ندین و صرفا به همون روش جناب ماینر با استفاده از کتاب دومشون بپردازین
                      که از لینک زیر میتونین دانلود کنین

با نام
                      high probability trading strategies
                      همچنین یک کورس بنام هنر ترید برروی کارکشن وجود داره که تصویری هست و جناب رامین پورمند ترجمه کردند و در سایت قیمتها اونو به علاقمندان عرضه میکنند و قیمتش هم از اونجا که ترجمه هست بسیار مناسبه و در اصل چکیده ایی از روش جناب ماینر هست و میتونه قبل از مطالعه کتاب بسیار کمک کننده باشه

اما اگر نظرتون بخش دوم هست ،
                      زمانی که میخوایم وارد شمارش بشیم ،روشهای مختلفی وجود داره ،یک راه حل که جناب ماینر داره اینه که اول میاد جهت روند رو با استفاده از شکل امواج مشخص میکنه (برمبنای همپوشانی بین امواج ،میدونیم امواج اصلاحی بین خودشون همپوشانی وجود داره و امواج ایمپالسیو بدون همپوشانی هستند )پس ابتدا مشخص میکنیم روند اصلی در جهت صعود هست یا نزول(برای تایید میتونیم جهت روند در تایم بالاتر رو هم ببینیم،چون جهت اصلی روند در تایم مورد نظر باید همجهت با جهت روند در تایم بالا باشه ،اختلاف دو تایم هم مضرب 5 هست ،مثلا اگه تایمی که کار میکنین روزانه هست ،تایم بالا 5روزه یا هفتگی هست ،یا تایم بالای 5 دقیقه
                      25 دقیقه هست که چون نداریم 30 دقیقه در نظر میگیریم و .....)
                      اما بعد از این مورد کاری که باید انجام بدیم شمارش هست که اکثر اساتید از تایم بالا شروع میکنند و به پایین میان ،مثلا ابتدا در تایم ماهانه میبینیم در موج سوم بزرگ هستیم بعد میایم تو تایم هفتگی میبینیم در موج دوم متوسط از موج سوم بزرگ هستیم و بعد وارد تایم دیلی میشیم میبینیم در موج سی از موج کوچک از موج دوم از درجه متوسط از موج سوم از درجه بزرگ هستیم ،پس کار بعدی ما این شد که از تایم بالا اول موج شماری کنیم و حدودا بفهمیم کجا هستیم بعد یک تایم بیایم پایین و موقعیت این تایم رو بدست بیاریم و بعد یک تایم دیگه ....الی آخر
                      البته روشی هم هست که برعکس از تایم کوچک عمل میکنه که اگه اشتباه نکنم جناب نیلی توضیح داده که خوب زیاد نمیپسندم.
                      در راه شمارش هم بهتره اگه جهت ما صعودی هست از کف به سقف بشماریم و اول کف رو پیدا کنیم و بعد به سمت بالا بیایم و اگه نزولی هست برعکس.
                      اما این بین یک روش دیگه هم هست که کمک کنندست ،اون هم روش جناب ویلیامز هست که از تام جوزف اقتباس شده ،مک دی 34 و 5و5 یا اندیکاتور awesome تفاوت نمیکنه هر دو یکیست رو در زیر چارت داشته باشین ،نمودارتون رو جوری تنظیم کنین که بین 100-140 کندل داشته باشین(بخشی که میخواین شمارش کنین این تعداد کندل بشه و این کار رو با تغییر تایم فریم انجام بدین)وقتی به این تعداد کندل برسین ،محلی که معادل بیشترین ارتفاع مک دی هست برروی نمودار شما معادل موج سوم یا معادل موج سه از سه خواهد بود ،این هم میتونه کمک کننده باشه برای شمارش شما،در ضمن برای اینکه موج چهارم به اتمام برسه باید مک دی با تنظیمی که گفتیم حداقل خط صفر رو لمس کنه ،البته میدونم این روش نیاز به توضیح و تسلط داره ،وواقعا اگه بخوام بیشتر خدمتتون توضیح بدم بحثمون خیلی طولانی میشه و بهتر از بنده خود جناب ویلیامز قطعا میتونه راهنماییتون کنه در کتاب تریدینگ کی آس که ترجمه فارسیش هم به شکل پی دی اف موجود هست با یک سرچ میتونین راحت پیدا کنین ،پس به این عرض بنده به عنوان سرنخ نگاه بفرمایین و اون کتاب رو مطالعه کنین (در اون کتاب 5 سطح مطرح شده بخش الیوتش فکر میکنم سطح دو یا سوم باشه)هرجا مبهم بود بنده در خدمتم.
                      از کتاب نیلی هم که دارین ،بخش آزمون لیتموس رو بنده کمک کننده میبینم.
                      من شخصا این مواردی که خدمتتون عرض کردم رو در موج شماری لحاظ میکنم ،امیدوارم به شما هم کمک کنه ،باز اگر موردی بود در خدمتم.
                      براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

• amir.abbas
                        عضو جدید
                        • Jun 2011
                        • 6

جناب holy بزرگوار از لطف و پاسخگویی شما بینهایت سپاسگزارم.
                        با اجازتون، اگه بنده رو به شاگردی قبول کنید از این پس سوالاتی در تاپیک مطرح کنم.:)

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1113

در اصل توسط amir.abbas پست شده است View Post
                          جناب holy بزرگوار از لطف و پاسخگویی شما بینهایت سپاسگزارم.
                          با اجازتون، اگه بنده رو به شاگردی قبول کنید از این پس سوالاتی در تاپیک مطرح کنم.:)
                          اختیار دارین امیر عباس عزیز،شما استاد بنده هستین ،اگه توان پاسخگویی داشته باشم حتما در خدمت خواهم بود .......

نظر

• amir.abbas
                            عضو جدید
                            • Jun 2011
                            • 6

بسیار سپاسگزارم.
                            جناب holy(با عرض پورش، بنده اسم شما رو نمیدونم) یک مشکل در شناسایی موج سوم با awesome هست و اینکه ممکن است در چارتی موارد پشت سر هم زیادی وجود داشته باشد که ارتفاع مک دی بزرگ باشد(امیدوارم خوب گفته باشم و منظورم رو رسونده باشم) در این مواقع چکار باید کرد؟
                            مثلا اگر به چارت یورو دلار چهارساعته بنگرید همین مورد رو مشاهده خواهید کرد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

سلام خدمت استاد بزرگوار جناب هالی
                              استاد از خوندن مطالبتون لذت وافر بردم و افتخار میکنم عضو سایتی هستم که اساتیدش درکمال فروتنی به سوالات اعضا پاسخ میدن
                              خواستم بنده هم کمکی به دوستان کرده باشم.
                              این لینک ترجمه کتابی هست که فرموده بودید:
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1113

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                                سلام خدمت استاد بزرگوار جناب هالی
                                استاد از خوندن مطالبتون لذت وافر بردم و افتخار میکنم عضو سایتی هستم که اساتیدش درکمال فروتنی به سوالات اعضا پاسخ میدن
                                خواستم بنده هم کمکی به دوستان کرده باشم.
                                این لینک ترجمه کتابی هست که فرموده بودید:
                                http://www.fxf1.com/index.php?option...ies&Itemid=444
                                عرض سلام و ارادت دارم خدمت مصطفی عزیز
                                مصطفی جان سپاسگزارم که زحمت لینک کتاب رو کشیدین ،مصطفی عزیز ،بنده هم افتخار میکنم در خدمت دوستانی هستم که جملگی چون شما بزرگوارند ....
                                این کتاب از اون کتابهایی هست که واقعا من بهش علاقه دارم و جدا بیش از 5 بار خوندمش و بخشهاییش رو خیلی بیشتر از این ،همه چیز در این کتاب وجود داره از الیوت و تکنیکال تا روانشناسی ،دوستانی که فرصت دارند حیف این کتاب رو از دست بدند ،علی الخصوص الان که مصطفی عزیز زحمت کشیدند و لینکش رو هم برامون گذاشتند.....
                                مصطفی جان بازهم سپاسگزارم

نظر

در حال کار...
                                X