مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
    سلام دکتر
    دکتر holy یه سوال کلی!
    این شاخص ما داره رو 25000 و 25400 نوسانی میزنه!دکتر شاخص رو چجوری میبینید؟
    سلام ای کیو عزیز
    والا فعلا که بدک نیست وضعش ،یا خوب داره میره جلو یا خوب مدیریت میشه :-)
    یه جور موج شماری میگه در موج بی هستیم ،موج بی سه قسمت داره ،یه صعود یه نزول یه صعود ،به همین دلیله که این احساس نوسان رو دارین
    احتمالا یه صعود کوچیک دیگه داریم
    موفق باشی دوست من
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• orion
      عضو عادی
      • May 2011
      • 61

استاد Holy عزیز، من یک سئوال در یک تاپیک دیگه پرسیدم که استاد جمالی فرمودند از شما هم بپرسم.
      من یک تازه وارد به دنیای بورس هستم و در حال یادگیری تحلیل تکنیکال. یک سئوالی ذهنم رو مشغول کرده. خواستم ببینم شما عزیزان هیچ وقت به نمودارهای بلندمدت تر مثل هفتگی نگاه میندازین یا نه؟ اگر جواب مثبته که احتمال زیاد همینطوره (طبق گفته جان مورفی باید این کار رو کرد تا روند رو بهتر تشخیص داد)، آیا اندیکاتورهای ما مثل rsi باید با همون پارامترهای نمودار روزانه رسم بشن؟ یعنی مثلاً rsi باید 14 باشه؟ و اینکه آیا باید به اخطارهای مربوط به واگرایی های مثبت و منفی در نمودار هفتگی واکنش نشون داد؟ چون اگر فرض کنیم که rsi در نمودار هفتگی باید 14 باشه، الان در بعضی از نمادها در حالت هفتگی واگرایی منفی و rsi بالای 70 و سیگنال فروش دیده میشه مثل خزامیا و خبهمن. در حالی که من به خاطر سیگنال خریدی که چند روز پیش در نمودار روزانه داده بودند (برخورد RSI به 30 و واگرایی در MACD) و در اوج صف فروش، مقداری از هر دو سهم خریدم و الان مردد شدم که آیا باید به سیگنال خرید در نمودار روزانه اعتماد بیشتری کنم یا سیگنال فروش در هفتگی؟ تکلیف این واگرایی منفی و سیگنال فروشی که در نمودار هفتگی وجود داره، چیه؟
      خیلی ممنون.

نظر

• امیرعلی
        عضو جدید
        • Jun 2011
        • 10

استاد holyگرامی من 30درصد سبدمو که نقد بودم تماما 100000تا در قیمت 160تبدیل به حق فسرب کردم نظرتون را به روندش توی هفته اتی بگید

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

در اصل توسط orion پست شده است View Post
          استاد Holy عزیز، من یک سئوال در یک تاپیک دیگه پرسیدم که استاد جمالی فرمودند از شما هم بپرسم.
          من یک تازه وارد به دنیای بورس هستم و در حال یادگیری تحلیل تکنیکال. یک سئوالی ذهنم رو مشغول کرده. خواستم ببینم شما عزیزان هیچ وقت به نمودارهای بلندمدت تر مثل هفتگی نگاه میندازین یا نه؟ اگر جواب مثبته که احتمال زیاد همینطوره (طبق گفته جان مورفی باید این کار رو کرد تا روند رو بهتر تشخیص داد)، آیا اندیکاتورهای ما مثل rsi باید با همون پارامترهای نمودار روزانه رسم بشن؟ یعنی مثلاً rsi باید 14 باشه؟ و اینکه آیا باید به اخطارهای مربوط به واگرایی های مثبت و منفی در نمودار هفتگی واکنش نشون داد؟ چون اگر فرض کنیم که rsi در نمودار هفتگی باید 14 باشه، الان در بعضی از نمادها در حالت هفتگی واگرایی منفی و rsi بالای 70 و سیگنال فروش دیده میشه مثل خزامیا و خبهمن. در حالی که من به خاطر سیگنال خریدی که چند روز پیش در نمودار روزانه داده بودند (برخورد RSI به 30 و واگرایی در MACD) و در اوج صف فروش، مقداری از هر دو سهم خریدم و الان مردد شدم که آیا باید به سیگنال خرید در نمودار روزانه اعتماد بیشتری کنم یا سیگنال فروش در هفتگی؟ تکلیف این واگرایی منفی و سیگنال فروشی که در نمودار هفتگی وجود داره، چیه؟
          خیلی ممنون.
          سلام دوست عزیز
          کاملا صحیح میفرمایید ،حتما و قطعا باید از تایم بالاتر شروع به تحلیل کرد ،دقیقا یادم نیست
          کجا این مطلب رو خوندم ولی یکی از اساتید دنیای تکنیکال ،پیشرفت در تکنیکال رو سطح بندی کرده بود ،شرط رسیدن از سطح یک به سطح دو(بالاتر)رو تحلیل مالتی تایم فریم قرار داده بود .

اما در ارتباط با ارزش و اعتبار واگرایی در تایم فریمهای مختلف ، من برای شما مثالی میزنم ،
          در نظر بگیرین واگرایی دو واگرایی مثبت یکی در تایم هفتگی وجود دارد و یکی در تایم روزانه که تقریبا قدرت برابر دارد(مثلا قدرت دارد 4 کندل نمودار را به سمت بالا صعود دهد ،البته تماما این مثال است برای توضیح مطلب چون صعود نمودار علاوه بر قدرت واگرایی به مقاومتهای سرراه سهم و خیلی از عوامل دیگر نیز وابسته است ولی صرفا ما به عنوان مثال دو نمودار را درنظر گرفتیم که همه شرایط یکسان را دارند) خوب ،در نمودار هفتگی 4 کندل توان یک صعود 20 روزه
          را برای ما مهیا میکند ولی 4کندل در تایم روزانه فقط 4 روز است ،البته سوای مورد فوق مجموعا سیگنالهایی که ما در تایمهای بالاتر میگیریم قابل اعتمادتر و قویتر است .

در ارتباط با تنظیم اندیکاتور باید خدمتتون عرض کنم ،نظرها متفاوت است ،اگر اشتباه نکنم جناب جان هایدن در کتاب RSI the complete guide اینگونه بیان نموده بود که استفاده از یک اندیکاتور با یک تنظیم در تمام موارد مثل استفاده از یک ماشین هم در جاده و هم آف رود و هم مسابقات فرمول است ،اما در مقابل این دیدگاه ،نظر اساتید دیگری هم وجود داره که میگویند اگر شما بر روی چند سهم خاص متمرکزید بهتر ادجاست کردن اندیکاتورهاست تا جواب مطلوبتر بگیرید اما اگر برتعداد سهام زیادی فعالیت دارید بهتر استفاده از تنطیمات استاندارد است .
          اما این مطلب را هم اضافه کنم که تنظیم نمودن اندیکاتور برای سهم خاص هم ریزه کاریهای خاص خود را دارد که هم نیازمند تجربه زیاد و هم نیازمند این استکه وقت زیادی برای این امر اختصاص دهید تا رفتار اندیکاتور را برگذشته سهم بررسی فرمایید ،لذا با توجه به جمیع جهات شخصا بجز موارد نادر از تنظیمات استاندارد استفاده میکنم .......

اما در ارتباط با واگرایی نکته ایی وجود دارد که بعضا از چشم دور میماند و ان این مطلب استکه
          مثلا در روند صعودی صرف بالاتر بودن سقف قیمت از سقف قبلی و پایینتر بودن سقف اندیکاتور از سقف قبلی نمیتوانیم بر واگرایی قضاوت کنیم بلکه باید صبر کنیم تا کندل کاهشی بعد از ایجاد شدن تثبیت شود و مثلا در مک دی میله ای کوتاهتر از میله قبل شکل بگیرد تا آن را واگرایی بنامیم .....
          در پایان باید عرض کنم بزودی در بخش آموزشی سایت استاد پناهی عزیز ،زحمت تدریس این بخش را خواهند کشید که هم بنده و شما و هم سایر دوستان مطالب مفیدی از ایشان فرا خواهیم گرفت ...
          برایتان آرزوی موفقیت و پیروزی در تمام امور دارم

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط arya89 پست شده است
            درود بر استادارجمند holy گرامی
            مرحمت میفرمائید یک موج شماری از سهم باما را دراین جا داشته باشید.
            با تشکر
            دوست عزیز در پی ام تقدیم کردم

در اصل توسط امیرعلی پست شده است View Post
            استاد holyگرامی من 30درصد سبدمو که نقد بودم تماما 100000تا در قیمت 160تبدیل به حق فسرب کردم نظرتون را به روندش توی هفته اتی بگید
            امیر علی عزیز ،من خرید و فروشهامو صرفا بر مبنای نمودار انجام میدم و چون معامله برروی حق تقدم علاوه بر بررسی سهم اصلی نیاز به یک سری ریزه کاری غیر نموداری داره که شاید سهم به سهم هم تفاوت کنه ،بجز موارد خیلی معدود معامله ای برروی اونها نداشتم ،عذرخواهی بنده رو بپذیرین
            براتون ارزوی موفقیت دارم

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
              دوست عزیز در پی ام تقدیم کردم

امیر علی عزیز ،من خرید و فروشهامو صرفا بر مبنای نمودار انجام میدم و چون معامله برروی حق تقدم علاوه بر بررسی سهم اصلی نیاز به یک سری ریزه کاری غیر نموداری داره که شاید سهم به سهم هم تفاوت کنه ،بجز موارد خیلی معدود معامله ای برروی اونها نداشتم ،عذرخواهی بنده رو بپذیرین
              براتون ارزوی موفقیت دارم
              سلام
              آقا از ما يادتون نره
              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

سلام استاد عزیز ...شب بخیر و خسته نباشید

استاد می خواستم نظرتونو در مورد وضعیت کلی شاخص بدونم ...نزدیکی به 22 خرداد و چند سانتی 25700 واحد ...
                آیا هنوز موج بی در شاخص وجود داره ؟؟؟آیا همچنان ویژگی های موج بی در بدنه بازار وجود داره
                برای خرید دست نگه داریم یا اینکه منتظر عکس العمل بازار به 25700 واحدباشیم
                اگه سهم پر پتانسیل تو شرایط فعلی شناسایی شد خرید بشه یا دست نگه داریم ؟؟
                با سپاس فراوان از زحمات شما
                ارادتمند
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  سلام استاد عزیز ...شب بخیر و خسته نباشید

استاد می خواستم نظرتونو در مورد وضعیت کلی شاخص بدونم ...نزدیکی به 22 خرداد و چند سانتی 25700 واحد ...
                  آیا هنوز موج بی در شاخص وجود داره ؟؟؟آیا همچنان ویژگی های موج بی در بدنه بازار وجود داره
                  برای خرید دست نگه داریم یا اینکه منتظر عکس العمل بازار به 25700 واحدباشیم
                  اگه سهم پر پتانسیل تو شرایط فعلی شناسایی شد خرید بشه یا دست نگه داریم ؟؟
                  با سپاس فراوان از زحمات شما
                  ارادتمند
                  درود بر جناب آریو عزیز
                  چشم آریو عزیز ،مشغول تهیه چند تصویر از شاخصم ،سعی میکنم تا کمتر از نیم ساعت دیگر عرض کنم
                  ارادتمندم

نظر

• majid
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 151

استاد holy عزیز
                    با سلام
                    در خصوص خبهمن لطفا راهنمائی فرمائید فروش یا نگهداری. با تشکر فراوان

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

آریو عزیز
                      خدمتتون عرض کنم ،شاخص در حال حاضر در 25286 قرار داره
                      ما کماکان چند سناریو برای شاخص میتونیم متصور بشیم ،یکی اینکه شاخص در نزول اول یک فلت ساخته که موج ای بوده و ما در موج بی قرار داریم ،در اون صورت باید صعودی بنام بی داشته باشیم و متعاقب اون نزول سی بازار ،به شکل زیر عنایت بفرمایین

همونطور که در تصویر مشخصه بنده احتمالات موج بی رو براتون رسم کردم که میتونه از نرسیدن به خط وصل کننده دو سقف شروع بشه تا خود اون خط یا حتی فراتر از اون خط
                      موج بی مجموعا داری یک صعود یک نزول و یک صعود خواهد بود ،اگر صعود و بعد اون نزول خوبی اتفاق میافتد شاید تا حدودی بهتر میشد انتهای بی را حدس زد ولی در حال حاضر فقط یک نزول یک کندلی داشتیم که جا برای حرف و حدیت باقی میگذارد و نه میتوان آن را کاملا بخش اول بی نامید و نه میتوان آن را کاملا رد کرد (علی الخصوص که پروجکشن 100٪ بخش اول از انتهای کندل نزولی معادل 25760 میشود که میتواند بر همان خط موصوف قرار گیرد )
                      اما یک نوع دیگری از موج شماری بخش انتهای شاخص وجود دارد که از ابتدا مورد علاقه من بود(فقط مورد علاقه و آنهم از این جهت که تا حدود زیادی تکلیف ما را روشن میکرد )والا به هیچ عنوان تا کنون اثبات نشده و برای اثبات نیاز به زمان دارد تا سقف مناسب و واکنشهای مناسب بعدی ایجاد شود ،به تصویر زیر عنایت بفرمایید ....

طبق این تصویر میتوان گفت شاید و فقط شاید مشغول ساخت مثلث باشیم و در موج دی قرار داشته باشیم ،رسم صحیح مثلث این استکه ما انتهای A,C و همچنین B,D را بهم وصل کنیم ،پس چون نقطه D ما هر جایی میتواند قرار بگیرد لذاشیب خط فوقانی تا مشخص نشدن نقطه D متغییر است ، اما از آنجایی که خطی که سقفها را بهم متصل میکند در حکم مقاومت قوی ظاهر میشود میتوان امید داشت که اگر مثلثی تشکیل شود در این امتداد و به شکل زیر باشد ،والا اگر اینگونه نباشد در ایجاد مثلث خللی وارد نمیکند .......

خوب همانگونه که میبینید درصورت تشکیل مثلث نقطه انتهایی آن که E باشد میتواند بر انتهای هریک از فلشهای آبی مستقر باشد یعنی از نرسیدن به خطی که دو کف را وصل میکند میتواند آغاز شود تا بر آن و تا عبور به شکل ملایم و فقط اندکی از آن خط

اما اگر فرض را بر مثلث بخواهیم بگذاریم (که بازهم تاکید میکنم هیچ دلیلی براثبات آن در حال حاضر نداریم) ما در موج D قرار داریم و موج D نیز طبق گفته جناب پریچر مشابهت های زیادی با موج B دارد ، و در آن نیز حدود تحتانی به سادگی قابل پیش بینی نیست .......

خوب جناب آریو عزیز ، میبینید که در مجموعه ای از احتمالات در بحث موج شماری قرار داریم ،اما وضعیت یورو به دلار چگونه است ،میبینیم در آنجا نیز ما کاهش داشته ایم
                      (به عبارتی افزایش قیمت دلار که از حدود سه روز پیش آغاز شده و امروز شدت گرفته است )،در تایم 4 ساعته طبق تعریف (کفهای پایینتر و سقفهای پایننتر )و همچنین الیگیتور میتونیم روند رو نزولی قلمداد کنیم اما در تایم دیلی علیرغم کاهش هنوز در تعریق روند نزولی قرار نگرفتیم ،در مس و روی هم یک کندل کاهشی داشتیم و همچنین در نفت و شاید اگر مخالفت ایران در اپک نبود نفت هم در حال حاضر بیشتر نزول کرده بود ،خوب فعلا بازارها تعطیل خواهد بود تا دوشنبه و اون موقع باید ادامه روند رو دید ولی این چند روز میتونه فرصتی باشه برای رسیدن شاخص به درجات بالاتر ....
                      مجموعا به نظر میرسه تحلیگران جهانی بر این عقیده اند که دلار مدتی صعودی خواهد بود و این میتونه فشار مضاعف بر شاخص ما بیاره
                      از طرفی شنیده ام وضعیت قیمت دلار در بازار ایران تثبیت نشده و احتمال برگشت به قیمت قدیم وجود داره ،خوب اینهم عدم ثبات میاره ،و عدم ثبات برای سرمایه گذار خوب نیست ......
                      اگر شما به وضعیت بازار روز چهارشنبه عنایت میکردید ،تا نیمه های بازار به نظر میرسید قدرت صعود در بازار وجود نداره و از بعد از اینکه مطلب افزایش قیمت ارز مطرح شد
                      صفها برای سهام چیده شد ،خوب اینهم از برکات مملکت ما و تصمیم های آنی مسئولان ،منتها من نمیدونم دوستانی که سهام خودرویی یا دارویی داشتند چرا باید ناگهان در چنین موقعیتی قرار بگیرند .....
                      اگر بنده چندی قبل تاکید بر این داشتم موج بی موج خطرناکیست در درجه اول نقل قول جناب پریچر بود و در درجه دوم ورود به بازار از دید الیوت جایگاهای خاصی داره که خوب ابتدای موج بی یا دی هیچکدومش نیست و برای ورود به بازار ،معادل با بازار ما میشه گفت ابتدای موج سوم و ابتدای موج پنجم (چون در جهت نزول(فروش) معامله نمیکنیم یک موقعیت حذف میشه) اما همونجا هم عرض کردم این دیگه به درجه ریسک پذیری ما برمیگرده که بخوایم واقعا وارد بشیم یا نه ......
                      آریو بسیار عزیز ،در بازار ما خیلی از قوانین و قواعد یا رعایت نمیشه یا شاید واقعا قابل تطبیق نباشه ،اما خوب وجود داره ،من فکر میکنم وظیفه من گفتنش باشه حال اونکه اگر بتونیم یا بخوایم خودمون رو تطبیق بدیم بهتره اگه نه هم که حداقل دونسته بریم جلو ،
                      در آخر باز هم عرض میکنم این شرایط و این عرایض و این احتیاطها برای بنده و دوستانی هست که میان مدت کار میکنیم ،اما دوستی که هر روز خرید و فروش داره یا در هفته دو یا سه بار سهم تعویض میکنه ،بر مبنای شناختی که از خودش داره شاید بتونه بر مبنای استراتژی که تدوین کرده از موقعیت موجود استفاده کنه ،منتها دوستانی که میان مدت کار میکنند بهتره احتیاط رو رعایت کنند و درصورت تمایل به ورود به بازار با کل سرمایه اقدام به خرید نکنند و حتما تایید فاندامنتال و تکنیکال سهم رو داشته باشند تا اگر شرایط تغییر کرد در موقعیت ناخواسته قرار نگیرند .......
                      اما به عنوان مطلب آخر این رو هم اضافه کنم که سهامی وجود دارند که در حرکت شاخص همگرایی کامل با شاخص ندارند (مثل دارویی ها در روند قبل ،البته الان دارویی ها به دلیل افزایش دلار گزینه مناسبی نیستند ،این مطلب صرفا مثالی بود از گذشته) یا بنا به دلایلی مثل همین مورد افزایش قیمت دلار در بازار ایران در محدوده زمانی خاص میتونند به شکل مجزا از شاخص رفتار کنند ،خوب طبیعی هست که تا زمانی که این تاثیر پابرجا باشه بتونیم از این موقعیت استفاده کنیم ،مواردی که در بالا عرض شد صرفا بر مبنای کلیت بازار و شاخص بود ......
                      برای تمام دوستان عزیز آرزوی موفقیت دارم

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

آقا تاخير داشتيد ها! نيم ساعت شد يك ساعت. ولي اين دفعه اشكال نداره. ميگذرم :D:D

اينقدر تحليلاتون زيباست كه نتونستم بخوابم و صبر كردم تا قبل از خواب بخونم :x

اگر موج صعودي فعلي از ضلع فوقاني كنج عبور كند، ميشود امواج اصلاحي abc را پايان يافته تلقي كرده و في الحال در آغاز سيكل صعودي جديد باشيم؟

يعني حتما بايد ريزش ديگري در قالب C يا E داشته باشيم؟ :-?
                        [/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                          آقا تاخير داشتيد ها! نيم ساعت شد يك ساعت. ولي اين دفعه اشكال نداره. ميگذرم :D:D

اينقدر تحليلاتون زيباست كه نتونستم بخوابم و صبر كردم تا قبل از خواب بخونم :x

اگر موج صعودي فعلي از ضلع فوقاني كنج عبور كند، ميشود امواج اصلاحي abc را پايان يافته تلقي كرده و في الحال در آغاز سيكل صعودي جديد باشيم؟

يعني حتما بايد ريزش ديگري در قالب C يا E داشته باشيم؟ :-?
                          از لطفی که به من داری سپاسگزارم محمود عزیز....
                          شرمنده محمود جان ،حقیقتش من یه ذره رو تحلیل وسواس دارم ،باور کن غبطه میخورم به دوستانی که قادرند سریعا این کار رو انجام بدن :">

اما در ارتباط با فرمایش شما ،حقیقتش من چندی پیش به این موضوع خیلی فکر کردم ،اگر صرفا از دید موج شماری بخوام بگم بدون حواشی ....
                          اگر بخوایم این موج رو پایان یافته قلمداد کنیم باید این دو بخشی که دورش خط کشیدم رو یکی
                          موج دو دیگری رو موج 4 بنامیم ،در اون صورت بنظرم میرسه بخش آخر نسبت به بخش قبلیش
                          از یک درجه نباشه و از درجه بالاتر بنظر میرسه ،همچنین شاید بشه بحث فرعی تناوب رو هم اضافه کرد ......
                          اما اگه بخوام یه مقدار حواشی رو هم اضافه کنم به نظر میرسه خیلی از سهمها به شکل 5 موجی نزول کردند و اصلاح 5 موجی دلالت بر این داره هنوز اصلاح سهم به پایان نرسیده .......
                          اما از اونجایی که باید هر احتمال رو مد نظر داشت و خیلی وقتها بوده اشتباهاتی از این دست باعث شده موج شماری ایراد پیدا کنه ،بهتره این مورد رو هم در ذهن داشته باشیم

موفق باشی دوست من

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

ممنون استاد بزرگوار

فقط ميمونه كنج كه اگر تاييد بشه هدف نزديكش 27700 فكر كنم باشه. و هدف دورش 31000. البته حدودي.

اينو چجوري ميشه تعبير كرد؟
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                              استاد holy عزیز
                              با سلام
                              در خصوص خبهمن لطفا راهنمائی فرمائید فروش یا نگهداری. با تشکر فراوان
                              سلام دوست من
                              پترنی در سهم میبینم که زیاد خوشایند نیست ،علاوه بر اون این سهم در گروه خودرویی قرارداره(علیرغم اینکه شاید بشه بهش سرمایه گذاری گفت)و با این گروه همگرایی داره ،با توجه به اتفاقات چند جانبه اخیر من زیاد به این سهم خوشبین نیستم ،اما از جهتی که بررسی کاملی کرده باشین با دوستان فاندامنتال هم مشورت بفرمایید شاید در پرتفو سهم موردی باشه که در شرایط فعلی بتونه کمکی بکنه ......

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1113

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                                ممنون استاد بزرگوار

فقط ميمونه كنج كه اگر تاييد بشه هدف نزديكش 27700 فكر كنم باشه. و هدف دورش 31000. البته حدودي.

اينو چجوري ميشه تعبير كرد؟
                                محمود جان ازت اجازه میخوام این مورد رو بزاریم برای یک شب دیگه تا به اون موردی که در پی ام دستور دادی برسم و بدقول نشم.
                                ممنونم دوست من

نظر

در حال کار...
                                X