مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Jul 2025
    • 1422

در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Post

با سلام بر آبجی تدین عزیز

زهره خانم نمی دونم چرا هر وقت عکس اوتاوار شما رو می بینم به یاد امواج مفقود می افتم، البته این رو بگما اون موج هنوز برام مفقوده;)
    یکی از دلایلشم هماهنگی شاخص کل با شاخص های دیگه از جمله این دو شاخصی و همچنین شاخص هایی مثل شاخص نفت ، مس ، داوو و شاخص های دیگست که تاثیر مستقیم بر شاخص کل ما دارند، البته جسارتا می خوام از شما خواهش کنم که اگر امکان داره براتون حالا که بحث شاخص ها در تایپیک استادمون داغه شما شاخص نفت رو بررسی کنید که شاید دوستان دیگه شاخص های دیگر رو بررسی کردن و به یک نتیجه کامل و خوب در مورد روند حرکت بازار در سال 91 دست پیدا کنیم.

در مورد پروانه ، همانطور که می دونید حالت ایده آلش به این صورت هست

که گستره 1.27 درصد رو از فیبوی ext حرکت AX حساب می کنم،
    البته ما داریم خدمت شما درس پس می دیم استاد، اگر ایرادی هست خوشحال می شم اشکال محاسبه ام رو گوشزد کنید.

خدمت شما هم سلام عرض می کنم جناب اکبری عزیز، لطف شما همیشه شامل حال ما میشه و از اینکه به دوست کوچک خودتون اینقدر لطف دارید از شما سپاسگزارم. همانطور که در آنالیز هم اشاره کردم که البته برداشت شخصی من هست مشاهده هشداری ریزشی در شاخصهای پر اهمیتی مثل صنعت و بازار دوم هست، التبه این ریزش رو در شاخص های دیگر همه دریافت کردم .
    ولی این که این ریزش احتمالی تا کجا ادامه داره و یا این که موج پنجم این دو شاخص تمام شده یا فقط این موج یک از موج پنج بزرگ هست مطالبی هستم که به این راحتی نمی توان به آنها پاسخ داد، برای همین در بالا از استاد تدین که به صورت تخصصی در بازار فارکس مشعول فعالیت هستن خواهش کردم که این سنگ بنا رو بگذارند شاید دوستان دیگر هم مشارکت کنند تا شاید به یک نتیجه مشخص دست پیدا کنیم.
    سلام دارم خدمت استاد گرانقدرم جناب هالی و ممنون از محبت همیشگیتون
    امیدوارم بتونیم از تحلیل های ناب شما استفاده کنیم
    و سلام خدمت عرشیای عزیز و ممنون از محبت و لطفی که به خواهر خودتون دارید و این افتخارو به بنده دادید
    عرشیا جان
    در مورد پروانه بیشتر باز کردن سر صحبت و یکمم شوخی بود ؛ جسارت بنده رو ببخشید
    ولی خب تارگت 1.27 تا 1.62 می تونه باشه که خودتون استادید
    اما در مورد تحلیل نفت
    چارتشو ندارم و در اولین فرصت تقدیم حضورتون می کنم
    در مورد طلا که هیچ رقمه با هم به تفاهم نرسیدیم خدا این یکی رو بخیر کنه عرشیا جان :p

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

با سلام خدمت دوستان و عزیزانم:

یکی از مهمترین مواردی که در آنالیز بازارهای جهانی و جتی بورس خودمون باید بهش توجه ویژه بکنیم وضعیت قیمت دلار هست ، که معمولا(البته معمولا و نه همیشه) دلار نسبت معکوس با صنایع (وشاخصهای وابسته مثل ،داو و اس اند پی و نزدک ) و فلزات و طلا داره ، این موضوع رو میشه مستقیما در ایندکس دلار و یا غیر مستقیم در جفت ارزهای وابسته به دلار و از همه عمومیتر یورو به دلار برررسی کرد اما اگه واقعا بخوایم بررسیمون تخصصی باشه بهترین ایندیکیتور برای این موضوع ایندکس دلار است ،به همین دلیل تصمیم گرفتم برای اینکه بتونم پاسخ بهتری به دوستمون جناب مرادی بدم از وضعیت دلار آغاز کنم .

به نظر میرسه در تایم ماهانه اگه بخوایم این ایندکس رو بررسی کنیم چندین پترن داریم ،اولین پترنی که این بین میبینیم پترن کلاسیک مثلث هست

همونطور که بهتر از بنده واقفین مثلث از هر دو سمت احتمال شکست داره و بر مبنای محل شکست از طرفی و جهت شکست از طرفی دیگر میشه هدف گذاری کرد ،اما فرض رو اگر برشکسن مثلث از بالا بگیریم میبینیم تارگت ما چیزی در حدود 108.54 خواهد بود (دلیل این که تارگت شکست بالا رو عرض کردم در تحلیل الیوت واضحتر خواهد شد)

اما دومین پترنی که اینجا داریم ٍ
      Extreme Bullish Harmonic Impulsive Wave هست که از دسته پترنهای ادونسد محسوب میشه و میشه بگیم جزو دسته هارمونیک دو محسوب میشه تفاوت این دسته پترنها با هارمونیک های دسته اول در اینه که اگه ما هر دو رو مطابق نوع یک شماره گذاری کنیم نقطه بی برخلاف نوع اول در خارج از سی قرار میگیره و ........ اما طبق این پترن تارگتی معادل 1.618 تا 2.24 فیبو اکستنشن ای بی خواهد بود که محدوده 99 تا 109 رو در بر خواهد گرفت که در کلاسترهای فیبو احتمال پایان قطعا بالاتر خواهد بود

اما برای عزیزانی که متمایل به دیدن نمای اصلی پترن هستند شکل زیر رو تقدیم میکنم ..........

اما از منظر الیوت اگه بخوایم بررسی کنیم ، مطابق تصویر زیر در تایم ماهانه :

ابتدا نزولی ABC را داریم و پس از آن موج یک ما آغاز میشه از اونجایی که موج انتهایی کارکشن ما سه موجبیست و موج میانی کارکشن تا نزدیکی ابتدای اولین موج تصحیح نموده ما بایک اصلاح WXY کامل رو برو هستیم که leg موج دبلیو با ایگرگ برابری نزدیکی دارد به عبارتی ما یک پترن هارمونیک تساوی در دل این پترن داریم
      که بعد از آن روند صعودی مجدد آغاز شده و دلار خودشو برای موج سوم آماده میکنه که موج سوم ما هر کدوم از نسبتهای فیبو مقابل رو میتونه داشته باشه ،اما برای کمک به موضوع از چنگال هم استفاده کردیم که طبق تعریف انتهای موج سوم در صورت رسم چنگال برروی موج یک دو میتونه بر میدلاین یا خط فوقانی چنگال منطبق باشه و .......

اگر بخوایم تایم روزانه رو هم شمارش کنیم میتونیم با چندین آلترناتیو بشماریم که شمارش زیر از دید بنده نسبت به بقیه ارجحتر هست با ذکر این موضوع که سایر آلترناتیوها هم احتمال وقوع داره اما جملگی رو مجموعا صعودی میبینم (شکل زیر بخشی از شکل بالاست که بین دو فلش سبز محصور شده است)

اما در تایم دیلی هد اند شولدر تشکیل نشده همچنین مثلث نشمسته ایی داریم که هر کدام از این دو پترن تشکیل شود میتواند ما را به اتمام یا عدم اتمام موج دو درجه پایین زودتر هدایت کند،(همچنین با توجه به اینکه انتهای موج دوم سبز رنگ در نزدیکی سطح فراکتال به اتمام رسیده بیشتر ذهن را معطوف این جریان مینماید که اختمالا موج دوم پایان یافته ،اما هیچ قطعیتی وجود ندارد و دوستانی که بر این تایم معامله مینمایند پیشنهادم صبر کردن تا ایجاد هداندشولدر یا شکستن مثلث است )

اما در جمع بندی کلی به این نتیجه میرسیم ، دلار در حال تقویت شدن میباشد و وارد روند 5 موجی صعودی قوی شده که در ابتدای موج سوم اون قرار داریم و در این موج صعود خوبی از ارزش دلار رو انتظار داریم و به پیرو اون تمام اینسترومنتهایی که وابستگی معکوس با دلار دارند سقوط خواهند کرد ،لذا توقع ریزش زیاد از طلا ،داو ،اس اند پی و ......... دارم ،

به امید خدا در اولین فرصت چارت طلا رو هم تقدیم خواهم کرد ،البته شمارش الیوتی بنده از طلا با نظر مرسوم که در فرومها دیده میشه متفاوته و معتقد بر ریزش بیشتر هستم که به امید خدا بیشتر صحبت خواهیم کرد .
      چندی پیش با تقدیم یورو به دلار خدمت دوستان عرض کردم مراقب سهام مربوط به قیمتهای جهانی باشند ،امروز نیز با تقدیم این چارت بر این مطلب مجدد تاکید دارم ،
      همونطو که ملاحظه فرمودین ریزش تا امروز بوقوع پیوسته اما ریزش بیشتر قیمتهای جهانی و داو در راه است ............

برای تمامی عزیزانم آرزوی سلامتی و سود دارم
      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر

زبان الکن بنده عاجز است و توانایی جبران این همه محبت شما استاد بزرگوار را ندارد.

راه اساتید همون راه انبیاء الهی است.

حیات و زندگانی دورانی برای بکمال رسیدن است وچون فیض از مبداء فیاض است و امید زیادی به فیاض دارم چشم انداز این دوران را کاملا در مسیر اصلی میبینم.

خداوند کریم راه را با تلاش اساتید که همون راه انبیاء الهی است روشن کرده است.

عرض سلام دارم خدمت استاد طیب عزیز
        بسیار سپاسگزارم از بزرگواری و محبت شما ،استاد طیب عزیز همونطور که بهتر از بنده واقفین تجربه فوق علم است که جنابعالی در حد کمال ازاون بهره مندید همچنین از باب علم هم بنده به شاگردی شما افتخار میکنم ،امیدوارم همیشه در پناه یزدان متعال باشید .........

ا سلام و آرزوی سلامتی و کامیابی استاد holy عزیز و بزرگوار .... :*
        از بازگشت استاد بسیار مسرورم و همینکه در اینجا پستی بزنند مایه ی دلگرمی همه است .... :x

میگم استاد تدین گرامی استراتژی شما آخرش نتیجه داد
        درود بر جناب فرخ بخت عزیز :*
        ممنون دوست من ،شرمنده میفرمایین ،خوشحالم که بتونم در خدمت دوست با شخصیتی چون شما باشم ،براتون آرزوی بهترینها را دارم ........

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

با سلام خدمت دکتر فرزاد عزیز
          به نظر شما شاخص کل تا اواخر مهر ماه توانایی رسیدن به تارگت 33000 واحد رو داره ؟
          شاد و سلامت باشید
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Jul 2025
            • 1422

سلام و عرض ادب استاد گرانقدر ؛ جناب هالی
            ممنون از تحلیل فوق العاده اموزنده و زیباتون
            خسته نباشید @};-@};-@};-

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
              با سلام خدمت دکتر فرزاد عزیز
              به نظر شما شاخص کل تا اواخر مهر ماه توانایی رسیدن به تارگت 33000 واحد رو داره ؟
              شاد و سلامت باشید

سلام جناب بهنام عزیز

دوست من ، سرراه شاخص گردنه های صعب العبوری داریم ،
              رسیدن شاخص به تارگت 33000 واحد رو تا انتهای مهر مقداری بعید میدونم

براتون آرزوی سود و سلامت ذارم

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post

سلام جناب بهنام عزیز

دوست من ، سرراه شاخص گردنه های صعب العبوری داریم ،
                رسیدن شاخص به تارگت 33000 واحد رو تا انتهای مهر مقداری بعید میدونم

براتون آرزوی سود و سلامت ذارم
                بینهایت سپاسگزارم
                بنده هم برای شما آرزوی پیروزی و بهروزی دارم
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب استاد گرانقدر ؛ جناب هالی
                  ممنون از تحلیل فوق العاده اموزنده و زیباتون
                  خسته نباشید @};-@};-@};-

سلام و درود بر استاد تدین عزیز و مهربان

شما دستور فرمودین
                  بنده در فروم فعال باشم ،بنده هم اطاعت امر کردم ......
                  @};-@};-@};-
                  --------------------

البته به یمن حضور شما خبر خوبی هم برای دوستان دارم
                  قصد داریم به امید خدا ،تیم تحلیلیی سایت رو استارتشو بزنیم که در این مهم البته تمام عزیزان تکنیکالیستم
                  که استادان بنده هستند مشارکت میکنند ،البته هنوز با هیچکدوم از دوستان صحبت نکردم اما از اونجایی
                  که بر بنده محبت دارند میدونم که روی بنده رو زمین نمیزنند ، با این کار قصد داریم تقسیم کار کنیم و گروه گروه
                  بشیم و هرگروهی بر تعدادی سهم متمرکز بشه و به شکل منظم پیگیر اون سهام باشه تا در زمان مقتضی باهماهنگی گروه بتونیم
                  سهام رو معرفی کنیم تا از این طریق هم جنبه آموزشی کار مد نظر باشه برای عزیزانی که مبتدی ترند هم قابل استفاده باشه و هم برای دوستانی
                  که کمتر با این علم آشنا هستند به کمک خدا مفید واقع شود،
                  البته این بین به امید خدا اگه استارت اونجوری که بخوایم بخوره از محضر عزیزان فامدامنتالیست هم در تایید امر
                  کمک میگیریم و خلاصه اینکه به برکت قذم شما در این تاپیک گفتم این خبر رو هم خدمت دوستان اعلام کنم ،
                  ایشالا تا حدود ده روز آینده تاپیکی به این نام خواهم زد و هماهنگی لازم با دوستان انجام خواهد شد.

براتون آرزوی سلامت و سعادت دارم ........

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

خب تا جناب هالي هستن منم فرصت رو غنيمت ميشمارم هم سلامي خدمتشون عرض ميكنم و هم سوال خودم در مورد فرآور رو ازشون ميپرسم....جناب هالي فرآور و اهدافشو چطور ميبينيد ؟
                    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط holy پست شده است View Post

شما دستور فرمودین
                      @};-@};-@};-
                      --------------------

قصد داریم به امید خدا ،تیم تحلیلیی سایت رو استارتشو بزنیم که در این مهم البته تمام عزیزان تکنیکالیستم
                      که استادان بنده هستند مشارکت میکنند ،البته هنوز با هیچکدوم از دوستان صحبت نکردم اما از اونجایی
                      که بر بنده محبت دارند میدونم که روی بنده رو زمین نمیزنند ، با این کار قصد داریم تقسیم کار کنیم و گروه گروه
                      بشیم و هرگروهی بر تعدادی سهم متمرکز بشه و به شکل منظم پیگیر اون سهام باشه تا در زمان مقتضی باهماهنگی گروه بتونیم
                      سهام رو معرفی کنیم تا از این طریق هم جنبه آموزشی کار مد نظر باشه برای عزیزانی که مبتدی ترند هم قابل استفاده باشه و هم برای دوستانی
                      البته این بین به امید خدا اگه استارت اونجوری که بخوایم بخوره از محضر عزیزان فامدامنتالیست هم در تایید امر
                      کمک میگیریم و خلاصه اینکه به برکت قذم شما در این تاپیک گفتم این خبر رو هم خدمت دوستان اعلام کنم ،
                      ایشالا تا حدود ده روز آینده تاپیکی به این نام خواهم زد و هماهنگی لازم با دوستان انجام خواهد شد.

پیشنهادی فوق العاده عالی >:d<
                      استاد ما جزو شاگردانتون هم حساب نمیشیم اما اگر بشه در تحلیلها مشارکت کرد هم بر معلوماتمان اضافه میشود هم در محک آزمون قرار خواهیم گرفت. :">
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• behnam2
                        عضو جدید
                        • Sep 2011
                        • 15

با سلام و احترام
                        از تحلیل بسیار عالی و مفید تون بسیار سپاسگذارم استاد، و از استاد تدین هم برای تلاششون در این تاپیک صمیمانه قدردانم . امید شادکامی و سرافرازی برای دوستان دارم.

نظر

• lord arshiya
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 81

شما دستور فرمودین
                          @};-@};-@};-
                          --------------------

سلام جناب عمادی عزیز
                          ایده تون فوق العادست، هر چند که قبلا در استفاده از این پتانسیل سایت با هم صحبت کردیم
                          خوبیش اینه که مبنای این حرکت شما دعوت ابجی ما بوده، واقعا دمشون گرم ، از این به بعد باید یه حساب ویژه ای روی قدرتشون وا کرد;)

دو مورد هست که لازم دونستم عنوان کنم
                          - مورد اول این که مدتی هست که آنالیز های دوست و چارتیست خیلی خوب ما
                          جناب اسی محمدی رو نمی بینم، امیدوارم که هر جا هستن موفق باشم و بیشتر ایشون از دانش شون ما رو بهره مند کنند.
                          - مورد بعدی در زمینه آنالیز طلا هست، استاد جدن این هفته فشار کاری فوق العاده ای رو من هست ، من شرمنده تونم که نتونستم تا حالا امر تون رو اطاعت کنم، امیدوارم این قصور من رو به بی ادبی من نزارید.
                          ممنونم
                          [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                          آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                          او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                          آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                          او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                          آنها آمدند
                          او هل داد
                          آنها پرواز کردند.
                          "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1422

یورو به دلار
                            اما موضوعی که باعث شد امشب --باوجودیکه هنوز مشهد نیستم- در خدمت عزیزانم باشم ،سوای محبت دو دوست بسیار عزیزم جناب محسنی و shigley ، یکی موقعیت حساس وضعیت اقتصاد جهانی بود که به عنوان نمای بسیار مهم اون میشه از نسنبت یور به دلار نام برد و علاوه براون فرمایش عزیزترینم دوستانم که دستور موکد برای بنده صادر کردند که حتما پستی تقدیم کنم .......

میدونیم که قینمتهای جهانی -معمولا - با افزایش و یا کاهش ارزش دلار واکنش نشون میده که میتونیم اون رو در دلار ایندکس بررسی کنیم اما راه عامه پسندتر استفاده از نسبت یورو به دلار هست که اونهم با افزایش و کاهش ارزش دلار واکنش نشون میده ،در حال حاضر به نظر میرسه به جایی رسیدیم که باید منتظر حرکت سریعی از دلار به شکل افزایش ارزش (کاهش یورو به دلار) باشیم ،این افزایش قیمت دلار میتونه بر ایندکسهای جهانی مثل داو یا اس اند پی تاثیر بزاره و موجب کاهش اونها بشه همینطور بر کاهش قیمت فلزات (مس ، زینک و .... ) و ایندکس یا شاخص خیلی از کشورها که اقتصادشون با اقتصاد جهانی گره خورده ،مسئولین ما اما تاکید بر این دارند که شاخص ما ارتباطی با وضعیت جهانی نداره که اگر خاطر عزیزانم باشه یکبار حدود شهریور ماه بنده همین موضوع رو عرض کردم که محالست قیمتهای جهانی تغییرات کاهشی داشته باشه و ما از اون بی بهره باشیم حتی اگر حمایت دولتی ها یا شبه دولتی ها هم شامل بازار بشه باز دیر یازود دامن اقتصاد مارو خواهد گرفت کما اینکه دیدیم اندک زمانی بعد شاخص مارو هم تحت تاثیر قرار داد ،اما امروز نیز پیش بینی بنده تاثیر گرفتن شاخص ما از شاخصهای جهانیست حتی اگر حمایت شامل حال بازار بشه باز چندان دور نخواهد بود که بازار ما نیز مطابق بازارهای جهانی رفتار خواهد کرد و به هیچ عنوان ما جزیزه متروک در اقیانوس جهانی نیستیم بلکه در نهایت کوچه بن بستی هستیم در دهکده جهانی ،لذا به عزیزانم تاکید دارم در خرید و فروشهاشون علی الخصوص درمورد سهامی که وابستگی بیشتری با بازارهای جهانی دارند دقت لازم رو مبذول کنند ،بنده سعی خواهم کرد(البته واقعا نمیتونم قول بدم اما نهایت سعیم رو میکنم هر چند روز یکبار نمودارهای ایندکسهای داو و اس اند پی همچنین مس و روی و نفت و ... بالاخره شاخص خودمون رو آپدیت کنم تا وضعیت بیشتر روشن بشه اما در حال حاضر میتونم بگم بر نظر شخصیم که حدود 6 ماه پیش در ارتباط با شاخص همراه باموج شماری عرض کردم و در همین تاپیک موجوهست کماکان پاپرجا هستم و ظرف این مدت شاخص مطابق پیش بینی پیش رفته است .....

اما اگر بخوایم نمودار یورو دلار رو بررسی کنیم ، در تایم ماهانه وضعیت یورو دلار به قرار زیر است :

همونطور که مشاهده میفرمایید ما بعد از رسیدن به سقف با موج ای ریزش داشتیم و موج بی ما یک مثلث است اما در تایم هفتگی این مثلث بهتر نمودار است ....

همونطور که میبینید مثلث ما هر 5 موج خود را به پایان برده و وارد موج سی شده ایم ،اما خصوصیت موج سی این استکه یک 5 موجی خواهد بود ،اما از 5 موج ،موج یک به پایان رسیده و در موج دوم را به شکل مشروط و نه قطعی به پایان برده ایم و تا عبور از ابتدای موج بی از 2 نمیتوان به قطعیت در ارتباط با اتمام ان صجبت کرد که این مسائل در تایم روزانمه بهتر مشهود است .......

همانطور که در تصویر نیز اشاره شد برای اثبات اینکه موج دوم به پایان رسیده باید قیمت نزول کرده و کف موج بی آبی رنگ که با فلش سبز مشخص است را بشکند در آن صورت میتوان با قطعیت بیشتر اتمام موج دوم را منظور کرد اما تا پیش از این عبور کماکان احتمال به اتمام نرسیدن وجود دارد ........

اما خلاصه بحث برای دوستانی که علاقه کمتری به تکنیکال اعم و الیوت اخص دارند این که ،طبق این تحلیل ، یورو به دلار ریزشی به عبارتی دلار صعودی ارزیابی میشود و به زودی ریزش قویتری در یورو به دلار (صعود قویتری در دلار) و در کنار آن ایندکس داو و اس ان پی و متعاقب آن قیمتهای جهانی خواهیم داشت ،لذا دوستانی که سهامی مرتبط با قیمتهای جهانی دارند بد نیست به این نمودار و این احتمال نیز عنایت بفرمایند ........

برای تمامی عزیزانم آرزوی سلامتی و موفقیت در کلیه امور دارم

عرض ادب و احترام دارم خدمت استاد عزیز
                            این پستتون خاطرم بود
                            و دیروز با اون سقوط فجیع مس و روی و ............
                            خواستم قدر دانی از حضورتون کرده باشم
                            فقط حیف که کم در خدمتتون هستیم
                            براتون آرزوی سلامتی دارم @};-@};-@};-

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                              عرض ادب و احترام دارم خدمت استاد عزیز
                              این پستتون خاطرم بود
                              و دیروز با اون سقوط فجیع مس و روی و ............
                              خواستم قدر دانی از حضورتون کرده باشم
                              فقط حیف که کم در خدمتتون هستیم
                              براتون آرزوی سلامتی دارم @};-@};-@};-

سلام عرض کردم خدمت استاد تدین عزیز و مهربان

شما همیشه به بنده محبت داشتین که این لطف هیچگاه قابل فراموش شدن نیست ،امیدوارم لیاقت اینهمه بزرگواری شما را داشته باشم .
                              سعی میکنم تا در حد توان در فروم حضور داشته باشم تا هرچه بیشتر بتونم از مطالب ناب شما استفاده کنم ،

در ضمن ،
                              به میمنت حضور شما در تاپیک ،موج شماری مس رو تقدیم دوستان میکنم ،امیدوارم این تحلیل بتونه از شما استاد محترم نمره قبولی بگیره......
                              @};-@};-@};-

سپاسگزارم و برای شما استاد ارجمند آرزوی سلامت و سعادت دارم ،به امید خدا .........

نظر

• fiona
                                کاربر فعال
                                • Apr 2011
                                • 405

در اصل توسط holy پست شده است View Post
                                با سلام خدمت دوستان و عزیزانم:

یکی از مهمترین مواردی که در آنالیز بازارهای جهانی و جتی بورس خودمون باید بهش توجه ویژه بکنیم وضعیت قیمت دلار هست ، که معمولا(البته معمولا و نه همیشه) دلار نسبت معکوس با صنایع (وشاخصهای وابسته مثل ،داو و اس اند پی و نزدک ) و فلزات و طلا داره ، این موضوع رو میشه مستقیما در ایندکس دلار و یا غیر مستقیم در جفت ارزهای وابسته به دلار و از همه عمومیتر یورو به دلار برررسی کرد اما اگه واقعا بخوایم بررسیمون تخصصی باشه بهترین ایندیکیتور برای این موضوع ایندکس دلار است ،به همین دلیل تصمیم گرفتم برای اینکه بتونم پاسخ بهتری به دوستمون جناب مرادی بدم از وضعیت دلار آغاز کنم .

به نظر میرسه در تایم ماهانه اگه بخوایم این ایندکس رو بررسی کنیم چندین پترن داریم ،اولین پترنی که این بین میبینیم پترن کلاسیک مثلث هست

همونطور که بهتر از بنده واقفین مثلث از هر دو سمت احتمال شکست داره و بر مبنای محل شکست از طرفی و جهت شکست از طرفی دیگر میشه هدف گذاری کرد ،اما فرض رو اگر برشکسن مثلث از بالا بگیریم میبینیم تارگت ما چیزی در حدود 108.54 خواهد بود (دلیل این که تارگت شکست بالا رو عرض کردم در تحلیل الیوت واضحتر خواهد شد)

اما دومین پترنی که اینجا داریم ٍ
                                extreme bullish harmonic impulsive wave هست که از دسته پترنهای ادونسد محسوب میشه و میشه بگیم جزو دسته هارمونیک دو محسوب میشه تفاوت این دسته پترنها با هارمونیک های دسته اول در اینه که اگه ما هر دو رو مطابق نوع یک شماره گذاری کنیم نقطه بی برخلاف نوع اول در خارج از سی قرار میگیره و ........ اما طبق این پترن تارگتی معادل 1.618 تا 2.24 فیبو اکستنشن ای بی خواهد بود که محدوده 99 تا 109 رو در بر خواهد گرفت که در کلاسترهای فیبو احتمال پایان قطعا بالاتر خواهد بود

اما برای عزیزانی که متمایل به دیدن نمای اصلی پترن هستند شکل زیر رو تقدیم میکنم ..........

اما از منظر الیوت اگه بخوایم بررسی کنیم ، مطابق تصویر زیر در تایم ماهانه :

ابتدا نزولی abc را داریم و پس از آن موج یک ما آغاز میشه از اونجایی که موج انتهایی کارکشن ما سه موجبیست و موج میانی کارکشن تا نزدیکی ابتدای اولین موج تصحیح نموده ما بایک اصلاح wxy کامل رو برو هستیم که leg موج دبلیو با ایگرگ برابری نزدیکی دارد به عبارتی ما یک پترن هارمونیک تساوی در دل این پترن داریم
                                که بعد از آن روند صعودی مجدد آغاز شده و دلار خودشو برای موج سوم آماده میکنه که موج سوم ما هر کدوم از نسبتهای فیبو مقابل رو میتونه داشته باشه ،اما برای کمک به موضوع از چنگال هم استفاده کردیم که طبق تعریف انتهای موج سوم در صورت رسم چنگال برروی موج یک دو میتونه بر میدلاین یا خط فوقانی چنگال منطبق باشه و .......

اگر بخوایم تایم روزانه رو هم شمارش کنیم میتونیم با چندین آلترناتیو بشماریم که شمارش زیر از دید بنده نسبت به بقیه ارجحتر هست با ذکر این موضوع که سایر آلترناتیوها هم احتمال وقوع داره اما جملگی رو مجموعا صعودی میبینم (شکل زیر بخشی از شکل بالاست که بین دو فلش سبز محصور شده است)

اما در تایم دیلی هد اند شولدر تشکیل نشده همچنین مثلث نشمسته ایی داریم که هر کدام از این دو پترن تشکیل شود میتواند ما را به اتمام یا عدم اتمام موج دو درجه پایین زودتر هدایت کند،(همچنین با توجه به اینکه انتهای موج دوم سبز رنگ در نزدیکی سطح فراکتال به اتمام رسیده بیشتر ذهن را معطوف این جریان مینماید که اختمالا موج دوم پایان یافته ،اما هیچ قطعیتی وجود ندارد و دوستانی که بر این تایم معامله مینمایند پیشنهادم صبر کردن تا ایجاد هداندشولدر یا شکستن مثلث است )

اما در جمع بندی کلی به این نتیجه میرسیم ، دلار در حال تقویت شدن میباشد و وارد روند 5 موجی صعودی قوی شده که در ابتدای موج سوم اون قرار داریم و در این موج صعود خوبی از ارزش دلار رو انتظار داریم و به پیرو اون تمام اینسترومنتهایی که وابستگی معکوس با دلار دارند سقوط خواهند کرد ،لذا توقع ریزش زیاد از طلا ،داو ،اس اند پی و ......... دارم ،

به امید خدا در اولین فرصت چارت طلا رو هم تقدیم خواهم کرد ،البته شمارش الیوتی بنده از طلا با نظر مرسوم که در فرومها دیده میشه متفاوته و معتقد بر ریزش بیشتر هستم که به امید خدا بیشتر صحبت خواهیم کرد .
                                چندی پیش با تقدیم یورو به دلار خدمت دوستان عرض کردم مراقب سهام مربوط به قیمتهای جهانی باشند ،امروز نیز با تقدیم این چارت بر این مطلب مجدد تاکید دارم ،
                                همونطو که ملاحظه فرمودین ریزش تا امروز بوقوع پیوسته اما ریزش بیشتر قیمتهای جهانی و داو در راه است ............

برای تمامی عزیزانم آرزوی سلامتی و سود دارم
                                =d>=d>=d>=d>=d>

نظر

در حال کار...
                                X