مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1113

در اصل توسط یوگی پست شده است View Post
    holy عزیز ممنون از تحیل های زیباتون .اگه میشه تحلیل جدید تون رو در مورد صدرا بفرمایین
    با سلام خدمت یوگی عزیز و تمام دوستان محترم :

ابتدا بد نیست دورنمایی از سهم داشته باشیم ،

همونطور که در تصویر مشخص هست سهم در چنگال یا میتوان گفت کانال نزولی در حال حرکت میباشد که به کف کانال واکنش نشان داده است ،اگر خط روند میان مدت نزولی برای سهم ترسیم کنیم میبینیم شکسته شده که این اولین آلارم برگشت روند میباشد .
    اما بد نیست بررسی زمانی هم برروی سهم داشته باشیم ،طبق عرضی که چندی پیش در پست 129 همین تاپیک داشتم

صدرا :
    احتمال میدم تاریخ اتمام نزول یکی از این دو تاریخ باشه که اولی 8 جولای و دومی 16 سپتامبر هست البته دو قید رو در ارتباط با این تاریخها لحاظ بفرمایید اول اینکه چون بررسی در تایم فریم هفتگی بوده یک کندل میتونه یک هفته تاریخ رو جابجا کنه و در بررسیهای زمانی یکی دو کندل جابجایی معمول هست (هرچند که بعضی مواقع دقیقا زمان برگشت بر کندل موصوف قرار میگیره) و......
    در زیر نمایی از تصویر تحلیل زمانی سهم را میبینیم :

طبق تصویر میبینیم که سهم به این تاریخ نیز واکنش نشان داده و با یک کندل اختلاف برگشت نموده.
    اما با بررسی برروی اندیکاتورها ،

در آر اس آس روزانه ،ترند نزولی مهمی شکسته و همچنین در هفتگی نیز شاهد شکستن کنج نزولی هستیم که هر دو به نفع صعود سهم میباشد .....
    اما مطلبی که این بین وجود دارد این است که سهم بر سر راه خود با مقاومتهایی مواجه هست
    که میتواند در هر کدام از این مقاومتها نوسان منفی تجربه نماید که این نوسان منفی حکم پول بک برای این ترندهای آر اس آی را داشته باشد ...
    اما بد نیست بررسی بر مقاومتهای سرراه سهم داشته باشیم،اولین مقاومت میدلاین کانال بود
    که یکشنبه با آن در گیر شد و شاهد از بین رفتن صف و نزول موقت قیمت بودیم که البته با حمایتی که دوشنبه از سهم انجام شد مجددا به روند صعودی و صف خرید بازگشت
    اما در مسیر حمایت ،اولین حمایت سهم رو 175-180 و دومین حمایت در 160-165 تومن قرار دارد .
    و مقاومتهای آینده سهم طبق تصویر زیر :

اولین مقاومت سرراه سهم ، سقف کانال سبز رنگ (که استاد بابک عزیز چند پست قبل مثل همیشه با درایت به اون اشاره فرمودندو ازشون تشکر میکنم ) همچنین مجموعه سه فیبو و مقاومت افقی هست که در حدود 197 تا 205تومن قرار داره ،اما مقاومت بعدی رو حدود 220-225 میبینم که ترکیبی از فیبو 50٪ و مقاومت افقی و ... هست و بعد از اون به سقف کانال صعودی اصلی یا به عبارتی خط فوقانی چنگال (در تصویر اول) میرسیم که مقاومت فوق العاده مستحکمیست ،که هر زمانی که سهم بتونه این مقاومت رو بشکنه میتونیم بگیم ،صدرا وارد فاز جدیدی از رشد خواهد شد .

برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت دارم
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1113

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      سلام استاد تحلیل خیلی خیلی خوبی بود ممنونم به توان 1000:)
      سهم از فاند مناسب برخورداره که خرید زیر250 واقعا کم ریسک بود ... امروز هم خودشو نشون داد
      من فکر میکنم بازم به 270 یا 273 عکس العمل نشون بده
      امروز این تحلیل خیلی کمکم کرد
      بازم سپاس گزارم
      ارادتمندم جناب آریو عزیز ،خوشحالم که مفید واقع شد ،وظیفم رو انجام دادم دوست عزیزم.

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1113

در اصل توسط milad87 پست شده است View Post
        استاد عزیز لطفا در مورد افرانت-البرز نظر خود را بیان نمایید...با تشکر
        با سلام خدمت میلاد عزیز
        البرز از اون سهامیست که سوای تکنیکال وقیمتش ازاون خاطرات زیادی میشه تعریف کرد ،
        این سهم کمتر از دو سال پیش با قیمت اگه اشتباه نکنم 620 تومن وارد بورس شد و سیر صعودی تا 960 تومن رو در کمتر از 2 ما پیمود ،بعد از اصلاح قیمت وارد افزایش سرمایه از محل اندوخته شد و مجددا بعد از بازگشایی سیر صعودی داشت و خلاصه اینکه پیک قیمتیش رو با احتساب افزایش سرمایه و سود نقدی انتهای مرداد ماه پارسال زد وپس از اون اقبال بازار نه از سهم که از کل صنعت بیمه برگشت ،اما در این زمینه باید از جناب کرد زنگنه هم یادی بکنیم که با واگذاری بیمه دانا با قیمتهای فوق تصور هم باعث از بین رفتن سرمایه کلی از دوستان شدند و هم ماشه نزول هم بیمه دانا و هم البرز رو در بورس چکاندند ،البته قطعا در کاهش قیمت سهام بیمه ایی عوامل بسیار موثرتری هم دخیل بود و تمام ماجرا این نبود منتها همونطور که عرض کردم حداقل ایشون تریگر این جریان بودند......

اما از بابت تکنیکال :
        از باب موج شماری الیوت حداقل با دو آلترناتیو میشه این سهم رو شمرد که بنده یک مورد رو در زیر تقدیم میکنم و مورد دوم رو توضیحا میتونم اینگونه بگم که وضعیت فعلی سهم رو میشه بخشی از یک اصلاح بزرگ در نظر گرفت که شاید ما در موج بی بزرگ اون باشیم.
        اما موج شماری اصلی رو با تعدیل سود نقدی و افزایش سرمایه بشکل زیر میبینم که تا زمانی که سهم کاهشی بیش از 2360 تومن پیدا نکرده میتونیم به اون پایبند باشیم و درصورت نزول از این قیمت باید به موج شماری الترناتیو که در بالا ذکر کردم برگردیم.

همونطور که درتصویر مشهود هست ،سهم پس از صعود های متوالی در قالب 5 موج به حداکثر قیمت دست یافت و سپس موج ای نزولی و متعاقب اون بی مثلث و سی نزولی رو در حال طی کردن هست ،همونطور که عرض کردم تا قیمت به زیر 2360نفوذ نکرده میتونیم از این موج شماری استفاده کنیم .
        اما حمایتهای سهم :
        1-اولین حمایت در سطح حدود 255-260 قرار داره (در نمودار بدون تعدیل دی پی اس)
        2-حمایت بعدی که حمایت خوبی هست در قیمت 235-240 قرار داره که معادل 100٪ ریتریس
        از طرفی و از طرف دیگه پروجکشن 127٪ موج ای هست و شروع موج صعودی
        3-حمایت بعدی حدود 200 -210 تومن هست (ترکیب دو ریتریسمنت خارجی فیبو )

در آخر ذکر این مطلب لازمه که اکثر اندیکاتورها حتی درتایم هفتگی در اشباء از فروش قرارگرفته اند و از طرفی اگر ،کندل مثبتی در تایم هفتگی قبل از رسیدن قیمت به 236 تومن تثبیت بشه اون زمان میتونیم بگیم واگرایی در تایم هفتگی آر آس ای هم داریم که این مهم میتونه باعث افزایش قیمت بشه ،اما بازهم تاکید میکنم ابتدا باید کندل مثبتی در تایم هفتگی ایجاد و سپس تثبیت بشه تا بتونیم اون رو واگرایی بنامیم .
        برای دوستان آرزوی موفقیت دارم

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1113

در اصل توسط vet پست شده است View Post
          استاد holy می خوام یک دردسر دیگه بهتون برا امشب بدم و اونم تحلیل کطبس هست.
          به نظر من ترند نزولیش شکسته شده و داره میره برا صعود ولی دوست دارم تحلیل های زیباتون رو در موردش ببینم.
          با تشکر وسپاس.
          شاد وسلامت باشید
          با سلام خدمت vet عزیز ،
          حتما دوست عزیزم امشب تقدیم خواهم کرد (تا نیمه های شب یا اوائل صبح و حتما قبل از بازار فردا چهارشنبه)
          براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

• scrooge
            عضو جدید
            • Jun 2011
            • 15

با عرض احترام به جناب Holy
            در صورت امكان و وجود فرصت، توضيحي هر چند مختصر در خصوص نحوه تعيين حدضرر به هنگاه خريد سهم ارائه بفرمائيد.
            مثلآ در نمودار خساپا يا وصنعت به عنوان نمونه بررسي داشته باشين ممنون ميشم. در نمودار خساپا حد ضرر در يكي از روشهاي خريد جناب ديمارك خيلي پائين قرار داره. هر چند به احتمال زياد سهم به اونجا نرسه ولي اگر قرار باشه قيمت به زير 173 نفوذ هم بكنه، با در نظر گرفتن P/E سهم صلاح در نگهداري سهم هست يا فروش. رايجترين روش تعيين حد ضرر به چه نحوي هست؟
            سپاس از تحليلهاي بسيار عالي شما

خساپا (با تعديلDPS مجمع آخر)

وصنعت

ضمنآ از اينكه در محضر شما رو نمودار چند تا خط كشيدم كه يقينآ خالي از اشتباه هم نيست،پوزش ميخوام.@};-

نظر

• riskman
              عضو عادی
              • Sep 2011
              • 208

با سلام و احترام
              استاد نظرتون راجع به پلوله چيه ؟ با تشكر

نظر

• ناهید
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 1419

دكتر فرزاد عزيز نميدونم با چه زبان و ادبياتي بخاطر اين همه لطف ، فروتني و احساسي كه نسبت به اين سايت و اعضاء اون داريد تشكر كنم وقتي نگاه به ساعتهاي ارسال پست شما مي كنيم فقط شرمنده گي برامون مي مونه از اين همه خوبيها
                فقط ميتونم بگم اندازه يك دنيا تشكر به شما بدهكاريم و هزاران هزار شاخه گل تقديم شما
                و درود و هزاران درود بر پدر و مادر جنابعالي كه با چنين تربيتي فرزندي را تحويل جامعه دادند كه ميتوان بعنوان نمونه ايي از بهترينها همشه از او نام برد
                آرزوي سلامتي و سعادت براي شما و خانواده محترم شما دارم
                مستدام و پايدار باشيد
                @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• scrooge
                  عضو جدید
                  • Jun 2011
                  • 15

در اصل توسط babi_chartoon پست شده است
                  آنتي ويروس گير ميده به سايتي که عکس توش اپلود شده;)
                  ويروس اتچ کردي به عکس ها !:d:-/
                  آنتي ويروس من Mcafee و آپديت شده هست. تو خود سايت نتونستم آپلود كنم. سرور مناسب رو شما معرفي كنيد بنده مجددآ پيوست و ارسال ميكنم.@};-

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1113

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                    استاد holy می خوام یک دردسر دیگه بهتون برا امشب بدم و اونم تحلیل کطبس هست.
                    به نظر من ترند نزولیش شکسته شده و داره میره برا صعود ولی دوست دارم تحلیل های زیباتون رو در موردش ببینم.
                    با تشکر وسپاس.
                    شاد وسلامت باشید
                    با سلام خدمت vet عزیز و دوستان محترم :

کطبس :
                    با توجه به تصویر زیر :

همونطور که در تصویر میبینین ،سهم خط روند نزولی میان مدت (سبز رنگ) خودش رو شکسته که این اولین آلارم صعود سهم هست ،سپس نوسان صعودی داشته متعاقب اون دو یا سه کندل نزول داشته و سپس با صعود بعدی سقف قبلی رو عبور کرده که به این حالت اصطلاحا هایر های میگند که
                    معادل همون سقف های بالاتر و کفهای بالاتر هست و نمایانگر تغییر روند به سمت صعودی ،اما از بحثهای تئوری که بگذریم در نمودار پترن کف دوقلو مشهود هست که هدف اون 444 تومن خواهد بود با توجه به فیبو 38.2٪ در حدود قیمت 450 و همچنین مقاومت ابر ایچیموکو که در بخش حمایتها تصویرش رو قرار خواهم داد و اون هم اشاره به 444 تومن میکنه ،میتونیم بگیم محدوده فعلی سهم در 440-450 اولین مقاومت سهم هست .
                    اما سطح بعدی مقاومت در حدود قیمت 480-485 تومن قرار داره که معادل فیبو 50٪ از طرفی و از طرف دیگه درگیر شدن آر آس آی هفتگی با خط ترند هست ،آر آس ای ترند لاین صعودی داشته که حکم حمایت رو ایفا میکرده و پس از شکست اون ،این حمایت تبدیل به مقاومت شده که میتونه جلوی صعود بیشتر سهم رو بگیره ،ترکیب این دو مقاومت ، مقاومت بسیار مستحکمی برای سهم میسازه که عبور از اون رو دشوار میبینم و میتونه صعود رو متوقف کنه که البته در این مواقع حمایت سهامدار عمده یا اخبارفاندامنتال قوی اگه از سهم منتشر بشه قطعا کمک کننده خواهد بود ،اما اگر بتونه سهم از این مقاومت عبور کنه اون موقع راه برای صعود بعدیش هموارتر میشه و در اون صورت مقاومت بعدی 515-525 هست که ترکیبی از فیبو 61.8٪ و پترن کلاسیک احتمالیست .

اما حمایتهای سهم ،همونطور که در تصویر زیر دیده میشه

اولین حمایت سهم ،410-415 تومن هست که از طرفی ترنینگ لاین سبز رنگ هست و از طرف دیگه
                    با خط روند داخلی مشکی رنگ در گیر خواهد شد که میتونه از سهم حمایت کنه.
                    حمایت بعدی سهم حدود 400 تومن هست که هم استاندارد لاین قرمز رنگ هست و هم علاوه بر اون مجموعه ای از مووینگها از سهم حمایت خواهند کرد و هم حمایت روانی سهم خواهد بود .

-------------------------------------------------------

تا اینجا تحلیل این سهم رو به پایان میبریم و بخش زیرین ارتباطی با تحلیل سهم نداره و خاص دوستانیست که تازه بدنیای تکنیکال گام گذاشتند ،چون پترن نادری در همین سهم کطبس دیدم که در حال تشکیل هست حیفم اومد اینجا قرارش ندم ،اما از اونجایی که این پترن هنوز تشکیل نشده فقط جهت استحضار دوستان قرار دادم ،
                    به تصویر زیر عنایت بفرمایید ،

تصویر بالا نمای سروشونه کامپلکس هست که دو هد داره ،البته فعلا اصلا شونه راست رو نداریم و بنده صرفا شماتیک این رو جهت دوستانی که علاقمند به یادگیری تکنیکال هستن قرار دادم ،پس طبیعی هست که تا نک لاین نشکنه وپترن ایجاد نشه از روی اون نمیشه به چیزی استناد کرد ،اما فرض بفرمایید قیمت سهم از همینجا 440 تا 450 تومن که مقاومت سهم هم هست باز گشت کنه و در حمایت 410 مثلا حمایت بشه و مجدد وارد فاز صعودی بشه اون زمان درصورت شکستن نک لاین میتونیم بگیم این پترن ایجاد شده
                    که تصویر اصلی این پترن رو هم در زیر تقدیم میکنم ،

برای تمام دوستان آرزوی موفقیت دارم.

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1113

در اصل توسط riskman پست شده است View Post
                      با سلام و احترام
                      استاد نظرتون راجع به پلوله چيه ؟ با تشكر
                      سلام دوست عزیزم
                      با توجه به اینکه امروز روز پایانی هفته کاری در بورس هست ،ازتون اجازه میخوام آخر هفته بررسی کنم و پیش از بازشدن بازارهای شنبه نتیجه رو تقدیم کنم.
                      موفق باشین دوست من

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1113

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
                        دكتر فرزاد عزيز نميدونم با چه زبان و ادبياتي بخاطر اين همه لطف ، فروتني و احساسي كه نسبت به اين سايت و اعضاء اون داريد تشكر كنم وقتي نگاه به ساعتهاي ارسال پست شما مي كنيم فقط شرمنده گي برامون مي مونه از اين همه خوبيها
                        فقط ميتونم بگم اندازه يك دنيا تشكر به شما بدهكاريم و هزاران هزار شاخه گل تقديم شما
                        و درود و هزاران درود بر پدر و مادر جنابعالي كه با چنين تربيتي فرزندي را تحويل جامعه دادند كه ميتوان بعنوان نمونه ايي از بهترينها همشه از او نام برد
                        آرزوي سلامتي و سعادت براي شما و خانواده محترم شما دارم
                        مستدام و پايدار باشيد
                        @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                        عرض سلام و ارادت فراوان دارم خدمت ناهید خانم بسیار عزیز مدیر محترم سایت بورسی
                        ناهید عزیز ،از این همه محبتی که جنابعالی و تمام دوستان به این حقیر دارین جدا سپاسگزارم ،زحمت اصلی سایت بر دوش جنابعالی و جناب جمالی و تمام مدیران عزیز هست ،بنده در اون زمینه که نمیتونم
                        هم پا و همگام شما باشم ،پس لااقل سعی میکنم در حد توان انجام وظیفه کنم .
                        ناهید عزیز ،نکته سنجی و لطف بی حد شما از طرفی و محبت دوستان از طرف دیگه عاملی هست که باعث میشه در حد بضاعت اندکی که دارم در خدمت دوستان عزیز باشم.
                        مثل همیشه ،بنده رو شرمنده بزرگمنشی خودتون کردین ،باز هم سپاسگزارم .

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1113

در اصل توسط scrooge پست شده است View Post
                          با عرض احترام به جناب Holy
                          در صورت امكان و وجود فرصت، توضيحي هر چند مختصر در خصوص نحوه تعيين حدضرر به هنگاه خريد سهم ارائه بفرمائيد.
                          مثلآ در نمودار خساپا يا وصنعت به عنوان نمونه بررسي داشته باشين ممنون ميشم. در نمودار خساپا حد ضرر در يكي از روشهاي خريد جناب ديمارك خيلي پائين قرار داره. هر چند به احتمال زياد سهم به اونجا نرسه ولي اگر قرار باشه قيمت به زير 173 نفوذ هم بكنه، با در نظر گرفتن P/E سهم صلاح در نگهداري سهم هست يا فروش. رايجترين روش تعيين حد ضرر به چه نحوي هست؟
                          سپاس از تحليلهاي بسيار عالي شما

خساپا (با تعديلDPS مجمع آخر)

وصنعت

ضمنآ از اينكه در محضر شما رو نمودار چند تا خط كشيدم كه يقينآ خالي از اشتباه هم نيست،پوزش ميخوام.@};-
                          سلام اسکروج عزیز
                          در ابتدا تشکر میکنم از نمودارهای ارزشمندی که رسم میکنین ،بسیار عالیست ،
                          در ارتباط با حد ضرر روشهای مختلفی وجود داره و بحثی هست که باور کنین شاید در حد کتاب بشه ،اما سعی میکنم به شکل کاربردی چندین روش اون رو در آخر این هفته در همین تاپیک تقدیم کنم و اگر فرصتی هم دست داد علاوه بر اون ،استفاده از مدیریت سرمایه توسط حدضرر رو هم در یکی دو پست تقدیم خواهم کرد .
                          براتون آرزوی موفقیت دارم دوست عزیزم

نظر

• aminaran
                            عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 254

جناب استاد holy با سلام
                            اگر امکان داره می خواستم تکنیکال شپترو را تحلیل بفرمائید ..بخصوص موج شماری از این سهم داشته باشید ...............با سپاس فراوان

نظر

• Farokh Bakht
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 71

سلام استاد holy
                              ...من توی سایت تالار بورس با مطالب و تحلیلهای زیبای شما آشنا شدم....
                              امیدورام بتونم با کمک شما از زیانهای سنگینم که بخاطر خرید و فروشهای مکرر بوده خارج بشم.
                              و به همین علت در این سایت عضویت یافتم تا در صورت امکان بتونم از تحلیلهای زیبای شما برای جبران ضررهای سنگینی که به من وارد شده استفاده کنم...
                              ...
                              استاد اگر ممکنه از شرکت ملی مس تحلیل تکنیکال خودتان را ارایه کنید...
                              سپاس گذارم

نظر

• scrooge
                                عضو جدید
                                • Jun 2011
                                • 15

توماس ديمارك يا معامله گري كه در كتاب جادوگران بازار سهام (Stock Market Wizards) از ايشان به عنوان جادوگر جادوگران (Wizard's Wizard) نام برده شده است.

با عرض پوزش از اينكه بنده كتابخانه سايت را نيافتم و مجبور به قرار دادن فايل آپلود شده در اين بخش شدم.(از ناظر سايت خواهشمندم زحمت اين مهم را متقبل شوند)

منابع موجود در فايل آپلود شده

Tom Demark - The New Science of Technical Analysis
                                TD_Sequential
                                انديكاتورها و جزوه فارسي (گرداوري و ترجمه توسط جناب سهيل)

يك پيشنهاد: حتمآ مطالعه بفرمائيد.

تقريبآ در مورد تمام سهمهائي كه بنده شمرده بودم به طرز غير قابل باوري صحيح بود. بهترين آنها در سهم وساپا روي داد. شما هم شمارش كنيد تا نتيجه را ببينيد. بنده به دليل اينكه در تعداد زيادي از سهمهاي شاخص بازار پايان فاز Countdown را مشاهده كردم اميدوار به برگشت پرقدرت بازار بودم و همچنان اميدوارم اين اتفاق بيافتد..@};-

تاپيكي در اينخصوص در سايت آراد سرمايه(اگر اشتباه نكرده باشم) وجود داشت و بنده تاپيك ديگري در اينخصوص در سايتهاي بورسي نديدم كه بتوانم به يادگيري كامل اين روش بپردازم. لطفآ اگر و اگر سوالي در اينخصوص پيش آمد در اينجا طرح نگردد تا روند اين تاپيك كه علاقمندان زيادي نيز دارد بر هم نخورد.

ضمنآ از جناب HOLY هم به خاطر تحليلهاي كم نقص و طبع بزرگشون تشكر ميكنم.
                                آخرین ویرایش توسط scrooge؛ 2011/08/03, 13:38.

نظر

در حال کار...
                                X