مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jun 2025
    • 1113

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post

آقا ایول به این تحلیل ، مثل بقیه تحلیلات گل کاشتی
    به به سلام بر فرهاد عزیز
    آقا قدم رنجه کردین در سایت تشریف آوردین ،
    والا فرهاد عزیز ،کار بزرگ رو جنابعالی و سایر دوستانی انجام میدین که بدون استفاده از تکنیکال و صرفا بر مبنای تجربه حدود حمایت و مقاومت رو حدس میزنید و اقدام به معاملات موفق میکنین .
    براتون آرزوی موفقیت دارم
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jun 2025
      • 1113

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
      استاد ایم موویینگ های زرد و سبزی که روی چارتتون انداختید چه مویینگ هایی هستن؟
      ممکنه کمی توضیح بدهید.
      محمود عزیز ،در پلاگین امی بروکر در بخش بیسیک چارت بخشی هست بنام Guppy MMA که توسط اون میتونین از این نمودار استفاده کنین ،البته من تنظیمات رو مقداری ادجاست کردم تا جواب بهتری بگیرم
      و به اون دندان الیگیتور (خط قرمز الیگیتور) رو هم اضافه کردم ،در این چارت دو دسته مووینگ وجود داره ،گروه اول که زرد رنگ هست مووینگهای کوتاه مدت و گروه دوم که سبز هست مووینگ میان مدت و همونطور که حدس زدین ازش بعنوان حمایت و مقاومت استفاده میکنم ،البته میشه به عنوان استراتژی هم از این استفاده کرد و اونهم قطع شدن مووینگ سبز توسط زرد به سمت بالا سیگنال خرید و برعکس سیگنال فروش ،اما من صرفا به عنوان مورد اول استفاده میکنم .
      موفق باشین دوست عزیز

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jun 2025
        • 1113

در اصل توسط rend72 پست شده است
        سلام جناب هالي گرامي
        مي خواستم نظرتون رو در مورد كاذر بدونم.
        ممنون
        سلام rend72 عزیز

نسوز آذر (کاذر) :

طبق تصویر زیر که نمایی نمودار هفتگی از سهمست :

در قیمت 80 تومن ،خط حمایت تحتانی وجود دارد(خط چین سورمه ایی ) از طرفی ما در این محل خط روند داخلی داخلی داریم که سقفی در سال 2006 رو به کف حدود 6 ماه پیش متصل کرده و ادامه اون بعنوان حمایت در همین قیمت 80 تومن قرار میگیره (خط سبز رنگ)،از طرف دیگه مثلثی داریم (قرمز رنگ) که تارگت اون رو با فلش سورمه ایی در محدوده نارنجی مشخص کردم که اونهم در قیمت 80 تومن قرار میگره ،
        علاوه بر مطالب بالا ما اینجا از حمایت هفتگی ار اس ای هم بهره میبریم

اما آخرین کندل ما در نمودار روزانه همر هست که از کندلهای برگشتی محسوب میشه ،با توجه به کل عرایض بالا میتونم بگم قیمت 80 تومن اولین حمایت در مسیر سهم هست که حمایت مستحکمیست و میتونه روند سهم رو تغییر بده .....
        اما اگر علیرغم دلایل متعدد تکنیکال فوق باز سهم قصد نزول داشته باشه ،نشونه ایی از قدرت زیاد روند نزولیست که باید مقداری در ارتباط با این سهم احتیاط کرد اما به هر جهت حمایت بعدی در حدود 75 تا 73 تومن قرار داره .
        اما با توجه به عرایض فوق ،درصورت صعود ،
        اولین مقاومت سهم در حدود 95-100 تومن قرار داره که مجموعه ای از مقاومتهای مووینگ و استاندارد لاین و مقاومت افقی و فیبو و... هست
        و دومین مقاومت سهم در محدوده 110-113 قرار گرفته است .

با آرزوی موفقیت برای دوستان

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jun 2025
          • 1113

در اصل توسط عهدشکسته پست شده است View Post
          استاد عزیز سلام و خسته نباشی
          ممکنه تحلیلی از ایران خودرو هم لطف کنید؟
          ممنون
          با سلام خدمت عهد شکسته محترم و سایر دوستان عزیز:

ایران خودرو :

خودرو پس از صعود تا 480 تومن که بحث دعواهای مدیریتی رو در اون بی تاثیر نمیدونستند ،نزول کوتاهی داشت و مجدد سعی در تست سطح 480 تومن نمود که با رسیدن به این سطح متوقف شد و این موضوع همزمان شد با اتفاقات منفی بازار بورس که نزول بیشتر رو برای سهم رقم زد و از اون به بعد بجز یکی دو بار حد یک یا دو کندل نوسانی رو از سهم شاهد نبودیم ،اما در حال حاضر با عنایت به
          تصویر زیر :

خط روند صعودی با سهم برخورد کرده که میتونه این ناحیه رو بعنوان حمایت معرفی کنه ،اما علاوه بر مورد فوق در تصویر بالا پترن سقف دو قلو نیز دیده میشه که در ارتباط با هدف اون صحبت خواهیم کرد .

پس میتونیم اولین حمایت سهم رو 295-302 تومن در نظر بگیریم که علاوه بر خط روند صعودی بلند مدت که بعنوان حمایت سهم در این ناحیه قرار داره ،طبق تصویر زیر مجموع چهار فیبو نیز در این حد قرار گرفتند که حمایت مستحکمی میسازند و علاوه بر اینها طبق تصویر زیر

حمایت آر اس آی هفتگی نیز در این منطقه قرار داره و علاوه بر موارد امروز شاهد کندل دوجی بودیم که همونطور که قبلا هم عرض کرده بودم نمایانگر بی تصمیمی بازار هست و فشار برابر خریدار و فروشنده این کندل میتونه در انتهای روندها حکم کندل برگشتی رو داشته باشه .
          با عنایت به عرایض بالا سطح 295-302 اولین حمایت مستحکم سهم ارزیابی میشه و احتمال تغییر روند کوتاه مدت در اون وجود داره .
          اما حمایت بعدی طبق تصویر دوم ، 280 تومن هست که سطح فراکتالی و حمایت افقیست.
          و حمایت بعدی که بسیار مستحکم هست سطح 245-255 هست که هم تارگت سقف دوقلو هست و هم مجموع سه فیبو اون رو میسازند .

اما در روند صعود ،مقاومتهای کوتاه مدت پیش رو ،اولی حدود 315-320 مقاومت بعدی در حدود 340 و بعد از اون در 360-365 واقع هست .

با توجه به اینکه در شاخص کل گروه خودرو 5 موج صعودی به اتمام رسیده و خط روند هم شکسته شده ودر حال حاضر مشغول پول بک به اون خط هستیم و نهایتا صعود کل گروه تا رسیدن به خط روند ارزیابی میشه ،لذا درصورتی که صعودی در کوتاه مدت در سهم صورت بگیره ،جنبه نوسان مثبت خواهد داشت و پس از این نوسان مثبت به نظر میرسه سهم مجددا در مسیر نزول تا رسیدن به حمایت 245-255 قرار خواهد گرفت .

با آرزوی موفقیت برای دوستان

نظر

• مهدی64
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 160

سلام ودرود بر استاد holyعزیز یک سولا داشتم وان اینکه روند صعودی شاخص هنوز شروع نشده ؟اگر خاطرتان باشد 2ماه پیش راجع به بازه زمانی شاخص پرسیدم که فرمودید هنوز روند بازار باید مشخص شود که چه موقع روند نزولی تمام شده لطفا نگاهی مجدد بفرمایید؟
            حضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی

نظر

• Farokh Bakht
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 71

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
              سلام دوست عزیزم
              از محبتی که به بنده دارین سپاسگزارم ،
              امیدوارم هرچه سریعتر ضررها مرتفع بشند و به سودهای شیرین دست پیدا کنین.
              در ارتباط با فملی باید خدمتتون عرض کنم ،در چند ماه گذشته اکثر سهام بازار اصلاح قیمت خوبی رو تجربه کردند اما فملی به سه دلیل یکی داشتن پتانسیلهای بنیادی بالا دوم حمایت سهامدار عمده و سوم چون سهمی بود که اصطلاحا اهرم شاخص محسوب میشد و افت اون میتونست باعث افت زیاد شاخص بشه و مهندسی شاخص هم چیز کم سابقه ایی نیست لذا این سهم نتونست اصلاح قیمت خوبی رو تجربه کنه اما این موضوع ریسک محسوب نخواهد شد اگر حداقل قیمتهای جهانی مس رشد خوبی رو داشته باشه و مثلا بالای 10 هزار دلار برسه اما متاسفانه در چند روز اخیر افت شدید مس رو داشتیم ،لذا پیشنهادم اینه برروی این سهم مقداری دست نگه داریم تا قیمتهای جهانی حداقل به ثبات برسند،سپس بتونیم تصمیم گیری بهتری داشته باشیم ،پس از ثبات قیمتها من در خدمتتون خواهم بود.
              موفق باشید دوست عزیز
              سلام استاد holy عزیز :)
              ..جناب استاد با توجه به بازگشایی بازارهای جهانی و ترس از ریختن مس و همچنین احتمال بالا رفتن نرخ بهره در چین..
              لطف کنید و ملی مس را تحلیل تکنیکال کنید تا از بی هدفی در قیمت سهامم بیرون آیم و اهداف و حمایتهای سهم را مطلع شوم....
              چون امروز سهام زیر 500 آمد که یک حمایت بود نگران هستم...
              خواهشا بنده را از اطلاعات و تجربیاتتان دریغ نفرمایید....
              از اینکه وقت شما استاد بزرگوار را گرفتم شرمنده ام...
              با سپاس و آرزوی سلامتی

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

استاد سلام واقعا لذت بردم از توضیحات شما هم جنبه آموزشی داره هم جنبه اطلاع رسانی در پناه حق پاینده باشید

نظر

• سلطان زمان
                  کاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 176

سلام جناب هالي
                  ممنون ميشم نگاهي به پلوله بياندازيد
                  از دسته سهام الاكلنگي هست
                  @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                  پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• حبیب
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 252

استاد holy ضمن تشکر به نظرتان زامیاد فردا در صورت شکست 214 الگوی pennant تشکیل میدهد ؟ هدف 250

نظر

• عهدشکسته
                      عضو جدید
                      • Jul 2011
                      • 13

[QUOTE=HOLY;41333]با سلام خدمت عهد شکسته محترم و سایر دوستان عزیز:

ایران خودرو :

استاد هالی عزیز
                      بسیار ممنون
                      یک تشکر کافی نبود لازم دیدم این طور تشکر کنم
                      همیشه سالم و موفق باشید

نظر

• hamid-reza
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 367

سلام استاد نظرتون راجب به رون بازارهای جهانی چی هست؟

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

سلام دکتر فرزاد عزیز ، امیدوارم که حالتون خوب باشه.
                          می خواستم لطف کنید و غلط های موج شماری که لینکشو در زیر قرار دادم اصلاح بفرمایید.
                          و اگر به طریق بهتری میشه شمرد لطفا زحمتشو بکشید.
                          دیتای کامل شکر هست از سال 1978 و در تایم ماهانه.

در قسمت انتهایی من موج c رو به صورت ed گرفتم. اما مومنتوم موج 3 از موج 1 پایین تر هست...........
                          آیا با این شرایط توانایی تشکیل موج 5 بالاتر از سقف موج 3 در این الگو وجود داره ؟
                          با تشکر @};-

http://img4up.com/up2/26083032073543389078.jpg

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jun 2025
                            • 1113

در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Post
                            سلام ودرود بر استاد holyعزیز یک سولا داشتم وان اینکه روند صعودی شاخص هنوز شروع نشده ؟اگر خاطرتان باشد 2ماه پیش راجع به بازه زمانی شاخص پرسیدم که فرمودید هنوز روند بازار باید مشخص شود که چه موقع روند نزولی تمام شده لطفا نگاهی مجدد بفرمایید؟
                            سلام مهدی عزیز
                            دوست من ،پرسش شما رو اگه بخوام پاسخ بدم ،از دید تکنیکال جای خیلی اما و اگر داره ،که سعی میکنم عرض کنم ،اولین موضوع این هست که منظورتون از روند صعودی آیا روند کوتاه مدت هست یا میان مدت و بلند مدت ،اگر کوتاه مدت میفرمایید با توجه به تعریف کلاسیک سقفهای بالاتر و کفهای بالاتر تغییر روند کوتاه مدت داشتیم ،اگر با توجه به عبور از الیگیتور بخواهیم عرض کنم ،بله این اتفاق افتاد اگر با توجه به مووینگ 30 و 60 بخواهم پاسخ بدم ،علیرغم تقاطع ولی فاصله و جهت گیری دو مووینگ هنوز به شکلی نست که راضی کننده باشد ،اگر از باب خطوط روند میفرمایید ،خط روند میان مدت شکست اما متاسفانه مجددا قیمت به زیر ان نفوذ کرد ،اگر از دید آر اس آی هفتگی بخواهم پاسخگو باشم ،صعود فعلی تنها یک پول بک بوده و نه بیشتر و هنوز خط روند آن نشکسته ،اگر از باب موج شماری بخواهم عرض کنم تا زمانی که 5 موج صعودی به سمت بالا نشماریم هنوز صعود قطعیت ندارد.
                            میبینین که ما دلایل قطعی برای تغییر روند نداریم ،علی الخصوص که امروز با کندلی سنگین خط روند میان مدت نزولی که چند روزی بود به سمت بالا شکسته بود مجددا به سمت پایین شکست ،که اگر یک کندل دیگه هم زیر این خط بسته بشه شکست تایید میشه و میتونه اولین آلارم خطر باشه(سوای اینکه کانال صعودی هم شکسته)و اگه برگرده بالا باز شرایط عوض میشه ....
                            اما این بین چون وضعیت موجود نشات گرفته از بازارهای جهانیست و سهامی که ارتباط با قیمتهای نفت و فلزات و در کل بازارهای جهانی ندارند از تاثیر مستقیم مصون هستند ،برای این سهام جای امیدواری وجود داره مگر اینکه تاثیر غیر مستقیم و روانی این افت برروی آنها موثر واقع بشه که این احتمال کاملا محتمل هست اما باید این مطلب رو در چند روز آینده بازار ارزیابی کرد ،احتمال دیگری هم وجود داره که با تصمیماتی که گرفته میشه سعی در بهبود اوضاع بشه که اون هم منوط به آیندست .
                            اما اگه از بابت قیمتهای جهانی بخوایم نگاه کنیم ،میبینیم که مس ،نفت و روی همه افت زیادی رو تجربه کردن و بعد از این افت در حال حاضر در سطوح حمایتشون هستند ،واکنش به این سطوح نه برای تنها ایران که برای کل جهان بسیار اهمیت داره و باید کاملا مراقب عکس العمل به این سطوح باشیم .
                            سعی میکنم چند روز آینده تحلیلی از شاخص رو هم تقدیم کنم ،
                            براتون آرزوی موفقیت دارم.

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jun 2025
                              • 1113

در اصل توسط Farokh Bakht پست شده است View Post
                              سلام استاد holy عزیز :)
                              ..جناب استاد با توجه به بازگشایی بازارهای جهانی و ترس از ریختن مس و همچنین احتمال بالا رفتن نرخ بهره در چین..
                              لطف کنید و ملی مس را تحلیل تکنیکال کنید تا از بی هدفی در قیمت سهامم بیرون آیم و اهداف و حمایتهای سهم را مطلع شوم....
                              چون امروز سهام زیر 500 آمد که یک حمایت بود نگران هستم...
                              خواهشا بنده را از اطلاعات و تجربیاتتان دریغ نفرمایید....
                              از اینکه وقت شما استاد بزرگوار را گرفتم شرمنده ام...
                              با سپاس و آرزوی سلامتی
                              سلام جناب فرخ بخت عزیز ،
                              تصور من بر این بود که با جنابعالی هنوز سهم رو ندارین و در مرحله تحقیق برای خرید بسر میبرین ،به همین دلیل عرض کردم فعلا دست نگه دارین اما حالا که میفرمایین سهامدار این سهم هستین ،حتما دوست عزیز تا پایان هفته و قبل از 8 صبح شنبه تقدیم خواهم کرد .
                              موفق باشین دوست عزیز

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jun 2025
                                • 1113

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
                                سلام جناب هالي
                                ممنون ميشم نگاهي به پلوله بياندازيد
                                از دسته سهام الاكلنگي هست
                                سلام سلطان زمان عزیز
                                در همین تاپیک پست 290 تقدیم کردم دوست خوبم.

http://forums.boursy.com/showthread....B2-holy/page20

موفق باشین

نظر

در حال کار...
                                X