جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    حداقل حرف خودت را قبول داشته باش !

مقاومت شاخص را هم در این عدد بیشتر از هزار بار گفته اند ! حالا خوبه یکی بیاد به شما بگه چرا نوشتی دوباره !؟؟؟
    تو سیاسی حرف میزنی...دو ساله مدام داری میگی بورس میریزه...سهمهایی بودند که حتی گین بیشتر از 200 درصد هم دادند..با غرض حرف میزنی..صد بار بهت گفتند و یا من بهت گفتم اینجا تاپیک جوبازاره..نه تحلیل دولت تدبیر و امید...عدد شاخص را کی بیشتر از هزار بار گفته؟؟؟؟؟حالا هزار بار هم گفته باشند مطلب بورسی زدند...مرتبط با موضوع تاپیک...تو اصلا در زمینه بورس کار نمیکنی...مواجب میگیری بیای این چرت و پرت ها را صبح تا ظهر اینجا سر هم کنی

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
      قبول دارم علیرضا،این کثافت کاری ها همیشه تو بورس ما بوده،ولی این چند مدت اخیر خیلی غیر طبیعی و بیش از اندازه شده
      پس نقش نظارتی سازمان چی میشه؟
      حتما خودشون هم منافعی دارند که سکوت میکنند،حالا یا اقتصادی یا حیثیتی
      اگر سازمان نماد ها و کد ها رو چک کنند و موارد ی که شما گفتی و خیلی چیزای دیگه رو با ابطال یا بستن طولانی نماد میتونن جلوشو بگیرن!
      حرف من اینه چرا فقط نگاه میکنند تازه اگر نگیم که نقش حمایتی هم دارن!
      قطعا منافعشون اقتضا میکنه فریبرز جان..

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        تو سیاسی حرف میزنی...دو ساله مدام داری میگی بورس میریزه...سهمهایی بودند که حتی گین بیشتر از 200 درصد هم دادند..با غرض حرف میزنی..صد بار بهت گفتند و یا من بهت گفتم اینجا تاپیک جوبازاره..نه تحلیل دولت تدبیر و امید...عدد شاخص را کی بیشتر از هزار بار گفته؟؟؟؟؟حالا هزار بار هم گفته باشند مطلب بورسی زدند...مرتبط با موضوع تاپیک...تو اصلا در زمینه بورس کار نمیکنی...مواجب میگیری بیای این چرت و پرت ها را صبح تا ظهر اینجا سر هم کنی
        اول اینکه گفتم میریزه و ریخت !

نگفتم سهمها گین نمیدن ! گین همیشه هست در بازار !

دوم اینکه بنده با غرض حرف نمیزنم ! شما با غرض و سیاسی برداشت میکنی !

سوم اینکه فقط به من میگی اینجا تاپیک جو بازاره ! بقیه دوستان و همفکرانت شعر بنویسند و با هم شوخی کنند و .... یکبار هم تذکر نمیدی بهشون که اینجا تاپیک جو بازاره ! چرا ؟ چون فقط با من به قول خودت غرض ! داری !

سوم اینکه عدد شاخص را نگفتم هزار بار گفته اند ! درست بخون ! نوشتم مقاوت شاخص در این عدد را بارها گفته اند دوستان ! اگر بناست چیزی را فقط یکبار بگند در این تاپیک برای همه باید باشد نه فقط برای من !

چهارم اینکه نوشتی من اصلا در بورس کار نمیکنم ! اگر مدارکی داری همینجا منتشر کن ! اگر هم به قول خودت چرت و پرت است !! عذرخواهی کن !

پنجم اینکه نوشتی من مواجب میگیرم این چیزها رو اینجا بگم ! بازهم اگر مدرکی داری بیار منتشر کن ! نداری و به قول خودت چرت و پرت نوشتی !!! عذرخواهی کن !

ششم اینکه شما هم مثل بقیه دوستانت !! بارها تهمت زده اید ! و نه مدرکی ارایه کرده اید نه ثابت کرده اید ! نمونه اش اون بنده خدایی که توهم زد و ادعا کرد من نقی مصطفوی هستم !!!

قبلا هم نوشتم برای شما و همفکرانت !!! مرد باشید حرفتان را ثابت کنید !!!!

اگر هم ندارید بیخودی تهمت نزنید !

بنده طبق قوانین سایت در اینجا مطلب زدم و میزنم ! موردی هم باشد ناظر محترم تذکر بدن حتما بررسی و اصلاح میکنم !

اما از شما و همفکرانت جز تهمت و فحاشی ! و اصرار بر پست نزدن دیگران ! مخصوصا افرادی که از نظر سیاسی با شما مخالف هستند ندیدم !!!

دلیلش هم ناتوانی ! و انحصار طلبی ! است که خصوصیت اصلی ریشه فکری امثال شماست !

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

اول اینکه گفتم میریزه و ریخت !

نگفتم سهمها گین نمیدن ! گین همیشه هست در بازار !

دوم اینکه بنده با غرض حرف نمیزنم ! شما با غرض و سیاسی برداشت میکنی !

سوم اینکه فقط به من میگی اینجا تاپیک جو بازاره ! بقیه دوستان و همفکرانت شعر بنویسند و با هم شوخی کنند و .... یکبار هم تذکر نمیدی بهشون که اینجا تاپیک جو بازاره ! چرا ؟ چون فقط با من به قول خودت غرض ! داری !

سوم اینکه عدد شاخص را نگفتم هزار بار گفته اند ! درست بخون ! نوشتم مقاوت شاخص در این عدد را بارها گفته اند دوستان ! اگر بناست چیزی را فقط یکبار بگند در این تاپیک برای همه باید باشد نه فقط برای من !

چهارم اینکه نوشتی من اصلا در بورس کار نمیکنم ! اگر مدارکی داری همینجا منتشر کن ! اگر هم به قول خودت چرت و پرت است !! عذرخواهی کن !

پنجم اینکه نوشتی من مواجب میگیرم این چیزها رو اینجا بگم ! بازهم اگر مدرکی داری بیار منتشر کن ! نداری و به قول خودت چرت و پرت نوشتی !!! عذرخواهی کن !

ششم اینکه شما هم مثل بقیه دوستانت !! بارها تهمت زده اید ! و نه مدرکی ارایه کرده اید نه ثابت کرده اید ! نمونه اش اون بنده خدایی که توهم زد و ادعا کرد من نقی مصطفوی هستم !!!

قبلا هم نوشتم برای شما و همفکرانت !!! مرد باشید حرفتان را ثابت کنید !!!!

اگر هم ندارید بیخودی تهمت نزنید !

بنده طبق قوانین سایت در اینجا مطلب زدم و میزنم ! موردی هم باشد ناظر محترم تذکر بدن حتما بررسی و اصلاح میکنم !

اما از شما و همفکرانت جز تهمت و فحاشی ! و اصرار بر پست نزدن دیگران ! مخصوصا افرادی که از نظر سیاسی با شما مخالف هستند ندیدم !!!

دلیلش هم ناتوانی ! و انحصار طلبی ! است که خصوصیت اصلی ریشه فکری امثال شماست !
          دوباره زدی به چرت و پرت گفتن...میگم حرف سیاسی جاش تو تاپیک نبض سیاسته ..نه اینجا...کسایی هم که اینجا حرف سیاسی میزنند گهگاهی یک پست میزنند...نه مثل تو صبح تا شب اینجا را با عقایدشون پر کنند....بهت تخفیف دادم گفتم مواجب میگیری و این حرفها را میزنی...اگر مواجب هم نمیگیری بابت این فعالیت مستممر شبانه روزی که دیگه واقعا خدا شفات بده...

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35705

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
            دوباره زدی به چرت و پرت گفتن...میگم حرف سیاسی جاش تو تاپیک نبض سیاسته ..نه اینجا...کسایی هم که اینجا حرف سیاسی میزنند گهگاهی یک پست میزنند...نه مثل تو صبح تا شب اینجا را با عقایدشون پر کنند....بهت تخفیف دادم گفتم مواجب میگیری و این حرفها را میزنی...اگر مواجب هم نمیگیری بابت این فعالیت مستممر شبانه روزی که دیگه واقعا خدا شفات بده...
            از نظر شما و همفکرانت بقیه ! مخصوصا آنهاییکه اختلاف نظر سیاسی دارید باهاشون نفهم هستن و چرت پرت میگن !

در حالیکه خودتون به راحتی و بدون سند و مدرک تهمت می زنید !

نیازی به تخفیف نیست جناب علیرضا ! شما هم فرهنگتو نشون بده و هر آنچه از تهمت و فحاشی داری بنویس !

شاید بتونی رکورد دوستان و همفکرانت رو در فحاشی و توهین و تهمت بزنی !!!

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

چند روز راحت بودیم و در آرامش ولی دوباره داره شروع میشه کاربر میناوی شما درست میگی این دولت دزد و فاسد و شما دانای بازاربورس دیگه تمام کن بگذار دوستان در ارامش کارشان را انجام دهند
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

از نظر شما و همفکرانت بقیه ! مخصوصا آنهاییکه اختلاف نظر سیاسی دارید باهاشون نفهم هستن و چرت پرت میگن !

در حالیکه خودتون به راحتی و بدون سند و مدرک تهمت می زنید !

نیازی به تخفیف نیست جناب علیرضا ! شما هم فرهنگتو نشون بده و هر آنچه از تهمت و فحاشی داری بنویس !

شاید بتونی رکورد دوستان و همفکرانت رو در فحاشی و توهین و تهمت بزنی !!!
                یکی پیدا بشه..به این حالی کنه...اولا من همفکر ندارم...ثانیا برو تو نبض سیاست هر چی دوست داری از عظمت محمود و ذلت حسن بگو...اینجا تاپیک جو بازاره..این چیزهایی هم که بهت گفتم تهمت و فحاشی نبود...عین واقعیت بود.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35705

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                  چند روز راحت بودیم و در آرامش ولی دوباره داره شروع میشه کاربر میناوی شما درست میگی این دولت دزد و فاسد و شما دانای بازاربورس دیگه تمام کن بگذار دوستان در ارامش کارشان را انجام دهند
                  جناب ایرج ! شما تا حالا چندین پست زدی که گزارشات 3 ماه بیاد بازار فلان میشه !

بعد گزارشات اومده و به مراتب بدتر از قبل بوده !

باز اومدی پست زدی که گزارشات 6 ماهه بیاد ! فلان میشه !!

باز اومده و بدتر از 3 ماه و ...

باز اومدی نوشتی گزارشات 9 ماهه بیاد ! بازار اینجور و اونجور میشه !

9 ماهه و 12 ماهه هم اومده و نبوده گزارشات مناسب اومدی نوشتی که پیش بینی سال جدید بیاد !!! اونوقت ...

در این 2-3 سال تقریبا همین سیکل را تکرار کردی !

حالا یکی مثل جناب علیرضا ! بیاد بگه 1 بار گفتی بسه ! تو مواج بگیر هستی !!!!

بارها پست زدی که چون 96 سال انتخابات هست ! پس دولت تا قبل انتخابات در بورس چه ها و چه ها میکند !

بارها هم تکرار کردی !!!

اما جناب علیرضا ! نه این پست را سیاسی می داند ! نه به شما می گوید هزار بار گفتی ! دیگه بسه نگو !!!

اما در مورد پستهای من این کار را می کند ! چون به قول خودش غرض دارد !!!

حالا شما هم چون با افکار ایشون بیشتر موافق هستی میای و به من فقط میگی تمام کن بگذار !

بنده نظرم را می نویسم طبق قوانین سایت !

نظرم هم در مورد بازار بود و شاخص و اتفاقاتی که افتاده !

کاربران دیگری هم مثل جناب فریبرز و ... در مورد کلیت بازار و شاخص و تغییر و تحولات نوشته اند ! در همین تاپیک جو بازار !!!

اما جناب علیرضا ! چون با من اختلاف نظر سیاسی دارد ! می گوید نظر تو سیاسی هست ! اما پستهای دیگه سیاسی نیستند !!! چون غرض دارد !

سایت برای همه هست ! و همه حق دارند طبق قوانین سایت نظر بدهند !

قرار نیست فقط نظراتی که خوشایند یه عده هست اینجا درج بشه !

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

9 ماهه و 12 ماهه هم اومده و نبوده گزارشات مناسب اومدی نوشتی که پیش بینی سال جدید بیاد !!! اونوقت ...

بارها پست زدی که چون 96 سال انتخابات هست ! پس دولت تا قبل انتخابات در بورس چه ها و چه ها میکند !

بارها هم تکرار کردی !!!

اما جناب علیرضا ! نه این پست را سیاسی می داند ! نه به شما می گوید هزار بار گفتی ! دیگه بسه نگو !!!

حالا شما هم چون با افکار ایشون بیشتر موافق هستی میای و به من فقط میگی تمام کن بگذار !

کاربران دیگری هم مثل جناب فریبرز و ... در مورد کلیت بازار و شاخص و تغییر و تحولات نوشته اند ! در همین تاپیک جو بازار !!!

اما جناب علیرضا ! چون با من اختلاف نظر سیاسی دارد ! می گوید نظر تو سیاسی هست ! اما پستهای دیگه سیاسی نیستند !!! چون غرض دارد !

از دو حالت خارج نیست یا چشمایت خیلی ضعیفه که نمی بینی بازار داره رشد می کنه و یا مشکل روانی داری احتیاج به روانشناس

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

از دو حالت خارج نیست یا چشمایت خیلی ضعیفه که نمی بینی بازار داره رشد می کنه و یا مشکل روانی داری احتیاج به روانشانس
                      شما ظاهرا همین مشکلاتی که اشاره کردی رو خودت داری !

نوشتم گزارشات بدتر بوده ! نگفتم بازار رشد نکرده !

درضمن واضحه که این رشد اخیر بازار هیچ ربطی به گزارشات 3 ماهه نداره !

اونیکه احتیاج به روانشناس داره ! کسی هست که به هر روشی متوسل میشه ! هر تهمتی رو حاضره بزنه ! هر دروغی را بگه ! تا نظری مخالف نظرش درج نشه !!!

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

شما ظاهرا همین مشکلاتی که اشاره کردی رو خودت داری !

نوشتم گزارشات بدتر بوده ! نگفتم بازار رشد نکرده !

درضمن واضحه که این رشد اخیر بازار هیچ ربطی به گزارشات 3 ماهه نداره !

اونیکه احتیاج به روانشناس داره ! کسی هست که به هر روشی متوسل میشه ! هر تهمتی رو حاضره بزنه ! هر دروغی را بگه ! تا نظری مخالف نظرش درج نشه !!!
                        دوست داره یک نظر سنجی انجام بدهیم بین دوستان ببینیم چه کسی مشکل داره و احتیاج به روانشناس

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

دوست داره یک نظر سنجی انجام بدهیم بین دوستان ببینیم چه کسی مشکل داره و احتیاج به روانشناس
                          برای این چیزا نظرسنجی انجام نمیدن معمولا !!!

درضمن اینجا تاپیک جو بازار هست ! نه نظرسنجی و روانشناسی !!!

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

رایحه خوش نقدینگی عصر ایران
                            http://www.asriran.com/fa/news/48442...7-%D8%B4%D8%AF

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه تعداد 1356 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش 322میلیارد تومان در 96هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با ثبت افزایش 469واحدی در ارتفاع 78 هزار و 326واحد قرار گرفت.

شماری از بازیگران بازار سرمایه حضور شاپور محمدی در پست بالاترین مقام نظارتی بازار سرمایه را فرصتی مغتنم

دانسته که در پی آن ماه های پیش روی بورس می تواند به رشدی ترین دوران بورس در دولت حسن روحانی تبدیل

شود.

به همین بهانه محمود رضا خواجه نصیری مدیرعامل تامین سرمایه آرمان و کارشناس ارشد بازار سرمایه در یادداشتی از حكمفرمایی شرایط جدید در

بازار سهام خبر داده و روزهای بهتری را برای بورس ایران پیش بینی نموده است...

«نسبت تقاضای بازار و انگیزه معاملاتی در روزهای گذشته بسیار خوب بود. رونقی که به نظر می رسد مدت هاست در شكل واقعی آن تجربه نشده

است. بسیاری از دوستان نگران عرضه حقوقی ها و تخلیه هیجان فعلی هستند. اگرچه این نگرانی با توجه به تجربیات قبلی قابل درک است اما به

دلایل متعدد در شرایط فعلی بخشی از عرضه های دپو شده پشت بازار کم شده است. اما به نظر می رسد برای رشد بازار گریزی از عبور از این مرحله نداریم.

باید این عرضه ها جذب و یکبار برای همیشه تعیین تكلیف شود.
                            چند روز پیش مطلبی خواندم دوباره شركت های سرمایه گذاری درگیر مشكلات

نقدینگی شده اند. بسیار مطلب دقیقی بود به نظر می رسد نحوه عملكرد این شركت ها در سال های گذشته و به ویژه ورود به مدیریت و تملک

شركت ها و عدم ورود منابع جدید در قالب سرمایه باعث شده این شركت ها تضعیف شده و بعضا برای ایفای تعهد خود مجبور به فروش سهام

هستند.گذر از دوره شركت های سرمایه گذاری به صندوق های سرمایه گذاری در حال انجام است. امروز ٨٠ هزار میلیارد تومان در صندوق های

سرمایه گذاری وجود دارد!! قدرت بالایی است . این قدرت بازار بدهی کشور را متحول کرده است و اكنون در راه بازار سهام است.به نظر می رسد با

تبیین نقش های جدید در بازار شاهد تحول خواهیم بود. تغییر بازیگران بازار را بواسطه رایحه خوش نقدینگی و تخصص و ثبات در بازار را به فال نیک می گیریم.»

نظر

• Francis
                              عضو فعال
                              • Jan 2016
                              • 328

بارها هم تکرار کردی !!!

چقدر این از حرف مفت زدن خسته نمیشه. خدا شفاش بده

خیلیه ها که یک نفره رو اعصاب این همه آدم راه بری!

خوش به حال
                              ا.ن با این عمله هاش

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

*ثبات سیاسی به رونق بازار سرمایه می انجامد
                                |تاریخ خبر:16/05/1395|ساعت:15:24|
                                ایرنا

گلکار درباره صنایع پیشرو در بورس افزود: گروه خودرویی و قطعه سازی تا دو سال آینده جزو صنایع برتر بازارند و رشد این صنعت، تحت تاثیر رییس سازمان بورس نیست

بهزاد گلکار مدیر عامل هلدینگ سینا، به پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه گفت: فعالان بازار سرمایه از آنجا که از عمق جریانات اطلاع ندارند و به آن مشرف نیستند و حتی

اطمینان لازم را به روند رو به رشد اقتصاد و به تبع آن بورس ندارند، ناامید شده بودند و همین عامل باعث ناکارآمدی بازار سرمایه شد.

وی تاکید کرد اگر شرایط داخلی بهبود پیدا کند و این نتایج و دستاوردها شکل بیرونی به خود بگیرد، اثر بسیار خوبی در بازار سرمایه می گذارد.

گلکار افزود: 10 ماه دیگر وارد فاز انتخاباتی می شویم و به یقین از سه ماه آینده تمرکز کل کشور در بخش های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به سوی انتخابات می رود. به همین

دلیل پیش بینی می کنم بازار بورس، بازار پرهیجانی تا پایان سال نباشد مگر اینکه هیجان شخصی سرمایه گذاران در این ایام، به بازار منتقل شود.

این کارشناس بازار سرمایه درباره تاثیر نتیجه انتخابات در بازار گفت: چنانچه در دور بعدی ریاست جمهوری، تغییری در دولت نداشته باشیم و دولت کنونی به کار خود ادامه

دهد، وضعیت اقتصاد داخلی و اقتصاد بین المللی کشور و به تبع آن رشد بورس نسبت به دوره کنونی بهبود پیدا می کند.

این فعال اقتصادی تاکید کرد به صورت بنیادی تا سال آینده برای صنایع ما تحولات بزرگی رخ نمی دهد.

وی افزود: تا سال آینده شاهد تحولات بنیادی عمده، در بیشتر صنایع نخواهیم بود اما اگر ادامه دولت یازدهم را در دولت آینده داشته باشیم، به دلیل ثبات سیاسی و روشن بودن

مواضع اقتصادی و سیاسی در بعد داخلی و بین المللی دولت، می توان به رونق بازار سرمایه در دوره بعد اعتقاد بیشتری داشت و رشد را پیش بینی کرد.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: اما چنانچه رییس جمهوری بخواهد تغییر کند باید صبر کرد تا سیاست های اقتصادی و سیاسی فرد جدید مشخص شود بنابراین در سال 96

چنانچه رییس قوه مجریه تغییر کند، سال رکودی و کم رونقی خواهیم داشت.

وی درباره تغییر ریاست سازمان بورس گفت: فعالان بازار اشتباه می کنند که اگر رییس سازمان سابقه بانکی، قندی یا خودرویی داشته باشد پس آن صنایع نسبت به سایر صنایع

رشد و رونق بیشتری خواهد کرد.

این کارشناس بازار سرمایه اضافه کرد: این تصور اشتباه است زیرا رییس سازمان بورس تعیین کننده رشد صنایع نیست.

گلکار درباره صنایع پیشرو در بورس افزود: گروه خودرویی و قطعه سازی تا دو سال آینده جزو صنایع برتر بازارند و رشد این صنعت، تحت تاثیر رییس سازمان بورس نیست

بلکه متاثر از شرایط خود صنعت در محیط کشور است و اگر قرار باشد رییس سازمان بورس با حضورش باعث رشد یک صنعت شود و با رفتنش جلو رشد آن صنعت را سد کند

جز دستکاری کردن در بازار معنای دیگری ندارد و نمی توان چنین فرضی را برای این سطح از حجم و ارزش معاملات روزانه متصور شد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: شرایط اقتصادی کشور به گونه ای نیست که همه صنایع ما رونق داشته باشند چون بسیاری از صنایع کمتر از ظرفیت، در حال تولیدند و

برخی از صنایع مانند فلزات اساسی چون فولاد، مس، سنگ آهن و پتروشیمی ها با افت قیمت های جهانی روبرویند.

گلکار با بیان اینکه رشد اخیر این گروه ناشی از بهبود مستمر نیست، اضافه کرد: باید برای این دسته از کالاها تقاضا جهانی را در نظر داشت و از آنجا که تقاضای جهانی تغییر

اساسی نکرده است نمی توان رشدهای اخیر را مستمر و پایدار ارزیابی کرد.

نظر

در حال کار...
                                X