کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من که میگفتم یک احتمال قوی بعد از اون رشد بی بنیاد این است که بازار به این وضعی بیفتد که اینروزا شاهدش هستیم !!!
برخی کاربران با خودخواهی می گفتند نگو ! ننویس ! یک بار گفتی بسه !!! چرا پست میذاری و ...
انکار کردن واقعیت و ننوشتن و فرار از اون مشکلی رو حل نمیکنه !
تو هم که همش در حال میگفتم هستی
نابغه
پیشگو
اگر اینقدر پیشگو هستید قبل از رفتن دکتر پیشگویی میکردی که دارن به چاه فاضلاب میرن
یه خرده کمتر مردم رو اذیت میکردن
/.:biggrinsmiley.:/
جناب نوبخت دیشب گفتگویی در تلویزیون داشتند که به نظرم یکی از مهمترین سوال هایی که از ایشون پرسیده شداین بود که "مردم چه زمانی نتایج اقدامات دولت رو مشاهده میکنند"
ایشون در جواب گفتند "همین امسال " البته با کمی توضیحات
مطمئنا این قابل مشاهده بودن توسط مردم ،در بازار سرمایه هم اتفاق خواهد بود
برخی گروهها در کف قیمتی هستند
حالا یه عده وقتی کمی کف قیمتی شکسته میشه خارج میشن ، یه عده هم سیاستشون اینه از همین حوالی در چند مرحله خرید میکنن که معمولا سیاست دوم بهتر جواب داده
طبق نقاشی که از خودرو کرده بودم باید 300 رو میدید ولی خبرهای خیلی خوبی اومد ازش دچار تردید شدم الان می بینم زور تکنیکال خیلی بالاتر از هر گونه خبری هست باید به تحلیل خودمون پایبند باشیم گول خبرها رو نخوریم
گروه بورس، هاشم آردم: معاملات بورس تهران در اولین روز هفته در حالی آغاز شد که انتظار میرفت خبر چندانی از تقاضا در گروههای مختلف نباشد. همچنین انتظار میرفت که روند قیمتهای جهانی در هفتههای اخیر، تا حدودی بورس تهران را تحت تاثیر قرار دهد. بر این اساس شاخص بورس تهران روز گذشته با رشد 90 واحدی (همراه با حمایت بزرگان بازار) در عدد 77 هزار و 969 واحد ایستاد تا در آستانه ورود مجدد به کانال 78 هزار واحدی قرار گیرد. این در حالی بود که ارزش معاملات بورس تهران همچنان در محدوده نازلی قرار دارد. طی معاملات روز گذشته 807 میلیون و 140 هزار ورقه بهادار به ارزش 326 میلیارد تومان و در 55 هزار و 957 نوبت، دست به دست شد. این در حالی بود که تقریبا 200 میلیارد تومان از این معاملات به اوراق بدهی و معاملات بلوکی اختصاص داشت. چنانچه ارزش این معاملات را از کل معاملات خارج کنیم، ارزش معاملات دیروز بورس به زحمت به 130 میلیارد تومان میرسد.
این شرایط حاکی از رکود نسبی بازار سهام در شرایطی است که کلیت قیمتها چندان برای خرید جذاب به نظر نمیرسند. در آخرین صعود شاخص کل که از اواسط تیرماه آغاز شد و تا نیمه مرداد ماه جاری ادامه یافت، سهامداران بورسی بهطور متوسط بازدهی 8/ 6 درصدی را بهدست آوردند که نسبت به متوسط نرخ سود در اقتصاد کشور، بسیار بالا به نظر میرسد. همین نکته باعث میشود که بخش قابل توجهی از سهامداران و فعالان بازار توانایی شناسایی سودهای قابل قبولی را در سبدهای خود داشته باشند. اما بورس تهران هنوز بهانههایی برای ادامه صعود یا دستکم عدم افت دارد. بهای جهانی نفت و همچنین قیمت جهانی کالاها، این روزها در مسیری قرار دارد که میتواند فعالان اقتصادی ایران را همچنان به آینده اقتصاد کشور و به تبع آن بورس تهران خوشبین نگه دارد.
سلام تمام سهام شرکتها دست خودشون و عواملشان هست؟ هرچی بخری میاد زیر قیمت خریدی که کردی و درهمان رنج باقی میماند باز اضافه کنی بهمین شکل میاد زیر قیمت خرید دوباره ات واقعا جای تاسف داره با سرمایه ای که در بورس صرف کردیم کنار خیابون سیکار فروشی کرده بودیم سه برابر شده بود پولتان را توی بورس نیارین هرکاری بکنید بهتر ازاین سیاه بازی بورس است.
جو بازار نوسانی شده به هیچ وجه اجازه لیدر شدن به هیچ گروهی را نمی دهند تا زمانی که خوشان بخواهند برنامه ریزی برای نیمه دوم امسال می باشد امروز هم روز گروه خودروی می باشد
سلام تمام سهام شرکتها دست خودشون و عواملشان هست؟ هرچی بخری میاد زیر قیمت خریدی که کردی و درهمان رنج باقی میماند باز اضافه کنی بهمین شکل میاد زیر قیمت خرید دوباره ات واقعا جای تاسف داره با سرمایه ای که در بورس صرف کردیم کنار خیابون سیکار فروشی کرده بودیم سه برابر شده بود پولتان را توی بورس نیارین هرکاری بکنید بهتر ازاین سیاه بازی بورس است.
دوست عزیز
یکی از تجربه های بسیار تلخ من در بورس پیروی از جو بوده،که واقعا براش بهای گزافی دادم،و برای من به قیمت خرد شدن روح و روان و سرمایه ام تمام شده
سعی کن دنباله رو تلگرام،سایت تحلیلی و... نباشی مگر برای یادگیری! این هم از من یادگاری:{بورس فعلا تو فاز استراحت هست}که امیدوارم چند سال طول نکشه!
موفق باشی
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر