کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فریبرز عزیز در مورد خکار تقاضای اعلام نظر کردم ولی دوستی نظری نداد در اخر وقت 300 تا خکار خرید زدم در 5 روز گذشته حجم خویی زده
و قیمت 153 تومان بالاترین قیمت خکار از سال 91 با قیمت تعدیل شده است و این قیمت مقاومت سختی برای خکار است خکار خودرویی تقریبا در همه سال های گذشته سود ده بوده است روانشناسی رفتار معامله گران به نظر حس خوش بینی را القا می کند اما حقوقی سهم در ابتدای ورود خریداران دست و دل بازی کرده است که این مسئله تهدید محسوب می شود و ممکن است حقوقی فعلا تقاضا را سرکوب کند با این وجود قیمت مستعد رفتن به سمت 200 تومان است با نوسان .این را هم اضافه گنم اگر این مقاومت را نتواند رد کند ممکنه تا 130تومان اصلاح کند بنده ورود کردم و اگر سهم اصلاح کند خرید بیشتری خواهم کرد درود
احتمال روبه رو شدن با اوباما در حد صفر می باشد چون رفتنی می باشد ولی دیدار روحانی با ریس جمهورهای گروه 1+5 وگفتگو برای حل مشکل رابطه بانکی ممکنه
نتیجه مثبت داشته باشه حتی در 1 مهر هم وزیران خارجه 1+5 با هم در سازمان ملل گفتگو می کنند به هر حال روحانی دروضعیتی قرار داره که حتما باید رونقی در
اقتصاد دراین 6 ماه انجام دهند تا چشمگیر باشه وگر نه خیلی برایش گران تمام میشه و ممکنه رای 4 سال گذشته را نداشته باشه وضع بازار بورس و گروهای مربوط به
گره بانکی هم مثبت می شوند یک گروه خودرو و بانکی هیچ کسی باور نمی کرد 20 هزار واحد شاخص کل ظرف 4 ماه رشد داشته باشه در پایانی سال 94 و حالا هم نمی دانیم بهانه جدید رشد بازار چگونه شروع میشه زیاد به حاشیه ها توجه نکنیم تا از روند عقب نمانیم مثل حرکت گروه قندی در چند روز گذشته !!
بوئینگ هم مجوز فروش هواپیما به ایران را دریافت کرد
۹۵/۰۶/۳۱ :: ۲۲:۱۱
خبرگزاری رویترز نوشته است که وزارت خزانهداری آمریکا با درخواست شرکت «بوئینگ» برای فروش هواپیما به ایران موافقت کرده است
رویترز: آمریکا مجوز فروش 17 فروند ایرباس به ایران را صادر کرده است
معاملات اولین روز کاری مهر ماه در حالی آغاز شده که نماگرهای بورسی به صورت یکپارچه سبز پوش هستند و شاهد رشد تقاضا و افزایش اقبال سهام در اکثر گروه ها همزمان با رشد حجم و ارزش معاملات در کف قیمت ها هستیم.
معاملات اولین روز کاری مهر ماه در حالی آغاز شده که نماگرهای بورسی به صورت یکپارچه سبز پوش هستند و شاهد رشد تقاضا و افزایش اقبال سهام در اکثر گروه ها همزمان
با رشد حجم و ارزش معاملات در کف قیمت ها هستیم.
به گزارش بورس نیوز، این تغییر فاز در شرایطی در معاملات رقم خورده که خودروسازان در این افزایش تقاضای سرمایه گذاران برای خرید سهام پیشتاز بوده و به نوعی لیدر بورس شده اند.
بطوریکه پس از گذشت یک ساعت از شروع معاملات، سایپا و ایران خودرو به صف خرید رسیده اند و سایر نمادهای خودرویی در این روند صعودی این دو غول خودروساز را همراهی
می کنند تا پس از مدت ها شاهد برتری قدرت خریداران نسبت به فروشندگان در این گروه باشیم. بطوریکه به نظر می رسد شوالیه نارنجی پوش با برگشت خود سعی دارد لیدری
بورس را به عهده بگیرد و بازگشت بازار از کیلومتر 15 جاده مخصوص اتفاق بیفتد.
به دنبال صعود خودروسازان، سایر گروه ها نیز در مدار مثبت و صعودی در حال معامله بوده و در بسیاری از نمادها صف های خرید قابل مشاهده است.
من اصلا انتظار چنین مثبتی رو از بازار امروز نداشتم!
احتمالا روحانی در آمریکا قولهایی داده و قول هایی رو شخصا گرفته؟!
امیدوارم ادامه دار باشه،مردم ی نفسی بکشن و ثبات برقرار بشه
البته اگر بذارن!!!!!!!!!!!!!!!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
من اصلا انتظار چنین مثبتی رو از بازار امروز نداشتم!
احتمالا روحانی در آمریکا قولهایی داده و قول هایی رو شخصا گرفته؟!
امیدوارم ادامه دار باشه،مردم ی نفسی بکشن و ثبات برقرار بشه
البته اگر بذارن!!!!!!!!!!!!!!!
روند بازار همیشه نشان داده که قابل پیش بینی نیست مثل 3 ماهه پایانی سال 94 که گروه خودروی همه را غافل گیر کرده بود !!!!
به نظر من که این واکنش طبیعی بود خودرویی ها 4 ماه نزول متوالی داشتن و تسویه اعتباری ها هم تموم شده و هنوز هم اتفاق خاصی نیفتاده هر وقت ادامه دار بود چند روز میشه امیدوار شد
نظر