جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

طی معاملات روز گذشته در بورس تهران شاخص کل پس از 4 روز رشد متوالی،با افت 317 واحدی (معادل 41/ 0 درصد) مواجه شد و تا نیمه کانال 77 هزار واحدی عقب نشینی کرد. همان‌طور که در گزارش‌های پیشین «دنیای اقتصاد» اشاره شده بود، شاخص کل بورس برای عبور از محدوده 78 هزار واحد با چالش‌هایی رو‌به‌رو است. در شرایط فعلی هنوز سیگنال جذابی از عملکرد شرکت‌ها به بازار صادر نشده است و چشم‌انداز مناسبی (دست‌کم در کوتاه‌مدت) برای سرمایه‌گذاری در بورس مشاهده نمی‌شود. به عبارت دقیق‌تر شاخص‌های مهم در بازار سهام به سطوحی رسیده‌اند که افزایش بیشتر آنها در برهه فعلی تا حدودی دور از ذهن به نظر می‌رسد. نسبت متوسط قیمت به درآمد در بورس این روزها به محدوده بیش از 2/ 7 مرتبه‌ای رسیده است.

این در حالی است که این نسبت در بازار پول (با فرض نرخ سود متوسط بدون ریسک18 درصدی در اقتصاد) بیش از 6/ 5 مرتبه نیست. به دلیل ادامه خوش‌بینی به بازار سهام در فضای پسابرجام، سرمایه‌گذاران هنوز قصد ندارند در بازار سهام به‌طور قابل توجهی فروشنده باشند. حالا بخش عمده فعالان بازار به انتظار گزارش‌های حسابرسی شده 6 ماهه شرکت‌ها نشسته‌اند. اگرچه انتظار نمی‌رود که این گزارش‌ها حاوی نکات درخشانی باشند، اما برای ماندن شاخص‌ها و قیمت‌های سهام در محدوده فعلی، نیاز مبرمی به انتشار صورت‌های مالی مثبت در بازار حس می‌شود. صورت‌های مالی حسابرسی شده 6ماهه شرکت‌های حاضر در بورس از هفته جاری و هفته آینده روانه کدال خواهند شد و باید به انتظار عکس‌العمل فعالان بازار به این گزارش‌ها نشست.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

توان محدود بازار برای رشد قیمت‌ها

همان‌طور که اشاره شد، شاخص بورس در روز گذشته باز هم نشان داد که برای رسیدن به محدوده‌های بیش از 78 هزار واحد دچار مشکل است. در هفته گذشته، شاخص کل موفق شده بود طی 4 روز کاری بیش از 700 واحد (معادل 9/ 0 درصد) رشد کند. بر این اساس شاخص بورس در روز شنبه تا یک قدمی فتح کانال 78 هزار واحدی پیش آمده بود، اما روز گذشته دماسنج بازار با افت بیش از 300 واحدی، نیمی از راه رفته خود را برگشت. به نظر می‌رسد که فعالان بازار در برهه فعلی، حاضر نیستند در قیمت‌های بالاتر وارد بازار شوند. این موضوع نیز در شرایط فعلی طبیعی به نظر می‌رسد، چرا که سایه ریسک‌های عمده و سیستماتیک بازار سهام بر سر این بازار سنگینی می‌کند. هنوز قیمت تمام شده پول برای بازیگران عمده بازار پول بالا است و رکود فراگیر اقتصاد ایران را تحت فشار قرار داده است. با وجود لغو تحریم‌ها، همچنان خبری از همکاری بانک‌های بزرگ بین‌المللی با واسطه‌های پولی ایران نیست و از طرف دیگر قیمت‌های جهانی، به‌رغم افزایش نسبی در ماه‌های اخیر، هنوز در محدوده‌ جذابی برای فعالیت‌های تولیدی در ایران قرار ندارند.

نسبت P/ E در بازار سهام این روزها در محدوده‌ای بالاتر از 2/ 7 مرتبه قرار دارد. این در حالی است که سودآوری شرکت‌ها روندی نزولی را طی می‌کند و اوضاع شرکت‌ها در بازه‌های زمانی مشابه در سال‌های اخیر، دوره به دوره بدتر شده است.
      قرار گرفتن قیمت‌ها در محدوده فعلی همچنان نشان از امیدواری فعالان بازار به آینده اقتصاد ایران دارد. به عبارت دقیق‌تر فعالان بازار سرمایه انتظار دارند که سودآوری شرکت‌ها در آینده‌ای نه چندان دور، در مسیری رو به بهبود قرار گیرد. حال چنانچه این سرعت رشد سودآوری شرکت‌ها مورد قبول کلیت فعالان بازار سهام قرار گیرد، با افزایش تمایل خریداران در نمادهای مختلف، قیمت‌ها نیز رو به فزونی می‌گذارند، اما هرقدر سرعت برگشت شرکت‌ها به مسیر مطلوب سودآوری کمتر باشد، از سرعت رشد قیمت‌ها کاسته شده و در انتهای طیف، حتی می‌تواند منجر به سقوط قیمت‌ها شود.

بزنگاه بعدی بازار سهام ایران، موعد انتشار صورت‌های مالی 6 ماهه شرکت‌هاست. شاید این برهه، آخرین فرصت شرکت‌های حاضر در بورس تهران برای نشان دادن بهبود شرایط اقتصادی باشد. چنانچه شرکت‌ها نیم‌سال خوبی را پشت سر نگذاشته باشند، قطعا بخشی از خوش‌بینی‌ها از بازار حذف می‌شود، اما در حال حاضر می‌توان ادعا کرد که خوش‌بینی، وزن قابل توجهی را در تحلیل‌های فعالان بورس تهران به خود اختصاص می‌دهد. با این وجود، در روز گذشته شاخص بورس تهران نشان داد که به محدوده بیش از 78 هزار واحدی حساس است. به عبارت بهتر، فعالان بازار محدوده فعلی را مرز ارزندگی بازار سهام می‌دانند. این محدوده در بهمن ماه سال گذشته، اردیبهشت و مرداد ماه سال جاری نیز برای شاخص کل ایجاد مشکل کرده بود. حالا هم با افزایش نسبی قیمت‌ها در هفته‌های گذشته، از ارزندگی بازار کاسته شده است بنابراین فشار فروش افزایش یافته است. برای عبور از این محدوده‌ها (78 هزار تا 80 هزار واحد) نیاز به محرک‌هایی واقعی است که فعالان بازار را به ادامه خوش‌بینی‌ها امیدوار کند.

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

بازار با گذر از انتخابات امریکا میتونه رشد و امید بر خدا //شاخص اعداد بالاتری رو میبینه //

یکی از بهتر زمانهای سرمایه گذاری است الان

ریسکها بسیار بسیار کم است و با انتخاب سبدی مناسب
        میشه

سود خوبی در یک سال اینده کسب کرد

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          توان محدود بازار برای رشد قیمت‌ها

همان‌طور که اشاره شد، شاخص بورس در روز گذشته باز هم نشان داد که برای رسیدن به محدوده‌های بیش از 78 هزار واحد دچار مشکل است. در هفته گذشته، شاخص کل موفق شده بود طی 4 روز کاری بیش از 700 واحد (معادل 9/ 0 درصد) رشد کند. بر این اساس شاخص بورس در روز شنبه تا یک قدمی فتح کانال 78 هزار واحدی پیش آمده بود، اما روز گذشته دماسنج بازار با افت بیش از 300 واحدی، نیمی از راه رفته خود را برگشت. به نظر می‌رسد که فعالان بازار در برهه فعلی، حاضر نیستند در قیمت‌های بالاتر وارد بازار شوند. این موضوع نیز در شرایط فعلی طبیعی به نظر می‌رسد، چرا که سایه ریسک‌های عمده و سیستماتیک بازار سهام بر سر این بازار سنگینی می‌کند. هنوز قیمت تمام شده پول برای بازیگران عمده بازار پول بالا است و رکود فراگیر اقتصاد ایران را تحت فشار قرار داده است. با وجود لغو تحریم‌ها، همچنان خبری از همکاری بانک‌های بزرگ بین‌المللی با واسطه‌های پولی ایران نیست و از طرف دیگر قیمت‌های جهانی، به‌رغم افزایش نسبی در ماه‌های اخیر، هنوز در محدوده‌ جذابی برای فعالیت‌های تولیدی در ایران قرار ندارند.

نسبت P/ E در بازار سهام این روزها در محدوده‌ای بالاتر از 2/ 7 مرتبه قرار دارد. این در حالی است که سودآوری شرکت‌ها روندی نزولی را طی می‌کند و اوضاع شرکت‌ها در بازه‌های زمانی مشابه در سال‌های اخیر، دوره به دوره بدتر شده است.
          قرار گرفتن قیمت‌ها در محدوده فعلی همچنان نشان از امیدواری فعالان بازار به آینده اقتصاد ایران دارد. به عبارت دقیق‌تر فعالان بازار سرمایه انتظار دارند که سودآوری شرکت‌ها در آینده‌ای نه چندان دور، در مسیری رو به بهبود قرار گیرد. حال چنانچه این سرعت رشد سودآوری شرکت‌ها مورد قبول کلیت فعالان بازار سهام قرار گیرد، با افزایش تمایل خریداران در نمادهای مختلف، قیمت‌ها نیز رو به فزونی می‌گذارند، اما هرقدر سرعت برگشت شرکت‌ها به مسیر مطلوب سودآوری کمتر باشد، از سرعت رشد قیمت‌ها کاسته شده و در انتهای طیف، حتی می‌تواند منجر به سقوط قیمت‌ها شود.

بزنگاه بعدی بازار سهام ایران، موعد انتشار صورت‌های مالی 6 ماهه شرکت‌هاست. شاید این برهه، آخرین فرصت شرکت‌های حاضر در بورس تهران برای نشان دادن بهبود شرایط اقتصادی باشد. چنانچه شرکت‌ها نیم‌سال خوبی را پشت سر نگذاشته باشند، قطعا بخشی از خوش‌بینی‌ها از بازار حذف می‌شود، اما در حال حاضر می‌توان ادعا کرد که خوش‌بینی، وزن قابل توجهی را در تحلیل‌های فعالان بورس تهران به خود اختصاص می‌دهد. با این وجود، در روز گذشته شاخص بورس تهران نشان داد که به محدوده بیش از 78 هزار واحدی حساس است. به عبارت بهتر، فعالان بازار محدوده فعلی را مرز ارزندگی بازار سهام می‌دانند. این محدوده در بهمن ماه سال گذشته، اردیبهشت و مرداد ماه سال جاری نیز برای شاخص کل ایجاد مشکل کرده بود. حالا هم با افزایش نسبی قیمت‌ها در هفته‌های گذشته، از ارزندگی بازار کاسته شده است بنابراین فشار فروش افزایش یافته است. برای عبور از این محدوده‌ها (78 هزار تا 80 هزار واحد) نیاز به محرک‌هایی واقعی است که فعالان بازار را به ادامه خوش‌بینی‌ها امیدوار کند.

http://donya-e-eqtesad.com/news/1072861
          در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
          بازار با گذر از انتخابات امریکا میتونه رشد و امید بر خدا //شاخص اعداد بالاتری رو میبینه //

یکی از بهتر زمانهای سرمایه گذاری است الان

ریسکها بسیار بسیار کم است و با انتخاب سبدی مناسب
          میشه

سود خوبی در یک سال اینده کسب کرد

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

تلاش‌های نا‌کام بازار

به نظر می‌رسد پس از تقاضا و رشد چشمگیر قیمت‌ها در نمادهای خودرویی و پالایشی، حالا نوبت به سیمانی‌ها رسیده است. از ابتدای مهر‌ماه نمادهای خودرویی یک بار دیگر در کانون توجه بازار قرار گرفتند. بهانه ایجاد این سوخت هیجانی خودرو، اخبار منتشر شده از نهایی شدن قرارداد خودرویی‌ها با طرف‌های خارجی بود. این در حالی است که پیش از آن نیز در زمستان 94 خودرویی‌ها روی امواج چنین خبرهایی مسیر صعودی را در پیش گرفته بودند. در نتیجه از ابتدای مهرماه بار دیگر انبوهی از نقدینگی به این گروه وارد شد و سهام این گروه را در مسیر صعودی قرار داد.با این همه مطابق پیش‌بینی‌ها روند رشد قیمت در گروه خودرویی نتوانست پایدار باشد. در جریان معاملات روزهای اخیر، معاملات گروه خودرویی نشان داد که ادامه رشد قیمت‌ها در این نمادها چندان محتمل نیست. پس از اینکه خودرویی‌ها از ادامه رشد قیمت باز ماندند، این بار با افزایش قیمت نفت نوبت توجه به گروه پالایشی رسید. افزایش قیمت نفت سبب شد، کارشناسان مختلف بازار نیز با یک تحلیل سطحی به تعدیل مثبت سودآوری این شرکت‌ها در آینده با رشد قیمت نفت اشاره ‌کنند و توجه سهامداران را به خرید سهام این گروه برای کسب سودهای کوتاه‌مدت جلب کنند.با این حال همان‌طور که در گزارش‌های پیشین «دنیای اقتصاد» مطرح شد، تاثیر افزایش قیمت نفت بر وضعیت شرکت‌های زیرمجموعه گروه پالایشگاهی را نمی‌توان به‌صورت دقیق تحلیل کرد و اینکه افزایش قیمت نفت منجر به تعدیل مثبت در سودآوری شرکت‌های پالایشی می‌شود، تحلیلی به شدت سطحی است. در نهایت نیز سهام شرکت‌های مزبور در مسیر نزولی افتادند و سهامداران دنبال یک بهانه دیگر برای کوچ نقدینگی خود برآمدند.

موضوعی که روز گذشته در نمادهای سیمانی فعال در بورس مشاهده شد. محمد نور‌بخش، تحلیلگر کارگزاری سرمایه و دانش در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد» گفت: انتشار شایعه‌ای در مورد آزاد شدن صادرات سیمان به عراق ( به دلیل سیاست این کشور برای محدود کردن واردات نمی‌تواند درست باشد) تشکیل صف خرید و افزایش قیمت نمادهای سیمانی را رقم زد. البته از هفته گذشته خبر افزایش نرخ سیمان وجود داشت که این خبر نیز به دلیل وضعیت اقتصادی کشور و بودجه عمرانی خیلی عملی نیست و در بهترین حالت شرکت‌های سیمانی تنها خواهند توانست تخفیفات خود را حذف کنند. وی افزود: اکثر شرکت‌های سیمانی در شرایط فعلی زیان آور و با مازاد عرضه نیز مواجه هستند. از این رو مادامی که بودجه عمرانی کشور در سطوح فعلی باشد و تحرکی در بازار مسکن مشاهد نشود، نمی‌توان به آینده این شرکت‌ها امیدوار بود. از این رو تحرکات این‌چنینی در سهام این شرکت‌ها چندان پایدار به نظر نمی‌رسد. این کارشناس بازار سهام افزود: در شرایط کنونی کلیت شرکت‌های بورسی وضعیت مناسبی ندارند تا بتوانیم شاهد رشد نماگر بازارهای سهام باشیم. وی ادامه داد: عمده صنایع اثر گذار بر وضعیت شاخص کل در شرایط کنونی با وضعیت نامناسبی دست و پنجه نرم می‌کنند. در صنعت پتروشیمی تک‌نرخی شدن ارز هم چون تهدیدی بر سر راه سودآوری این شرکت‌ها قرار دارد. امری که منجر به افزایش هزینه این شرکت‌ها خواهد شد. صنعت مهم دیگر یعنی بانک‌ها نیز وضعیت مناسبی ندارد. وضعیتی که نمونه عینی آن را در وضعیت بانک تجارت شاهد بودیم. نوربخش به وضعیت دو گروه خودرویی و پالایشی اشاره کرد و گفت: در نمادهای پالایشی وضعیت مثل همیشه با ابهام مواجه است و در گروه خودرویی نیز تنها رشد‌های هیجانی بر مبنای اخبار و شایعات را شاهد بودیم. از این رو بسیار بعید به نظر می‌رسد که معاملات این دو صنعت بتوانند موجب رشد نماگر‌های بازار شوند. وی ادامه داد: بر اساس بررسی‌ها از وضعیت صنایع مختلف به نظر نمی‌رسد رشد نماگر‌های بازار را به دلیل وضعیت بنیادی شرکت‌ها شاهد باشیم. رشدی هم اگر رخ دهد رشد هیجانی یا رشد پس از تزریق نقدینگی از سوی برخی نهادها به بازار خواهد بود.

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1839

عجب رکودی بازار رو فرا گرفته!!!
              من فکر میکنم حتی انتخابات آمریکا هم اثر موقتی داشته باشه
              چون بعدش تازه کلینتون شروع میکنه به شرط و شرورط گذاشتن ،
              آغا هم میگه حاج خانوم اول حجابت رو رعایت کن !ایمان جوانان ما در خطر هست،دوم اینکه خواب دیدی خیر باشه!
              بعدش معلومه دیگه بازار تکلیفش چی میشه.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

دوست عزیز،

تو این یکی دو دهه ای که تو بازارهای مالی جسته گریخته فعال هستم دو سه تا مورد رو خیلی خوب فهمیدم که سعی کردم همیشه بهش توجه داشته باشم...

اول اینکه تا جایی که میشه ساده تحلیل کنم... حالا چه این تحلیل در سطح کلان باشه چه در سطح خرد... ساده نگریستن به موضوعات به من به شخصه خیلی تو زندگیم کمک کرده... منظور از ساده نگریستن درواقع دیدن اونچیزی هست که ملموسه و واقع بینانه هست... لقمه ای که میشه راحت تو دهن گذاشت رو چرا باید دور سر چرخاند! با همین نگاه ساده بود که ارز 1000 تومانی خریدم و در 3500 تومان فروختم و سکه 700 تومانی خریدم و در یک میلیون و چهارصد فروختم... با همین نگاه ساده بود که در ابتدای سال 92 وارد بازار بورس شدم و حوالی یکشنبه سیاه با اعلام سیگنال خروج از بازار خارج شدم و وارد سپرده بانکی شدم و تو این دو سه سال با سود ثابت سرمایم رو افزایش دادم... البته در این میان قطعا تحلیل هایی هم بوده که درست از آب در نیامده اما غالبا بدون سود و ضرر بوده و معمولا بنده در بازارهای مالی همیشه به حفظ اصل سرمایه اعتقاد بالایی دارم و وقتی بازار در جهتی که انتظار دارم حرکت نمی کنه و پتانسیل ها کمرنگ میشه بدون تعصب روی بازاری دیگر شیفت می کنم...

دوم اینکه به این موضوع اعتقاد دارم که هر چیزی چه در دنیای اقتصاد و چه در دنیای سیاست امکان پذیره... پس ما همیشه با احتمالات روبرو هستیم و بنده حتی احتمالات با درجه وقوع کم رو هیچ زمان نفی نمی کنم... این موضوع باعث میشه بتونید مدیریت سرمایه و پرتفوی درستی داشته باشید و همه وجوه یک ماجرا رو ببینید...

سوم هم نداشتن تعصب و همراه بودن با بازارهاست... از دید من شرایط این لحظه کاملا به نفع کلینتون هست و اگر انتخابات امروز برگزار میشد کلینتون احتمال موفقیت بالای 90 درصد داشت... حالا اینکه آیا سکه میچرخد یا خیر رو زمان مشخص می کنه و اگر بنیادهای سیاسی و یا اقتصادی تغییر کنه قطعا باید همسو با اونها بشیم چون در جریان بازارها جایی برای تعصب وجود نداره و اصل همسو شدن با امواجی هست که شکل میگیره... چه بسا در همین سه هفته باقی مانده ورق برگرده و همه چیز اینبار به نفع ترامپ بشه...

در نهایت بگم که این تحلیلی که شما از خانم کلینتون دارید که میگید همه اصول رو زیر پا گذاشته و به همین دلیل اجازه نمی دهند رییس جمهور بشه، رو بنده در جایی نخوانده ام و وقتی تحلیل های تحلیلکران سیاسی شناخته شده شبگه ها و کانال های خبری رو می خونم با چنین موضوعی روبرو نشده ام... اون چیزی که فعلا خیلی وزن پیدا کرده اینه که در یازده ایالتی که رای اونها بینابین هست فعلا در نه ایالت نظرسنجی ها حکایت از پیشروی کلینتون دارد... و البته در اون دو ایالت دیگر احتمالا افرادی همانند شما فکر می کنند...

در هر حال من به شما پیشنهاد می کنم اگر اینقدر مطمین هستید خونه و زندگی خودتون رو بفروشید و روی برنده شدن آقای ترامپ بگذارید و در یک شب سرمایتون رو شش برابر کنید...

ارادتمند- بهزاد بهزادی

///////////////////////////////////////////////////

این روزنامه نویسها

بچه های کف بازار نیستن

ادرس کانال دکتر بهزادی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

بازار از چند جهت بابت رفع ابهام بشه

1 انتخاب کلینتون بابت نظر نهایی رفع تحریم های بانکی و اجرای موفق برجام و مانع نشدن اروپایی ها برای سرمایه گذاری در ایران

2 تک نرخی کردن ارز - امادن بودجه سال 96 دولت و صنایع های بورسی و در آخر هم باید معلوم بشه که روحانی ریس جمهور سال 96 انتخاب میشه

همه این موارد زمان بر می باشد و چاره نیست جز صبر تا حل این موارد
                  آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2016/10/18, 16:05.
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1839

من اطمینان دارم هیلاری کلینتون برای جمهوری اسلامی شروط سختی میزاره برای اجرای عملی برجام(قضیه سوریه و سیاستهای منطقه ای سپاه و جمهوری اسلامی)
                    همه گرفتاری ها تازه اونجا شروع میشه
                    از همه مهمتر بازار الان با کف تابستون سال گذشته هنوز فاصله داره و فرسایشی به اونجا میرسه
                    .

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                      من اطمینان دارم هیلاری کلینتون برای جمهوری اسلامی شروط سختی میزاره برای اجرای عملی برجام(قضیه سوریه و سیاستهای منطقه ای سپاه و جمهوری اسلامی)
                      همه گرفتاری ها تازه اونجا شروع میشه
                      از همه مهمتر بازار الان با کف تابستون سال گذشته هنوز فاصله داره و فرسایشی به اونجا میرسه
                      .

از این نوع تحلیل ها زیاد دیدیم از شما که فردا عوض میشه بهتره نظر دادن در موردی چیزی که نمی دانیم نظر ندهیم

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1839

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                        از این نوع تحلیل ها زیاد دیدیم از شما که فردا عوض میشه بهتره نظر دادن در موردی چیزی که نمی دانیم نظر ندهیم
                        شما علامه دهر
                        شما که دایم منتظر گزارش سه ماهه و بعدش 6ماهه وبعد 9ماهه و بعد پایانی و اگر نشد این انتخابات و اون انتخابات و این بودجه و اون نرخ دلار هستی کدوم نظرت درست بوده تا حالا؟؟
                        اما من از این به بعد به رخ ات میکشم

اگر هم در مورد خودرویی نظرت هست عاقبت همونی شد که گفتم.وحالا خودت داری میبینی

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

شما علامه دهر
                          شما که دایم منتظر گزارش سه ماهه و بعدش 6ماهه وبعد 9ماهه و بعد پایانی و اگر نشد این انتخابات و اون انتخابات و این بودجه و اون نرخ دلار هستی کدوم نظرت درست بوده تا حالا؟؟
                          اما من از این به بعد به رخ ات میکشم

اگر هم در مورد خودرویی نظرت هست عاقبت همونی شد که گفتم.وحالا خودت داری میبینی

من حد اقل نظریم را بعد از چند ماه نسبت به وضع اقتصادی تغییر می کنه
                          نه مثل شما که هر روز نظرت تغییر می کنه شرایط موجود طوری داره پیش میره که واقعا تحلیل ها بسیار سخته و ضریب خطا بالا است نمیشه همینطوری نظر احساسی داد

نظر

• FARIBORZ NAEL
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2015
                            • 1839

از ظاهر قضیه مشخص هست که دوست ندارن گروه خودرو بیش از این رشد کنه
                            کمر گروه خودرویی زیر بار این عرضه ها خم شد
                            .
                            دوستان
                            من درباره روند کوتاه مدت گروه خودرو اشتباه کردم،و از همه شما عذرخواهی میکنم
                            هرچند اعتقاد دارم عرضه های شدید در گروه خودرو عاقبت روند در حال تشکیل رو خراب خاهد کرد.
                            سعی میکنم کمتر مطلب بزنم.

100%به گروه خودرویی ایمان دارم
                            منظورم تنها روند کوتاه مدت بود
                            این مطالبی بود که با تاکید بر روند کوتاه مدت زدم،پیش بینی کوتاه مدت احتمال خطای بالایی داره،تنها برای یک روز اشتباه اومدم عذرخواهی کردم
                            الان هم وضع خودرویی رو میبینید،عرضه شدید و نبود پول خرابشون کرد(
                            باز تاکید میکنم کوتاه مدت).

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

نوبخت در نشست خبری:

لایحه بودجه ۹۶ را تا اوایل آبان ماه به مجلس تقدیم می‌کنیم

- سه‌شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۵
                              سیاست > دولت

سخنگوی دولت با بیان اینکه بودجه ریزی سال ٩٦ بر مبنی عملکرد تهیه می شود که روش نوینی در بودجه ریزی است، گفت: لایحه بودجه را تا اوایل آبان ماه به مجلس تقدیم می‌کنیم.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

نوبخت در نشست خبری:

لایحه بودجه ۹۶ را تا اوایل آبان ماه به مجلس تقدیم می‌کنیم

- سه‌شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۵
                                سیاست > دولت

سخنگوی دولت با بیان اینکه بودجه ریزی سال ٩٦ بر مبنی عملکرد تهیه می شود که روش نوینی در بودجه ریزی است، گفت: لایحه بودجه را تا اوایل آبان ماه به مجلس تقدیم می‌کنیم.

برای بودجه 95 تقریبا 57000 میلیارد بودجه عمرانی درنظر گرفته بودن که دیروز گزارش 5 ماهه دادن فقط 5000 تا تخصیص یافته !

درحالیکه توی 5 ماهه باید 24000 تا تقریبا عملیاتی میشد !

10 درصد هم حتی عملیاتی نشده !!!

نظر

در حال کار...
                                X