جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

پاسخ : جــــو بــــازار

به نظر می رسد در صورت افت چند روز آینده شاخص و نیامدن خبر مناسب برای تحریک بازار با پدیده ی خود تشدیدی افت بازار تا همان78واحد باشیم این محدوده همان 61.8 فیبوناچی است که احتمالا به آن واکنش بده و بعد از آن تا سقف قبلی رشد خواهد کرد این برگشت احتمالا از نظر زمانی دی ماه باشد.
    http://s8.picofile.com/file/8272881142/ggg.png
    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
      به نظر می رسد در صورت افت چند روز آینده شاخص و نیامدن خبر مناسب برای تحریک بازار با پدیده ی خود تشدیدی افت بازار تا همان78واحد باشیم این محدوده همان 61.8 فیبوناچی است که احتمالا به آن واکنش بده و بعد از آن تا سقف قبلی رشد خواهد کرد این برگشت احتمالا از نظر زمانی دی ماه باشد.
      http://s8.picofile.com/file/8272881142/ggg.png

آخه وقتی دارن قیمت رو با عرضه سهام کنترل میکنند و از رشد قیمت جلوگیری میکنند و خیلی سبوحانه اینکارو میکنند فیبوناجی به کجای کار تحلیل قیمت سهام میاد
      قیمت خودرو رو 2 درصد بردند بالا با عرضه در قیمت بالا و بعد قیمت رو 1.5 درصد برگردوندن پائین با عرضه سهام تو قیمت پائین
      همه این کاهش قیمت آخری با عرضه 2 میلیون تایی تو نیم ثانیه و شاید هم کمتر بوده
      و فردا میبینی حقیقی سلیم خان که معلون نیست منظور کدوم بچه آخوندیه 400 هزارتا تعداد سهامش رفته بالا
      این تکنیکال نداره که
      بورس در خدمت سلیم خان و امثالهمشه
      به همین سادگی
      بچاپ بعد بخند به ریش اونایی که ازشون چاپیدی

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

تاپیک orumbourse channel هم به در خواست خودش بسته شد بجاست که از زحمات ایشان تشکری کرده باشیم و برایش آرزوی سلامتی و موفقیت داریم
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          تاپیک orumbourse channel هم به در خواست خودش بسته شد بجاست که از زحمات ایشان تشکری کرده باشیم و برایش آرزوی سلامتی و موفقیت داریم
          من که میگم نباید بزاریم ببنده
          اون متعلق به خودش نیست که بخاد همینطوری تصمیم بگیره ببنده
          باید اجتماعی فکر کنه
          باید تاپیکش رو باز کنه
          اگه بشه باید بهش اجبار کرد که تاپیکش رو باز بکنه
          و اینو بزاره به حساب درخواست دوستانش

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1839

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            من هم از او تشکر میکنم چون با نوشته هاش و مخصوصا اون روزی که پرسید آیا کسی هست با سهام معرفی شده توسط من زیان کرده باشد؟
            احساس کردم که به دنبال یاد دادن و یادگرفتن و به اشتراک گذاشتن داشته هاش بود
            ولی خب اون روزی هم که پرسید کسی هست از سهام معرفی شده خریده باشه،من حس خوبی نسبت به سوالش پیدا نکردم
            خدا نکنه کسی بخاد با نوشتن دنبال جو درست کردن در جهت منافع شخصی باشه که دیگه میشه مثل اون تلگرام نویسهای بی وجدان که الان دیگه پیداشون نیست
            والبته وقتی بازار داغ شد سر و کله شان پیدا میشه و شروع میکنن به دادو فریاد برای سهام خودشون.!

به قول گوگوش آدمای خوبم این روزا بد میشن!!!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
            آن حلقه زنجیر همان است که بودست
            نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1839

البته امیدوارم از حرفهای من ناراحت نشه و برداشت بدی نکنه،بالاخره هر چی باشه طلبکار هم نیستیم ازش

من به شخصه از تحلیلهاش استفاده نمیکردم،چون بعضی رو موافق نبودم و یا اون موقع پول نداشتم و صرفا برای یادگیری میخوندم
              براش آرزوی موفقیت و سربلندی دارم

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                من هم از او تشکر میکنم چون با نوشته هاش و مخصوصا اون روزی که پرسید آیا کسی هست با سهام معرفی شده توسط من زیان کرده باشد؟
                احساس کردم که به دنبال یاد دادن و یادگرفتن و به اشتراک گذاشتن داشته هاش بود
                ولی خب اون روزی هم که پرسید کسی هست از سهام معرفی شده خریده باشه،من حس خوبی نسبت به سوالش پیدا نکردم
                خدا نکنه کسی بخاد با نوشتن دنبال جو درست کردن در جهت منافع شخصی باشه که دیگه میشه مثل اون تلگرام نویسهای بی وجدان که الان دیگه پیداشون نیست
                والبته وقتی بازار داغ شد سر و کله شان پیدا میشه و شروع میکنن به دادو فریاد برای سهام خودشون.!

به قول گوگوش آدمای خوبم این روزا بد میشن!!!
                اینکه انسان بتونه راحت حرف خودش رو بزنه خیلی خوبه و یکی از مصادیق پیشرفت اجتماعی است که شما زدید . مثلا نگار میناوی خودشه و راحت حرفش رو می زنه بنده این جور افراد رو تحسین می کنم هر جند مخالف عقاید من باشند . ولی به شخصیت شون احترام می ذارم

اروم بورس هم فکر می کنم خودش هست و صداقت داره و دارای توانایی و تجربه در بازار بورس ، بنده مدام نوشته هاش رو رصد می کنم ولی تصمیم خرید رو خودم می گیریم . و اگر با راهنمایی او یا هر دوست دیگری خرید کنم مسئولیت خریدم رو می پذیرم
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

نفت49دلار
                  دلار 3600تومان تثبیت شد.
                  الان3635تومان
                  .
                  .................................
                  نا این قیمت نفت و نرخ دلار
                  گروه پالایشگاه-
                  پتروشیمی-
                  (معدنی-فلزات-سنگ اهن-روی-مس--ذغال سنگ-)-
                  کاشی و سرامیک-
                  سیمان-
                  فلزات
                  رشد خوبی خواهند کرد.
                  .....................................
                  با امدن ترامپ نفت در بازارهای جهانی صعودی میشه و دلار در بازار ایران
                  با امدن کلینتون هم که وضع مثل دوران اوباما خواهد بود.و ادامه روند فعلی.
                  ..................................
                  برای انتخابات ریاست جمهوری ایران هم شاخص حداقل120هزار واحد را خواهد زد.

نظر

• seraj
                    ستاره دار(2)
                    • Feb 2012
                    • 2064

سلام
                    طرف شلیای 800 ی رو میخره کتوکای 690 ی رو ناز میکنه !
                    نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

حمایت حقوقی‌ها آغاز شد

در روز گذشته خالص خرید حقوقی‌های بازار بالغ بر 8 میلیارد تومان شد. به عبارت دقیق‌تر به اندازه 8 میلیارد تومان تغییر مالکیت از سمت اشخاص حقیقی به سمت حقوقی‌ها رخ داده است. تجربه نشان می‌دهد که در بورس تهران هرگاه خالص خرید حقیقی‌ها مثبت می‌شود، بازار در کوتاه‌مدت روندی صعودی خواهد داشت. از آنجا که اغلب حقیقی‌ها در بازه زمانی کوتاه‌مدت فعالیت می‌کنند، به سرعت و با شناسایی سودی جزئی حاضر به فروش خواهند بود. روز گذشته در نیمه دوم معاملات، به نظر می‌رسید که اشخاص حقوقی در نمادهای مهم و اثرگذار خریدار هستد. حقوقی‌ها در برخی نمادها تلاش داشتند از ریزش قیمت‌ها جلوگیری کنند. این موضوع حاکی از آن است که احتمالا امروز حقوقی‌ها به حمایت‌های خود ادامه خواهند داد.

دنیای اقتصاد: شاخص بورس تهران در روز گذشته با افت 604 واحدی به عدد 79 هزار و 659 واحد رسید. بنابراین شاخص بورس تنها سه روز توانست در محدوده‌های بالاتر از 80 هزار واحد باقی بماند و حالا پس از سه روز، دوباره کانال 80 هزار واحدی را از دست داده است. آنچه دیروز بیش از همه در بازار خودنمایی می‌کرد، عطش سهامداران برای فروش و شناسایی سود بود. پس از رشدی که از ابتدای فصل پاییز برای گروه‌های مختلف رقم خورده بود، همچنین به دلیل رسیدن شاخص کل به سطحی که برای فعالان بازار مقاومت روانی محسوب می‌شود، فروش سهام توسط بورس‌بازانی که در بازه زمانی کوتاه‌مدت سهامداری می‌کنند، طبیعی به‌نظر می‌رسید.

نظر

• seraj
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2012
                        • 2064

آقا یکی بما بگه تو شلیا چه خبره ؟! نکنه معدن طلا پیدا شده ؟!
                        نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• Alain Delon
                          Banned
                          • Dec 2014
                          • 628

کمنگنز در انتظار افزایش نرخ خرید و صادرات به بازارهای جهانی

قیمت جهانی منگنز در یک ماه گذشته رشد قابل توجهی داشته است و برای شركت های فعال در این حوزه خبر خوشحال کننده ای محسوب می شود.
                          منگنز در بین تمام مواد معدنی و فلزی و کامودیتی ها، بیشترین رشد را در طی یک سال اخیر ( کل سال 2016 ) داشته است.
                          به نظر می رسد دلیل اصلی اقبال خریداران به کمنگنز در روزهای اخیر انتظار افزایش نرخ خرید محصولات شركت از طرف ذوب آهن و مشتریان داخلی و موضوع صادرات به بازارهای جهانی و تعدیل مثبت قابل توجه در گزارش های آتی باشد.

نظر

• چاردیواری
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 265

با سلام.فباهنربافروش۶۰۰میلیاردی هیچ رشدی نداشته دوربین کل فلزیهاومعدنیا پرپتانسیل ترین سهم درکل بازاره بزودی ازفباهنر بیشتر خواهید شنید.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              حمایت حقوقی‌ها آغاز شد

در روز گذشته خالص خرید حقوقی‌های بازار بالغ بر 8 میلیارد تومان شد. به عبارت دقیق‌تر به اندازه 8 میلیارد تومان تغییر مالکیت از سمت اشخاص حقیقی به سمت حقوقی‌ها رخ داده است. تجربه نشان می‌دهد که در بورس تهران هرگاه خالص خرید حقیقی‌ها مثبت می‌شود، بازار در کوتاه‌مدت روندی صعودی خواهد داشت. از آنجا که اغلب حقیقی‌ها در بازه زمانی کوتاه‌مدت فعالیت می‌کنند، به سرعت و با شناسایی سودی جزئی حاضر به فروش خواهند بود. روز گذشته در نیمه دوم معاملات، به نظر می‌رسید که اشخاص حقوقی در نمادهای مهم و اثرگذار خریدار هستد. حقوقی‌ها در برخی نمادها تلاش داشتند از ریزش قیمت‌ها جلوگیری کنند. این موضوع حاکی از آن است که احتمالا امروز حقوقی‌ها به حمایت‌های خود ادامه خواهند داد.

http://donya-e-eqtesad.com/news/1077752
                              این حمایت حقوقی نیست داره بازار برای رشد آماده میشه فروردین را نگاه کنید حقوقی ها 70 درصد فروخته اند

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

در اصل توسط Alain Delon پست شده است View Post
                                کمنگنز در انتظار افزایش نرخ خرید و صادرات به بازارهای جهانی

قیمت جهانی منگنز در یک ماه گذشته رشد قابل توجهی داشته است و برای شركت های فعال در این حوزه خبر خوشحال کننده ای محسوب می شود.
                                منگنز در بین تمام مواد معدنی و فلزی و کامودیتی ها، بیشترین رشد را در طی یک سال اخیر ( کل سال 2016 ) داشته است.
                                به نظر می رسد دلیل اصلی اقبال خریداران به کمنگنز در روزهای اخیر انتظار افزایش نرخ خرید محصولات شركت از طرف ذوب آهن و مشتریان داخلی و موضوع صادرات به بازارهای جهانی و تعدیل مثبت قابل توجه در گزارش های آتی باشد.

من چارت منگنز رو در سایت های خارجی از جمله investing.com نتونستم پیدا کنم دوستان لطف کنید لینک بزارید درود

نظر

در حال کار...
                                X