جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1837

پاسخ : جــــو بــــازار

شاخص را دارن فقط با گروه معدنی و فلزی مثبت میکنن،که اصلا نشانه خوبی نیست

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14628

به نظرم کسی که امروز سشرقح 19 بخره آخر هفته میتونه حدود 28 بفروش
      و خرید سکردح 54 تومانی تا آخر هفته میتونه حدود 75تا80 بفروشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10170

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
        این یارو ترامپ دیوانه است و خطرش رو باید جدی گرفت

دو ماه پیش مشاور ارشد نظامی اش گفته بود یک جنگ خونین دریایی با چین در پیش داریم

پس وقتی ترامپ گفت قایق های ایران مزاحم بشن میزنیم بلوف نمیزنه چون مشاورانش حتی از جنگ با چین ترسی ندارند از زدن چهار تا قایق فزرتی سپاه هیچ ابایی نداره

قطعا تو برجام هم اذیت می کنه

در مورد بورس هم فعلا با این p/e های بسیار بالا و عدم تعدیل هایی که یک ساله منتظریم و رخ نداده متاسفانه خطر ریزش خیلی بالاست
        دقیقا جزوء اون آدم هایی هست که براش اهمیت نداره بقیه چی فکر میکنند اون فقط کار خودش رو میکنه.
        من فکر میکنم در دوران این آقا تنش بین امریکا و سایر کشورها از جمله ایران میتونه زیاد باشه ولی در مورد بازار بورس خودمان باید بگویم بازار بورس ایران چون وارد آخرین سال ریاست جمهوری روحانی میشه قطعا هر چقدر به اتمام دوران ایشون نزدیک بشیم بازار بورس دستوری بالا خواهد رفت ولی در کوتاه مدت برابر اون پستی که در تایپک شاخص کل گذاشتم، اعتقاد دارم اصلاحی داریم هرچند امروز 600 واحد مثبتیم.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1837

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          ونفت در بازار مثبت امروز هم ، خوب معامله نمیشه ، کماکان احتمال ورود ونفت به قیمت های زیر 200 هست. قیمت الان 208 تومان
          من ونفت رو در شرایط عادی گفتم(کلینتون رای بیاره)زیر 200 نمی رود،الان دیگه هیچ اتفاقی تو بازار نشدنی نیست!
          بازار رفته تو فاز خبر ها،با یک خبر مثبت و با یک خبر و مصاحبه منفی

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            دقیقا جزوء اون آدم هایی هست که براش اهمیت نداره بقیه چی فکر میکنند اون فقط کار خودش رو میکنه.
            من فکر میکنم در دوران این آقا تنش بین امریکا و سایر کشورها از جمله ایران میتونه زیاد باشه ولی در مورد بازار بورس خودمان باید بگویم بازار بورس ایران چون وارد آخرین سال ریاست جمهوری روحانی میشه
            قطعا هر چقدر به اتمام دوران ایشون نزدیک بشیم بازار بورس دستوری بالا خواهد رفت ولی در کوتاه مدت برابر اون پستی که در تایپک شاخص کل گذاشتم، اعتقاد دارم اصلاحی داریم هرچند امروز 600 واحد مثبتیم.

این بار داره نقشه عوض میشه رشد شاخص کل با گروه معدنی فلزی و در آینده با پالایش و پتروشیمی خواهد بود
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1837

بنظر من ترامپ مساوی با احمدی نژاد است.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10170

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                احمدی نژاد از نوع ورژن غربی هست.
                اگر احمدی نژاد در ایران کاپشن 15 هزار تومنی میپوشید و از ساده زیستی و عدل علی دم میزد آقای ترامپ از کت و شلوار ده هزار دلاری و ثروت هنگفت و ارتباط با خانم های زیبا دم میزنه ولی چیزی که مشخصه اینه که هر دو عوام فریب هستند و بخاطر حس جاه طلبی میخوان رییس جمهور شن ولی در کل هر دوشون میتونند یه مملکت رو به ورطه نابودی بکشونند.
                حالا عده ای میگند ترامپ یه سرمایه داره و میتونه خوب کشور رو اداره کنه باید عرض کنم که سیاستمداری با ثروت اندوزی فرق فوکوله.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

من ونفت رو در شرایط عادی گفتم(کلینتون رای بیاره)زیر 200 نمی رود،الان دیگه هیچ اتفاقی تو بازار نشدنی نیست!
                  بازار رفته تو فاز خبر ها،با یک خبر مثبت و با یک خبر و مصاحبه منفی
                  فریبرز عزیز ، من اسمی از شما نگفتم ، غرض خدای نکرده مج گیری نیست ، همانطور که بارها گفتم باید همه ما تلاش کنیم که بتوانیم با کمک هم پیش بیتی درستی از بازار داشته باشیم . بنده هم بیشترین فعالیتم در این سایت است ، و آگاهانه و با مطالعه انتخاب کرده ام به تازگی مطلب زدن در تالار بورس رو هم با آیدی آباد ( Abad ) شروع کرده ام که البته محدود مطلب می زنم . درود
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

به نظر سطح ترامپ را خیلی پایین آوردید . گر چه ممکنه ترامپ برای کشور هزینه داشته باشه ، ولی میزانش خیلی کمتر از احمدی نژاد خواهد بود .
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      با آمدن ترامپ کار جنگ در سوریه و عراق تمام شده است
                      حالا برید دنبال بازسازی و شرکتهای منتفع از بازسازی این دو کشور
                      ترکیه که جایگاهی نداره فقط میمونه ایران و روسیه
                      تا قبل از پیروزی ترامپ مدعی بودند ترامپ جنگ طلب است !

حالا که ترامپ پیروز انتخابات شده می گویند با آمدن ترامپ جنگ ها تمام می شود !

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post703412

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          احمدی نژاد از نوع ورژن غربی هست.
                          اگر احمدی نژاد در ایران کاپشن 15 هزار تومنی میپوشید و از ساده زیستی و عدل علی دم میزد آقای ترامپ از کت و شلوار ده هزار دلاری و ثروت هنگفت و ارتباط با خانم های زیبا دم میزنه ولی چیزی که مشخصه اینه که هر دو عوام فریب هستند و بخاطر حس جاه طلبی میخوان رییس جمهور شن ولی در کل هر دوشون میتونند یه مملکت رو به ورطه نابودی بکشونند.
                          حالا عده ای میگند ترامپ یه سرمایه داره و میتونه خوب کشور رو اداره کنه باید عرض کنم که سیاستمداری با ثروت اندوزی فرق فوکوله.
                          به نظر سطح ترامپ را خیلی پایین آوردید . گر چه ممکنه ترامپ برای کشور هزینه داشته باشه ، ولی میزانش خیلی کمتر از احمدی نژاد خواهد بود .
                          احمدی نژاد که آمد به جای توجه به خواست مردم ، همین حرفها را زدید !

گفتید مردم نمی فهمند ! پوپولیست ! احمدی نژاد بلد نیست و ...

حالا همین را در مورد مردم آمریکا ! که تا دیروز آنها را صاحب فکر و اندیشه و جهان اولی و .... می خواندید میزنید !

و بعد هم دیگران را به تعصب و جانبداری متهم می کنید !!!

حالا مردم آمریکا هم شدند پوپولیست !!!

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            احمدی نژاد که آمد به جای توجه به خواست مردم ، همین حرفها را زدید !

گفتید مردم نمی فهمند ! پوپولیست ! احمدی نژاد بلد نیست و ...

حالا همین را در مورد مردم آمریکا ! که تا دیروز آنها را صاحب فکر و اندیشه و جهان اولی و .... می خواندید میزنید !

و بعد هم دیگران را به تعصب و جانبداری متهم می کنید !!!

حالا مردم آمریکا هم شدند پوپولیست !!!
                            چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست ، انتخابهایش است

به جمله بالا دقت و تفکر کنید ، آن موقع می توانید بگویید که آیا تعصب و جانبداری چیست ، قبلا هم گفته ام به شما ارادت دارم ولی حمایت شما از جناب احمدینژاد بطوریکه 100 درصد تایید کنید و هیچ نقطه ضعفی را نپذیرید فقط تعصب صرف است

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

به جمله بالا دقت و تفکر کنید ، آن موقع می توانید بگویید که آیا تعصب و جانبداری چیست ، قبلا هم گفته ام به شما ارادت دارم ولی حمایت شما از جناب احمدینژاد بطوریکه 100 درصد تایید کنید و هیچ نقطه ضعفی را نپذیرید فقط تعصب صرف است
                              شما لطف دارید حمایت من از احمدی نژاد 100 درصد نیست !

در مورد شخص هم نیست ! در مورد عملکرد هست !

هر شخص دیگری بود عملکردش این بود نتیجه تحلیل همین بود !

الان هم به جای روحانی هر کس دیگری بود عملکردش همین بود نتیجه تحلیل همین میشد !

شما اگر به این جمله اعتقاد داری حداقل به انتخابهای افراد احترام بذار ! توهین و تخریب انتخاب مردم و افراد ! نتیجه ای دارد !؟

بعضی ها چون نظر خودشون چیز دیگری بوده وقتی تحلیل می خواهند بکنند به ورطه توهین و تخریب می افتند ! چون نمی توانند نظر خودشان را نادیده بگیرند !

این افراد یک روز مردم ایران را به خاطر انتخابشان توهین و تحقیر کردند ! حالا هم مردم آمریکا را !

چون نمی خواهند همان حق انتخابی که شما اشاره کردید به رسمیت بشناسند !

این می شود تعصب صرف ! که طرف فقط اگر بقیه مثل او فکر کنند ! آنها را آدم می داند و به رسمیت می شناسد !

اگر مثل او انتخاب کنند ! آنها را باشعور و فرهنگ و ... می داند !!! این یعنی تعصب صرف !!!

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                شما لطف دارید حمایت من از احمدی نژاد 100 درصد نیست !

در مورد شخص هم نیست ! در مورد عملکرد هست !

هر شخص دیگری بود عملکردش این بود نتیجه تحلیل همین بود !

الان هم به جای روحانی هر کس دیگری بود عملکردش همین بود نتیجه تحلیل همین میشد !

شما اگر به این جمله اعتقاد داری حداقل به انتخابهای افراد احترام بذار ! توهین و تخریب انتخاب مردم و افراد ! نتیجه ای دارد !؟

بعضی ها چون نظر خودشون چیز دیگری بوده وقتی تحلیل می خواهند بکنند به ورطه توهین و تخریب می افتند ! چون نمی توانند نظر خودشان را نادیده بگیرند !

این افراد یک روز مردم ایران را به خاطر انتخابشان توهین و تحقیر کردند ! حالا هم مردم آمریکا را !

چون نمی خواهند همان حق انتخابی که شما اشاره کردید به رسمیت بشناسند !

این می شود تعصب صرف ! که طرف فقط اگر بقیه مثل او فکر کنند ! آنها را آدم می داند و به رسمیت می شناسد !

اگر مثل او انتخاب کنند ! آنها را باشعور و فرهنگ و ... می داند !!! این یعنی تعصب صرف !!!
                                برای بنده همه انسانها قابل احترام هستند ، و انتخاب های انها هم قابل احترام ، در این سایت هم گاهی وقت ها به من تندی شده ، ولی پاسخ بنده با احترام بوده است . اما نکته ای هست که ممکنه انتخاب های هر یک از ما ، به دلایل گوناگون درست نباشه ، اگر تلاش برای بررسی بیشتر نداشته باشیم درست نیست و طبق فرمایش شما اگر برای دفاع از باور های مان دست به توهین و ... بزنیم کار بسیار ناشایستی انجام داده ایم . درود

نظر

در حال کار...
                                X