جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۲
بنابر گزارش بورس نیوز، امروز در نماد شرکت های خودرویی شاهد کاهش قابل توجه نرخ اغلب سهام شرکت های این گروه بودیم، ایران خودرو که این روزها تبدل به لیدر
روزهای منفی بازار شده است پس از کاهش سود برآوردی شرکت سایپا دیزل و اعلام زیان 93 تومانی توسط این شرکت یک جورهایی ماست خود را کیسه کرده چرا این
شرکت هم در داخل مجموعه خود سهام شرکت "خاور" ی را دارد که بدتر از "خکاوه" نباشد بهتر از آن نیست. جالب است که ماه ها از سر و صداها وهیاهوهای شرکت
های خودرویی می گذرد اما هنوز ماحصل فعالیت های این شرکت ها تداوم و مذاکره با شرکای قبلی می باشد و هنوز حتی یک شرکت جدید خودرویی هم به سمت
خودروسازان ما رهسپار نشده است. از سوی دیگر امروز در حالی شاهد توقف نماد "خپارس" به دلیل ابهام در ارایه اطلاعات بودیم که اهالی تالار معتقدند سرنوشت
خوبی در انتظار صورت های مالی پارس خودرو پس از بازگشایی نماد خواهد بود، اما تأمل بر انگیز ترین خبر خودرویی امروز شایعه اهالی تالار مبنی بر تصمیم مدیران
سایپا برای انجام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی برند می باشد، این اتفاق اگرچه برای اولین بار است که در کشورمان احتمالاً رخ خواهد داد اما در دل خود حرف
های نهفته زیادی دارد. مدیران شرکت سایپا واقعاً نشان داده اند که در بحث اصلاح ساختاهای مالی و استفاده از ابزارهای بروز ادبیات مالی دنیا بسیار حرفه ای عمل
کرده اند، کاری نداریم که این موضوع اصلاً شدنی است یا خیر؟ و یا سایپا برند خود را بر مبنای کدام افتخار خودرویی می خواهد تجدید ارزیابی نماید
اما همین که واحد
مالی و اقتصادی این شرکت به چنین روش و راهی فکر کرده جای تحسین فراوان دارد شاید به جرأت بتوان گفت که امروز اگر مارکت سایپا در بازار سرمایه بیشتر از ایران
خودرو است این موضوع را مدیون واحد مالی و اقتصادی خود می باشد واحدی که ضعف آن در شرکت ایران خودرو سبب شد تا این شرکت بزرگ خودروسازی که زمانی
نامش و برندش تفاوت قابل توجهی با سایپا داشت امروز حرفی برای گفتن در مقابل رغیب نارنجی پوش خود نداشته باشد. بنظر می رسد اولین و مهمترین گام در جهت
ایجاد تحول در شرکت ایران خودرو تغییر نگاه واحد مالی و اقتصادی ایرن شرکت باشد.بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
سلام
در نماد ِ کسرا چه بازی ای دارند در می آورند...
خریدار و فروشنده مدام صف را سنگین و سبک می کنند و قیمت گشایش را بالا پایین می برند...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در حال خرید سشرقح هستیم
احتمال همین هفته تاییده تمدید زمان حق تقدم از سازمان صادر میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
ریشههای رشد مجدد نرخ بهره
بررسیهای «دنیای اقتصاد» نشان میدهد که دو دلیل عمده در توضیح چرخش نرخ سود بازار بدهی در این بازه زمانی وجود دارد. نگاه اول، در زمینه بازار سهام است. این بازار که از ابتدای پاییز تحتتاثیر رونق در بازارهای جهانی با رشد قابلتوجهی مواجه شد تاکنون (از اول پاییز) رشد 7/ 3 درصدی داشته است. این موضوع باعث شده که تا حدودی توجه سرمایهگذاران به این بخش بیشتر و نقدینگی تمایل کمتری برای ورود به بازار بدهی (دو رقیب بازار سرمایه) داشته باشد. آمار حجم و ارزش معاملات بازار سهام نیز در این دوره مهر تاییدی است بر این موضوع که جذابیت این بازار تا حد زیادی میان سرمایهگذاران افزایش پیدا کرده است. دومین علت چرخش نرخ سود بازار بدهی در این مقطع، درخصوص ساختار اقتصاد و نظام بانکی کشور است. مطالعات در این زمینه نشان از آن دارد که کمبود منابع مالی و وجود مشکلات ساختاری در بانکها باعث شده نرخها در مسیر کاهشی، از یک حد مشخص عبور نکنند؛ به این معنا که نرخها نمیتوانند کاهش بیش از یکحد را تجربه کنند. بهنظر میرسد تا زمانی که این مشکلات ساختاری برطرف نشود عطش بانکها برای جذب سپرده همچنان وجود دارد و به تبع این موضوع، زمینه برای کاهش نرخ سود در اقتصاد فراهم نشود. بررسیها تاکید میکند در حال حاضر با وجود آنکه نرخ سود اوراق بدهی با سررسید بلندمدت همچنان حدود 20 درصد است، اما در اوراق کوتاهمدت نرخ سودی بیش از 23 درصد دارد که نرخ بالایی محسوب میشود.
نظر
-
آیا در این بازار من و من نوعی که یک سری حرامزاده بی وجدان که با بلوک زدن مانع آشکار شدن وضعیت واقعی بازار هستند
حق ندارند اعتراض کنند؟؟؟
آیا این کار این بی وجدانها مصداق بارز حرامزادگی نیست؟؟
آیا حرامزادگی فقط به نخواندن دو کلمه برای محرمیت است؟
این دردها رو به کی باید گفت و به کجا باید شکایت برد؟
من قصد بی ادبی ندارم،خواهش میکنم ویرایش نکنید،شاید برخی بخانند و شاید خجالت بکشند.
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postآیا در این بازار من و من نوعی که یک سری حرامزاده بی وجدان که با بلوک زدن مانع آشکار شدن وضعیت واقعی بازار هستند
حق ندارند اعتراض کنند؟؟؟
آیا این کار این بی وجدانها مصداق بارز حرامزادگی نیست؟؟
آیا حرامزادگی فقط به نخواندن دو کلمه برای محرمیت است؟
این دردها رو به کی باید گفت و به کجا باید شکایت برد؟
من قصد بی ادبی ندارم،خواهش میکنم ویرایش نکنید،شاید برخی بخانند و شاید خجالت بکشند.
هر چه به زمان انتخابات ایران نزدیک تر میشویم بلوک زنی بیشتر میشه روی سهم های شاخص ساز کار کنید مخصوصا معدنی ها که گزارش خوبی
دارند در 9 ماهه و باعث میشه شاخص کل از مقاومت 81 هزار عبور کنه شاخص سازی در این وضعیت مه آلود نشان می دهد که نمی خواهند بازار
ریزش کنه و برایشان اهمیت داره حالا فرقی نمی کنه شاپور باشه یا فطانتآخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2016/11/19, 13:37.بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post/:.ph34r-smiley.:/
هر چه به زمان انتخابات ایران نزدیک تر میشویم بلوک زنی بیشتر میشه روی سهم های شاخص ساز کار کنید مخصوصا معدنی ها که گزارش خوبی
دارند در 9 ماهه و باعث میشه شاخص کل از مقاومت 81 هزار عبور کنه شاخص سازی در این وضعیت مه آلود نشان می دهد که نمی خواهند بازار
ریزش کنه و برایشان اهمیت داره
نظر
-
هر چی به این بازار نگاه میکنم میبینم ریسک به بازدهی نمی ارزه
اینجور که از نحوه چینش کابینه ترامپ خبر میرسه میبینم درگیری با جمهوری اسلامی اگر نگیم سر قضیه برجام سر چیزای دیگه حتمی هست(موشکی ،تروریسم،سوریه،حزب الله و ...)
شاخص سازی خود سازمانی ها که قوز بالا قوز شده برای سهامدار جز
گزارش خکاوه هم که دیگه نیاز به توضیح نداره و فقط مونده سایپا و خپارس که معلوم نیست تا کی بسته می مونن؟؟!!!و اگر خپارس هم منفی باشه که دیگه هیچی!!
وضعیت بانکی ها و این بسته موندن طولانی معنادار
هر جور فکر میکنم میبینم ریسک خیلی زیاد شده
البته قصد جو منفی دادن ندارم ولی سعی میکنم واقع بین باشم
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postهر چی به این بازار نگاه میکنم میبینم ریسک به بازدهی نمی ارزه
اینجور که از نحوه چینش کابینه ترامپ خبر میرسه میبینم درگیری با جمهوری اسلامی اگر نگیم سر قضیه برجام سر چیزای دیگه حتمی هست(موشکی ،تروریسم،سوریه،حزب الله و ...)
شاخص سازی خود سازمانی ها که قوز بالا قوز شده برای سهامدار جز
گزارش خکاوه هم که دیگه نیاز به توضیح نداره و فقط مونده سایپا و خپارس که معلوم نیست تا کی بسته می مونن؟؟!!!و اگر خپارس هم منفی باشه که دیگه هیچی!!
وضعیت بانکی ها و این بسته موندن طولانی معنادار
هر جور فکر میکنم میبینم ریسک خیلی زیاد شده
البته قصد جو منفی دادن ندارم ولی سعی میکنم واقع بین باشم
در همین زمان شاخص سازی کل شروع میشه برای رشد هر چه نزدیک به انتخابات روند شاخص مثبت تر البته با گروه معدنی فعلابهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
نظر