جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    اينقدر اين كاربر نگار ميناوي پست ميزاره بايد 2 ساعت دنبال تاپيكون بگرديم. جالبه كه بعضي از سهم ها فقط پست هاي ايشون هست. نميدونم والا بيكاره. با همه هم كل كل ميكنه. هر سهمي هم بره بالا مخالفش هست. منم گذاشتمش تو گزينه چشم پوشي. ولي جاي مدير سايت بودم مسدودش ميكردم.
    بنده از مطالب نگار میناوی استفاده می کنم مخصوصا وقتی راجع به سهمی دارم مطالعه می کنم مطالب ایشان خیلی خوب بکار می آید از ایشان تشکر هم دارم .
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      بنده از مطالب نگار میناوی استفاده می کنم مخصوصا وقتی راجع به سهمی دارم مطالعه می کنم مطالب ایشان خیلی خوب بکار می آید از ایشان تشکر هم دارم .

اگر کسی بخواهد به نوشته های کاربر میناوی توجه داشته باشه و بخواهد راهنما خرید و فروش نوشته های میناوی باشه نیاید به هیچ وجه در بازار بورس فعالیت داشته باشه همه ما میدانیم

که هر سال یک گروه به عنوان شگفتی ساز بورس معرفی میشه سال گذشته گروه خودرو بوده و امسال هم گروه روی و سال 96 هم یک گروه دیگه اگر به نظر این کاربر توجه کنیم نباید نه

گروه خودرو رشد کند و نه گروه روی و نه بغیه سهم ها چون نه سود سازی دارند و دارای p/e بالا هستند
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
        اگر کسی بخواهد به نوشته های کاربر میناوی توجه داشته باشه و بخواهد راهنما خرید و فروش نوشته های میناوی باشه نیاید به هیچ وجه در بازار بورس فعالیت داشته باشه همه ما میدانیم

که هر سال یک گروه به عنوان شگفتی ساز بورس معرفی میشه سال گذشته گروه خودرو بوده و امسال هم گروه روی و سال 96 هم یک گروه دیگه اگر به نظر این کاربر توجه کنیم نباید نه

گروه خودرو رشد کند و نه گروه روی و نه بغیه سهم ها چون نه سود سازی دارند و دارای p/e بالا هستند
        البته من نمی گم که ایشان کاملا بدبین است ، به نطرم برخی نظراتش واقع بینی است ، ولی فرض کنیم که ایشان بدبین است ، مثلی است که میگن ادم های خوش بین هواپیما می سازند و ادم های بدبین چتر نجات ، اما متاسفانه برخی دوستان هستند (البنه کم هستند) خیلی ادعا دارن ،باز افراد بدبین مرجح هستند بر اونا، بار ها گفتم من تو بورس سابقه زیادی ندارم اما تقریبا از عملکرد خودم راضی هستم به فرض نظرات مختلف باشه ، به نظرم این خود من و شما هستیم که باید تحلیل کنیم و تصمیم یگیریم
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          البته من نمی گم که ایشان کاملا بدبین است ، به نطرم برخی نظراتش واقع بینی است ، ولی فرض کنیم که ایشان بدبین است ، مثلی است که میگن ادم های خوش بین هواپیما می سازند و ادم های بدبین چتر نجات ، اما متاسفانه برخی دوستان هستند (البنه کم هستند) خیلی ادعا دارن ،باز افراد بدبین مرجح هستند بر اونا، بار ها گفتم من تو بورس سابقه زیادی ندارم اما تقریبا از عملکرد خودم راضی هستم به فرض نظرات مختلف باشه ، به نظرم این خود من و شما هستیم که باید تحلیل کنیم و تصمیم یگیریم

هر موقع توانستید شروع روند مثبت گروهی را شناسایی کنیم موفق هستیم باید با تحلیل خودمان خرید و فروش کنیم کاملا قبول دارم تمام اقتصاد در رکود به سر میبره و

ما هم ناچار هستیم با نوسان 10 الی 20 درصد بازی کنیم تا روند صعودی قوی شروع بشه

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

در اصل توسط mey پست شده است View Post
            بشدت توصیه میکنم....بنیرو...بشهاب..شکربن....تو واچ باشه... بخصوص..ان 2 تا ب......مشکوک میزنند....
            شکربن

ریسک به ریوارد خوبی داره. هر چه به 300 نزدیکتر بهتر،

شخصا به نظرم بهتره برای ورود صبر کرد حجم معاملات بالا برود.

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1839

از ایرانخودرو ی حمایت نصف و نیمه ای میکنه حقوقی اما خب فقط میخاد بگه من حواسم هست!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                از ایرانخودرو ی حمایت نصف و نیمه ای میکنه حقوقی اما خب فقط میخاد بگه من حواسم هست!

نگران نباش بازی این گروه هم شروع میشه بگذاریم فقط ترامپ بیاید و در مورد توافق هسته ای و قراردادهای کشورهای اروپایی با ایران اظهار نظر

کند البته تا آخر سال طول میکشه اگر مثبت باشه بازی این گروه هم شروع میشه مخصوصا ایران خودرو که خیلی غقب می باشد فقط کمی دیگه صبر می خواهد راستی دارند باز

شماری مجدد ارای انتخابات امریکا را انجام می دهند حالا شاید کلینتون رای اورد

آرای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ایالت ویسکانسین بازشماری می‌شود
                • شنبه / ۶ آذر ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۷

نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایالت ویسکانسین آمریکا به دنبال طرح دو درخواست از سوی کاندیداهای احزاب ثالث بازشماری خواهد شد.

به گزارش
                ایسنا، به نقل از سایت خبری هیل، جیل استاین، کاندیدای ریاست جمهوری حزب سبز آمریکا که در انتخابات هشتم نوامبر بعد از دونالد ترامپ، هیلاری کلینتون و

گری جانسون در رده چهارم قرار گرفته بود، کمی قبل از فرا رسیدن ضرب الاجل بعد از ظهر جمعه رسما از کمیسیون انتخابات ایالت ویسکانسین خواست تا دستور بازشماری

آرای این ایالت شمالی را صادر کند. این در حالی است که راکی دلا فونته، نامزد حزب مستقل موسوم به حزب "اصلاح" نیز درخواست بازشماری آرای انتخابات در این ایالت

را ارائه کرد.

این درخواست‌ها پیش از به پایان رسیدن موعد قانونی برای درخواست بازشماری آرا تقدیم مقام‌های رسمی شده و انتظار می‌رود فرماندار ویسکانسین به زودی برای اجرایی

کردن آن اقدام کند.

استاین در بیانیه‌ای گفت: ما حامی نظام انتخاباتی هستیم که بتوانیم به آن اعتماد کنیم. ما حامی سیستمهای رای‌گیری هستیم که به رای ما احترام گذاشته و آن را تشویق کند و

امکانات را برای آن که همه ما حق اساسی خود برای رای دادن را عملی سازیم فراهم کند.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1839

امروز مس جهانی هم رشد خوبی داشته اما نمیدونم چرا فملی محکم معامله نمیشه؟؟

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام

من می خواهم در +5 بفروشم ولی حقوقی نامرد اجازه نمی دهد صف خرید تشکیل شود...
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

من احساس می کنم هسته یک مقدار مشکل دارد و قیمت ها بعضی مواقع یکی دو دقیقه ثابت می ماند!
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• پرنسس
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 298

ویژه

شماره 11763

ذوب اهن موفق شده 322% تایید سازمان را بگیرد ؛ گزارش سازمان امروز بعد از ساعات معاملات نیز امکان انتشار دارد , بدونه هیجان خرید نمایید .
                        به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          من احساس می کنم هسته یک مقدار مشکل دارد و قیمت ها بعضی مواقع یکی دو دقیقه ثابت می ماند!
                          فکر نکنم!!
                          اون روزی هم که شما گفتی هسته معاملات مشکل داره و برخی معاملات باطل شدن ،کامپیوتر من که بی دردسر و روان نشون میداد

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            جناب محمدحسین، به نظر شما تغییر قابل توجه در قیمت اونس جهانی (بالا یا پایین) در شرایط فعلی چه تاثیری روی قیمت مس و بقیه فلزات خواهد گذاشت ؟
                            هفته گذشته با چند تن از دوستانی که در بازارهای جهانی فعالیت می کنند، در این زمینه بحث کردیم !

و من این سوال را اینجا از جناب محمدحسین که پیگیر قیمت مس بود پرسیدم !

در آن زمان که بحث میکردیم، دوستانی که در بازارهای جهانی فعالیت می کنند مدعی بودند بعد از انتخابات آمریکا، برخی نسبتها در بازارهای جهانی به هم خورده و مثل سابق نیست !

از جمله نسبت تغییرات طلا با سایر فلزات !

چون نوسان در طلا چه صعودی چه نزولی پیش بینی میشد برای این هفته، این سوال مطرح شد که با تغییر قابل توجه قیمت طلا، قیمت مس چه تغییری خواهد کرد !؟

این دوستان معتقد بودند طلا عقب نشینی کند فلزات رشد می کنند ! اما دلیل این رشد قیمتی را ایجاد تقاضای واقعی در بازار مصرف نمی دانستند !

بلکه معتقد بودند جابجایی پول در بازارها بعد از انتخابات آمریکا عامل اصلی در این افزایش قیمت فلزات است !

حالا تا اینجا بخشی از این نظریه درست از آب درآمده ! اما بخش دیگر آن که این افزایش قیمت در فلزات اساسی چقدر قابل اعتماد است و پشتش به تقاضای واقعی و بازار مصرف گرم است یا نه در آینده مشخص می شود !

همچنین باید دید اگر طلا از این روند فعلی خارج شود و بالاتر بیاید هم فلزات واکنش معکوس نشان می دهند یا خیر !

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1839

هفته گذشته با چند تن از دوستانی که در بازارهای جهانی فعالیت می کنند، در این زمینه بحث کردیم !

در آن زمان که بحث میکردیم، دوستانی که در بازارهای جهانی فعالیت می کنند مدعی بودند بعد از انتخابات آمریکا، برخی نسبتها در بازارهای جهانی به هم خورده و مثل سابق نیست !

چون نوسان در طلا چه صعودی چه نزولی پیش بینی میشد برای این هفته، این سوال مطرح شد که با تغییر قابل توجه قیمت طلا، قیمت مس چه تغییری خواهد کرد !؟

این دوستان معتقد بودند طلا عقب نشینی کند فلزات رشد می کنند ! اما دلیل این رشد قیمتی را ایجاد تقاضای واقعی در بازار مصرف نمی دانستند !

بلکه معتقد بودند جابجایی پول در بازارها بعد از انتخابات آمریکا عامل اصلی در این افزایش قیمت فلزات است !

حالا تا اینجا بخشی از این نظریه درست از آب درآمده ! اما بخش دیگر آن که این افزایش قیمت در فلزات اساسی چقدر قابل اعتماد است و پشتش به تقاضای واقعی و بازار مصرف گرم است یا نه در آینده مشخص می شود !

همچنین باید دید اگر طلا از این روند فعلی خارج شود و بالاتر بیاید هم فلزات واکنش معکوس نشان می دهند یا خیر !
                              حالا روند جهانی که بحث جداگانه ای هست
                              اما برای من واقعا عجیبه که روی جهانی 5+میشه کل گروه روی قفل میشن در صف خرید اما فملی نه!!!
                              البته تجربه ناچیز من میگه مس همیشه این موقع از سال افزایش داره و اوایل تابستون به شدت عقب نشینی میکنه

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

این دوستان معتقد بودند طلا عقب نشینی کند فلزات رشد می کنند
                                ! اما دلیل این رشد قیمتی را ایجاد تقاضای واقعی در بازار مصرف نمی دانستند ! بلکه معتقد بودند جابجایی پول در بازارها بعد از انتخابات آمریکا عامل اصلی در این افزایش قیمت فلزات است !

من می دونم… کارمون تمومه

نظر

در حال کار...
                                X