جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1839

پاسخ : جــــو بــــازار

نمیدونم ایرانخودرو رو اینجا با ضرر رد کنم بره یا نگه دارم؟!!
    از اون طرف بفروشم مثلا چی بخرم؟
    از ی طرف هم میترسم به 280 فرسایشی برسه!!!=((

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

فعلا با شرایط موجود افزایش قیمت در سرب و روی به مراتب مطمئن تر از افزایش قیمت در مس بوده !

تا اونجایی که یادمه افزایش قیمت در سرب و روی تا حدی صورت گرفته بود که انتخابات آمریکا هم روی بازارها اثرگذار شد !

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
        فکر نکنم!!
        اون روزی هم که شما گفتی هسته معاملات مشکل داره و برخی معاملات باطل شدن ،کامپیوتر من که بی دردسر و روان نشون میداد

آن روز اگر اشتباه نکنم پیام ناظر بازار یا پیغام کارگزاری بود که من اعلام کردم.
        اجازه دهید الان پیدایش می کنم...

اینجا انگار بهش اشاره شده:

«محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

بلکه معتقد بودند جابجایی پول در بازارها بعد از انتخابات آمریکا عامل اصلی در این افزایش قیمت فلزات است !
          من متوجه نشدم.
          یعنی می گویند دیگر مردم یا بانک های مرکزی کشورها دیگر روی طلا سرمایه گذاری نمی کنند؟ یعنی به جای اینکه طلا را به عنوان پشتوانه نگهداری کنند مس و روی و فولاد نگهداری می کنند؟ این که نمی شود که... (فکرش را بکن اگر بخواهند فولاد و مس ذخیره کنند به جای یک کیلو طلا چقدر باید فولاد بخرند!)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            من متوجه نشدم.
            یعنی می گویند دیگر مردم یا بانک های مرکزی کشورها دیگر روی طلا سرمایه گذاری نمی کنند؟ یعنی به جای اینکه طلا را به عنوان پشتوانه نگهداری کنند مس و روی و فولاد نگهداری می کنند؟ این که نمی شود که... (فکرش را بکن اگر بخواهند فولاد و مس ذخیره کنند به جای یک کیلو طلا چقدر باید فولاد بخرند!)
            وقتی صحبت از جابجایی پول در بازارهای بزرگ می شود منظور مردم و سرمایه های خرد نیستند !

منظور پرتفوهای بزرگ و کلانی است که بخشی از آنها (نه همه آن فقط بخشی !) به قول خودشان ! ذوب می شود و به بازارهای دیگر تزریق می شود !

نه اینکه بانکها و موسسات مالی بزرگ مثلا همه دارایی طلایشان را بفروشند و بروند مس و فولاد بخرند !!!

بانکهای مرکزی هم فعالیت خودشان را دارند ! اینطور نیست که وقتی میگیم جابجایی پول یهو همه از یه بازار برن بازار دیگه ! منظور جهت گیری به سمت بازارهای دیگر است !

اتفاقا برای همین است که اینها می گویند فعلا برخی افزایش قیمت ها در بازار کالایی متکی به تقاضای مصرفی نیست !

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

نمیدونم ایرانخودرو رو اینجا با ضرر رد کنم بره یا نگه دارم؟!!
              از اون طرف بفروشم مثلا چی بخرم؟
              از ی طرف هم میترسم به 280 فرسایشی برسه!!!=((
              خودرو اگر الان مثبت بود ! یا روند قبلی رو داشت ! کلی نظر میدادن برخی دوستان اینجا ! که چنین و چنان می شود !!!

به نظر من فعلا حمایت از خودرو فقط برای جلوگیری از نزول شدید و تشدید فروشها است ! در حالیکه بهتر بود اجازه میدادند بریزد !

هم قیمتش واقعی تر میشد ! همه از روند فرسایشی و خسته کننده فاصله میگرفت !

تکلیف فروشنده و خریدار هم مشخص تر میشد !

هرچی اخبار دروغ ! و خالی بندی ! هم بود در خودرویی ها ! نه یکبار ! چندین بار به خورد بازار داده اند ! و چیزی نمانده که نگفته باشند !

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                خودرو اگر الان مثبت بود ! یا روند قبلی رو داشت ! کلی نظر میدادن برخی دوستان اینجا ! که چنین و چنان می شود !!!

به نظر من فعلا حمایت از خودرو فقط برای جلوگیری از نزول شدید و تشدید فروشها است ! در حالیکه بهتر بود اجازه میدادند بریزد !

هم قیمتش واقعی تر میشد ! همه از روند فرسایشی و خسته کننده فاصله میگرفت !

تکلیف فروشنده و خریدار هم مشخص تر میشد !

هرچی اخبار دروغ ! و خالی بندی ! هم بود در خودرویی ها ! نه یکبار ! چندین بار به خورد بازار داده اند ! و چیزی نمانده که نگفته باشند !

نظر را دادیم ولی چشم باز می خواهد!!! نه اینکه دروغ و خالی بندی مخصوص این دولت بوده و دولتهای قبلی پاک دامن بوده اند

نگران نباش بازی این گروه هم شروع میشه بگذاریم فقط ترامپ بیاید و در مورد توافق هسته ای و قراردادهای کشورهای اروپایی با ایران اظهار نظر

کند البته تا آخر سال طول میکشه اگر مثبت باشه بازی این گروه هم شروع میشه مخصوصا ایران خودرو که خیلی غقب می باشد فقط کمی دیگه صبر می خواهد راستی دارند باز

شماری مجدد ارای انتخابات امریکا را انجام می دهند حالا شاید کلینتون رای اورد
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

تاریخ خبر: 06/09/1395 | ساعت: 9:57|

آهنی: اقدام هماهنگ فرانسه و سایر کشورهای اروپا برای اطمینان بخشی به شرکتها و بانکها ضروری است

تهران - ایرنا - علی آهنی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه، در گفت وگو با فصلنامه پاریس - تهران (شماره پاییز 2016) گفت: اقدام هماهنگ

فرانسه و سایر کشورهای اروپایی برای ایجاد اطمینان در شرکت ها و بانک ها و رفع نگرانی آنها در برابر اقدامات احتمالی آمریکا ضروری است.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1839

همونطور که حدس زده بودم ایرانخودرو رو بالا نمیبرن چون میدونن فروشنده زیاد داره،فقط کنترل قیمت!!!!

گروه روی هم فروشنده زیاد داره و هر کی سهم داره بنظرم باید دست به ماشه باشه!

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

همونطور که حدس زده بودم ایرانخودرو رو بالا نمیبرن چون میدونن فروشنده زیاد داره،فقط کنترل قیمت!!!!

گروه روی هم فروشنده زیاد داره و هر کی سهم داره بنظرم باید دست به ماشه باشه!
                      سهامداران گروه روی نگران نیستند این گروه تعدیل مثبت خواهد داشت و حالا چه بدون صف خرید به رشد قیمتی خود ادامه خواهند داد البته نوسان داره

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1839

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                        سهامداران گروه روی نگران نیستند این گروه تعدیل مثبت خواهد داشت و حالا چه بدون صف خرید به رشد قیمتی خود ادامه خواهند داد البته نوسان داره
                        تعدیل مثبت کجا بود با این وضعیت تولید و فروشی که دارن؟؟!!

دلار داره هر روز بالا میره اینا هم چون کوچک و چابک هستن دارن ملق میزنن از شادی!!!

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

تعدیل مثبت کجا بود با این وضعیت تولید و فروشی که دارن؟؟!!

دلار داره هر روز بالا میره اینا هم چون کوچک و چابک هستن دارن ملق میزنن از شادی!!!

بله درسته حق باشماست !!!

نظر

• FARIBORZ NAEL
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2015
                            • 1839

به هر حال نیتم خیر بود هر کسی خودش میدونه.

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

به هر حال نیتم خیر بود هر کسی خودش میدونه.

با امدن گزارش 9 ماهه گروه روی و ثابت ماندن قیمتهای جهانی روی تکلیف این گروه هم معلوم میشه فراور از 170 تومان شروع به رشد کرد با نوسانات بسیار ولی با رشد جهانی قیمت روی در

طول 9 ماهه کامل رسید به قیمت هزار تومان اگر واقعا کسی اعتقاد به رشد قیمت جهانی روی داشت و حتی تک سهم هم میشد آیا میلیاردی سود نمی کرد خوب باز هم اگر قیمت روی در

طول 3 الی 5 ماه آینده برسد به قیمت 3500 دلار طبق پیش بینی آیا باز هم قیمت سهام گروه روی در همین محدوده باقی می ماند خیر قیمت کاسیمین هزار تومان فرار هم بالای 1500 تومان

و کاما هم همین طور پس به هر حال فقط باید کمی صبر کرد ارزش داره ولی اگر بی تحلیل فقط این سهم آن سهم کنیم فقط جیب کارگزار را پر کردیم پس نتیچه اینکه مچریم روحانی

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

معاملات چند روز اخیر بنیرو را یه چک کنید....رشد عالی در پیش داره...
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X