جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    چند ماه پیش خبر زدن که تازه مکان یابی برای کارخانه مشترک ایرانخودرو و فرانسه داره شروع میشه !

حالا چطوری اسفند اولین خودرو مشترکش در میاد معلوم نیست !؟

سوای از مباحث سفته بازی و پول سیاسی ! نظر رییس دولت در مورد خودرو و بانک تا اینجا این شده که صورتهای مالی هر دو پر از زیان شده !!!

یادتان نرفته که ! همانروز که روحانی دعوت کرد همه را به سرمایه گذاری در بورس !!!

گفت بانکها را پر از پول میکنم !!!

فعلا پر از زیان شده بانکها !!! با نرخ بهره 30-40 درصدی که به سپرده گذاران پرداختند !!!

و همین دولت راستگویان ! آزاد کردن نرخ سود و بالا رفتن آن تا 30-40 درصد را افتخار خود میدانست !!!
    اخه می خواهند از اسفند ماه بازار را حسابی داغ کنند هم ترامپ امده و نظرش را داده و هم گزارش پیش بینی سال 96 گروه خودروی و از همه مهم تر اینکه قیمت ایران خودرو به نقطه خرید بسیار مناسبی می رسد برای خرید مرز روانی 250 تومان مچکریم روحانی
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1839

چند ماه پیش خبر زدن که تازه مکان یابی برای کارخانه مشترک ایرانخودرو و فرانسه داره شروع میشه !

حالا چطوری اسفند اولین خودرو مشترکش در میاد معلوم نیست !؟

سوای از مباحث سفته بازی و پول سیاسی ! نظر رییس دولت در مورد خودرو و بانک تا اینجا این شده که صورتهای مالی هر دو پر از زیان شده !!!

یادتان نرفته که ! همانروز که روحانی دعوت کرد همه را به سرمایه گذاری در بورس !!!

گفت بانکها را پر از پول میکنم !!!

فعلا پر از زیان شده بانکها !!! با نرخ بهره 30-40 درصدی که به سپرده گذاران پرداختند !!!

و همین دولت راستگویان ! آزاد کردن نرخ سود و بالا رفتن آن تا 30-40 درصد را افتخار خود میدانست !!!
      جدای از دیگر مواردی که ذکر کردید که نظر شخصی شماست

آیا شما واقعا زیانده شدن بانکها را باور دارید؟؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

سلام جناب نایل، زیان ده شدن را من باور نمی کنم ولی زیان ده بودن را باور می کنم.
        خیلی وقت است می گویند سود سپرده ها با بازده سرمایه گذاری های بانک ها همخوانی ندارد...
        تقریبا
        از وقتی که رکود شد فکر کنم این تراز به هم خورد. البته بنیادی تر بخواهیم نگاه کنیم پیش از رکود هم مشکل وجود داشته! ولی به خاطر تورم بالا خودش را نشان نمی داده...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

نه اینطور که اینها می خواهند القا می کنند !

اما قبول کنید که اندک سپرده گذاران کلان ! از افزایش بی رویه نرخ سود در دولت روحانی سود بردند !

و سهامداران که به مراتب بیشتر از اون تعداد سپرده گذاران کلان هستند ! متضرر شدند !

رکود سنگین در اقتصاد و مسکن ایجاد کردند ! بعد اصرار دارند که بانکها املاک و دارایی شان را بفروشند !

بعد همین ها از اینطرف به بانکها فشار می آروند که فروش املاک و دارایی را به عنوان سود شناسایی نکن !!!

یعنی از همه طرف به بانکها هجوم کرده اند ! حالا برخی می گویند اینها می خواهند دارایی بانکها را مفت از چنگشان در بیاورند ! و...

همین روندی که بانک مرکزی و حسابرسی در مقابل بانکها اختیار کرده اند در مقابل بقیه شرکتهای بازار اتخاذ شود، به همین وضعیت بانکها می افتند !

همین سایپا چقدر جابجایی اموال و دارایی کرد تا چند ریال سود بسازه روی کاغذ !؟؟؟

بسیاری از شرکتهای تولیدی در این سالها به خاطر رکود و کاهش فروش و نرخ فروش مجبور شدند دارایی بفروشند (صوری و غیرصوری) ! تا به زیان نیفتند ! یا از زیان بیشتر جلوگیری کنند !

جالب اینجاست که خودشان در داخل با بانکها اینجوری می کنند !

بعد رسانه دولت مدام خبر می زند که صنعت بانکداری عربستان ورشکست شد !!! به دلیل کاهش درآمدهای دولت عربستان ناشی از کاهش قیمت نفت !!!

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

عجیب ترین حرف هایی که آقای روحانی زدند در مورد رشد اقتصادی 8 درصدی بود... (البته خودم کامل نشنیدم ولی جزء عناوین خبری بود که به چشمم خورد.)
            آدم می ماند چه بگوید... من الان هنگ کرده ام...

به هر حال اگر این حرف آقای روحانی برای عموم مردم نان نشود فکر کنم برای ما بورسی ها تا آخر سال آب بشود. (یعنی نشان می دهد مقداری فتیله ی زیر این بورس را می خواهند بکشند بالا)
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1839

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              سلام جناب نایل، زیان ده شدن را من باور نمی کنم ولی زیان ده بودن را باور می کنم.
              خیلی وقت است می گویند سود سپرده ها با بازده سرمایه گذاری های بانک ها همخوانی ندارد...
              تقریبا
              از وقتی که رکود شد فکر کنم این تراز به هم خورد. البته بنیادی تر بخواهیم نگاه کنیم پیش از رکود هم مشکل وجود داشته! ولی به خاطر تورم بالا خودش را نشان نمی داده...
              محمد حسین جان همین الان خیلی ها برای دریافت وام با سود 28% متقاضی و در به در به دنبال جستجوی ظامن معتبر هستند که برای بانک ریسک را صفر میکند
              مشکل بانکها مطالبات مشکوک الوصول هست که آقا زاده ها {حرام زاده ها}گرفتند و پس نمیدن!!
              با احترام به نظر شما

ولی خیلی باید زود باور باشیم که سخن چند دلال به ظاهر کارشناس رو قبول کنیم که میگه سود پرداختی با سود عقود مشارکتی یا وام ها هماهنگی نداره

مشکل جای دیگه هست!

نظر

• petter
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 141

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                حالا شانس بیاریم بازار تا این حد مزخرف بمونه،من ترسم از اینه که به حدی برسیم که آرزوی امروز رو بکنیم.
                سجاد جان لطف میکنی و خکمک رو نگاه می اندازی؟

به نظر من ، فردا میتونه آخرین منفی سهم باشه اما در کل احساس میکنم دید درستی نسبت به سهم ندارم، چون مطابق پیش بینیم عمل نکرده

خوشحال میشم اگر نظرت رو راجع به روند خکمک بگی...
                ممنون

نظر

• نوام چامسکی
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 3369

لید هلالات، تحلیلگر بازار سرمایه:
                  ?قطعا گزارش های ۹ ماهه که اواخر دی ماه به بازار سرمایه مخابره می شود، حاوی نکات مثبتی خواهد بود و با توجه به اینکه عموما سیاست شرکت ها در بودجه نویسی سالانه بسیار به گزارش های ۹ ماهه نزدیک است، می توان این تصور را داشت که به لحاظ زمانی از اوایل دی ماه تا اواخر بهمن ماه، موجی از گزارش های امیدوار کننده به بازار مخابره شود.

?وضعیت فروش در ایران خودرو به گونه ای است که انتظار افزایش درآمدها تا پایان سال در کنار نبود افزایش برخی هزینه ها وجود دارد و تمامی این موارد باعث می شود تا تصور کنیم گزارش های فروش آذرماه تمامی شرکت هایی که عضو گروه های فوق هستند، جذاب باشد.

? طی هفته های اخیر شاهد ارائه گزارش های فروش شرکت های فعال در صنعت سیمان بوده ایم که نشان می دهد این صنعت، یک پاییز گرم را پشت سر می گذارد و امیدوار به زمستانی مشابه خواهد بود.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

آیا حفاری از 400 عبور میکنه ؟
                    تلاش دوباره حفاری برای عبور از 400 !

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

در اصل توسط petter پست شده است View Post
                      سجاد جان لطف میکنی و خکمک رو نگاه می اندازی؟

به نظر من ، فردا میتونه آخرین منفی سهم باشه اما در کل احساس میکنم دید درستی نسبت به سهم ندارم، چون مطابق پیش بینیم عمل نکرده

خوشحال میشم اگر نظرت رو راجع به روند خکمک بگی...
                      ممنون
                      درود بر شما

خکمک رو یه نگاه کوتاه بهش انداختم،بنظرم اومد هنوز توان ریزش داره.
                      حمایت 100 تومن خیلی مهمه ،اون رو بشکنه (از نظر من احتمال شکستن زیاده)فروشنده بیشتر میشه.
                      فعلا نظرم بیشتر بر ریزش پرنوسان هست اگر صعودی هم داشته باشه صرفا میتونه صعودهای اصلاحی 6-7 درصدری رو به بالا داشته باشه.
                      من احتمال اینو رو میدم سهم زیر 100 تومن رو هم ممکنه ببینه(البته زمانبر و پرنوسان با منفی مثبت های زیاد)
                      کلا محدوده 100 تا 90 تومن محدوده حمایتی خیلی قویی برای سهم هست و ممکنه اونجا ها نوسان زیاد بکنه اگر اون جا رو هم بشکنه 75 تومن حمایت بعدیست.
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/12/21, 11:32.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

شایعه توقف شخارک و شفن !

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2579

چشم انداز نفت در سال 2017

قیمت نفت برنت در ماه ژانویه می‌تواند به مرز ۶۰ دلار نیز نزدیک شود. این روند تا ماه مه سال ۲۰۱۷ ادامه خواهد داشت و در این ماه می‌تواند به بیش از ۶۷ دلار در هر بشکه برسد.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس،به نقل از دویچه‌له در صورت اجرایی شدن توافق اوپک و پای‌بندی همه کشورهای عضو و غیر عضو اوپک، روند افزایش بهای نفت خام ادامه خواهد یافت. تحلیلگران معتقدند بهای هر بشکه نفت برنت در ماه ژانویه حتی می‌تواند به مرز ۶۰ دلار نیز نزدیک شود. این روند، با احتساب اجرایی شدن سیاست کشورهای تولیدکننده نفت تا ماه مه سال ۲۰۱۷ ادامه خواهد داشت و در این ماه بهای نفت برنت حداکثر می‌تواند به بیش از ۶۷ دلار برای هر بشکه برسد.

در بازار جهانی روی داد
                          افزایش ۱۰ درصدی قیمت نفت

اقدامات اخیر کشورهای نفتی در کاهش عرضه نفت به بازار جهانی در کنار پیش‌بینی کاهش تولید نفت آمریکا بهترین عملکرد را در ماه‌های پایانی سال‌های گذشته را رقم زد.
                          به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، با توجه به تقویت چشم‌اندازها نسبت به کاهش تولید نفت در آمریکا قیمت نفت طی روزهای گذشته به روند صعودی خود ادامه داده است.

قیمت نفت افزایش یافت
                          به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از رویترز، قیمت نفت در معاملات امروز به دنبال انتظار برای کاهش ذخایر استراتژیک نفت آمریکا افزایش یافت.
                          آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2016/12/21, 20:18.

نظر

• b-asgharne
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1055

دولت متاسفانه داره از بورس نهایت استفاده (به عبارتی سوءاستفاده) رو می کنه تا تامین مالی بشه پتروشیمی های صادراتی نمی دونم به دستور کی حرف دولت رو گوش نمی کنند و دلار تزریق نمی کنند.
                            بانکی ها ی بزرگ که بازی رو باخته بودند با کیش مات بانک مرکزی رسما تسلیم شده (شاید این هم یک نقشه بوده) و در نتیجه از این پس سیل پول به طرف ارز، کالا و بازار سرمایه خواهد رفت ارز احتمالا بعد از روی کار آمدن ترامپ
                            و عادت کردن بازار ها به ترامپ رئیس جمهور متعادل خواهد شد. البته دلار متعادل احتمالا دیگر زیر 3800 را نخواهد دید.
                            ولی پولی که به سمت بازار سرمایه میاد به طرف سهم های کوچک می ره با بهونه ابهام و بسته شدن سهم بلوکه می شه، سراغ سهم های بزرگ می ره سهامدار عمده یا پول لازمه یا سهامش رو می فروشه و کاغذهای اسلامی می خره.
                            خوب این پروسه می تونه تا جایی که دولت اجازه این کار رو داره ادامه پیدا کنه ولی خوب از اواخر بهمن ماه کمی بعد از آمدن ترامپ و نزدیک پایان سال به نظرم این سدها یکی پس از دیگری خواهند شکست و روند خروج پول از بانک ها شدت خواهد گرفت
                            فکر نکنم دولت در طول اسفند 95 تا خرداد 96 بخواد این پول ها رو به کاغذ های اسلامی تبدیل کنه.............. به نظرم عامل مهم شرایط فعلی بازار خود دولته و این پروسه با پایان انتخابات مجددا ز سرگرفته خواهد شد.
                            در چنین شرایط باید شاخص همیشه سبز باشد(مثل کاج) تا پول به سمت بورس حرکت کند والبته ابهام توقف نمادها هم باید ادامه داشته باشه تا کاغذ های خزان هم به فروش برسد.
                            به نظرم سهامداران باید سهامداری کنند و خریداران جدید سهامی که به کف رسیدند رو کم کم تو سبدشون بچینند البته تا خرداد 96.........................بعدش هم خدا بزرگه

نظر

• parham82
                              ستاره دار(7)
                              • Jun 2011
                              • 509

باز رسما توهم توطئه ها گل کرد
                              طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
                              @signal1357
                              سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2015
                                • 1839

دلار بزودی بالای 4000تومن تثبیت میشه،البته احتمالا ی برگشت به عقب برای نیرو گرفتن داشته باشه!
                                ولی دلار بالای 4000تومن بزودی تثبیت و عادی میشه!

پالایشگاه و پتروشیمی آینده خوبی دارند،صبر کنید

نظر

در حال کار...
                                X