جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohseni1353
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1010

مصطفی جان شما چه پیش بینی میکنی از آینده بازارهای جهانی مشکل حل می شود یا نه و چطوری

نظر

• Godfathers
      عضو عادی
      • May 2011
      • 256

مصطفی جان میتونم نظر شما رو درباره خگستر بدونم.
      سپاس فراوان

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
        مصطفی جان شما چه پیش بینی میکنی از آینده بازارهای جهانی مشکل حل می شود یا نه و چطوری
        همه چیز بستگی به تصمیمات اتحادیه اروپا برای کمک به ایتالیا و اسپانیا داره
        توی خبرا خوندم که قراره بانک مرکزی اروپا اوراق قرضه این دو کشور رو بخره تا از وقوع بحران جلوگیری کنه که این خبر خوبیه
        اما با توجه به کاهش اعتبار مالی آمریکا بنظر میرسه سرمایه گذاران به همه دولت ها بی اعتماد شدن و ریشه بحران رو عمیق تر از اینی که دولت ها ادعا دارند میبینن.پس انتشار این اخبار تاثیر چندانی نمیذاره
        امروز هم که داوجونز بازهم 4% منفی خورد. این اتفاقات اصلا خوب نیست.
        بنظر من وقوع بحران در ابعاد بحران سال 2008 خیلی محتمل نیست
        اما بازگشت روند صعودی به بازارهای جهانی زمان میبره و این بازارها کماکان در مسیر نزول گام بر خواهند داشت
        تنها کالای صعودی،طلا خواهد بود که با توجه به بالا رفتن ریسک اوراق قرضه،کشورهایی مثل چین در حال جایگزینی اوراق قرضه آمریکایی خود با طلا هستند
        و این یعنی افزایش طلا در آینده
        در ایران هم اوضاع به همین منوال خواهد بود.یه نگاه اجمالی به بازار آتی سکه نشون میده که قیمتای تحویل اسفند به مرز 537 تومن هم رسیده
        در ضمن خبر تحریم بانک مرکزی هم داره به گوش میرسه که اوضاع دلار رو وخیم خواهد کرد
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
          مصطفی جان میتونم نظر شما رو درباره خگستر بدونم.
          سپاس فراوان
          جناب گادفادرز واقعا معذرت میخوام من روی این سهم کار نکردم
          تنها میدونم که بلوک های پارسیان این سهم ارزنده ترین داراییش هستن که نکته مثبتی برای سهم تلقی میشه(با توجه به دعواهای مدیریتی وپارس)
          در کل بنیادی مناسبی داره
          محاسبه ناو این سهم هم بخاطر مالکیت های ضربدری زیر مجموعه ها بسیار پیچیده اس
          ولی در مجموع از نظر بنیادی مورد تاییده
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• Godfathers
            عضو عادی
            • May 2011
            • 256

خیلی زحمت کشیدی مصطفی جان.
            سپاسگذارم

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
              خیلی زحمت کشیدی مصطفی جان.
              سپاسگذارم
              خواهش میکنم دوست من
              راستی ورودت هم تبریک میگم به سایت

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                طلا هنوز جای رشد داره
                طلا 1765 دلار شده

نظر

• حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

وزير جديد نفت در مراسم توديع و معارفه مطرح كرد:
                  شاخصهاي 5 گانه قاسمي براي وزارت نفت

خبرگزاري فارس: وزير نفت با بيان اينكه 5 كلمه را به عنوان شاخص براي خودم و همكاران در وزارت نفت تعريف كردهايم گفت: سلامت، صداقت، كيفيت، سرعت و توجه به اقتصادي كردن فعاليتها از جمله شاخصهاي است كه در وزارت نفت مورد توجه قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، رستم قاسمي صبح امروز در مراسم توديع و معارفه وزير نفت اظهار داشت: در دولت نهم و دهم بنده به عنوان كسي كه در عرصه اجرايي حضور داشتهامف شاهد بودم كه كارهاي بسياري بزرگي انجام شده است و تصميمات مدبرانه و شجاعانهاي كه كمتر در تاريخ ايران گرفته شده در اين دو دولت گرفته شده است.
                  وي افزود: در اين زمان پروژههاي بسيار بزرگي از قبيل دهها كيلومتر راه و راهآهن و پل خليج فارس كه سالها منتظر اجرايي شدن بود اجرا شد و تصميمات مهم و شجاعانهاي در صنعت نفت گرفته شد كه يكي از بارزترين آن تصميم سال گذشته دولت درباره ميدان گازي پارس جنوبي است.
                  وزير نفت اضافه كرد: اميدوارم بتوانيم با هدايت رئيس جمهور آرزوي مردم كشور را در توسعه صنعت نفت برآورده كنيم.
                  وي گفت: از جمله مهمترين اهدافي كه بنده دنبال ميكنم موضوع توسعه ميدانهاي مشترك است، چرا كه امروز برداشت ما از اين ميدانها قابل قبول نيست و ميدان پارس جنوبي و ميادين مشترك با عراق از جمله بارزترين آنها هستند.
                  قاسمي گفت: بحث توليد مهمترين وظيفه صنعت نفت است و امروز هيچ چيز براي توسعه ميادين در كشور كم نداريم.
                  وي افزود: حضور در مجامع بينآلمللي از جمله اهداف راهبردي است كه آن را دنبال ميكنيم و مهمترين راه رسيدن به اين اهداف همدلي، همراهي و توجه متخصصين و منابع انساني صنعت نفت است كه تصور ميكنم با همدلي و كمك گرفتن از منابع انساني بتوانيم وظايف خود را در اين حوزه به درستي انجام دهيم.
                  وزير نفت در پايان با بيان اينكه 5 كلمه را به عنوان شاخص براي خودم و همكاران در وزارت نفت تعريف كردهايم گفت: شاخصهاي سلامت، صداقت، كيفيت، سرعت و توجه به اقتصادي كردن فعاليتها از جمله فعاليتهايي است كه در وزارت نفت مورد توجه قرار خواهد گرفت.
                  یل یاتار ، طوفان یاتار
                  یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

طلا 1765 دلار شده
                    شد 1775:-?
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

وحید جان من توی بحث دیشب شما یه اظهار نظری کردم...که رفته بود اون صفحه
                      شما هم نظرتو اعلام کن که یه بحث خوب باهم داشته باشیم
                      وحید جان همونطور که شما بهتر از بنده میدونید رابطه بین ریسک و بازدهی مستقیمه
                      یعنی اوراق قرضه با ریسک بالا و اعتبار مالی کمتر باید بهره بیشتری نسبت به سایر اوراق داشته باشه
                      خب افزایش نرخ بهره امریکا مهر تاییدی خواهد بود بر خبر کاهش اعتبار اوراق قرضه ای که "اس اند پی" منتشر کرد
                      یعنی خودشون هم به کاهش اعتبار مالی کشورشون اذعان دارند
                      من میگم این خبر جلوی رشد طلا رو نخواهد گرفت
                      چون تاییدی است بر وخامت وضعیت اقتصادی آمریکا
                      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

مصطفی جان من هم تا حد زیادی با شما موافقم
                        به نظر من روند کلی قیمت طلا صعودیست ولی برای کوتاه مدت فکر نمیکنم دیگه رشد زیادی کنه و به زودی افت خواهد کرد چون قطعا کشورهای صاحب اقتصاد و تاثیر گذار از جمله امریکا اقداماتی خواهند کرد تا جلوی بحران رو بگیرن که این میتونه موقتا جلوی رشد قیمت طلا رو بگیره ولی به نظر من روند کلی و میان مدت صعودیه.
                        همچنین در خبرها داشتیم که برخی کشورها در حال تبدیل بخش بیشتری از ذخایرشون به طلا هستند که این هم میتونه باعث رشد بیش از پیش قیمت طلا بشه.
                        در مورد افت بورس ها و فلزات به نظرم به زودی متوقف خواهد شد و اجازه بحرانی مثل بحران چند سال پیش رو نخواهند داد ولی در کل وضعیت مناسب نیست و بی اعتمادی در بازارهای جهانی همچنان وجود خواهد داشت اما در هر صورت با اقداماتی و شاید تزریق بسته های محرک اقتصادی دیگری باعث رشد قیمتهای جهانی بشن.

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          الان طلا شد 1748 دلار

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                            الان طلا شد 1748 دلار
                            در حال افت
                            با رشد بورس های اروپا و امریکا
                            1736دلار شد

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

رشد اخیر طلا یک علت کاملا احساسی بود و ریشه در خرید های سنگین کشور های مختلف داشت
                              با بهبود نسبی بازار های جهانی انتظار کمی کاهش کاملا منطقیه
                              سعی میکنم تا شب یک تحلیل جامع برای دوستان ارایه بدهم

نظر

• majid
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 151

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                                رشد اخیر طلا یک علت کاملا احساسی بود و ریشه در خرید های سنگین کشور های مختلف داشت
                                با بهبود نسبی بازار های جهانی انتظار کمی کاهش کاملا منطقیه
                                سعی میکنم تا شب یک تحلیل جامع برای دوستان ارایه بدهم
                                باربد جان- سلام
                                لطفا در کنار تحليل فوق که زحمت ميکشي در خصوص شرايط عمومي فعلي و استراتژي مناسب در بازار سهام ايران نيز اعلام نظر فرمائيد. با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X