کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
یه طوری میگی فردا بازار منفیه انگار هر روز هزار واحد مثبت میخوره،خب بازار که هر روز منفیه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ای کاش به احترام این مرد بزرگ سه روز هم بورس تعطیل میشد.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
ای کاش به احترام این مرد بزرگ سه روز هم بورس تعطیل میشد.
مرد بزرگ من توییم...که داریم یه لقمه نون حلال در میاریم....نا این بابا که جیب بچه هاش..پر از مال به یقما رفته ملته
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
دقیقا....چه بلایی سر این ملی گراها اورد...دستور خمینی را در کشتار کمونیست ها مو به مو اجرا کرد...اما وقتی خمینی گفت فرمانده های خاین سپاه را هم معرفی کن..سکوت کرد.....بازرگان را این نابود کرد...بشمارم باز هم؟؟؟/
دزدی و غارت مال مردم از این بیشتر فقر و طلاق از این بیشتر ورشکستی صنایع ها از این بیشتر اگر این وضعیت تا یک سال دیگه ادامه پیدا کند دیگه همه چیزی نابود میشه باز هم از این بیشتر انتظار داریم بیشتر بدبخت تر بشویم
نظر