جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    بانکها قلک زیانهای اقتصاد کشورند.
    وحشت من این هست که بانکها در سال اتی زیان بیشتر اعلام کنند.
    چرا؟
    چون هم اختلاسها داره بیشتر میشه
    و هم موسسات اعتباری ورشکسته را دارند در بانکها ادغام می کنند.قلک زیانهای جامعه.
    و هم مردم و شرکتها وامهایی که دارند می گیرند را توان بازپرداخت ندارند.
    وهم پولی در بازار نیست که حتی توان بالا بردن یک 5درصد مثبت بانکها را به ارمغان بیاره.بانکها بزرگند.
    وهم اوراق بدهی را که بانکها دارند میخرند معلوم نیست بعدا به پول تبدیل بشه.کدوم پول.کجاست پول که بعدا باهاشون تسویه کنند.نتیجه اش سوداوری بانکها و سهامداران نخواهد بود.
    وضع بانکها خیلی خرابه با این گزارشهای 9 ماهه اعلام زیان بیشتر در پایان سال مالی 95زیاده و همچین اعلام پیش بینی زیان در سال 96 متحمل می باشد فعلا دور بانکها را خط بکشید
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

• پنجشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۵:۰۰

علی آهنی:

نگرانی بانک‌های فرانسه از مجازات‌های آمریکا مانع توسعه روابط اقتصادی است

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2579

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

در مورد سیمانی ها جهت گیری سهامداران عمده به مراتب تعیین کننده هست در بازار !

با سلام مجدد، در مورد سیمانی ها فرمودید@};-

انصافاً تا الان بهترین گزارش ها و بالاترین تعدیل های مثبت برای شرکتهای سیمانی بوده. سیمانی ها در گزارش های 9 ماهه کولاک کردن و همگی افزایش سود و تعدیل مثبت بالا دادن ، حالا منتظر گزارش 12 ماهه و پایان سال باشید که غوغا میکنن.

یکی از یکی بهتر، خودتون نگاه کنید و با دقت بررسی کنید

جالب اینکه در پیش بینی سال جدید 96 که چند شرکت سیمانی اعلام کردن،تعدیل های مثبت 1400% درصدی و 1700 %

راه گروه روی را با قدرت بیشتر سیمانی ها خواهد رفت. فرقش اینه سیمانی ها در ابتدای راه هستند و در قیمت های جذاب و پایین برای خرید و الان کسی حواسش بهش نیست اما گروه روی در اواخر راه

ستران و سفارس که بزرگترین هلدینگ سیمانی هستند ، زیرمجموعه ها و شرکتهای تحت امرشان با این گزارش های خوب رشد خوبی در پیش دارن.

به غیر از سهگمت که کولاک کرد ، الان گزارش ستران ( سیمان تهران ) بررسی کردم ، قابل توجه بود

ستران سود عملیاتی دوره قبل 61912 میلیون ریال و سود عملیاتی 9 ماهه امسال 206663 میلیون ریال

و نکته مهم گزارش ستران افزایش 234 درصدی سود عملیاتی

نظر

• mohsen68
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 1756

وزرای اقتصاد و دادگستری ابلاغ کردند
          افشای نام سهامداران بورسی، خریداران ارز و سپرده‌گذاران بانکی به سازمان مالیاتی + سند
          با ابلاغیه وزرای اقتصاد و دادگستری، از این پس اطلاعات سهامدارانی که سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون تومان سهم و یا سایر اوراق بهادار خرید و فروش می کنند به سازمان مالیاتی گزارش می‌شود.

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
            وزرای اقتصاد و دادگستری ابلاغ کردند
            افشای نام سهامداران بورسی، خریداران ارز و سپرده‌گذاران بانکی به سازمان مالیاتی + سند
            با ابلاغیه وزرای اقتصاد و دادگستری، از این پس اطلاعات سهامدارانی که سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون تومان سهم و یا سایر اوراق بهادار خرید و فروش می کنند به سازمان مالیاتی گزارش می‌شود.

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1...B3%D9%86%D8%AF
            این مسخره بازی یعنی می خواهد مالیات بیشتری از سهامداران بگیرند اگر این طوری باشه کاملا اطمینان داشته باشید که بازار بورس کلا تعطیل میشه به هیچ وجه شک نکنید یعنی با این کار خاک را می ریزند بر سر خود با این وضعیت کسی سودی نمی بره چه برسد به گرفتن مالیات زیاد

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
              این مسخره بازی یعنی می خواهد مالیات بیشتری از سهامداران بگیرند اگر این طوری باشه کاملا اطمینان داشته باشید که بازار بورس کلا تعطیل میشه به هیچ وجه شک نکنید یعنی با این کار خاک را می ریزند بر سر خود با این وضعیت کسی سودی نمی بره چه برسد به گرفتن مالیات زیاد
              نه داداش..این..در..راستای..همان..داستان...شفاف..سازی. .اقتصاد...یا..همان..قانون..مبارزه...با..پولشویه... ..اگر...قرار...باشه...روزی...از...سپرده.بانکی...یا ...سهامدار...مالیات..بگیرند...باید....قانون...مالی ات..های...مستقیم...تغیر...کنه......شما...متن..قانو ن..کامل...بخون...هیچ...ربطی...به..گرفتن...مالیات.. .نداره.....وقتی...سهام..و..سپرده...شامل...مالیات میشن...که ...معافیت..مالیاتی انها....در قانون..مالیات ..مستقیم...حذف..گردد...انهم...فقط از طریق.تصویب.مجلس..امکانپذیره...
              آخرین ویرایش توسط mey؛ 2017/01/27, 22:52.
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

با اینکه...یه سری از دوستان...میدونند..که ربطی به گرفتن...مالیات از سهامدار نداره...ولی.....بگذریم​..............در برنامه 6 توسعه..هم..همین قانون...فعلی..تصویب شده........هرگونه تغیر در قانون فعلی..باید در مجلس مطرح...و...تصویب بشه..................ماده ۱۴۳ مکرر- از هر نقل و انتقال سهام و حق تقدم سهام شرکت‌ها اعم از ایرانی و خارجی در بورس‌ها یا بازارهای خارج از بورس دارای مجوز، مالیات مقطوعی به میزان نیم درصد (۵/۰%) ارزش فروش سهام و حق تقدم سهام وصول خواهد شد و از این بابت وجه دیگری به عنوان مالیات بر درآمد نقل و انتقال سهام و حق تقدم سهام و مالیات بر ارزش افزوده خرید و فروش مطالبه نخواهد شد.کارگزاران بورس‌ها و بازارهای خارج از بورس مکلفند مالیات یاد شده را به هنگام هر انتقال از انتقال‌دهنده وصول و به حساب تعیین شده از طرف سازمان امور مالیاتی کشور واریز نمایند و ظرف ده روز از تاریخ انتقال، رسید آن را به همراه فهرستی حاوی تعداد و مبلغ فروش سهام و حق تقدم مورد انتقال به اداره امور مالیاتی محل ارسال کنند.تبصره ۱- تمامی درآمدهای صندوق سرمایه‌گذاری در چارچوب این قانون و تمامی درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار موضوع بند (۲۴) ماده (۱۱) قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۸۴ و درآمدهای حاصل از نقل و انتقال این اوراق یا درآمدهای حاصل از صدور و ابطال آنها از پرداخت مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده موضوع قانون مالیات برارزش افزوده مصوب ۲/۳/۱۳۸۷ معاف می‌باشد و از بابت نقل و انتقال آنها و صدور و ابطال اوراق بهادار یاد شده مالیاتی مطالبه نخواهد شد.تبصره ۲- سود و کارمزد پرداختی یا تخصیصی اوراق بهادار موضوع تبصره (۱) این ماده به استثناء سود سهام و سهم‌الشرکه شرکت‌ها و سود گواهی‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌ها، مشروط به ثبت اوراق بهادار یاد شده نزد سازمان جزء هزینه‌های قابل قبول برای تشخیص درآمد مشمول مالیات ناشر این اوراق بهادار محسوب می‌شود.تبصره ۳- در صورتی که هر شخص حقیقی یا حقوقی مقیم ایران که سهام‌دار شرکت پذیرفته شده در بورس یا بازار خارج از بورس، سهام یا حق تقدم خود را در بورس‌ها یا بازارهای خارج از بورس خارجی بفروشد، از این بابت هیچ گونه مالیاتی در ایران دریافت نخواهد شد.تبصره ۴- صندوق سرمایه‌گذاری مجاز به ‌هیچ گونه فعالیت اقتصادی دیگری خارج از مجوزهای صادره از سوی سازمان نمی‌باشد.تبصره ۵- نقل و انتقال اوراق بهادار بازارگردانی بازارگردانان دارای مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار در بورس و فرابورس از پرداخت مالیات مقطوع نیم درصد (۵/۰۰%) این ماده، معاف است
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                  نه داداش..این..در..راستای..همان..داستان...شفاف..سازی. .اقتصاد...یا..همان..قانون..مبارزه...با..پولشویه... ..اگر...قرار...باشه...روزی...از...سپرده.بانکی...یا ...سهامدار...مالیات..بگیرند...باید....قانون...مالی ات..های...مستقیم...تغیر...کنه......شما...متن..قانو ن..کامل...بخون...هیچ...ربطی...به..گرفتن...مالیات.. .نداره.....وقتی...سهام..و..سپرده...شامل...مالیات میشن...که ...معافیت..مالیاتی انها....در قانون..مالیات ..مستقیم...حذف..گردد...انهم...فقط از طریق.تصویب.مجلس..امکانپذیره...

ما هم امیدواریم ربطی به گرفتن مالیات اضافه نداشته باشه و بگذارند بازار بورس در آینده پاشینه اقتصاد کشور باشه و مکان جذب پولهای سرگران البته مشکلات بازار بورس باید اول حل بشه تا مکان امن فراهم بشه

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                    ما هم امیدواریم ربطی به گرفتن مالیات اضافه نداشته باشه و بگذارند بازار بورس در آینده پاشینه اقتصاد کشور باشه و مکان جذب پولهای سرگران البته مشکلات بازار بورس باید اول حل بشه تا مکان امن فراهم بشه
                    ایرج خان..بازار بورس ..ما شده..یا محال پولشویی سیاسی...یا گروکشی....خلاصه..هر بلایی دلشون میخواد سر سهامدار میارن....نظر شخصیم...تو شرایط فعلی..سیالیت بالای پرتفو است...چون..واقعا...با شرایط..فعلی...قوانین خلق ساعه..نمیشه..میانمدت کار کرد...یعنی نمیذارند...بازار ما...شده موج سواری...فرزین 385 تا 410 خریدم....باورم نمیشد بتونم 550 بفروشم...ولی 650 فروختم...گفتم...بابا انی که از من خرید...دیگه عجب ادم جوگیریه.......شد...900........همین شلیا را 220 گرفتم....حدودا میانگین350 فروختم....گفتم دیگه حکم نارنجک داره...امروز فرداست که بترکه....نترکید...که هیچ...شد 1300..........بورس ما ...بهشت رانت دارانه.....باور میشه...وقتی شلیا را 350 قفروختم...یه باباییکه باش اشنا بودم...گفت...چند ماه دیگه...میزنی تو سرت که چرا فروختی...

نظر

• argo
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 745

تحلیل زیبا برای خرید سهم
                      instagram.com/p/BPyBR_JFsUU/?taken-by=karatrader
                      پي نوشت
                      http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                      "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

من به واسطه شغلم و البته علاقه ام، با قشرهای مختلف جامعه ارتباط دارم، یه سالهایی بود که مثلا میرفتی پیش یه تولید کننده اونقدر صحبت گل می انداخت که می دیدی وقتِ ناهاره، چند روز پیش راه افتادم رفتم شهرک صنعتی پیش یکی از دوستام، نرسیده شروع کرد به گلایه از اوضاع که خط خوابیده، هر کارگر که اخراج می کنم یک ساعت بغض می کنم، بازار نیست، وام کمرم رو شکسته... دولت اگه نخواد رسیدگی کنه این چهارتا واحد سرپا هم می خوابن، بلند شدم خدافظی کردم موقع خروج از کارخانه برای nمین بار دیدن حجم واحدهای تعطیل شده در شهرک صنعتی بدجور تو ذوقم زد، سرراه رفتم پیش یه دوستم که کارشناسِ آبِ، نرسیده گفت آب نیست منابع نابود شدن، دریا خشک بشه تا کجا میشه برهوت و طوفان نمک و فلان و بهمان، گفت اگه دولت رسیدگی نکنه بی آبی بدبختمون میکنه...راه افتادم رفتم پیش یه دوستم که معاون بیمه است، سلام علیک کردیم شروع کرد که بیمه ها ورشکست شدن و صندوق های بازنشستگی و بدهی به بیمارستانا و ... یواشکی اومدم بیرون رفتم دانشگاه به همکارای قدیمی سر بزنم دیدم همونه وضع، محیط زیست همون، میوه فروش همون، سوپرمارکت همون، یه رفیق قدیمی دارم فارغ از هیاهو مدتهاست دایم الخمره یادم افتاد برم پیش اون بلکه فضام عوض بشه تا رسیدم دیدم داره فحش می ده که یه اینجا راستی مونده بود اونم دیگه نیست، گفتم چی شده، گفت پلمپ ها رو تو عراق پُر می کنن تو دست سازا هم قرص می ریزن، اومدم بیرون تو راه دیدم یه تریاکی فحش میده گفتم دایی چی شده؟ گفت فلان و فلان تو مملکتی که دوافروشش به مشتری چند ساله اش لواشک و خرما بده جای تریاک!!
                        گفتم یه سر بیام تلگرام بلکه هوام عوض بشه دیدم اینجام همه نگرانن و معتقدن دولت باید به داد بازار سرمایه برسه، تلگرامم خاموش کردم رفتم اداره دیدم همکارا نگران بانکها و بازار پولن و معتقدن اگه دولت رسیدگی نکنه سیل همه جا رو‌ میبره...

میخوام بگم که تپه سالم نمونده تو مملکت، هر سمتی میری شاکی هستن و متقاضی رسیدگی و حل مشکل!!

قطعا حل این همه مشکل از دست هیچ دولتی برنمیاد، یه عزم همگانی میخواد، اولین شرط حل مشکل، قبول مشکل هست، فعلا باید به خودمان بقبولانیم که دچار مشکل شده ایم، بورسمون، اقتصادمون، محیط زیستمون، آب و هوامون، شهرداری مون، اخلاقمون، روابطمون... خراب شده، بعد بیاییم ببینیم هر کداممان چیکار باید بکنیم که اوضاع بهتر بشه، یادمان باشد:

۱- هیچ بهبودی یک شبه اتفاق نمی افتد و استمرار و حوصله میخواهد

۲-همه باید مشکل رو قبول کنن و به سهم خودشان کمک و همکاری کنن و تغییر یابند، اینطور نباشد که آقای ملکوتی گفت : بیایید جمع بشویم، بروید جبهه!!

۳-مشکلات اقتصادی و اجتماعی به هم پیوسته هستن و حل یک بخش با باقی ماندن مشکلات بخشهای دیگه ممکن نیست.

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

این داستان ارائه اسامی نفراتی که بیشتر از صد میلیون معامله می کنند برای مبارزه با پولشوئی است
                          یکی از کارگزاری ها می گفت یکی از مشتریانش حدود 100 میلیون دلار تو بورس تزریق کرده و حتی با وجود ضرر مرتبا معامله می کنه
                          و حتی با وجودی که کارگزاری میگه این معامله برات ضرر داره میگه برام مهم نیست خوب مشخصه داره پولشویی می کنه

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                            این داستان ارائه اسامی نفراتی که بیشتر از صد میلیون معامله می کنند برای مبارزه با پولشوئی است
                            یکی از کارگزاری ها می گفت یکی از مشتریانش حدود 100 میلیون دلار تو بورس تزریق کرده و حتی با وجود ضرر مرتبا معامله می کنه
                            و حتی با وجودی که کارگزاری میگه این معامله برات ضرر داره میگه برام مهم نیست خوب مشخصه داره پولشویی می کنه
                            قربانت..رادل..جان...بش..بگو...بیاد...تو...سهم...ها ی....بر..بچ....دعات میکنیم......از...این..نظام...که..خیری..نمیرسه....ا قلا.از..شما....برادران.....قاچاقچی...خیری...برسه.. ..کل..خاندانو...میگم....ازهمان...کالایی...که....قا چاق..میفرمایید...استفاده...کنند......اصلا...قاچاق. ..برکت...زندگیه....حدیث..داریم....القاچاقچیو...افض لو..الدرجات...الجنه....

نظر

• Alain Delon
                              Banned
                              • Dec 2014
                              • 628

خبر خوش به صنعت سیمان کشور:

صادرات سیمان ایران به عراق از سرگرفته می‌شود.

قائم‌مقام شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) و نایب رییس انجمن کارفرمایان صنعت سیمان کشور از توافق در خصوص برقراری مجدد صادرات سیمان ایران به کشور عراق خبر داد.

به گزارش خبرنگار ماهنامه بین‌المللی سیمان و افزودنی‌ها، این توافق در دیدار مرتضی لطفی با «راجح الموسوی» سفیر عراق در جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از سوی دولت عراق به‌منظور برقراری مجدد صادرات سیمان ایران به کشور عراق صورت گرفت.

به گفته مرتضی لطفی، طی این توافق کلیه مشکلات صادرات سیمان ایران به کشور عراق برطرف خواهد شد. نایب رییس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در این باره گفت: براساس توافق صورت گرفته با سفیر عراق در جمهوری اسلامی ایران مباحث مختلف در زمینه صادرات سیمان ایران به کشور عراق مطرح شده و در این باره توافق لازم حاصل شده است.

نایب رییس شستا درباره مفاد توافق صورت گرفته توضیح داد: بر این اساس ضمن آزادسازی عرضه سیمان ایران به کشور عراق موارد دیگری نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. لطفی توضیح داد: مقرر شد تا شرکت بازرگانی مشترک بین ایران و عراق تاسیس شود.

او همچنین به توافق در خصوص افزایش ساعت کاری گمرک عراق اشاره کرد و گفت: توافق شد تا محدودیت ساعت کاری گمرک عراق برطرف شود تا کامیون‌های ایرانی در مرز معطل نشوند. به گفته مرتضی لطفی همچنین توافق شده است تا فضای بازارچه‌های مرزی در خاک کشور عراق توسعه یابد و امکان عرضه سیمان بهتر شود.

نایب رییس شستا درباره سایر توافق‌های صورت گرفته گفت: مقرر شد تا چرخه حمل و نقل بین ایران و عراق به‌صورت مستقیم برقرار شود و کامیون‌های ایرانی و عراقی امکان ارسال مستقیم سیمان را داشته باشند.

از جمله دیگر توافق‌های صورت گرفته الزام به تامین سیمان کشور عراق از جمهوری اسلامی ایران است. به گفته مرتضی لطفی، طرف عراقی متعهد خواهد شد که سیمان و مواد اولیه این حوزه را از جمهوری اسلامی ایران تامین نماید.

نایب رییس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در این دیدار با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی بلندمدت برای موفقیت در صادرات سیمان افزود: تولیدکنندگان سیمان ضمن تلاش و برنامه‌ریزی بلندمدت برای ماندگاری در بازارهای هدف و رعایت اخلاق حرفه‌ای تجارت، باید صادرات محصولات نهایی، تعمیق پیوندهای اقتصادی، سرمایه‌گذاری مشترک برای احداث واحدهای آسیایی کلینکر و بهره‌برداری از معادن کشورهای هدف را مد نظر قرار دهند.

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

چه قدر خبرهای تکرای زیاد داریم یک بار ارسال کردید کافیه لازم نیست هر دقیقه تکرار بشه

نظر

در حال کار...
                                X