جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : جــــو بــــازار

مارک داگلاس به عنوان کسی که بیش از ۲۰ سال در بازارهای مالی فعالیت داشته می گوید:

موفقیت در تجارت ۸۰ درصد روانی و تنها ۲۰ درصد به روش های معامله گری اعم از تکنیکال و فاندامنتال بستگی دارد. او می گوید شما می توانید با یک دانش متوسط در تحلیلگری در صورتی که کنترل روحی و روانی خود را از دست ندهید در بازار سود کنید و برعکس حتی اگر بهترین و بزرگ ترین سیستم معاملات را داشته باشید اما کنترل روحی و روانی نداشته باشید، در بازار ضرر میکنید
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mohsen68
      عضو فعال
      • Jun 2012
      • 1756

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      مارک داگلاس به عنوان کسی که بیش از ۲۰ سال در بازارهای مالی فعالیت داشته می گوید:

موفقیت در تجارت ۸۰ درصد روانی و تنها ۲۰ درصد به روش های معامله گری اعم از تکنیکال و فاندامنتال بستگی دارد. او می گوید شما می توانید با یک دانش متوسط در تحلیلگری در صورتی که کنترل روحی و روانی خود را از دست ندهید در بازار سود کنید و برعکس حتی اگر بهترین و بزرگ ترین سیستم معاملات را داشته باشید اما کنترل روحی و روانی نداشته باشید، در بازار ضرر میکنید
      پس با این حساب بورس ایران مجمع روانی هاست!کسانی که کنترل روحی و روانی ندارند!!

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
        پس با این حساب بورس ایران مجمع روانی هاست!کسانی که کنترل روحی و روانی ندارند!!
        این سخن فقط مربوط به بورس نیست ، البته نتیجه گیری شما هم جالب است، چون ناله ها که زیاد است ، و سود کردن در بورس واقعا ساده نیست . شاید شرایط اقتصاد ایران چنین است ، و در بازار های دیگه هم خبری نیست ، همین چند لحظه پیش مطلبی می خواندم که داروخانه های کشور در حال ورشکستگی هستند، چون دولت طلب انها را نمی دهد .
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mohsen68
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 1756

این سخن فقط مربوط به بورس نیست ، البته نتیجه گیری شما هم جالب است، چون ناله ها که زیاد است ، و سود کردن در بورس واقعا ساده نیست . شاید شرایط اقتصاد ایران چنین است ، و در بازار های دیگه هم خبری نیست ، همین چند لحظه پیش مطلبی می خواندم که داروخانه های کشور در حال ورشکستگی هستند، چون دولت طلب انها را نمی دهد .
          امروز یه خبر در مورد 100 میلیارد دلار پول بلوکه شده در خانه های خالی توسط وزیر مسکن آمد(البته ماشین آلات راه و ساختمان سازی که الان معطل مانده اند و خاک میخورند به کنار) و هم خبر بدهی 6هزار میلیاردی دولت به صنعت دارو و ورشکستگی داروخانه ها.البته به نظرم خبر دومی چرنده چون داروخانه ها که مثل اسب از این ملت بیمار جسمی و روحی پول میگیرند نقد!! درآمد خوبی دارند نمیدانم این چه خبریست.هرچند خبر اولی هم به نظر زیاد درست نیست.
          به قول شما همه دارن ناله میکنن معلوم نیست کی راسته میگه کی دروغ!ناله های درهم و برهم.

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
            آقا کیانوش بازار رفت دیگه بعد از انتخابات ایران باید وضعیت روحانی روشن بشه به همراه موارد دیگه
            اکبری جونم سلام
            من به شما علاقه ویژه دارم.سه سال است من دنبال میکنم که همه اش بودجه بودجه بوده است و الان شد انتخابات.امیدم با این سخنانت به بورس قطع میشود.پس آن مرغ و بوقلمون و حلواها که قرار شد با هم بخوریم در بورس چه شد؟
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
              اکبری جونم سلام
              من به شما علاقه ویژه دارم.سه سال است من دنبال میکنم که همه اش بودجه بودجه بوده است و الان شد انتخابات.امیدم با این سخنانت به بورس قطع میشود.پس آن مرغ و بوقلمون و حلواها که قرار شد با هم بخوریم در بورس چه شد؟
              سلام شما لطف دارید اخه اینجا کشور ایرانه و شرایط مثل امریکا نیست و هر دقیقه تغییر می کنه انشاالله مرغ و بوقلمون هم میخوریم فقط باید صبر ایوب داشته باشیم
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• b-asgharne
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1055

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                درود
                بورس تا زمانی که سودهای غیر منطقی بانکی ادامه دارد و همچنین اوراق به اصطلاح خزانه
                اسلامی با این حجم و سود بالای 20 درصد منتشر می شود با روبوسی ترامپ و روحانی هم فوقش نوسان مثبت چند روزه می دهد و صعودی نمی شه و این گونه نوسانات وسیله ای برای تامین مالی حقوقی ها یا خرید اوراق اسلامی توسط آنها خواهد بود.
                البته اظهارات اخیرا رئیس بانک مرکزی و رئیس بورس مبنی بر وضعیت خطرناک بانکها و سود غیر منطقی به سپرده ها را آغاز یک حرکت هماهنگ شده و سیگنالی جهت خروج منابع مالی سپرده گذاران بزرگ از بانک ها جهت خرید اوراق دولتی می دانم البته به نظرم دولت هم با روند گذشته این اوراق رو منتشر خواهد کرد البته با کمی کنترل بیشتر تا در دوران انتخابات رونقی ظاهری در بورس ایجاد شود ولی بعد از انتخابات اوراق بیشتری رو منتشر خواهد شد...........................................
                بدرود
                "1-معاونت نظارت بر بورس‌‌ها و ناشران سازمان بورس:
                پیشنهاد بازبینی تجدید ارزیابی دارایی‌ها در کارگروه شورای اقتصاد/ ماده ۱۴۱ قانون تجارت اصلاح می‌شود
                حسن امیری: با تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان مجلس، بانک مرکزی، سازمان امور مالیاتی، اتاق بازرگانی و سازمان بورس اوراق بهادار که منشعب شده از شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی است، نسبت به بازبینی قانون تجدید ارزیابی دارایی‌ها اقدام شده است.

2-شاپور محمدی : رشد سه برابری بازار سرمایه در دولت یازدهم / صندوقهای بادرامد ثابت مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس و بازار سرمایه دریافت میکنند و باید منابع مالی خود را در این بازار بیاورند. سازمان بورس به صورت جدی بر اجرای ان توسط صندوق ها مصر است.
                3-قانون مقرر کرده تا بخشی از منابع صندوق توسعه ملی تا یک درصد درآمد سالانه از طریق سپرده های بانکی داخل این صندوق ثبات وارد شود.
                4-محمدی تصریح کرد پیرو این موضوع نامه ای را به وزیر اقتصاد ودارایی فرستادیم که وی نیز نامه را به آقای نوبخت به عنوان هیات امنای صندوق فرستادند. رییس سازمان بورس این را هم یادآور شد که درخواست کردیم در اولین جلسه صندوق توسعه ملی در خصوص ورود این منابع در دستور کار قرار بگیرد.
                5-هامونی خبر داد:
                انتشار جدید اوراق بدهی دولت در فرابورس متوقف شد/ بانک مرکزی بازیگر بازار بدهی می‌شود
                6-سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو:منتظر اخبار خوش خودرو تا دو هفته دیگر باشید/ نهایی شدن 3 قرارداد تا اسفند
                ..........................."
                اینها همه سیگنال های استارت رشد انتخاباتی بورس از اواخر بهمن ماه(نمایشگاه خودرو تهران هم برگزار می شه) می باشد
                ترامپ هم که می گه بهش احترام بزاریم و باهم باشیم(بی تربیت)
                /:.winksmiley02.:/

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

وسینا، شناور پایین، حجم مبنا پایین، p/e پایین !

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

ترامپ هم که می گه بهش احترام بزاریم و باهم باشیم(بی تربیت)/:.winksmiley02.:/ /:.Heart.://:.nono.:/@};-:.thumbsdownsmileyan

اینا به حرف نمی کنن میگن تو باید اول احترام بزاری بعد با هم باشیم

نظر

• ahmad m
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2012
                      • 969

بازار رو 11:55 قفل کرده !!
                      بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

آفرین به مردم اروپا : اعتراض های خوبی علیه ترامپ راه انداختند .
                        ترامپ هم که می گه بهش احترام بزاریم و باهم باشیم(بی تربیت)/:.winksmiley02.:/ /:.Heart.://:.nono.:/@};-:.thumbsdownsmileyan

جناب Abad شما تا قبل از انتخابات آمریکا که معتقد بودید کلینتون بیاد عالی میشه برای ایران و برجام و بازار و ...

بعد انتخابات گفتید که اصلا ترامپ بهتره ! تاجر هست و اصول معامله را می داند ! و حتی کتابهای ترامپ را مثال زدید !!!

بعد که شروع بکار کرد ، آمدید نوشتید باریکلا به مردم اروپا که علیه ترامپ اعتراض راه انداختن !!!

حالا میگه احترام بذار و باهم باشیم ! میگی بی تربیت هست !

آخرش چی؟ ترامپیسم ! یا نان ترامپیسم !

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          جناب Abad شما تا قبل از انتخابات آمریکا که معتقد بودید کلینتون بیاد عالی میشه برای ایران و برجام و بازار و ...

بعد انتخابات گفتید که اصلا ترامپ بهتره ! تاجر هست و اصول معامله را می داند ! و حتی کتابهای ترامپ را مثال زدید !!!

بعد که شروع بکار کرد ، آمدید نوشتید باریکلا به مردم اروپا که علیه ترامپ اعتراض راه انداختن !!!

حالا میگه احترام بذار و باهم باشیم ! میگی بی تربیت هست !

آخرش چی؟ ترامپیسم ! یا نان ترامپیسم !
                          اول بگید من کی گفتم بی تربیت !!!! هست تا بعد .....

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

میناوی گل شما که بیش از اینا دقت داشتید اون جمله مربوط به دوست گرامی b-asgharne در پست فبلی بود که من کپی کردم و
                              شکلک نه /:.nono.:/ هم کنارش گذاشتم و بعد گفتم او جراغ سبز داده ولی اینا قبول نمی کنن این حرف ترامپ رو و .....
                              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/02/07, 13:26.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

میناوی گل شما که بیش از اینا دقت داشتید اون جمله مربوط به دوست گرامی b-asgharne در پست فبلی بود که من کپی کردم و
                                شکلک نه /:.nono.:/ هم کنارش گذاشتم و بعد گفتم او جراغ سبز داده ولی اینا قبول نمی کنن این حرف ترامپ رو و .....
                                شرمنده من حواسم به اتی هست بیشتر، فکر کردم این بی تربیت هم نظر خود شماست !

در هر صورت بازارها فعلا هر چی دارند از ترامپ دارند ! چه مثبت چه منفی !

نظر

در حال کار...
                                X