جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
    با ترامپ اقتصاد آمریکا و جهان تا 2020 در رکود قرار خواهد داشت ، سهام مرتبط با قیمت جهانی در آستانه ریزش بزرگ قرار دارند .
    به جه دلایلی ؟؟؟
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• petter
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 141

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      جالبه تا ناظر پیغام داد برای کماسه که بررسی بیشتر معاملات ! احتمالا کدهای معاملاتی رو میخوان بررسی کنن ! یه عده ترسیدن ! صف غگلپا هم با فروش حقیقی ها ! ریخت !!!
      باسلام

بعید میدونم از بین رفتن صف خرید غگلپا بخاطر کماسه و این حرفا باشه
      بنظر من بیشتر بدلیل سیاست بازیگران سهم هست

کماسه و شلیا و شتوکا و ... سودهای خیلی زیادی در مدت زمان کوتاهی و بدون خبر واقعی متناسب با این صعودها داشتند و بازیگرانشان بروش سفته بازی و صف خرید کردن های پی در پی این سهام رو بالا بردند و برای همین سازمان این سهام رو بست تا معاملات و ... رو بررسی کنه

غگلپا اولا عرضه اولیه هست و ثانیا تا حالا فقط 40% بالا اومده (مقایسه شود با غدیس و ...) که برای یک سهم عرضه اولیه ای چیزی نیست،، ضمنا غگلپا بنیادی مناسب داره و افزایش شناور هر سهم توسط سهامدار عمده بمنظور رفع تکلیف و الزام سازمان بوده

علت اینکه غگلپا رو مثل اسب بالا نمیبرن ، جمع آوری بیشتر سهم و استراتژی بلند مدت تر هست که اینکار باعث میشه در قیمتهای بالا (نه قیمت 1400) سازمان روی سهم زوم نکنه و سهم رو نبندن! و ...

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

با اين وضع سود بانكي و ترامپ. بازار خيلي خوب مقاومت كرده.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
          با اين وضع سود بانكي و ترامپ. بازار خيلي خوب مقاومت كرده.
          با این نظر دوستمون به بازار خوش بین تر باشید . امید است بازار بهتر شود.
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

در این بازار اگر سود است با دزدان بی ذات است
            ای خاک بر سر من که خودم را در 78 سالگی معطل این بازار کرده ام و عمرم که صدم ثانیه اش هم حالا ارزش دارد صرف زالوبازار میکنم.
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

با اینکه من هنوز سهام دارم ولی خوش بین نیستم یعنی کفه بازار به سمت سکون و سقوط هست تا صعود.
              البته اگر بانکها وضعیتشون برای عامه مردم روشن بشه و پولها خارج بشه . میشه به رشد بازار امیدوار بود.
              من بعید میدونم وضعیت رابطه با غرب و وضع اقتصاد و سود بانکی بهتر بشه.
              دلارم که ثابته.
              دولت باید نقدینگی ۱۲۰۰ تریلیون تومنی را بیاره تو بورس و سوختش کنه. این وسط هم ما سهاممون رو بندازیم به ملت.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

عملا بخش اعظم اقتصاد زیان ده شده. یعنی بعد از دوره مموتی مشکل مدیریتی وارد اقتصاد شده. و قوز بالا قوز شده. شرکت صرفه اقتصادی نداره ولی برای بیکار نشدن مردم با حمایت دولت سرپا نگه داشته میشه مثل شپلی و هپکو و... سایر شرکتهاهم مثل خودرو با بازار حمایتی و انحصاری زنده موندن. مثلا حساب سازی گروه سایپا برای دریافت فاینانس و حمایت دولت. بانکهاعملا ورشکسته شدن.حتی رکود رو صنعت خوراکی هم تاثیر داشته. همچنین مسکن و...
                حمایتهای الکی برای ساکت کردن مردمی که کار رو عار میدونن.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

موضوع اینه که مدیر یک هلدینگ رو یک فرد بیسواد میزارن که مثلا داماد فلانی هست و چنان گوهی میزنه که ۱۰۰ تا عاقل نمیتونه درست کنه و به هیچ کس پاسخگو نیست. آخرین موردش استعفای یکی از اعضای هیت مدیره ایران خودرو هست که از وضعیت این هلدینگ ناراضی بود.
                  چرا بانکها این همه مطالبا معوق دارن. چون با دستور میلیاردی وام دادن و پولها رو بردن خارج. یعنی بلایی سره اقتصاد در اوردن که...
                  همین چند روز پیش گفتن دولت اوباما به مموتی گفته پولها رو خارج کنید و نکردن و دادگاه حسابها رو مسدود کرد.
                  طرح های مسکن مهر و...

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

جو بازار سرمایه گذاری در اوراق-مشارکت-بانک-بدهی-خزانه-سپرده گذاری وووووو................داره خطرناک میشه.
                    ترجیح میدم پولم در بازار سرمایه باشه تا بانکها و اوراق بدهی و خزانه و مشارکت و ......

دومین نکول در بازار بدهی ایران / تعهد ۸۰ میلیاردی شرکت بورسی و ضامن
                    برای دومین بار در بازار بدهی ایران یک اوراق مشارکت نکول شد و شرکت بورسی بین الملی توسعه ساختمان و بانک ضامن متعهد به پرداخت اصل مبلغ ۸۰ میلیارد تومانی شده اند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، درحالی از زمان شکل گیری بازار بدهی در بازار سرمایه ایران ، اوراق مشارکت گوهر زمین با نکول ( تاخیر در پرداخت اصل پول یا سود ) روبرو شده که اوراق مشارکت بین الملی توسعه ساختمان هم برای دومین بار نکول شد.

در این شرکت 300 میلیارد تومانی حاضر در بورس ، دو شرکت سرمایه گذاری زرین پرشیا و غدیر مالکیت 47.5 و 38 درصدی آن را در اختیار دارند.

براساس این گزارش، 5 مرداد 90 بود که "ثاخت" اقدام به پذیره نویسی 80 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای تامین مالی مجتمع نارجستان با نرخ سود سالانه 16.5درصدی ، ضمانت بانک گردشگری و تعهد پذیره نویسی تامین سرمایه امین و سر رسید 5ساله و پرداخت سود هر سه ماه در فرابورس کرد.

قرار بود در سررسید این اوراق یعنی 5 مرداد 95 ضمن تسویه با دارندگان ، اصل پول را هم بازگرداند اما از قرار معلوم در پرداخت اصل پول به مشکل برخورده و تاکنون نتوانسته وجوه دارندگان اوراق مشارکت را واریز کند.

پیگیری های بورس پرس نشان می دهد مشکل اصلی در نکول اوراق مشارکت فوق ، کمبود نقدینگی بوده اما شرکت بین الملی توسعه ساختمان و ضامن اوراق یعنی بانک گردشگری به سازمان بورس تعهد داده اند در اولین فرصت اقدام به پرداخت 80 میلیارد تومان اصل پول خواهند کرد.

این درحالی است که به دلیل نا معلوم بودن زمان تامین مالی ، فعلا" زمان مشخصی برای پرداخت مشخص نشده اما مسئولان سازمان بورس اعلام کردند با توجه به تعهد شرکت و ضامن ، مشکلی در پرداخت نخواهد بود و مانند اوراق مشارکت گوهر زمین برطرف خواهد شد.

با این اوصاف باید منتظر اعلام زمان مشخص از سوی شرکت بورسی بین الملی توسعه ساختمان و همچنین سازمان بورس ماند.

انتهای پیام

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

نکول در زبان عربی به معنای عدم قبول یا رد است. در اصطلاح کارکنان مالی اگر طرف قرارداد نتواند در قبال قراردادی که بسته است به تمام یا بخشی از تعهدات‌اش، خواسته یا ناخواسته، عمل کند، گویند که "نُکول" انجام داده است. نکول معمولا در باره برات به کار می‌رود.

از بابت نکول، معمولاً ریسکی به وجود می‌آید که به ریسک اعتباری معروف است
                      ..
                      .................................................. ......

این روزها کم کم کلمه نکول را بیشتر خواهیم شنید.

موسسات اعتباری میزان-ثامن الحجج -و....................

اوراق مشارکت و در اینده صندوقها و اواراقهای مختلفی که این روزها تحت نامهای مختلف داره باب میشه.
                      .................................................. ...............................................

نظر

• mohsen68
                        عضو فعال
                        • Jun 2012
                        • 1756

وزیر نفت خبر داد
                        افتتاح ۴فاز پارس جنوبی در اسفند با ۱۰میلیارد دلار درآمد/۵۰ میلیارد دلار درآمد نفت سال ۹۶ خواهیم داشت

نظر

• bourse_bourse
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 92

امام قلي خان :
                          ای خاک بر سر من که خودم را در 78 سالگی معطل این بازار کرده ام و عمرم که صدم ثانیه اش هم حالا ارزش دارد صرف زالوبازار میکنم.

---
                          من 40 سالمه ، جاي من بوديد چه كار ميكرديد در زندگي
                          من وقتي فكر ميكنم اگر برگردم به 20 سالگي ، چه كار ميكنم ، ميبينم حرفي براي گفتن ندارم
                          شما هم اگر برگرديد 40 سالگي ، چطور؟

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

فوری فوری
                            شبکه خبر در حال پخش.....
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

در اصل توسط bourse_bourse پست شده است View Post
                              امام قلي خان :

---
                              من 40 سالمه ، جاي من بوديد چه كار ميكرديد در زندگي
                              من وقتي فكر ميكنم اگر برگردم به 20 سالگي ، چه كار ميكنم ، ميبينم حرفي براي گفتن ندارم
                              شما هم اگر برگرديد 40 سالگي ، چطور؟
                              من چهل سالم بود که در صنعت نفت ایران بودم وگفتم اعتصاب نکنید و ریختند سرم و تا خوردم کتکم زدند و فقط شلوارم را در نیاوردند جو گیران. الان هم برگردم همان کار را میکنم.در آمریکا درس خوانده بودم اما برگشتم در کشور خودم کار کنم درحالی که پیشنهادات کاری از بهترین شرکت های نفتی دنیا داشتم. الان برگردم در همان شلوغی ها برمیگشتم آمریکا و حالا عشق و حال بازنشتگی را میکردم. نه این حالا بعد از پیسی و سرطان و دربدری شلوار ته مانده سرمایه ام را در بورس ایران ببرند
                              با تشکر
                              قوی باش که جوانی
                              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

عبور مس از 6 هزار دلار !