جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    20میلیون صف خرید بست.

دولت برای مناطره انتخاباتی در حوزه بازار سرمایه و رکود در تولید خیلی دستش خالی هست.
    با این شاخص نامزد برره هم حرفش پیشه.
    .....................
    بازار سرمایه اینه تمام نمای اقتصاد کشور هست.

چه با رشد گروه پالایش چه بدون پالایش سهامداران انتقام خود را از این دولت فریب کار خواهند گرفت دیگه سیاه بازی بسته و روحانی باید حذف بشه با انتقام سهامداران چطوری روحانی متوانتد با سرمایه مردم و سهامداران بازی کند و همه نابود بشوند بعد انتظار داشته باشه که سهامداران دوباره به روحانی رای بدهند اگر چنین فکری میکند واقعا دیگه آخرشه
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      میزان را به زور به صادرات دادند !

بدون اینکه مجمع برگزار کنند ! مصوبه بگیرند از سهامداران و مجمع ! سازمان هم مثل خنگ ها فقط ایستاد و تماشا کرد !!!

نتیجه این شد که صادرات هم نامیزان شد !

جالب اینکه سرفصلهای بدهی و مطالبات میزان را به بدهی های صادرات اضافه کردند !!!

اما دارایی های میزان و زمین ها و املاک و شرکتها را که نمی تواند بفروشد و حتی بفروشد هم بانک مرکزی اصرار دارد زمانی که دریافت شد وجه نقدش بعنوان سود و درآمد شناسایی بشه !

اما خودروسازان از این زیرمجموعه میفروشن به اون زیرمجموعه ! بلافاصله سود شناسایی میکنن ! و تعدیل ! و.......
      مقداری سپرده تو بانک داشتم خارج کردم و وارد بازار سرمایه کردم.
      الان بازار سرمایه ریسکش کمتر از بانکها شده است.

خصوصا اینکه دارن فرمول زمان احمدی نژاد را برمیگردونند تا مردم هم کمی سود کنند.خدا پدر احمدی نژاد را بیامرزه که میذاشت دو زار سود هم تو جیب سهامدار بره متاسفانه اقای وزیر اقتصاد با مشام اقتصادی فوقا لعاده اش همه را میخواد بستونه.

بستونه

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        میزان را به زور به صادرات دادند !

بدون اینکه مجمع برگزار کنند ! مصوبه بگیرند از سهامداران و مجمع ! سازمان هم مثل خنگ ها فقط ایستاد و تماشا کرد !!!

نتیجه این شد که صادرات هم نامیزان شد !

جالب اینکه سرفصلهای بدهی و مطالبات میزان را به بدهی های صادرات اضافه کردند !!!

اما دارایی های میزان و زمین ها و املاک و شرکتها را که نمی تواند بفروشد و حتی بفروشد هم بانک مرکزی اصرار دارد زمانی که دریافت شد وجه نقدش بعنوان سود و درآمد شناسایی بشه !

اما خودروسازان از این زیرمجموعه میفروشن به اون زیرمجموعه ! بلافاصله سود شناسایی میکنن ! و تعدیل ! و.......

دیگه حنا گروه خودروی هم رنگی نداره نه با گروه خودروی و نه با گروه پالایش بازار جای نمیره ممکنه گروه پالایش را پایین باز کنند و یک رشد 20 درصدی بدهند و فرار کنند فقط مواظب باشید فریب نخورید

نظر

• امام قلی خان
          عضو فعال
          • Aug 2015
          • 1542

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
          چه با رشد گروه پالایش چه بدون پالایش سهامداران انتقام خود را از این دولت فریب کار خواهند گرفت دیگه سیاه بازی بسته و روحانی باید حذف بشه با انتقام سهامداران چطوری روحانی متوانتد با سرمایه مردم و سهامداران بازی کند و همه نابود بشوند بعد انتظار داشته باشه که سهامداران دوباره به روحانی رای بدهند اگر چنین فکری میکند واقعا دیگه آخرشه
          اکبری جونم آیا پیشنهاد بهتری از این دولت داری که به آن رای بدهند؟مگر اصلا رای سهامدارن چقدر می باشد که صابون به دلت میزنی. همین رای می آورد و فعلا در شهر کوران یک چشمی پادشاه می باشد.من که عمرم به دور دوم حسن کفاف نمی دهد اما میدانم همین رای می آورد.پاالایشگاهی ها تله می باشد و الکی یک عده از خودمان و بورس تعریف نکنند.سرمایه همه نصف هم کمتر شده است و این چیزها برای فاطی تنبان نمیشود.
          با تشکر
          مرگ بر زالوصفتان
          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
          از هم ندوشیم.
          با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            بالا بردن فیمت مسکن به این سادگی نیست با بی پولی مردم و 1.5 میلیون خانه خالی و ترامپ نفهم جنگ طلب . کشاورزان اقساط شان را ندارن بدن میان خانه بخرن ، اعلام شده هم سود و هم جریمه تاخیر بخشیده شده بیان اصل پول رو بدن ، ولی ندارن امام قلی خان ، ندارن عزیز .
            آباد خان
            من بانک ملت را بعد از چند ماه بسته بودن که یک زالوصفتی گفت بخر و بعد از برجام خوب می شود با ضرر سنگین فروختم. کدام سهامدار حاضر به ادغام زالوصفت تران با مثلا بانک ملت می باشد؟ بعد هم گفتند بانک ملت چیزی درش ادغام نمی شود.حالا نیکویند چاره ای جز ادغام نمی باشد.ملت را روغنش را هم کشیده اند.همان پولداران و زالوصفتان با معامله صوری و بالا کشیدن جو میدهند تا ته مانده دارایی مردم در مسکن برود.در این آمریکای جهانخوار اگر یک ملک ارزشش 1 میلیون دلار باشد با مورتگیج میشود ده درصد اش را داد و الباقی اش را مثل اجاره قسط داد تا قیامت.یعنی با 380 میلون تومان صاحب یک خانه خیلی خوب در لس آنجلس میتوانی بشوی. آنوقت چطوری است که در تهران مردم چند میلیارد میدهند برای یک طویله من نمیدانم.
            با تشکر
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• بابایی
              عضو عادی
              • Feb 2016
              • 27

با سلام

جناب اقای کیانوش .... مطالب شما رو میخونم .... یادمه پارسال همین مواقع کانال پر ریسک رو هم تبلیغ میکردید!!!

موضع تونو متوجه نمیشم ...یک دفعه میگی آفرین به روحانی ...یه دفعه میگی خدا پدر اخمدی نزاد و بیامرزه

یعنی هر طرفی باد بیاد بادش میدید؟

مطالب کاربر محترم میناوی رو بسیار میپسندم ...با واقعیت نزدیکه ... و هر روز حرفشو عوض نمیکنه

دمش گرم

موفق باشید

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

دیگه حنا گروه خودروی هم رنگی نداره نه با گروه خودروی و نه با گروه پالایش بازار جای نمیره ممکنه گروه پالایش را پایین باز کنند و یک رشد 20 درصدی بدهند و فرار کنند فقط مواظب باشید فریب نخورید
                برای انداختن و در رفتن می باشد. جوانان 15 چشمی حواسشان را جمع کنند. یابو ورشان ندارد و از هول حلیم در دیگ نیفتند. آنها که میگویند قبل از انتخابات 100 هزار میشود شاخص. شاخص سازی کاری ندارد.هر دوره قبل از انتخابات سال قبل از انتخابات خوب بود. نا الان که سال تمام شد و خبری نیست.این دولت هم میداند با هر بدبختی رای را می آورد. خبری نمی باشد. اگر خودمان مالمان را شلوارش را پایین کشیده اند. دیگران را برای چندرغاز خر ننماییم که بیایند دو زار سرمایه شان را از دست بدهند.
                با تشکر
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

در اصل توسط بابایی پست شده است View Post

با سلام

جناب اقای کیانوش .... مطالب شما رو میخونم .... یادمه پارسال همین مواقع کانال پر ریسک رو هم تبلیغ میکردید!!!

موضع تونو متوجه نمیشم ...یک دفعه میگی آفرین به روحانی ...یه دفعه میگی خدا پدر اخمدی نزاد و بیامرزه

یعنی هر طرفی باد بیاد بادش میدید؟

مطالب کاربر محترم میناوی رو بسیار میپسندم ...با واقعیت نزدیکه ... و هر روز حرفشو عوض نمیکنه

دمش گرم

موفق باشید
                  نگار مینوی شیظان خوبی است اما اگر پیرو آن دولت نمیشد من خودم مریداش می شدم. ولی افسوس او هم از حول حلیم با مغز خورده ته دیگ.البته 36 سالش می باشد و جوان است و فرصت برای نجات از این وضع دارد
                  با تشکر
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                    اکبری جونم آیا پیشنهاد بهتری از این دولت داری که به آن رای بدهند؟مگر اصلا رای سهامدارن چقدر می باشد که صابون به دلت میزنی. همین رای می آورد و فعلا در شهر کوران یک چشمی پادشاه می باشد.من که عمرم به دور دوم حسن کفاف نمی دهد اما میدانم همین رای می آورد.پاالایشگاهی ها تله می باشد و الکی یک عده از خودمان و بورس تعریف نکنند.سرمایه همه نصف هم کمتر شده است و این چیزها برای فاطی تنبان نمیشود.
                    با تشکر
                    مرگ بر زالوصفتان
                    ببینید یک پیام مهمی که میتواند حذف روحانی داشته باشته در مرحله دوم اینکه دیگه نمیشه با فریب سر مردم راه کلاه گذاشت بگذاریم نظام و مسولان متوجه بشوند همین که روحانی یک

ریس جمهوری 4 ساله باشه پیام بسیار بزرگی میباشد که متوجه مشوند بعد بگذاریم لیست اسم ها بیرون بیاید یک نفر بهتر از روحانی پیدا میشه نمیگویم خوب ولی بهتر از روحانی در

ضمن رای همین سهامداران با خانواده ها میشه بالای 4 میلیون روحانی رای نداشت مردم برای تغییر رای دادند ولی وضع بدتر شد شرایط کنونی حال دست کمی با شرایط دوران تحریم سال

91 نداره هر کدام به طریقی فلج کننده بود تحریم ها در آن زمان و حالا هم رکود اقتصادی و وضعیت مردم هم بدتر شده پس سگ زرد برادر شغاله !!!

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

قراره پدیده شاندیز رو هم به بانک صادرات واگذار کنند

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

سناتورهزارو نهصد و هشتاد و نه خان منبع بده.اگر شاندیز را در خیک صادرات کنند صادرات دیگر کمرش تا قیامت راست نمی گردد.
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• بابایی
                          عضو عادی
                          • Feb 2016
                          • 27

جناب امام قلی خان عزیز

مطالب شما رو دنبال میکنم ...نوعی طنز در نوشته هاتون هست که دوست داشتنیه ...مخصوصا اون که میگی شلوارش رو بالا کشیده اند و یا پائین ...از ته جگرم میخندم ...کمی از فکر ضرر ها و نگرانیها یم فاصله میگیرم

خدا به شما طول عمر بدهد انشاا...

نظر

• امام قلی خان
                            عضو فعال
                            • Aug 2015
                            • 1542

بابایی خان خیلی ممنون ام. وضعیت اقتصاد ما چیزی بیش از محتوایات شلوار نمی باشد و چون فقط شلوار چیزی را حذف نمی کند و فقط آن را می پوشاند وقتی اوضاع خوب می شود میگویم شلوارش را بالا کشیدند.چون فقط پوشاندن عیب می باشد.و زیر بنایی نمی باشد. امیدوارم از ته جگر همیشه بخندی و صد تا زالوصفت هم به قربانت بروند.
                            مرگ بر کفتار صفتان و پشه اندیشان
                            از هم ندوشیم.
                            با هم بنوشیم.

نظر

• بابایی
                              عضو عادی
                              • Feb 2016
                              • 27

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                              بابایی خان خیلی ممنون ام. وضعیت اقتصاد ما چیزی بیش از محتوایات شلوار نمی باشد و چون فقط شلوار چیزی را حذف نمی کند و فقط آن را می پوشاند وقتی اوضاع خوب می شود میگویم شلوارش را بالا کشیدند.چون فقط پوشاندن عیب می باشد.و زیر بنایی نمی باشد. امیدوارم از ته جگر همیشه بخندی و صد تا زالوصفت هم به قربانت بروند.
                              مرگ بر کفتار صفتان و پشه اندیشان
                              ممنون ازلطف شما....

همینطور است که میگوئید ....بنده پارسال برج 11 بعد از برجام که بورس رو بصورت تصنعی بالا بردند ... شاخص 60.000 بود

علیرغم میل باطنیم فقط به خاطر جبران ضرر های گدشته ...که مقروض بودم ...دوباره وارد شدم ...

یعنی به پیشتنهاد همان شخصی که ازم پول میخواست دوباره تامین نقدینگی شدم و بورس خریدم
                              شپنا خریدم 350 تومان ....بمپنا خریدم 1600 تومان ....که برج 12 پارسال با ضرر فروختم ....
                              یادمه هر روز کاربر میناوی هشدار میداد که مصنو عی است و گول نخورید ...منم تو دلم میگفتنم دروغ میگه ...امیدوارم حلالم بکنه چون راست میگفت

نه تنها نتونستم ضررهامو جبران کنم ..بلکه به ضرر هام اضافه شد ...از فشار روحی زیادی که بهم وارد شد ...درد شکم و پهلوی عجیبی گرفتم ...عید بسیار بدی داشتم ..بعد از عید به دکتر مراجعه کردم ...هر کدام چیزی میگن ... یکی میگه معدع ...یکی میگه کبد ... یکی میگه افسردگی شدید ...یک سال تحت درمانم ...به هیچ عنوان بهتر نشدم ...

فقط انقدر دارو میخورم که هزینه پرداخت دارو هم برام مشکل شده

فقط تنها شانس که دارم همسرم با وفا است واز ته جگرش دوستم داره و من تونستم دووم بیارم

فقط خواستم به دوستانی که فقط صحبتهای مثبت و شیرین درمورد بورس رو میشنونن بگویم ... که این زندگی که برای به بوجود اومده هم ار طریق بورس بوده

و الان... هم بیمار ....هم بدهکار... و هم بیکار هستم ...شب عید هم هست

امثال من در این پائین شهر تهران بسیارند ....جواب اینها رو کی میخواد بده

حالم دیگه از شعار بد میشه

ببخشید که درد دل کردم

در پناه حق

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

بابایی خان امیدوارم زود زود خوب بشوی. و مال دنیا هم به دنیا می باشد زیاد جوشش را نزن.من خودم از سرطان برگشته ام به طرزی که قبلش ناراحتی قلبی داشتم اینجا همه میدانند اما ناراحتی قلبی ام پیش سرطان هیچ بود و الان اصلا از یادم رفته است.زن من هم وفادار است اما سیریش و چسب است و ای کاش میشد برود تا من آخر عمری تنها باشم.یوم سرش در لپ تاپ من می باشد و غر میزند که ته عمری بورس باز شدی و سرمایه را نابود کردی.البته گفته ام امیدوارم بعد از من یک شوهر دیگر گیرت بیاید تا قدر من دستت بیاید. زندگی من هم بالا پایین داشته است و خودت را برای 4 ریال بدهی نباز.بدهی مال مرد است و مرد بدبخت باید همیشه بارکش و صبور باشد.دزد و کفتار و زالوصفت در کمین سرمایه های مردم نشسته است و باید همه مواظب باشند و مبادا برای 4 ریال سود شلوار سرمایه دیگران را پایین بکشیم.تو جوانی و بیماری برای جوانان مثل نیش پشه می باشد.بورس هم خوب خواهد شد امااول سلامتت را مراقب باش.
                                با تشکر
                                مرگ بر زالوصفتانی که ضرر به امثال بابایی و ما زدند.
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

نظر

در حال کار...
                                X