کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این بورس در و پیکر ندارد. زرشک خان به حق یا نا حق می گوید فلوله 200 سود دارد. خب اگر دارد چرا روی همان کدال که قبولش دارید نمی اید؟ یعنی خود مدیرانش نمی دانند؟ یا دستی در کار می باشد؟ ما خودمان در این بورس استخوان خرد کرده ایم.کسی بی خودی برای ما ادعا رسی نکندوقتی می گویم زالوصفتان در کمینند عده ای می خندند. اما حقیقت با نیش باز و شلوار پایین تغییری نمی نماید. پارسال هم که یک عده سود خوردند و شلوار بورس و خودشان بالا رفت اکر مرد هستند بیایند بکویند در همان اوج مگر به غیر از سهام دار خرد زالوزده به کسی انداختند سهامشان را؟ یک عده خوردند یک عده کثیری بدبخت شدند.خوردها زیاد است بخور زیاد است. جلقوم گشاد زیاد است و من می خواهم جلوی این جلقوم های گشاد را ببندم.
مرگ بر مکندگان خون مردم که با نی و از سر لیوان و پارچ بسته به اندازه شان میخورند
کدال هم دیگر قابل اعتماد نیست.شما خودتان سهامدار فایرا هستید.خب دیدید سودی هم که تصویب شد خوردند رفت.با اینکه روی کدال قرار گرفت.کنتورسازی را که دیگر نگو.فاجعه پشت فاجعه.حال شما فلوله و آتیه پرداز و شلینا و ساینا و ... را بگیرید که به قول شما حتی شلوار هم ندارند اما ببینید چقدر محترم شده اند! سازمان بورس برایشان فرش قرمز پهن میکند تا بدون شلوار بر روی رد کارپت قدم بزنند با خیال راحت!شرم آورست.
هرکس بانکی بخرد ظلم کرده به خودش زن و بجه اش و مردم و شعورش چرا که یکعده بالا دست میخواهند بی اجازه ما ادغام کنند. نخرید بعد طلبکار باشید.اگر راضی هستید پول شما را بدهند سپرده گذار بکنید. اگر راضی نیستید غر نزنید.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
کدال هم دیگر قابل اعتماد نیست.شما خودتان سهامدار فایرا هستید.خب دیدید سودی هم که تصویب شد خوردند رفت.با اینکه روی کدال قرار گرفت.کنتورسازی را که دیگر نگو.فاجعه پشت فاجعه.حال شما فلوله و آتیه پرداز و شلینا و ساینا و ... را بگیرید که به قول شما حتی شلوار هم ندارند اما ببینید چقدر محترم شده اند! سازمان بورس برایشان فرش قرمز پهن میکند تا بدون شلوار بر روی رد کارپت قدم بزنند با خیال راحت!شرم آورست.
هر وقت مدیران بورس و فایرا را گرفتند و حبس ابد دادند برای تصویب سود و بعد ندادنش و اگر راست میگویند بی مبالاتی در تصویب سودی که نبوده انوقت من قبول میکنم دارد کار درست می شود. حرا مخوری تا کی؟ یکی میگوید پتایر. من خودم داشته ام. 100 بار سودش را ضرر و ضررش را سود و شلوارش را بالا و شلوارش را پایین کشیده اند. مثل اتوبوس واحد شده بورس یک عده را سوار میکنند. پول هایشان را میگیرند پیاده میکنند. و کسی به مقصد نمی رسد.اینها که دیگر تحریم بین المللی نیست.خودمان انسانیت و حقیقت را تحریم کرده ایم. جلوی زالوصتان باید به هر نحوی است گرفته شود.
با تشکر
امروز که سایپا ثبت نام داشته باز سایت قطع شده است تا عده ای بخرند و بعد آزاد به شکم مردم بیندازند. ببینید این دفعه چندم می باشد این زالوصفتی. اگر صاحاب دارد اینجا یکی رسیدگی کند. بعد هر شرکت خارجی اینها را میبیند میداند اینجا میشود آشغال فروخت و زد و بند کرد.از یک ثبت نام و یک سک کبریت هم نمیتوانند بگذرند
خساپا که رفت برای زیر 100
خودرو رو هم پایین باز می کنند خودشون سوار شن
یه رشد میدن برای انتخابات همه اینهایی که فحش میدن به به و چه چه روحانی مچکریم
دوباره امت همیشه در صحنه شوری دیگر می آفرینند و حسن کلید تضمینی بالاتر از دفعه قبل رای میاره:D
اینجا یک روستای جهان چهارمی هست که همگی عضوی از اون هستیم
خساپا که رفت برای زیر 100
خودرو رو هم پایین باز می کنند خودشون سوار شن
یه رشد میدن برای انتخابات همه اینهایی که فحش میدن به به و چه چه روحانی مچکریم
دوباره امت همیشه در صحنه شوری دیگر می آفرینند و حسن کلید تضمینی بالاتر از دفعه قبل رای میاره:D
اینجا یک روستای جهان چهارمی هست که همگی عضوی از اون هستیم
شما دست به تحقر کردنت خیلی بیسته اما یادت باشه خودت هم از مسئولین این مملکت روزگاری متشکر بودی
نظر