کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در این سال جدید دوتا خطر جدی است
1.خطر نکول در بانکها(عدم توان بازپرداخت سپرده ها)
2.خطر سقوط املاک
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در این سال جدید دوتا خطر جدی است 1.خطر نکول در بانکها(عدم توان بازپرداخت سپرده ها)
2.خطر سقوط املاک
بله همینطوره در مورد گزنیه اول دیگه کسی جرات نمی کنه پول کلان خود را نزد بانکها دولتی سپرده گذاری کند حالا چه برسد به بانکهای خصوصی که بعدا بخواهد اقساطی دریافت کند واقعا رییسکش بسیار بالا است
در مورد ملک مقاومتهای ایجاد میشه بابت سقوط ولی این وضع پایدار نمی ماند
بورس 24 از افزایش دامنه نوسان روزانه سهام از 5 درصد به 10 درصد از نوزدهم فروردین ماه خبر داده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
درسته،دروغ 13بدر بوده، ولی بنظر من اگه این عملی میشد خیلی بهتر بود.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
مثل اینکه..به...جمالی گفتند..بر علیه 24..شکواییه اماده کنه...به اتهام نشر اکاذیب..
در کل...خاک بر سر سازمانی..که بخواد بپیچه به پر پای..یه سایت...ولی چشم واموندشو..روی غارت اموال مردم..در اکنتور..ببنده..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
مثل اینکه..به...جمالی گفتند..بر علیه 24..شکواییه اماده کنه...به اتهام نشر اکاذیب..
در کل...خاک بر سر سازمانی..که بخواد بپیچه به پر پای..یه سایت...ولی چشم واموندشو..روی غارت اموال مردم..در اکنتور..ببنده..
قبلا هم گفتم بورس 24 به هیچ وجه قابل اطمینان نیست منبع فساد
نظر