کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
احتمال تغییر سیاستهای فرانسه ! و اثر پذیری صنایع مرتبط !
به تو زنگ زدند بابت تغییر سیاست مشورت خواستند که این طور اظهار نظر عجولانه میکنی بزار انتخابات تمام بشه مواضع فرانسه هم معلوم میشه مشکل تو فقط رشد گروه خودروی می باشد!!!
به تو زنگ زدند بابت تغییر سیاست مشورت خواستند که این طور اظهار نظر عجولانه میکنی بزار انتخابات تمام بشه مواضع فرانسه هم معلوم میشه مشکل تو فقط رشد گروه خودروی می باشد!!!
نوشتم احتمال تغییر سیاست ها !
صنایع مرتبط هم فقط خودرو نیست !!!
من از رشد خودرو دردی ندارم !!!
تو این 3 سال هم بارها گفتم فقط باد میکنند به خاطر مسایل سیاسی ! و چیز دیگری نیست در خودرویی ها !!!
الانم نعمت زاده !! شده رییس ستاد تبلیغاتی روحانی !!! و تامین منابع مالی لازم !!!
فک و فامیل فریدون هم که خبراشو امروز زده بودن در هیات مدیره خودرویی ها رسما حضور دارن !!!!
از پست زدن های شما و نوشته هات در روزهای گذشته کاملا معلومه کی درد داره !
تو این 3 سال هم بارها گفتم فقط باد میکنند به خاطر مسایل سیاسی ! و چیز دیگری نیست در خودرویی ها !!!
الانم نعمت زاده !! شده رییس ستاد تبلیغاتی روحانی !!! و تامین منابع مالی لازم !!!
فک و فامیل فریدون هم که خبراشو امروز زده بودن در هیات مدیره خودرویی ها رسما حضور دارن !!!!
از پست زدن های شما و نوشته هات در روزهای گذشته کاملا معلومه کی درد داره !
اشتباه فکر میکنی که بابت رشد بازار پایه ناراحت هستم من هم میتوانستم وارد بشه ولی نخواستم و از این بابت مشکلی ندارم ولی تو بودی که امروز گفتی که آقایان بابت ارزش بازار پایه با مقایسه ارزش بازار گروه خودروی ناراحت هستند و میخواهند فعلا بازار پایه رشد نکند تا پول وارد بازار بورس بشه هر چه دوست داری در بازار پایه خرید کن کسی حسادت نمیکند راستی وقتی دیگه نمانده برای رشد گروه خودروی 15 روز کاری تقریبا ولی به نظر میرسه رشد اصلی گروه خودروی بعد از انتخاب روحانی باشه !!!
فایرفاکس با باز کردن صفحه ی نماد و استفاده کلید ترکیبی ctrl+c کیبورد آپشن های اضافی را می آورد الان چک کردم . قبلا در صفحه اصلی بالای نمودار روزانه تیک آن بود
فایرفاکس با باز کردن صفحه ی نماد و استفاده کلید ترکیبی ctrl+c کیبورد آپشن های اضافی را می آورد الان چک کردم . قبلا در صفحه اصلی بالای نمودار روزانه تیک آن بود
سلام
پس واقعا برداشته اند...
این را هم من چون پیوست کرده بودم برایم مانده...
این پیوست من و آن ctrl+c هم به احتمال قوی دو صباح دیگر بر می دارند... (اگر بخواهند پولی اش کنند...)
(کاربردی هم نداشت! زیاد! غیر از همین مواقع که tseclinet گیج می زد! خدا کند دیگر این tseclient را پولی نکنند...)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
اشتباه فکر میکنی که بابت رشد بازار پایه ناراحت هستم من هم میتوانستم وارد بشه ولی نخواستم و از این بابت مشکلی ندارم ولی تو بودی که امروز گفتی که آقایان بابت ارزش بازار پایه با مقایسه ارزش بازار گروه خودروی ناراحت هستند و میخواهند فعلا بازار پایه رشد نکند تا پول وارد بازار بورس بشه هر چه دوست داری در بازار پایه خرید کن کسی حسادت نمیکند راستی وقتی دیگه نمانده برای رشد گروه خودروی 15 روز کاری تقریبا ولی به نظر میرسه رشد اصلی گروه خودروی بعد از انتخاب روحانی باشه !!!
نمیدونم شما چه اصراری داری که حرفت را با متهم کردن ! و نسبت دادن چیزهایی که در ذهنت هست به طرف مقابل بزنی !
من نظرم رو در مورد اقدام امروز سازمان گفتم !
شما برداشت کردی که من از رشد خودرویی ناراحتم !
در مورد انتخابات فرانسه نوشتم !
بازهم برداشتی کردی و دوباره پست زدی !
مطمءن باشید اینها هر کاری بخواهند بکنند برای خودرویی ها میکنند ! با نظر من و امثال من هم چیزی را تغییر نمی دهند !
کما اینکه 92 کردند ! و در این 3 سال هم بارها تکرارش کردند !
شما هم اینقدر زود آنچه در ذهنت میگذره و برداشت کردی به طرف مقابل نسبت نده لطفا !
نمیدونم شما چه اصراری داری که حرفت را با متهم کردن ! و نسبت دادن چیزهایی که در ذهنت هست به طرف مقابل بزنی !
من نظرم رو در مورد اقدام امروز سازمان گفتم !
شما برداشت کردی که من از رشد خودرویی ناراحتم !
در مورد انتخابات فرانسه نوشتم !
بازهم برداشتی کردی و دوباره پست زدی !
مطمءن باشید اینها هر کاری بخواهند بکنند برای خودرویی ها میکنند ! با نظر من و امثال من هم چیزی را تغییر نمی دهند !
کما اینکه 92 کردند ! و در این 3 سال هم بارها تکرارش کردند !
شما هم اینقدر زود آنچه در ذهنت میگذره و برداشت کردی به طرف مقابل نسبت نده لطفا !
بله درسته هر کاری دوست داشته باشند انجام میدهند و هیچ مانعی هم نیست !!!
من مشکلی ندارم و در اینده خواهیم دید که چه کسی دوباره شروع میکنه !!!
بسیار بعیده که بازار دیگه حرکت صعودی قوی داشته باشه هم شاخص کل در مقاومت بسیار مهمی قرار داره و هم سهم های گروه شاخص ساز و از طرفی 24 روز مانده به انتخابات !!
نظر