جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    خساپا دیروز حقوقی داد به حقیقی و منفی !

امروز حقیقی داد به حقوقی و مثبت !
    دیدید خرید دیروز مربوط به افراد معمولی نبود !!!
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      نظر برخی گروههای متمایل به دولت اینه که بازار هفته آینده مثبت خواهد بود !
      نگر برخی گروههای متمایل به دولت انگار انجام شد.

الان تمام بازار درست می شود.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
        ببینیم این شایعه درسته یا خیر با فروش صبا تامین امروز معلوم میشه !!!

در نماد خساپا امروز قرار بود صبا تامین کل سهمش رو به وساپا و ورنا بلوک بزنه و قیمت توافقیشان نیز 115 الی 119 تومن هست اگر امروز نتونن فردا توی اون قیمتها

میخوان بخرن. حقوقی امروز خودکشی کرد که تا منفی اش کنه و فردا هم منفی می کنه تا بلوک انجام بشه. بعد بلوک برای تعدیل خواهد بست.

معامله بلوکی انجام شده !!!!

http://www.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=151311&i=64377437823895622

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

این نیوان ابتکار و توسعه سرمایه ی رادین که دیروز فروش انجام دادند مال که هستند؟
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

این نیوان ابتکار و توسعه سرمایه ی رادین که دیروز فروش انجام دادند مال که هستند؟
            احتمالا زیر مجموع سایپا باشد چون در خکاوه هم سهام دار بوده !!!

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

بازار را برگردوندند.
              احتمال داره تا 29اردیبهشت بازار مثبت باشه
              ...........
              بخاطر ما نه
              بخاطر رای خودشون البته اگر برای رای خودشون هم ارزش قایل باشند.
              ..........................

عصبانییت سهامداران یعنی رای منفی به روحانی
              خرابکاری این4سال در بازار سرمایه با یک هفته مثبت از یاد ما در نخواهد رفت.
              زخم و جراحت عمیق تر از این حرفهاست.
              ........................................
              چقدر چند ماه گذشته التماس کردیم بازار را درست کنید ولی اونها فقط و فقط با کثافت کاری و بلوک زنی روزی 100واحد منفی شاخص را با 5واحد مثبت بستند و هی به ما خندیدند.
              روز رای گیری ما هم خواهیم خندید.
              :))/:.grlim:./<:-p

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

کیانوش خان برو روز رای گیری بخند!مثلا داری دولت را تهدید میکنی؟وضع مملکت خراب است اگر فکر می کنی می روی به رئیسی یا قالیباف رای میدهی و خوب میشود و سهامت دو برابر برو رای بده.سهامت دوبرابر میشود دلار هم دوبرابر و ملک هم سه برابر. آنوقت باید به ریش این تفکر خندید.
                با تشکر
                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• mohsen68
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 1756

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                  کیانوش خان برو روز رای گیری بخند!مثلا داری دولت را تهدید میکنی؟وضع مملکت خراب است اگر فکر می کنی می روی به رئیسی یا قالیباف رای میدهی و خوب میشود و سهامت دو برابر برو رای بده.سهامت دوبرابر میشود دلار هم دوبرابر و ملک هم سه برابر. آنوقت باید به ریش این تفکر خندید.
                  با تشکر
                  شما برنگرد توی این مملکت که قلب وایمیسته استاد.شما که ترس از دیواری کشی نداری!!!
                  همین الانش هم نقدینگی 1300 هزار میلیارد رسیده و با ادامه تحریم ها میبینید که همین وزیرها گفتند در دولت بعد نخواهیم بود.فعلا 4 تا وزیر گفتند نخواهیم بود.چون میدونن این سد سودهای بانکی بالا بلاخره باید برداشته بشه و موج تورم و افزایش قیمت ها در راهه.هر دولتی بیاد اوضاع همینه.شما حرف از افزایش دو برابر ارز نزن که خندم میگیره.برو ببین مشاوران اقتصادی روحانی صحبت از دلار 7000 تا 8000 هزار تومان میکنند.با این سنی که جنابعالی داری وقت برای مطالعه زیاد داری.پس بهتره بیشتر بازار رو رصد کنی و مطالغه بیشتری داشته باشی.اگر اینها 4 سال دیگه بمانند اوضاع نصفه نیمه باقی مانده از تولید هم کارش تمام خواهد یود.

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

محسن 68 خان.من رو به موتم. خیری برایم شخصی ندارد. خیلی هم بیش از تو زندگی کرده ام. خواندنی هم آنوقت که من نفت و اکشتشافات در آمریکا می خواندم تو کجا بودی. الان هم عقلم هنوز زایل نگشته و حواسم هست. تیکه هم ننداز که بمان همان جا. به کسی مربوط نیست. و انسان آزاد است.
                    با تشکر
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2579

بازار در دقایق آخر جالب بود، اگر نیم ساعت به تایم بازار اضافه میشد. اکثر سهم ها از منفی به مثبت برمیگشتند. انشاءالله این مثبت آخر بازار برای فردا و روزهای آینده ادامه داشته باشد
                      آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2017/05/09, 14:40.

نظر

• mohsen68
                        عضو فعال
                        • Jun 2012
                        • 1756

محسن 68 خان.من رو به موتم. خیری برایم شخصی ندارد. خیلی هم بیش از تو زندگی کرده ام. خواندنی هم آنوقت که من نفت و اکشتشافات در آمریکا می خواندم تو کجا بودی. الان هم عقلم هنوز زایل نگشته و حواسم هست. تیکه هم ننداز که بمان همان جا. به کسی مربوط نیست. و انسان آزاد است.
                        با تشکر
                        صد ساله بشی انشاا...
                        ما که بخیل نیستیم عزیز.بقیه سرمایه ات را هم میبردی آمریکا.آنجا مگر چه اشکالی داشت سرمایه گذاری میکردی و راحت بقیه عمر شریفت را میگذراندی.نه اینکه بریزی توی فایرا که دوست عزیز وزیر آقای روحانی بیاد و 2 سال شرکت رو نابود کنه و باند فروش شمش راه بندازه تا اینکه چند ماه پیش گندش دربیاد و برکنارش کنند.این که برکنار شد از بس مردم اراک و کارگرها اعتراض کردند به این فساد و دزدی واضح و تظاهرات کردند.چند بار مجلس طرخ تحقیق و تفص برای فایرا گذاشت اما با فشار رفقای وزیر کار به سرانجام نرسید.درست است که جوان هستم اما دلیل بر این نیست که ندانم دور برم چه میگذرد.

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2579

خبر خوب برای شرکتهای تایر و لاستیک سازی کشور ( پکویر ، پکرمان ، ............)

ورود تایرهای چینی به کشور ممنوع شد

سه شنبه، 19 ارديبهشت 1396
                          به گزارش خبر خودرو، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صنعت تایر ایران گفت : از اواخراردیبهشت ماه ، کلیه تایرهای وارداتی باید استاندارد زیست محیطی SWR را داشته باشند.

گنجی در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو با توجه به روند واردات تایر در اواخر سال گذشته ، اظهار داشت : بر خلاف جریان صعودی واردات در سال 95 ، واردات تایر در سال جاری به روند عادی خود باز گشته است.

وی با اشاره به افت شدید واردات تایرهای چینی به کشور تصریح کرد : در راستای اعمال قانون واردات تایر و عدم کسب استاندارد زیست محیطی ، تایرهای چینی اجازه ثبت سفارش نخواهند داشت.

وی تاکید کرد : البته برای ورود تایرهایی با برند معتبر و اروپایی مانعی وجود ندارد چرا که این تایرها به لحاظ قیمت رقیبی برای تولیدکنندگان داخلی نیستند.

نظر

• امام قلی خان
                            عضو فعال
                            • Aug 2015
                            • 1542

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
                            صد ساله بشی انشاا...
                            ما که بخیل نیستیم عزیز.بقیه سرمایه ات را هم میبردی آمریکا.آنجا مگر چه اشکالی داشت سرمایه گذاری میکردی و راحت بقیه عمر شریفت را میگذراندی.نه اینکه بریزی توی فایرا که دوست عزیز وزیر آقای روحانی بیاد و 2 سال شرکت رو نابود کنه و باند فروش شمش راه بندازه تا اینکه چند ماه پیش گندش دربیاد و برکنارش کنند.این که برکنار شد از بس مردم اراک و کارگرها اعتراض کردند به این فساد و دزدی واضح و تظاهرات کردند.چند بار مجلس طرخ تحقیق و تفص برای فایرا گذاشت اما با فشار رفقای وزیر کار به سرانجام نرسید.درست است که جوان هستم اما دلیل بر این نیست که ندانم دور برم چه میگذرد.
                            این شیوه حرف زدن با تکه انداختن را احمدی نژآد باب نموذ. اولا من سرمایه ای نبرده ام آمریکا که بقیه اش را به قول شما ببرم. سرمایه من در همین ایران است و در بورس مثل شما ضرر هم کرده ام. قربان و صدقه گوی احدی نیستم. و با همین ضرر اگر بتوانم رای بدهم به روحانی رای می دهم. فایرا هم دزدی در مملکت بسیار است و بخور زیاد دارد. برای اصلاح ابرو چشم را کور نمی مایم. رئیسی بیاید دزد ها می روند؟ ایران سوئیس می گردد. الکی برخی ایران ایران نکنند. من انوقت که عربها پول خوب می دادند در شرکت نفت ماندم و نرفتم کویت و قطر. دخترم هم درس خوانده دکتر شده و به یک دکتر آمریکایی شوهر کرده است. جرم که نکرده است؟ از اموال مردم نیاورده آمریکا که؟استخدام با دو تابعیت هم که نشده؟دامادم هم اینقدر که برای ایران مثبت تبلیغ نموده مسئولین نکرده اند. شما از غرب نگو وقتی خودم به چشم می بینم چه کسانی می آورند اینطرف و به بخور بخور و خندیدن به ریش مردم مشغولند.اگر اینقدر ساده باشی که دل آدم به حالت می سوزد و اگر از آگاهی تیشه به ریشه می زنی وای بر من.
                            با تشکر
                            خوب باشی
                            از هم ندوشیم.
                            با هم بنوشیم.

نظر

• kaman
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 143

با تشکر
                              نکته ها درین متن هست اگر کسی عاقل باشد

نظر

• mohsen68
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 1756

این شیوه حرف زدن با تکه انداختن را احمدی نژآد باب نموذ. اولا من سرمایه ای نبرده ام آمریکا که بقیه اش را به قول شما ببرم. سرمایه من در همین ایران است و در بورس مثل شما ضرر هم کرده ام. قربان و صدقه گوی احدی نیستم. و با همین ضرر اگر بتوانم رای بدهم به روحانی رای می دهم. فایرا هم دزدی در مملکت بسیار است و بخور زیاد دارد. برای اصلاح ابرو چشم را کور نمی مایم. رئیسی بیاید دزد ها می روند؟ ایران سوئیس می گردد. الکی برخی ایران ایران نکنند. من انوقت که عربها پول خوب می دادند در شرکت نفت ماندم و نرفتم کویت و قطر. دخترم هم درس خوانده دکتر شده و به یک دکتر آمریکایی شوهر کرده است. جرم که نکرده است؟ از اموال مردم نیاورده آمریکا که؟استخدام با دو تابعیت هم که نشده؟دامادم هم اینقدر که برای ایران مثبت تبلیغ نموده مسئولین نکرده اند. شما از غرب نگو وقتی خودم به چشم می بینم چه کسانی می آورند اینطرف و به بخور بخور و خندیدن به ریش مردم مشغولند.اگر اینقدر ساده باشی که دل آدم به حالت می سوزد و اگر از آگاهی تیشه به ریشه می زنی وای بر من.
                                با تشکر
                                خوب باشی
                                جرم نکردی.کار خوب کردی.شمااگر بد برداشت میکنی به بنده مربوط استاد.
                                شما یه نگاه به کسانی که زیر جملات سیاسی طرفداران روحانی لایک میزنن ببین طریقه حرف زدنشون چطوریه.لازم نیست یک صفتی که نمیپسندیم رو به کسی یا چیزی نسبت بدیم.همون حقوقدان شما ببین چطوری 4 سال مملکت رو با وزرای 1700 میلیاردیش سرکار گذاشتند.خجالت هم نمیکشند راه میافتن دروغ های گنده میگن.شما که در این مملکت نیستی من صبح تا عصر توی شهرکهای صنعتی مملکت میروم و اوضاع رو میبینیم.چک های برگشت خورده را میبینم.تعدیل نیرو را میبینم.برجام آقای حقوقدان که همه چیز حتی قرارداد خودرو را محرمانه کردند را میبینم.این که یک مملکتی دستاوردهای مهمش رو بده و در ازاش هیچی نگیره.بعد از 4 سال بیاد بگه اونها به تعهداتشون عمل نمیکنن.ریش مملکت گیره چون اونها زور دارن و نمتونه عقب نشی کنه.وزیر خارجه بعد از 1 سال گنگ صحبت کردن دو هفته قبل توییت بزنه که آمریکا حتی به متن برجام هم عمل نمیکنه چه برسه به روح برجام.شما لطفا از کسی طرفداری نکن.اگر خنثی بودی بیشتر درک میکردم و موافق میبودم تا سینه چاکی برای شارلاتانی مثل فریدون.

نظر

در حال کار...
                                X