جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وارن بافت
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 240

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
    بهترین حرکت و بدون آسیب رساندن به خود عدم خرید و فروش میباشد این حرکت بدتر از اعتراض فیزیکی میباشد

حالا کسانی که به روحانی رای دادن باید حالا حالا ها تاوان بدهند هم از نوع مالی و هم از نوع سالامت بدنی !!!
    روحانی از بقیه بهتره و چون چوب لای چرخه دزدها کرده اینطوری همه به وحشیگری افتادن. اون احمقی هم که رفت کنتور خرید چشمش کور. اون موقع که من روی 1000 تومان تنهایی در تاپیک کنتور مطلب میزدم هیچکس نمیخرید و من خودم روی 2000 تومان هم فروختم. کسانی گفتند 12000 تومان میشه و گفتم 20000 تومان هم بشود نمی خواهم. روز بازگشایی هم گزارش بورس معلوم بود چه فاجعه ای در راه است ولی هسته موجود فاسد دولت قبل که در بورس و صندوقها هستند نگذاشتند که 1 ماه 94 هم تمام شود و اسناد خرید و فروش را بخواهند. همونهایی که دلشان برای سهامداران بانک صادرات اینقدر میسوزه چون حودشون ذینفع بودن اومدن سهم را باز کردند و خالی کردن به صندوق بهداشت. حالا هم آش اونقدر شور شده که امثال مهدی ساسانی اومدن حامی سهامدارها شدن (گر شبان گله ها خونخوار شد تکلیف چیست؟)... صد البته که خودشم گیر افتاده وگرنه اون دلش برای کسی نسوخته...
    آخرین ویرایش توسط وارن بافت؛ 2017/07/03, 16:52.

نظر

• وارن بافت
      عضو عادی
      • Jul 2012
      • 240

من که شکر خدا از سود ضرر کردم و از بانک هم بیشتر سود کردم ولی دفعه دیگه ان شاا... پول ها را دلار میکنم و به رییسی رای میدم و خودمم از ایران میرم تا عشاق حالشو ببرن.

نظر

• وارن بافت
        عضو عادی
        • Jul 2012
        • 240

اون جوجه تحلیلگر با نام پرریسک برید ببینید با پول کجاها و کیا سهم چاق میکرد. جلوشونو گرفتن همه آتش به اختیار شدن...
        آره ایرج خان دوران پولشویی و یکشبه پولدار شدن در بازار تمام شد و باید حواست باشه چی میخری و چرا وگرنه پول و سلامتت میره که هیچ خدای ناکرده فرش زیر پا و جونت هم خواهد رفت.

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
          من که شکر خدا از سود ضرر کردم و از بانک هم بیشتر سود کردم ولی دفعه دیگه ان شاا... پول ها را دلار میکنم و به رییسی رای میدم و خودمم از ایران میرم تا عشاق حالشو ببرن.
          بورس یک حرکت دیگری هم داره حالا خواهیم دید چه زمانی این اتفاق رخ میدهد همان کاری که در دی 92 کردند دوباره تکرار میشه در این دولت قبل از پایین کارش دوباره جیب ها پر میشه
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

روحانی از بقیه بهتره و چون چوب لای چرخه دزدها کرده اینطوری همه به وحشیگری افتادن. اون احمقی هم که رفت کنتور خرید چشمش کور. اون موقع که من روی 1000 تومان تنهایی در تاپیک کنتور مطلب میزدم هیچکس نمیخرید و من خودم روی 2000 تومان هم فروختم. کسانی گفتند 12000 تومان میشه و گفتم 20000 تومان هم بشود نمی خواهم. روز بازگشایی هم گزارش بورس معلوم بود چه فاجعه ای در راه است ولی هسته موجود فاسد دولت قبل که در بورس و صندوقها هستند نگذاشتند که 1 ماه 94 هم تمام شود و اسناد خرید و فروش را بخواهند. همونهایی که دلشان برای سهامداران بانک صادرات اینقدر میسوزه چون حودشون ذینفع بودن اومدن سهم را باز کردند و خالی کردن به صندوق بهداشت. حالا هم آش اونقدر شور شده که امثال مهدی ساسانی اومدن حامی سهامدارها شدن (گر شبان گله ها خونخوار شد تکلیف چیست؟)... صد البته که خودشم گیر افتاده وگرنه اون دلش برای کسی نسوخته...

اتفاقا من هم روی 1200 خرید داشتم و در 2 هزار فروش و طمع نکردم

تشکر میکنم از روحانی !!!

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

بورس دست دربار اداره میشه بخاطر بریز و بپاش دربار در منطقه
              این اشتباهه که فکر کنید بورس دست شیخ حسن هست
              بورس ایران نوسان های+400 درصدی و -400 درصدی میده
              در این بازه به سود میرسید کافیه با اعضای دربار خرید و و با اونا بفروشید

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1839

اون جوجه تحلیلگر با نام پرریسک برید ببینید با پول کجاها و کیا سهم چاق میکرد. جلوشونو گرفتن همه آتش به اختیار شدن...
                آره ایرج خان دوران پولشویی و یکشبه پولدار شدن در بازار تمام شد و باید حواست باشه چی میخری و چرا وگرنه پول و سلامتت میره که هیچ خدای ناکرده فرش زیر پا و جونت هم خواهد رفت.
                شما اگه چیزی میدونی چرا شفاف نمیگی؟مثلا ملاحظه چه چیزی را میکنی؟

دوم اینکه دوران پولشویی و یک شبه پولدار شدن تازه نه تنها در بورس بلکه در کل رژیم فاسد جمهوری اسلامی داره نهادینه میشه.و کم کم به یک عرف تبدیل میشه!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1839

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  بورس دست دربار اداره میشه بخاطر بریز و بپاش دربار در منطقه
                  این اشتباهه که فکر کنید بورس دست شیخ حسن هست
                  بورس ایران نوسان های+400 درصدی و -400 درصدی میده
                  در این بازه به سود میرسید کافیه با اعضای دربار خرید و و با اونا بفروشید
                  عجب
                  میگم این اطلاعات شگرف را چطور به دست آوردی؟
                  تازه فهمیدی یا خیلی وقته؟

اگر راست میگی بگو چطور میشه به اطلاعات دربار دسترسی داشته باشیم؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                    عجب
                    میگم این اطلاعات شگرف را چطور به دست آوردی؟
                    تازه فهمیدی یا خیلی وقته؟

اگر راست میگی بگو چطور میشه به اطلاعات دربار دسترسی داشته باشیم؟
                    کنترل قیمت سهام شاخص ساز و بلوک زنی
                    38 سال بهمین منوال بوده

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

پاگنده خان همه ترس من این است که یک جایی بروی که با رژیم غذایی از 120 کیلو به 45 کیلو برسی و دیگر دندان نیش نداشته باشی که یک چنین خنده خوشگلی بنمایی
                      با تشکر
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                        بورس یک حرکت دیگری هم داره حالا خواهیم دید چه زمانی این اتفاق رخ میدهد همان کاری که در دی 92 کردند دوباره تکرار میشه در این دولت قبل از پایین کارش دوباره جیب ها پر میشه
                        ای کاش این حرفت باد هوا نباشد اکبری جونم و این حرکت که می گویی قبل از مرگ من باشد. دلم میخواهد قبل از مردن یک سیگار برگ دود بنمایم درحالیکه همه سهامم سبز و مثبت کامل باشد و این نصرت را قبل از مرگ بکنم.
                        البته هرچه در این چند سال گفته ای وارونه اش گشته است و همه ترس من این است این یکی هم سر آن قبلی ها باشد.
                        با تشکر
                        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2579

۸:۵۳ - ۱۳۹۶/۴/۱۳
                          صنایع
                          کد خبر: ۵۲۱۴۲
                          تصمیم مثبت وزارت صنعت برای تایرسازان

با تصمیم وزارت صنعت، خودروسازان ملزم به استفاده از تایرهای تولید داخل شدند .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، وزارت صنعت اعلام کرد: تولیدات شرکت های لاستیک ساز کشور توسط شرکت های خودروسازی خریداری می شود و و واردات تایر بر جبران کمبود تولید داخلی صورت می گیرد.

بنابراین گزارش، برای تامین نیاز خودروهای جدید شرکت های خودرو ساز داخلی که لاستیک های آنها در کشور تولید نمی شود و نیز به منظور تسهیل تولید اینگونه خودروها، مجوزهای لازم برای واردات لاستیک با برندهای مورد تایید وزارت صنعت صادر می شود.

شرط رعایت استاندارد های مربوط و واردات تنها به میزان قطعات منفصله (CKD) از شروط اصلی واردات تایر است.همچنین تایرهای وارداتی با شروط بالا، باید تاییدیه های لازم مربوط به E-MARK و آزمونهای سه گانه S،W،R و E4-117R مربوط به سازمان ملی استاندارد را کسب کنند.

واردات انواع لاستیک مورد مصرف در خودرو فقط با رعایت ضوابط خاص دریافت نمایندگی شرکت خارجی امکانپذیر است و همه نمایندگی های واردکننده تایر دارای مجوز ثبت نمایندگی مکلفند تاییدیه های لازم مربوط به موارد ذکر شده و استانداردهای مربوطه را کسب کنند.ثبت سفارش نیاز به ارائه تاییدیه لازم و تایید مراتب از سوی مرکز امور اصناف و بازرگانان است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، وزارت صنعت اعلام کرد: تولیدات شرکت های لاستیک ساز کشور توسط شرکت های خودروسازی خریداری می شود و و واردات تایر بر جبران

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                            ای کاش این حرفت باد هوا نباشد اکبری جونم و این حرکت که می گویی قبل از مرگ من باشد. دلم میخواهد قبل از مردن یک سیگار برگ دود بنمایم درحالیکه همه سهامم سبز و مثبت کامل باشد و این نصرت را قبل از مرگ بکنم.
                            البته هرچه در این چند سال گفته ای وارونه اش گشته است و همه ترس من این است این یکی هم سر آن قبلی ها باشد.
                            با تشکر
                            بازار بورس یعنی میزان صبر شما سنجیده میشه و یک روزی قبل از پایان عمر این دولت این انفاق رخ خواهد داد !!!

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

بانک ملت 90 تومان !!!

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال