جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    حالا که فعلا تکذیب کرده اند !

البته در مورد پزشکان هم همین روند رو رفتن !

اول پزشکان اعتراض کردند ! بعد گفتند نه اینطور نیست ! همان مالیات را به جای بیمارستان از خودتان میگیریم !

بعد که اجرایی شد ! معلوم شد چه نقشه ای داشتند !

همین نوبخت در جلسه غیر علنی مجلس درباره افزایش تعرفه های پزشکی گفت نمایندگان نگران نباشند اگر از افزایش این تعرفه ها چیزی گیر پزشکان میاد ! چند برابر اون افزایش تعرفه نصیب دولت میشه !!

اون موقع خیلی ها نفهمیدند که نوبخت چی میگه ! اما بعدش معلوم شد که تعرفه به اسم پزشکان بالا رفت ! اما با مالیات 35 درصدی جیب دولت باهاش پر شد !!!
    روند تشخیص اخذ مالیات زیاد سخت نیست به محض آغار اجرا در سیستم معامله گران بازار با یک خرید و فروش متوجه این دروغ بزرگ میشوند که چه مقدار مالیات کم شده آن وقته که روند بازار و ماندن نقدینگی در بورس معلوم میشه و تکلیف کارگزاری ها هم معلومه !!! با این شرایط رکود دارند تعدیل نیرو میکنند حالا چه برسد به اخذ مالیات 35 درصدی !!
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Francis
      عضو فعال
      • Jan 2016
      • 328

جدول 131 مالیاتهای مستقیم

سقف مالیات اشخاص حقیقی 35% !

اغلب مدیران فعال در بازار دیروز به این موضوع واکنش نشان دادن ! و گفتن در صورت تغییر اخذ مالیات، 25% برای حقوقی و 35% برای حقیقی حساب میشه !

قابل توجه اونهایی که نه اطلاعات دارند نه مطالعه و بررسی می کنند ! و بقیه را به زعم خود به دروغ حرامزاده می دانند !

ايني كه الان آوردي اولن معلوم نيست از كجاس

دومن اينكه كجاش گفته معاملات سودده ازش 35 درصد كم ميشه؟

اگر ميگيم حرامزاده خواهشن نگيد به دروغ، حرامزادگي كه شاخ و دم نداره

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

در اصل توسط Francis پست شده است View Post

ايني كه الان آوردي اولن معلوم نيست از كجاس

دومن اينكه كجاش گفته معاملات سودده ازش 35 درصد كم ميشه؟

اگر ميگيم حرامزاده خواهشن نگيد به دروغ، حرامزادگي كه شاخ و دم نداره
        شما نخونده و ندانسته پریدی وسط ماجرا که فقط مسئولیت حرامزاده خواندن دیگران را ! انجام بدی و بری !

شاید اگر فهم درستی از حرامزادگی داشتی ! از بیان کردن چنین عبارتی پرهیز میکردی !!!

جدول 31 مالیاتهای مستقیم رو که قانون هست در کشور برو نگاه کن !

نحوه محاسبه مالیات بردرآمد اشخاص حقیقی در اون درج شده !

یه اصلاحیه هم براش زدن ! که به دلایلی همچنان سرش دعواست ! و همون قبلی رو فعلا اجرا میکنن !

بازم باور نداری برو اداره مالیات از کارشناسی که پشت باجه نشسته بپرس !

اگر سود حاصل از فروش سهام رو به عنوان درآمد شناسایی کنند برای بنده و شما ! حتما مشمول همین دسته بندی و نرخ مالیات می شود !

در این سایت همه شاهدند که بارها به شما گفتم از فحاشی و توهین دست بردار !

البته دوستانی که سکوت می کنند ! در برابر توهین و فحاشی هم ! کم بی تقصیر نیستند !!!

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

کاربر فرانسیس
          خودتون لطفا پستتون رو که اهانت کردید اصلاح کنید.
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Francis
            عضو فعال
            • Jan 2016
            • 328

شما نخونده و ندانسته پریدی وسط ماجرا که فقط مسئولیت حرامزاده خواندن دیگران را ! انجام بدی و بری !

شاید اگر فهم درستی از حرامزادگی داشتی ! از بیان کردن چنین عبارتی پرهیز میکردی !!!

جدول 31 مالیاتهای مستقیم رو که قانون هست در کشور برو نگاه کن !

نحوه محاسبه مالیات بردرآمد اشخاص حقیقی در اون درج شده !

یه اصلاحیه هم براش زدن ! که به دلایلی همچنان سرش دعواست ! و همون قبلی رو فعلا اجرا میکنن !

بازم باور نداری برو اداره مالیات از کارشناسی که پشت باجه نشسته بپرس !

اگر سود حاصل از فروش سهام رو به عنوان درآمد شناسایی کنند برای بنده و شما ! حتما مشمول همین دسته بندی و نرخ مالیات می شود !

در این سایت همه شاهدند که بارها به شما گفتم از فحاشی و توهین دست بردار !

البته دوستانی که سکوت می کنند ! در برابر توهین و فحاشی هم ! کم بی تقصیر نیستند !!!

شما يه اگر ميگي اما نتيجه قطعي ازش ميگيري!

البته داناي كل هم هستي و هيچ كس ديگه اي هيچي نميدونه جز شما

ايني كه شما ميگي ماده 131 ق.م.م و
            اگر بخوان اين كار رو بكنن از معاملات سودده 35 نميگيرن، از سود سالانه اون هم طبق همون جدول ميگيرن مثل همه آدمهاي ديگه.

فك ميكنم اگه به جاي اينكه ديگران رو به ندانستن و نفهميدن متهم كني بهتره سعي كني چرت و پرت نگي كه يك سري واقعياتي رو در جواب بگيري.

نظر

• Francis
              عضو فعال
              • Jan 2016
              • 328

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
              کاربر فرانسیس
              خودتون لطفا پستتون رو که اهانت کردید اصلاح کنید.
              عذر ميخوام كه درخواستتون رو رد ميكنم

اهانت نيست، يه واقعيته و ميدونيد كه واقعيت ممكنه خيلي تلخ باشه

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1837

عذر ميخوام كه درخواستتون رو رد ميكنم

اهانت نيست، يه واقعيته و ميدونيد كه واقعيت ممكنه خيلي تلخ باشه
                کاربر فرانسیس من هم از شما خواهش میکنم که پستتون را اصلاح کنید.
                خوب فکر کنیم می بینیم که واقعا ارزشش را نداره.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Francis
                  عضو فعال
                  • Jan 2016
                  • 328

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                  کاربر فرانسیس من هم از شما خواهش میکنم که پستتون را اصلاح کنید.
                  خوب فکر کنیم می بینیم که واقعا ارزشش را نداره.
                  من يه سوالي دارم از همه كاربران اين سايت

چرا همه با اين يه آدم به مشكل ميخورن؟؟

آقا خود شما اونور مياي ميگي من متنفرم از اين دولت به اين دليل. خيلي هاي ديگه هم مثل شما فكر ميكنن و خوششون نمياد. تا حالا شده كسي با شما جور بدي صحبت كنه الا همين آدم؟ تا زماني كه نگفته بودي از اين متنفرم و بعضي كاراي
                  ا.ن رو قبول دارم داشت پارت ميكرد

آخه اين كه نميشه طرف هر چرت و پرتي بگه اينجا هم كه سگ صاحبشو نميشناسه.

ببينيد تو اين چند سال چه كرده با اينجا. ديگه هيشكي نه تحليلي اينجا ميزنه نه حرف به درد بخوري. همه ش تخريب و لجن پراكني. آروم ترين و غير سياسي ترين كاربراي اين سايت با اين پدر صلواتي!!! به مشكل ميخورن.

يه بار بنده خدا فرشيد يوسف پور يه تحليل گذاشت فيلد شد انقد چرت و پرت بهش گفت، نتيجه ش اين شد كه ديگه تحليل اينجا نميذاره يا كم ميذاره. ارومبورس كو؟ يه زماني هر تاپيكي رو باز ميكردي تحليل تكنيكال بود تحليل بنيادي بود يه حرف درست و درمون بود، الان چي؟ هر جاي ميري فقط دولت بي تدبير ميبيني.

كاري كه اين آدم ميكنه مخالفت نيست، انتقاد نيست. آخه يه موضوعي كه به نفع بازار دارن كار ميكنن رو بياي انقدر لجن بپاشي روش كه چي بشه؟ خب اگه اينطوره دولت از هيشكي ماليات نگيره. از كارمند 10 درصد و 20 درصد نگيره. از مشاغل 25 درصد نگيره. بگه درآمدتونه از همه تون 35 درصد ميگيرم!

قانون ماليات ميگه اگه تجميعي امروزت مثبته ازت ماليات گرفته ميشه. امسال ضرر كردي، ماليات نداري. سه سال پيش ضرري كردي كه هنوز نتونستي جبرانش كني؟ ماليات نداري. اما اگر رو سودي؟ طبق تعرفه و جدول ازت ماليات ميگيرن.

كجاش آخه گفتن از هر معاملات سود ده 35 درصد ميگيرن كه اين بي شرف اين رو ميگه و ماشالا هيشكي هم صداش در نمياد؟ اين معنيش چيه آخه؟ شما بگيد به من

همه نفهمن
                  همه فريب خوردن
                  همه دستشون تو يه كاسه س
                  همه ساده لوحن
                  همه بي خبر و نا آگاهن
                  همه دروغ ميگن

فقط و فقط يك نفر همه چيز دان و صالح و راستگوعه اونم ايشونه. و دواي همه مشكلات هم فقط و فقط
                  ا.ن هستش و بس

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1837

فعلا که قضیه مالیات تکذیب شد

اما متاسفانه من فکر میکنم خواب بدی برای بازار سرمایه دیدن!هیچ بعید نیست بلایی که سر بانکها درآوردن در مورد بورس هم پباده بشه

نظر

• Francis
                      عضو فعال
                      • Jan 2016
                      • 328

فعلا که قضیه مالیات تکذیب شد

اما متاسفانه من فکر میکنم خواب بدی برای بازار سرمایه دیدن!هیچ بعید نیست بلایی که سر بانکها درآوردن در مورد بورس هم پباده بشه
                      من اصلا بد بين نيستم چون داريم خودمون رو نزديك ميكنيم به استانداردي كه تو همه دنيا هست. دنيا ضرر نكرده ما هم نميكنيم.

اما بحث من اينا نيست، بحث شما هم با من سر اين داستان نيست. الان يه چندتا سوال پرسيدم كه دوست دارم جواب بگيرم براش. لطفن همه در موردش نظر بدن

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

در همین مصاحبه ی خدابخش هم اشتباهی هست!و از یک همچین آدمی با یک همچین سمتی بعیده! اشاره کرده که نیم درصد موقع خرید و نیم درصد موقع فروش مالیات میدیم ما!:
                        در حال حاضر مالیات بر معاملات سهام هم در زمان خرید و هم در زمان فروش و در هر بار به میزان 0.5 درصد ارزش معامله، از سهامداران گرفته میشود.
                        شاپور محمدی هم در تکذیبیه اینطور عنوان کرده: مالیات معاملات سود ده احتمالا همان نیم درصد باقی بماند
                        یک نفر نیست بپرسه که چرا احتمالا؟! و اگر "احتمالی" هست چرا شما اطلاع نداری و اگر شما اطلاع داری،چرا اهالی بازار نباید اطلاع داشته باشند
                        مالیات بر درآمد از اهالی بورس هم چه یک درصد و چه سی و پنج درصد،عقلا و عرفا خلافه. بهرحال این شرکت ایکس و ایگرگ که ما سهامدارش هستیم، از جانب بنده و شما داره مالیات میپردازه!و معنا نداره ما بخوایم یک بار دیگه مالیات بدیم.سهامداری پزشکی و بقالی نیست.
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1837

من اصلا بد بين نيستم چون داريم خودمون رو نزديك ميكنيم به استانداردي كه تو همه دنيا هست. دنيا ضرر نكرده ما هم نميكنيم.

اما بحث من اينا نيست، بحث شما هم با من سر اين داستان نيست. الان يه چندتا سوال پرسيدم كه دوست دارم جواب بگيرم براش. لطفن همه در موردش نظر بدن
                          ببین
                          من اعتقاد دارم کسی که دیگران را به فریب خوردن و نفهمیدن متهم میکنه!اما حاضر نیست قبول کنه احمدی نژاد که نتوانست با قهر و خانه نشینی و تهدید به استعفا وزیر و معاون خودش را شخصا تعیین کنه
                          پس او هم تدارکات چی هست.
                          خاتمی صداقت داشت اصل موضوع را گفت
                          احمدی نژاد شهامت داشت و با اون شاه معمم درگیر شد.
                          اما روحانی هیچکدوم این خصایل را نداره،سرش را پایین انداخته و ...

حالا چیکار کنم من؟
                          قبول نمیکنه دیگه،و دلایل خودش را میاره

اما میرحسین عزیز به من یاد داد ادب مرد به از دولت اوست.

نظر

• Francis
                            عضو فعال
                            • Jan 2016
                            • 328

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                            در همین مصاحبه ی خدابخش هم اشتباهی هست!و از یک همچین آدمی با یک همچین سمتی بعیده! اشاره کرده که نیم درصد موقع خرید و نیم درصد موقع فروش مالیات میدیم ما!:
                            در حال حاضر مالیات بر معاملات سهام هم در زمان خرید و هم در زمان فروش و در هر بار به میزان 0.5 درصد ارزش معامله، از سهامداران گرفته میشود.
                            شاپور محمدی هم در تکذیبیه اینطور عنوان کرده: مالیات معاملات سود ده احتمالا همان نیم درصد باقی بماند
                            یک نفر نیست بپرسه که چرا احتمالا؟! و اگر "احتمالی" هست چرا شما اطلاع نداری و اگر شما اطلاع داری،چرا اهالی بازار نباید اطلاع داشته باشند
                            مالیات بر درآمد از اهالی بورس هم چه یک درصد و چه سی و پنج درصد،عقلا و عرفا خلافه. بهرحال این شرکت ایکس و ایگرگ که ما سهامدارش هستیم، از جانب بنده و شما داره مالیات میپردازه!و معنا نداره ما بخوایم یک بار دیگه مالیات بدیم.سهامداری پزشکی و بقالی نیست.
                            در درجه اول اينكه كلا نيم درصد ماليات رو فروش سهام دريافت ميشه. بقيه ش كارمزد كارگزاري و سازمانه كه حدودا نيم درصد موقع خريد و نيم درصد هم موقع فروش ميگيرن.

دوم: نه عقلا خلافه نه عرفا. چون درآمد ما توي بورس از دو تا منبعه يكي سودآوري شركت و دومي نوسانات قيمتي. بنده و شما ماليات سودآوري شركت رو اگر بريم مجمع ميپردازيم و ماليات نوسانات قيمتي هم همينيه كه رو معامله ميگيرن اما بايد رو معامله اي كه با سود بسته ميشه بگيرن كه ميخوان اينش رو اصلاح كنن بشه مثل همه جاي دنيا.

و صد البته نيم درصد و يك درصد با سي و پنج درصد خيلي خيلي خيلي متفاوته. كسي كه عدد سي و پنج درصد رو ميندازه با شمايي كه ايراد حرفه اي ميگيري زمين تا آسمون تفاوت داره، نداره؟

نظر

• Francis
                              عضو فعال
                              • Jan 2016
                              • 328

ببین
                              من اعتقاد دارم کسی که دیگران را به فریب خوردن و نفهمیدن متهم میکنه!اما حاضر نیست قبول کنه احمدی نژاد که نتوانست با قهر و خانه نشینی و تهدید به استعفا وزیر و معاون خودش را شخصا تعیین کنه
                              پس او هم تدارکات چی هست.
                              خاتمی صداقت داشت اصل موضوع را گفت
                              احمدی نژاد شهامت داشت و با اون شاه معمم درگیر شد.
                              اما روحانی هیچکدوم این خصایل را نداره،سرش را پایین انداخته و ...

حالا چیکار کنم من؟
                              قبول نمیکنه دیگه،و دلایل خودش را میاره

اما میرحسین عزیز به من یاد داد ادب مرد به از دولت اوست.
                              من الان نميخوام بحث سياسي بكنم فقط حرف من در مورد اين به اصطلاح آدمه كه الان تا ديده هوا پسه رفته تو سوراخ.

اون
                              ميرحسين عزيز بود اين منم. اون مأخوذ به حيا بود من خشتك اين بي همه چيزها رو ميكشم سرشون. اجازه نميدم بخوان تصور كنن كه ميتونن به شعور مردم توهين كنن.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2015
                                • 1837

بايد رو معامله اي كه با سود بسته ميشه بگيرن كه ميخوان اينش رو اصلاح كنن بشه مثل همه جاي دنيا.

اینجا ایران هست و با همه دنیا متفاوت هست.
                                اینجا ایدئولوژی بجای همه چی (عقل،منطق،قانون و ...)جایگزین شده

پس ما با همه دنیا تفاوت داریم
                                هزینه های حاکمیت زده بالا،حالا قصد دارن دست ببرن تو جیب سهامدار
                                اینجا مثل بقیه دنیا نیست مالیات بدی کشورت آباد بشه و خودت هم غیر مستقیم منتفع بشی
                                اینجا مالیات من و شما میره تو جیب جنگجویان حزب الله و یمن،فلسطین،سوریه و...

نظر

در حال کار...
                                X