جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امام قلی خان
    عضو فعال
    • Aug 2015
    • 1542

پاسخ : جــــو بــــازار

آلن دلون خان خسته نشدی اینقدر هی تبلیغ شلیا نمودی؟ قربان صورت سه تیغه ات. بس است. یک زمانی مبتدی 2 خان هی تبلیغ فلان سهم می نمود.حالا تو را قایم مقاام خودش نموده؟
    با نشکر
    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
    از هم ندوشیم.
    با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
      یکی نصف شب رفته بود دزدی داشت با سوهان و اره قفل مغازه میبرید
      یه عابر پیاده میبینه میگه هی عمو داری چیکار میکنی؟
      دزده میگه دارم ویولن میزنم
      عابر میگه پس صدا کو؟
      دزده میگه صداش فردا در میاد
      پا گنده خان
      سر و کله ات پیدا شد و هی منفی بافی باز شروع نمودی؟اخبار مثبت را بده.تو دل در آوردن را همه بلدند. یک چیزی بگو اینجا مریض داریم.فکر کن آمده ای بیمارستان.سهامدارن افسرده و ملول می باشند. نمونه اش اکبری که داغان گشته است.هی منفی می بافی مرض ها را تشدید مینمایی.
      با تشکر
      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

حمایت حقوقی از فاسمین !

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

قیمتهای جهانی مس-روی-فولاد-سنگ اهن-ذغال سنگ کولاک کردند.
          جو بازار بطرف مثبت هست.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35705

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            افزایش قیمت ارز در داخل اگر با افزایش قیمتهای جهانی فلزات همراه بشه ! مشکلات خودروساز به مراتب بیشتر میشه !
            خودرویی و بانکی ! منفی ترین گروههای بازار در هفته های اخیر !

دلار بانکی از 3300 تومان هم عبور کرد !

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

شاخص 82400
              ..........................
              هدف شاخص 130هزار واحد

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                شاخص 82400
                ..........................
                هدف شاخص 130هزار واحد

اگر بتواند از مقاومتهای مهم مخصوصا 90 هزار عبور کند و قیمتهای جهانی هم بالا باشه احتمالا تا پایان کار دولت بالای 100 هزار بره ولی هر مثبت قوی که باشه با

فریب دوباره نزدیک به پایان کار دولت روحانی میباشد برای نشان دادن وضع خوب اقتصادی !!!
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1837

من سوالی دارم از اون دوستانی که میگن عملکرد خود ما باعث ضرر ما میشه!!
                  بله من این حرف را 100%قبول دارم
                  اما تقصیر من و من نوعی که الان سهام بانکی دارم و خیر سرم رفتم از گروهی خرید کردم که معروف به سهام کم ریسک و کم بازده هست
                  الان 14 ماه هست اکثر پول من در این گروه (بانکی )حبس شده!!

توسط شاپور و دار و دسته حرومزاده اش و معلوم هم نیست چه بلایی قرار هست به سرم بیاد؟!
                  چون روحانی میخاد گند کاری گذشته رژیم و آقازاده ها را پاک کنه
                  (اونم بدون خبر قبلی،این اتفاق وقتی افتاد که سهام بانکی برای مجمع بسته بودن) تا دوباره رئیس جمهور بعد بیاد بخور بخور!!

آیا بستن نماد هم تقصیر سهامدارهست؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Francis
                    عضو فعال
                    • Jan 2016
                    • 328

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                    اما تقصیر من و من نوعی که الان سهام بانکی دارم و خیر سرم رفتم از گروهی خرید کردم که معروف به سهام کم ریسک و کم بازده هست

توسط شاپور و دار و دسته حرومزاده اش و معلوم هم نیست چه بلایی قرار هست به سرم بیاد؟!
                    (اونم بدون خبر قبلی،این اتفاق وقتی افتاد که سهام بانکی برای مجمع بسته بودن) تا دوباره رئیس جمهور بعد بیاد بخور بخور!!

نه از قضا کاملا درست میفرمایید

منم گفتم که سه تا نقش برای دولت -سازمان- میبینم که تأثیرگذاره بر بازار یکیش هم همینه. اما همونجا هم گفتم که همه تقصیرش هم متوجه دولت نیست اما اون هم در حد خودش مقصره. باید یه ساز و کاری پیدا میشد که سرمایه گذار خرد حقیقی بتونه خروج بزنه مثل کاری که برای سپرده گذارها میکنن.

اون طرف قضیه شرکتها -اینجا بانکها- هستن. جالبه بدونید که طبق مصاحبه ای که با یکی از معاونین بانک مرکزی شده بود -فک میکنم اینجا گذاشتم اگر لینکش رو پیدا کردم باز هم میذارم- فقط سه تا بانک اتاق کنترل ریسک داشتن که اون هم غیرفعال بوده! میتونید عمق فاجعه رو درک کنید دیگه؟

یا تو صورتهای مالی ذخیره مشکوک الوصول نمیگرفتن. یعنی به اعتقاد بانک ملی، آقای خاوری پول رو با بهره ش یه روز میاره میده بدون شک. خب همینها آیا تو سرمایه گذاری من و شما تأثیرگذار نیست؟ صددرصد هست. و مادامی که صورت مالی معتبر و قابل اعتماد وجود نداشته باشه سهام ممنوع المعامله س طبق قانون. اما خب برای این باید یه راهکاری پیدا میکردن که نکردن متأسفانه، حداقل برای سرمایه گذار حقیقی با اولویت سرمایه گذار خرد.

این رو هم باید بپذیریم که همه پولمون رو اگر بردیم سهام بانکی خریدیم هم اشتباه کردیم. اگر هم نه که خب با بقیه ش میشه سود کرد. من اون زمان یادم نیست چه درصدی از پورتفوم رو تجارت داشتم. مدتها بسته بود. با زیان هم باز شد یه مقدار که مثبت شد دادم رفت. الان سهم زیادی از پورتفوم متوقفه. حالا من بشینم فقط فحش بدم دردی ازم دوا نمیشه.

الان البته بحث رفت سر این که افرادی هستن تو بازار که سرمایه 500 میلیونی شون تو این چهارسال شده 200 میلیون. گویا اصل نق زدن هم برای اینهاس. تو چهارسال نشستن که ایشالا سهام اونها هم بالا بره. اینهمه بازار بالا پایین شده اینا هیچ کاری نکردن. به این افراد فقط باید گفت آفرین نابغه
                    =D>=D>=D>

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

اینکه هنوز فکر میکنی روحانی میخواد گندکاری رو پاک کنه ! بزرگترین اشتباه شماست !

به صورتهای مالی وبصادر 94 و 95 نگاه کن !

خواهی دید که فقط بازی بوده برای سرکار گذاشتن مردم ! و سهامداران !

چون دولت نمیخواد بدهی خودشو به بانکها بده ! میزنه بانک رو داغون میکنه و به مردم میگه ببینید مشکل از خودشونه ! و بدهی دولت رو پنهان میکنه !

تاوان بدهی دولت جمهوری اسلامی را مردم دارن میدن از 92 به بعد ! خیلی ها در بازار سرمایه ! خیلی ها در بازار مسکن ! خیلی ها در صنعت و تولید !

اخیرا هم برخی در بازار پول !!!

فقط مافیا ! آقازاده ها ! و واردکننده های ! هماهنگ با آقایون در امان هستند !!!

مثل بیکاری ! که زنگنه خودشو مسئول میدونه نماینده های بیکار رو استخدام کنه !!! اما بچه های مردم بیکار باشن ! به درک !!!

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

اینکه هنوز فکر میکنی روحانی میخواد گندکاری رو پاک کنه ! بزرگترین اشتباه شماست !

به صورتهای مالی وبصادر 94 و 95 نگاه کن !

خواهی دید که فقط بازی بوده برای سرکار گذاشتن مردم ! و سهامداران !

چون دولت نمیخواد بدهی خودشو به بانکها بده ! میزنه بانک رو داغون میکنه و به مردم میگه ببینید مشکل از خودشونه ! و بدهی دولت رو پنهان میکنه !

تاوان بدهی دولت جمهوری اسلامی را مردم دارن میدن از 92 به بعد ! خیلی ها در بازار سرمایه ! خیلی ها در بازار مسکن ! خیلی ها در صنعت و تولید !

اخیرا هم برخی در بازار پول !!!

فقط مافیا ! آقازاده ها ! و واردکننده های ! هماهنگ با آقایون در امان هستند !!!

مثل بیکاری ! که زنگنه خودشو مسئول میدونه نماینده های بیکار رو استخدام کنه !!! اما بچه های مردم بیکار باشن ! به درک !!!
                        راست میگید گند کاری محمود به این راحتی و در زمان کوتاه امکان پذیر نیست.
                        یک دیوانه سنگی میندازه تو چاه صد عاقل راحت نمی تونند در بیارن !!!
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          راست میگید گند کاری محمود به این راحتی و در زمان کوتاه امکان پذیر نیست.
                          یک دیوانه سنگی میندازه تو چاه صد عاقل راحت نمی تونند در بیارن !!!
                          دیوانه کسی بود که نرخ سود بانکی را آزاد کرد !

همانها که می گفتند نرخ سود دستوری ! نباید باشه !!! و حالا با دستور هم نمیتونن بیارن پایین !

و نه تنها سنگ ! بلکه کل اقتصاد و تولید را در چاه انداختند !

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

دیوانه کسی بود که نرخ سود بانکی را آزاد کرد !

همانها که می گفتند نرخ سود دستوری ! نباید باشه !!! و حالا با دستور هم نمیتونن بیارن پایین !

و نه تنها سنگ ! بلکه کل اقتصاد و تولید را در چاه انداختند !
                            کسی سود بانکی را ازاد کرد که در سر هر کوچه مثل بقالی شعبه بانک زد( محمو خان رو میگم ) به همه از چمله نظامی ها هم مجوز بانک داد . ان ها هم چاپیدن و ملک خریدن بعدا دیدن مثل خر توش گیر کردن سود بانکی بالا رفت ، اما اصلاح میشه اما نه به سادگی ، سنگ های محمود بالاخره از چاه در میان و اب زلال جاری خواهد شد .
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              کسی سود بانکی را ازاد کرد که در سر هر کوچه مثل بقالی شعبه بانک زد( محمو خان رو میگم ) به همه از چمله نظامی ها هم مجوز بانک داد . ان ها هم چاپیدن و ملک خریدن بعدا دیدن مثل خر توش گیر کردن سود بانکی بالا رفت ، اما اصلاح میشه اما نه به سادگی ، سنگ های محمود بالاخره از چاه در میان و اب زلال جاری خواهد شد .
                              یه عده ملک خریدن ! تو ملک گیر کردن ! بعد یهو سود بانکی رفت بالا !!!

چه ربطی داره !؟

اصلا هم طیب نیا و دولت روحانی نرخ سود رو آزاد نکردن !

اصلا هم احمدی نژاد با افزایش نرخ سود بانکی مخالف نبود !!!

وقتی میگم فریب خوردی ! و واقعیت رو نمیخوای ببینی میگی چرا !

کجای دنیا و کدوم دولت با افزایش رکود ! نرخ سود رو بالا میبره و آزاد میکنه !؟ جز ایران ! جز دولت روحانی ! و بعدشم به غلط کردن میفته !

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

یه عده ملک خریدن ! تو ملک گیر کردن ! بعد یهو سود بانکی رفت بالا !!!

چه ربطی داره !؟

اصلا هم طیب نیا و دولت روحانی نرخ سود رو آزاد نکردن !

اصلا هم احمدی نژاد با افزایش نرخ سود بانکی مخالف نبود !!!

وقتی میگم فریب خوردی ! و واقعیت رو نمیخوای ببینی میگی چرا !

کجای دنیا و کدوم دولت با افزایش رکود ! نرخ سود رو بالا میبره و آزاد میکنه !؟ جز ایران ! جز دولت روحانی ! و بعدشم به غلط کردن میفته !
                                اگر یه کم فکر کنید می فهمید در سطح زیر دیپلم است این قضیه
                                اما اگر نمی خواهید فکر کنید ، مطالب اقای محمد حسین ادیب که اتفاقا منتقد دولت روحانی هم هست را در این زمینه مطالعه کنید.

نظر

در حال کار...
                                X