کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به گزارش فارس، امروز بورس تهران همپای معاملهگران حقوقی در نمادهای شاخصسازی همچون فولاد مبارکه، گل گهر، مپنا و هلدینگهای پتروشیمی غدیر و گسترش نفت و گاز پارسیان
شاهد پیشرو شدن گروه خودروییها همزمان با تقویت تقاضا در برابر عرضه سهام حقوقیها بود.
هر چند که صف خریدهای شکل گرفته در این گروه به ویژه در سایپا پایداری چندانی ندارد، اما تمایل بازار سهام برای حمایت از نماگرهای بورس از طریق گروههای شاخصساز نشان میدهد
که بورس تهران در پاییز 96 با برنامهریزی بهتری به دنبال شناسایی سود در تالار شیشهای خواهد بود.
به نظر میرسد با فعالتر شدن صندوقهای سرمایهگذاری و به کارگیری اعتبارهای کارگزاریها تلاش میکند تا چراغ بازار سهام را با معاملات قابل قبول در گروههای شاخصساز روشن نگه دارد.
نه بابا من کی باشم که به قدرت من بخوان ایمان! بیارن.
والا برای من اهمیتی نداره که دیگران بدونن درست میگم یا نه، فقط دلم میسوزه که قبلا اینجا کلی مطلب به درد بخور بود اما الان ...
مثلا همین دو تا سهام فملی و فولاد از دست من در رفتن. اگر کسی رو اینها زوم بود یه تحلیل درستی ازشون میکرد اینجا میدیدیم شاید منم از رشد خوب این دوتا استفاده میکردم.
در مورد تحلیلها هم قبلا اینجا گذاشتم و میذارم. میذارم که ایرادش در بیاد پول بشه برام وگرنه دنبال ثوابش نیستم.
فرانسیس خان
پس اگر اهمیت نمیدهی چرا دل دیگرران را می سوزانی هی؟ اگر از دستت در رفته چرا دیگرارن را ملامت می نمایی هی؟دیگران که نق می زنند از آن سهمها که میگویی نخریده اند.چند بار می باشد می بینم به اکبری جونم گیرداده ای.معلوم است حق با ایرج خان می باشد.چون من هم سودی نخورده ام.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه مجمع عمومی سازمان ملل امسال بسیار با سالهای گذشته متفاوت بود گفت: امریکا در سازمان ملل منزوی ترین کشور بود./:.ph34r-smiley.:/#:-S
فرانسیس خان
پس اگر اهمیت نمیدهی چرا دل دیگرران را می سوزانی هی؟ اگر از دستت در رفته چرا دیگرارن را ملامت می نمایی هی؟دیگران که نق می زنند از آن سهمها که میگویی نخریده اند.چند بار می باشد می بینم به اکبری جونم گیرداده ای.معلوم است حق با ایرج خان می باشد.چون من هم سودی نخورده ام.
من ديگرانی رو ملامت ميكنم كه هي نق ميزنن. نه تحليلي دارن از سهمها نه برنامه اي واسه سود کردن. همه ش جو و اخبار منفي، حتي همين اكبري جونتون!
کی به کسی که تحلیل زده تو سایت گیر دادیم؟
از دست منم در رفته اما نميگم فقط شاخص سازي بوده و بس. حتي اگر بوده و من انقدر تیز و بزم که فهمیدم بايد حواسم ميشد اون حفاري فلان فلان شده م رو ميدادم اينا رو ميگرفتم.
علي اي حال چيزي كه من ميگم پز دادن نیست، بیشتر جنبه تشویقی و ترغیبی داره که میشه سود گرفت از بازار
یکی دو هفته پیش تحلیل خوساز و کرازی رو گذاشتم، بهشهر رو هم آذرآبادگان زحمتش رو کشیده بود نیاز نداشت من چیزی بگم. حالا اگر یه ماه دیگه اومدم گفتم اینا رو داشتم و فلان قدر رشد کردن نیاید بگید یکی دو تا سهم که نماینده بازار نیستن ها
از همون نکولی که صحبت کردم اتفاق افتاد.
این تازه اول راهه.
.....................
اگر قرار بود چک برگشتی 20سال پیش پول بشه که خوب تو این 20 سال پول شده بود حالا اینکه تا35 درصد هم پایین تر بخرنش خیلی معنی داشت.
......................
بحث اوراق مشارکت نیست گرچه اونها هم دارن به نکول میخورند بحث بدهیهای دولت هست که داره خرید و فروش میشه.
شستا در بورس پذیرش می شود
مدیر پذیرش بورس خبر داد که هلدینگ های شستا وارد بازار سرمایه خواهند شد.
وی اعلام کرد هدف نهایی پذیرش این هلدینگ ها در بورس، اتفاق بزرگی است که پس از آن رخ می دهد. این اتفاق، پذیرش خود شستا در بورس است تا شفافیت این نهاد بیشتر شود.
@bourse24ir
یا خدا!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
?? مدیر پذیرش بورس تهران از پذیرش ۶ شرکت خصوصی در نیمه اول امسال و عرضه اولیه سهام ٣ شرکت در پاییز سال جاری خبر داد.
?? اسماعیل درگاهی مدیر پذیرش بورس اوراق بهادار تهران با بیان اینکه در نیمه اول امسال شش جلسه برای بررسی پذیرش شرکتهای جدید در بورس برگزار شده، گفت: در حال حاضر سهام ٩ شرکت جدید آماده عرضه اولیه در بورس تهران است.
?? بر این اساس شرکتهای مینو، ترانسفورماتور توزیع زنگان ، فولاد جنوب کیش، تامین سرمایه امید، شرکت مادر تخصصی و مالی سینا ، شرکت توسعه نیروگاهی جهرم که از سال قبل درج شده اند، در نوبت عرضه اولیه هستند.
?? وی گفت: همچنین سه شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا با سرمایه ٢٠٠ میلیارد تومانی، بین الملل ساختمان و صنعت ملی با سرمایه ٩٠ میلیارد تومانی و شفا دارو با سرمایه ١١٧ میلیارد و ٩٠٠ میلیون تومانی در سال جاری درج نماد شده اند که انتظار می رود نیمه دوم امسال در بورس عرضه اولیه شوند./فارس Arzeh1avalieh
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر