کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همیشه تا بوده همین بود یکشنبه ها معمولا شدت منفی بازار به اوج میرسه اما دوشنبه ها کلا ورق برمیگرده انگار نه انگار که روز قبل همه تو فروش از هم سبقت می گرفتند!
بازار ما بدلیل اینکه پر شده از مبتدی های تازه واردی که میخوان یک شبه ره صد ساله برن نسبت به قبل غیر قابل کنترل تر شده اما همچنان قابل پیش بینی است!
این مبتدی ها چه در روزهای مثبت چه در روزهای منفی دچار افراط هستند و هیچ حد وسطی قائل نیستند، اگر مثبت، تصورات موهوم خوش بینانه و اگر منفی، تصورات موهوم بدبینانه؛ گویی اون مثبت ها و این منفی ها ابدی است! خب وقتی بازار پر باشه از اینگونه مبتدی ها، رندان بازار هم میدونند چطوری باید اینها رو در مسیر دلخواه خودشون حرکت بدند؛ البته نه در خارج از چارچوب بازار بلکه کاملا در چارچوب قواعد و اصول بازار، چرا که این مبتدی ها نه از تحلیل بنیادی میدانند نه از تکنیکال پس در چارچوب قواعد کاملا سرکیسه خواهند شد اگر هم احیانا در سهمی سهامدار حرفه ای کم نباشه نهایت با یک تله تکنیکالی چند روزه بظاهر یک حمایت یا یک مقاومت رو میشکنند تا حجم دلخواه رو بردارند یا بفروشند و بعد مجدد طبق روند اصلی سهم ها به حرکت در میان.
الان در مورد اصلاح بیشتر سهم ها، اگر به چارت خیلی هاشون که بنظر افسار گسیخته در حال ریزش هستند نگاه می کردی این اصلاحات رو میدیدی!
که اگر در زمان مناسب اشاره می کردی هم محل دعوا و جدال با همین مبتدی ها بازار بود، اما مسئله اینجاست خیلی وقت ها چنین اصلاحات شدیدی در یک بازار عادی حاصل نمیشه، بلکه بهانه ای برای اینگونه اصلاحات شدید که معمولا در انتهای یک اصلاح طولانی مدت اتفاق میفته لازم هست که صد البته لازمه این بهانه هم چاشنی ترس هست!!!
چرا که این ترس هست که شما رو علیرغم میل باطنی مجاب میکنه که در کف قیمت بجای خرید و کم کردن میانگین دست به فروش احساسی بزنی!
این ترس از ریزش بیشتر هست که حتی باعث میشه که شمای تکنیکال کار و بنیادی کار علیرغم شناسایی کف ها دست به خرید لااقل یک خرید کامل نزنی!
اینگونه خیلی راحت حرفه ای ها و بازیگران این بازار حجم بالا و بدون هیچ غیر خودی رو میتوانند بخرند! حجم فروش بخاطر ترس اهالی بازار افزایش یافته و از طرفی تحلیل گران هم تا استیبل نشدن شرایط جرات ورود در چنین بازاری ندارند در نتیجه براحتی بدون هیچ مزاحمی اونها به خواسته خودشون میرسند!
پس ترس عامل این هیجانات امروز هست حالا این بار با ترس از چگونگی برخورد ترامپ با برجام علم شده بار دیگه ترس از چیز دیگری! خشک و تر هم در این بازار میسوزه!
حالا از اونطرف، در زمان رشد همین عرایض بالا رو این بار در جهت طمع کاری سرمایه گذاران تطبیق بدید،
در اونجا اخبار خوش بینانه و خوب آن چنانی علم میشه و این بار طمع سرمایه ملت رو از بین میبره، طمع از جا موندن از اهداف آن چنانی اون هم بعد از رشد های آنچنانی!
در چنین شرایطی چه عاملی باعث میشه افراد سهام های چند برابر شده رو به هوای جانموندن از رشد چند برابری دوباره در پیک قیمت ها بخرند؟؟؟ بله طمع کاری افراد.
این طمع کاری هم با چاشنی اخبار خوش انچنانی به خورد شما داده میشه و این میشه سرمایه ها دود میشه.
خلاصه از بعد تکنیکالی این اصلاح طبییعی است و دیر یا زود می بایست رخ میداد که با اخبار فعلی در حال محقق شدن هست،
اهالی بازار هم بجای پریدن به ترامپ و دولت و غیره بنظرم بهتر که اول شرایط بازار و سهم ها رو مدنظر قرار بدند تا بدونند نقطه خرید و فروش کجاست تا اسیر دو عامل از بین بردن سرمایه یعنی ترس و طمع نباشند. اینگونه هم انها در آرامش خواهند بود و هم دیگران رو به نا ارامی روحی سوق نمیدن! که البته این یک رویاست و چنین توقعی از بشر دو پا توقع بیجایی است.
به هر حال بنظر بنده بجای ترس باید موقعیت های خریدی که این بازار داره به ما میده رو دریافت! ما هم بترسیم چه تفاوتی بین مبتدی و حرفه ای های این بازار خواهد بود؟
در نهایت چه فردا روند بازار برگرده یا نه مهم اینه که این روند پایدار نیست و نهایت در کلیت بازار با 10% ریزش بیشتر به کف های حمایتی خواهیم رسید، اگر حمایت های اصلی شکسته شد باید ترسید نه اصلاحاتی که باید تا همین کف ها رخ میداد. یادمان باشد نه هیچ مثبتی دائمی است و نه هیچ منفی ابدی! موفق باشید.
با سلام تحلیل جالبی بود استفاده کردیم . تشکر می شود.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
مدیرنظارت بر بورس های سازمان بورس در گفت وگو با بورس پرس اعلام کرد:
توضیح درباره معاملات امروز فارس و رشد شاخص/ مخالفت ۱۰۰درصدی با شاخص سازی!
مدیرنظارت بر بورس های سازمان بورس با اعلام علت رشد قیمت سهام "فارس" ، در مورد رشد امروز شاخص گفت: رئیس سازمان، من و دیگر مدیران از رویداد امروز و رفتار ناشیانه برخی انتقاد داریم و ۱۰۰ درصد مخالف شاخص سازی هستیم.
محسن خدابخش در گفت وگو با پایگاه خبری بورس پرس، درباره وضعیت روزهای اخیر بازار و شاخص بورس مخصوصا" امروز که در برابر کاهش قیمت سهام اکثر شرکت ها ، شاخص با معاملات هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس مثبت و با انتقادات زیادی همراه شده اظهار داشت: اتفاقا" به شخصه از چنین وضعیتی شکایت دارم و منتقدتر از همه هستم.
وی ادامه داد: در مورد معاملات امروز "فارس" دو نکته مهم وجود دارد. اول اینکه برخلاف نظر برخی فعالان ، معامله بلوکی بر سهام این شرکت انجام نشده و برخی اقدام به خرید سهام از سرمایه گذاران خرد کرده اند. این در حالی است که معاملات بلوکی تعریف و شرایط خاص خود را دارد و برای این شرکت رخ نداده است. به طوری که عمده معاملات 3.5 میلیون سهمی مربوط به سهامداران خرد است.
این مقام مسئول افزود: نکته دوم مربوط به علت رشد قیمت سهام "فارس" در روز منفی بازار است که از قرار معلوم ناشی از تمایل مدیران هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس مبنی بر رشد قیمت سهام قبل از مجمع سالانه هفته بعد است که از نظر سازمان درست نیست و مدیرانی که می خواهند به طور حرفه ایی در بازار فعالیت داشته باشند نباید چنین اقدام ناشیانه ایی انجام دهند.
خدابخش با بیان اینکه سازمان بورس نمی تواند مانع از معاملات خرد سهام شرکت ها شود ، تاکید کرد: سازمان بورس، شخص رئیس سازمان ، من و دیگر مدیران بازار سرمایه از رویداد امروز بازار انتقاد داریم و 100 درصد مخالف شاخص سازی با یک شرکت در برابر کاهش قیمت سهام دیگر شرکت ها هستیم . چرا که در برابر منفی دلیلی برای رشد شاخص وجود ندارد.
وی با رد درخواست سازمان بورس برای انجام معاملات بلوکی و خرید و فروش سهام برخی شرکت ها با هدف رشد شاخص ادامه داد: از نظر حرفه ایی ، هیچ فردی نمی پذیرد که در بازار منفی ، شاخص مثبت باشد و سازمان بورس به هیچ وجه خواهان چنین رویه ای نیست و در این رابطه به مدیران بورس نکاتی را اعلام کرده تا پیگیری های لازم از "فارس" به عمل آید.
سلام...پیش بینی بنده از ترامپ اینه که تو حرفاش تو سر برجام میزنه برای بدست آوردن دل مخالفین داخلی برجام .بعد برا بدست آوردن دل مردم ایران و اروپا از کنار برجام رد میشه ودر نهایت برا اینکه حرفهای گذشته وتهدیدهایی که داشته به کرسی بشونه و اینکه قدرت خودشو به دنیا نشون بده تحریم های بسیارسختگیرانه ای علیه دیگر ارگانها خصوصا سپاه و... اعمال میکنه....واینکه بدون ترامپ هم سهام تا چند ماهی رشدهای 30-50 درصدی نخواهند داشت...جسارت منو ببخشید
اگه اگه که نشد تحلیل .بریزش دور .
خب اگه روز بره شب میاد .شب تموم شه روز میاد. باید ببینیم . هه هه هه
من همیشه نظرم برای خودم کاملا با قطعیت همراه هست و میدونم چی میشه ولی وقتی برای یه جمعی میگم با "اما و اگه" همراه میکنم تا خدای نکرده زمانی که درست در نیومد به کسی ضرری نرسه ولی شما میتونید نظرتون رو همیشه با باید و قطعیت در بورس به مردم ارائه بدید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
جناب orumbourse باتوجه به شرایط فعلی چه زمانی رو برای اقدام به خرید مناسب میدونید ؟
درود بر شما
ولله هر زمان که این هیجان فروش و ترس از میان بره اونم با یه خبر قطعی مثبت در مورد برجام از سوی امریکا ممکنه باشه.البته من سهام گروه روی رو بیشتر میپسندم و نسبت به گروه خودرویی با توجه به فشار فروش و شدت افت کمی بدبین هستم.من فکر میکنم برای کوتاه مدت یکی دو هفته ای افت 500 واحدی دیروز نمیتونه یک روزه خاتمه پیدا کنه امروز هم میبینید شدت مثبت زیاد قوی نیست بخاطر همون من فکر میکنم یه منفی دیگه هم داریم ولی با توجه به اینکه شاخص حرکت خوبی اخیرا کرده ،میشه به ادامه این مثبت در میان مدت امیدوار بود ولی در کوتاه مدت زیادی به مثبت قوی امیدوار نیستم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
دیگه دوران خوش اوباما برای ج.ا تموم شد
اوباما دست دوستی بسمت ایران دراز کرد اما این دست رو گاز گرفتن
این پست هزار تا لایک داره.
هزار تا دیس لایک داره چون ملت بی سواد همواره در جهل خود خواهند ماند.همین اوباما و معاون اولش و وزیر خارجه اش در مصاحبه های مختلف گفتند دست ما برای حمله به ایران بازتر شده است!
چیزی به نام دوستی وجود ندارد.وقتی سیاست و جامعه جهانی را اندازه دولت تدبیر وامید میشناسید چیز زیادی از شما انتظار نمیره.
(وقتی بازرسی ها آغاز بشه و اطلاعات جمع آوری بشه و خیالشان از بمب اتم راحت بشه و فقط میماند موشک های بالستیک که به لطف نادانهایی مثل شما و رییس جمهورتان آن را هم مورد تاخت و تاز قرار بگیرد دیگر نابود هدف قطعی خواهد بود.)
فعلا توافق فتح الفتوح را بگیرید که حاصل اوباما-روحانی هست.بقیش اگر توافق میشد که دیگر هیچ.ملت از این بیشتر لطمه میخوردند.
فعلا برنامه های 100 روزه هم به فراموشی رفته!! آقایان حقوقدان و دنیا شناس توافقشان به باد معده وصل است!! اینقدر محکم و عالی با فشار ایمیلی و توییتر هم حل میشه!!
هزار تا دیس لایک داره چون ملت بی سواد همواره در جهل خود خواهند ماند.همین اوباما و معاون اولش و وزیر خارجه اش در مصاحبه های مختلف گفتند دست ما برای حمله به ایران بازتر شده است!
چیزی به نام دوستی وجود ندارد.وقتی سیاست و جامعه جهانی را اندازه دولت تدبیر وامید میشناسید چیز زیادی از شما انتظار نمیره.
(وقتی بازرسی ها آغاز بشه و اطلاعات جمع آوری بشه و خیالشان از بمب اتم راحت بشه و فقط میماند موشک های بالستیک که به لطف نادانهایی مثل شما و رییس جمهورتان آن را هم مورد تاخت و تاز قرار بگیرد دیگر نابود هدف قطعی خواهد بود.)
فعلا توافق فتح الفتوح را بگیرید که حاصل اوباما-روحانی هست.بقیش اگر توافق میشد که دیگر هیچ.ملت از این بیشتر لطمه میخوردند.
فعلا برنامه های 100 روزه هم به فراموشی رفته!!
فعلا برنامه های 100 روزه هم به فراموشی رفته!!
خب شما هر وقت نظرتون رو برای دوستی با امریکا پرسیدن بگو من دشمنی میخوام ولی من نوعی دوست دارم ایران با هیچ کشوری سر جنگ نداشته باشه.
کل دنیا با امریکا مشکلی ندارن بغیر از ایران و چند کشور کوچیک!!!
جالبه تمامی اون کشورهایی که با امریکا رابطه دارند هر روز توسعه یافته تر و ثروتمندتر میشند ولی ما روز به روز فقیرتر و دور از تمدن میشیم.
نظر