جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen68
    عضو فعال
    • Jun 2012
    • 1756

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
    یعنی نظرت فوری عوض شد میری گرگان !!!
    گفتم شما که بچه گرگان هستی باید اونجا زندگی خوبی برای خودت و خانواده محترم ترتیب بدهی.خود را آواره کشورهای دیگر نکنی! به خاطر بجث مهاجرت به اروپا خیلی از مردم عصبی هستند نمونه اون حزب راست افراطی آلمان هست که به صورت بی سابقه ای رای آورد از زمان بعد از هیلتر تا حالا اینها هچی نبود اما الان بیش از 13 درصد رو گرفتند.انتخابات های کشورهای اروپایی در این یکی دو سال تغییرات عجیبی داشتند.

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
      گفتم شما که بچه گرگان هستی باید اونجا زندگی خوبی برای خودت و خانواده محترم ترتیب بدهی.خود را آواره کشورهای دیگر نکنی!
      چه کسی به شما گفته من در گرگان زندگی میکنم هر کسی چنین آدرسی به شما داد اشتباه کرده
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mohsen68
        عضو فعال
        • Jun 2012
        • 1756

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
        چه کسی به شما گفته من در گرگان زندگی میکنم هر کسی چنین آدرسی به شما داد اشتباه کرده
        خاطرم نیست چند سال پیش احتمالا اشاره کردید یا اکانت شما نوشته بود و الان نیست.شاید هم اشتباه میکنم.حالا هر کجا از خطه ی شمال! هستید خوش باشد و سلامت.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          وشمال صف خرید شد . 844 ریال

وقتی سهمی رو درست انتخاب کنی ، حتی رفتن به بازار پایه ج هم مانع رشدش نمیشه

به بازار ج هم امیدوار شدم !!!!
          از 19 شرکتی که اخیرا به بازار ج رفتن و امروز متوقف شدند فقط 2 شرکت وشمال و آبین صف خرید داشتن ، البته برخی از این سهم به دلیل بسته بودن از قبل معامله ای نداشتند. برخی ها هم به دلیل کوچک بودن معامله زیادی ندارن ، و احتمالا فروشنده ای ندارن( یعنی ب و ج برای آنها فرقی ندارد ) .
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Alain Delon
            Banned
            • Dec 2014
            • 628

صدور پروانه اپراتور مجازی MVNO های وب
            مبارک باشد
            تاریخ صدور امروز 17 / 7/ 1396

نظر

• Alain Delon
              Banned
              • Dec 2014
              • 628

"های وب" مجوز جدید گرفت و با رشد قیمت سهام روبرو شد

شرکت داده گستر نوین معروف به "های وب" مجوز اپراتور مجازی تلفن همراه نوع اول را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کرد و با رشد قیمت سهام روبرو شد.

نظر

• Francis
                عضو فعال
                • Jan 2016
                • 328

من که مثل شما آه و ناله نکردم که میخواهم مثل آنجا باشم یا بروم.گفتم سوییس را به آنجا که شما اشاره کردید ترجیح میدهم.شما حالت خوب نیست مشقت را بنویس خانم معلم فردا شاکی میشود.
                سوییس را به کشورهای اسکاندیناوی ترجیح میدهم.سوییس هوای عالی و نظم بهتری دارد.پول هم زیاد است بهشت ترافیکرهای جهانی!
                قول میدهم تو حتی نمیدانی معادلات جهانی و ثروت چگونه هست.تو اصلا میدانی سوئد و نروژ چند میلیون جمعیت دارن و اصلا آنجا چگونه زندگی میکنند؟سوسیال دموکرات ها آن جمعیت کم را چگونه اداره میکنند؟آیا میدانی میلیتاری اینداستری کامپلس کجاها را انتخاب میکنند؟اصلا میدانی شرق آسیا(خاورمیانه) معادلات ثروت و قدرتش و جنگ ها و درگیری های 100 سال گذشته اش برای چه هست و خواهد بود؟یه مقدار کتاب ها و مقالات آقای برژینسکی و چامسکی و مقالات اندیشکده خاومیانه بخصوص کرایسس گروپ و کتاب جزوف نایف (تغییر ماهیت قدرت آمریکا که خیلی معروفه) و جرج کنان رو بخونید و چند تا دیگه که مسئله .مهم و حیاتی هارت لند یا قلب زمین رو توضیح میدن.قلب زمین خاورمیانه هست و اونا چه استراتژی هایی برای این منطقه بخصوص ایران دارند.
                دو تا هم فیلم معرفی میکنم queen of desert و Lawrence of Arabia که خودشون ساختند بدونید تحولات منطقه از کی شروع شد و برای چه ادامه دارد.بحث همش بر سر قدرت و ثروت بی نظیر این منطقه است.قبلا اسپانیا و پرتغال و آمریکا و انگلیس و فرانسه 3 قرن گذشته یکه بزن های دنیا بودن و با کشتی همه جا رو غارت میکردن و ثروت اندوختند حالا هم در معادلات جدید به شکل دیگری ثروتها ر ومیبلعند. یه نمونه 400 میلیارذ دلار عربستان برای امسال بود.بقیه هم پیشکش هاشون کمتر از این عدد نمیشه. قبلا سوزان رایس گفت درد زایمان خاورمیانه را باید قبول کرد! بعد جان کری گفت این درگیری ها تا 30 سال ادامه داره!
                ینی ولت کنن تا صبح چرت و پرت تفت میدیا اما یه سوال ساده رو جرأت نمیکنی جواب بدی!

دقیقا درست گفتید که من نمیدونم معادلات جهانی و ثروت چگونه هست، اما من بی سواد و ناآگاه و نفهم هرچقدر که نگاه میکنم میبینم که ما نفت داریم که اونها ندارن، معادن داریم که اونها ندارن، نیروی انسانی داریم که اونها ندارن، موقعیت خوبی تو جغرافیای دنیا داریم که اونها ندارن و خیلی چیزهای دیگه. شما بگو از این فیلمها و کتابهایی که معرفی کردی -که حتمن سعی میکنم بخونم و ببینم- چی یاد گرفتی و چه جوری میشه که ما با اینهمه مزیت نسبت به اونها با اختلاف پایین تر هستیم.

نظر

• mohsen68
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 1756

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
                  ینی ولت کنن تا صبح چرت و پرت تفت میدیا اما یه سوال ساده رو جرأت نمیکنی جواب بدی!

دقیقا درست گفتید که من نمیدونم معادلات جهانی و ثروت چگونه هست، اما من بی سواد و ناآگاه و نفهم هرچقدر که نگاه میکنم میبینم که ما نفت داریم که اونها ندارن، معادن داریم که اونها ندارن، نیروی انسانی داریم که اونها ندارن، موقعیت خوبی تو جغرافیای دنیا داریم که اونها ندارن و خیلی چیزهای دیگه. شما بگو از این فیلمها و کتابهایی که معرفی کردی -که حتمن سعی میکنم بخونم و ببینم- چی یاد گرفتی و چه جوری میشه که ما با اینهمه مزیت نسبت به اونها با اختلاف پایین تر هستیم.
                  شما ... تفت ندهید.جواب شما داده شد.شما سند میخواهید گفتم شاید علاقه ای به مطالعه و بکار انداختن عقل داشته باشید.اینکه میگویی ما نفت و معدن داریم اونها ندارن واقعا پرتی.آمریکا الان 11 میلیون بشکه نفت تولید میکند.ال ان جی به اروپا صادر میکند.کانادا بزرگترین منابع گاز جهان رو داره معادنش رو که نگو از کلگری بگیری تا ادمنتون تا وکنوور.وقتی نمیدانی بردار صحبت نکن.مهمترین مولفه قدر پول هست.کانادا توی 10 سال گذشته با همه مهاجرت و جذب سرمایه ای داشته و معادنی و منابعی که داره افت 50 درصدی پولش در مقابل دلار رو ثبت کرده.عزیز بخواهیم اینجا صحبت کنیم دنیای حرف هست.در همین حد کافیست.همون کشورهای اسکاندیناویی که میخواهی بروی میدانی چند میلیون جمعیت و چقدر نفت و گاز تولید میکنند؟یه مقدار مطالعه کنید بد نیست.کتاب فراز و فرود سرمایه را بخوان آقای محترم.
                  اما این سوال را جواب بده کشور قطر و امارات چرا با عربستان کج افتادند؟امارات شما شاید شما ندانید اما بسیار مسائل پشت پرده دارند.بقیه کشورهای منطقه هم همین است.برو یک مقدار مطالعه کن اینقدر هم به خودت بد و بیراه نگو.اینکه بشینی پشت مانیتور و نظریه تراشی کنی فایده ندارد.جواب سوالات و مجهولاتت ذهنی انسان ها با مطالعه و بررسی بدست می آید نه بد و بیراه گفتن به خود یا مملکت خود.باید رفت به ریشه ها و مشکلات را شناخت.حالا ممکن است شما هم مثل زیباکلام از سفارت آمریکا بالا بری بعد از مدتی بیایی کفش های آمریکا را لیس بزنی.حتی بگویی آمریکا خوب کرد که بمب اتم زد به ژاپن! زیباکلام چند ماه قبل یه دکلمه ای رو منتشر کرد از فرزندانش و درگیری که با فرزندانش بر سر اینکه چرا تو به ایران برگشتی منتشر کرد.یکی از بزرگترین روانشناسان ایران که در آمریکا ساکن است گفت این مردک بیمار را چگونه استاد دانشگاه کرده اند اوضاع ایران با وجود این اساتید هنوز جای نابودی بیشتر دارد .کلا تعطیل است حال یه عده دیگر دنباله رو این آقا هستند! او هم به جای پاسخگویی و رفتن به ریشه ها کلا از نروژ و سوئد صحبت میکند! و سر لوله تفنگش به سمت مردم ایران. زیباکلام عزیز تا دلش میخواست به مصدق تاخت! آخر تو چرا مصدق را میکوبی؟! چون هرکس که جلو آمریکا بیایستد از نظر او باید سرجایش نشاند. ماشالا از خودبیگانگی موج میزند در مملکت با 7000 هزار سال تمدن! مشکل جای دیگریست.
                  آخرین ویرایش توسط mohsen68؛ 2017/10/09, 14:18.

نظر

• mohsen68
                    عضو فعال
                    • Jun 2012
                    • 1756

دلیل عقب ماندگی و عقب نگه داشتن ملت ها میتونید در نوشته های آقای جورج کنان مرحوم بخونید.دلایل زیادی دارد جناب.من یادم هست سال گذشته قبل از انتخابات آمریکا یه مستند بی بی سی پخش کرد.یه مستند هم بخش بی بی سی 5 بخش کرد.اون مستند ها رو میتونید در یوتیوب مشاهده کنید.بحث بر سر این بود که ایرانی ها جزو 5 خریدار برتر املاک در لندن هستند!!بخش دیگر مستند در مورد غارت برزیل بود که چطور برزیل را دارند غارت میکنند در حالی که 100 هزار نفر کودک تن فروش در پایتخت برزیل در حال نابود شدن هستند.(این مستند را ببینید خواستید لینکش را قرار میدهم).
                    ثروتهای مملکت را میبرند در اروپا و آسیا سرمایه گذاری میکنند بعد میگویند باید منتظر بمانید سرمایه های خارجی بیایید.متاسفنه بانی همه این خروج سرمایه ها رو آقای خاتمی گذاشت.قانون تصویب کردند که هرکس به هراندازه میتواند سرمایه وارد و خارج کند در صورتی که در کشور چین چنین نیست.چین با همه قدرتی که دارد حکم اعدام دارد.برای همین سال 2015 نزدیک به 68 میلیارد دلار بانک زیرزمینی در چین متلاشی شد و دولت پدرشان را درآورد.نمیگذارند به این راحتی کسی پولشویی کند و سرمایه ها را از کشور ببرد.مملکت قوانین درست و حسابی ندارد هزار تا چاله و چوله و راه فرار دارد.اینا را کسی نمیخواهد درست کند چون خودشان اینکاره اند.اینکه بخواهیم با رای به این و آن و ریختن در خیابان و شادی چیزی را درست کنیم ممکن نیست.باید ضعف را شناخت.کسی حاضر نیست دست ببرد مشکلات را ریشه ای حل کند.فقط ذهن ها را منحرف میکنند تا فعلا بگذرد.این گذشتن ها بلاخره یه جایی مملکت را زمین میزند.

یه قسمتی دیگر هم اضافه کنم.در چین بانکها دولتی هستند.اجازه چموش بازی نمیدهند.مخصوصا توی دو سال گذشته که فوق العاده دارن سخت گیری میکنند.حتما خبر محدودیت ها و مشکلات بانکی صادر کنندگان پتروشیمی به چین را خوانده اید.از فرار سرمایه جلوگیری میکنند سرمایه های مردم را به صورت درست و دقیق سرمایه گذاری میکنند الان هم آمریکایی ها میگویند چین از سال 2025 بزرگترین و قدرتمندین اقتصاد جهان خواهد شد و ما به رده 3 و 4 خواهیم رفت.کتاب چین برمیخیزد مال آقای جیمز بروون استاد دانشگاه اوکلاهاماست.مطالعه کنید نزدیک به 10 سال در چین زندگی میکنه.مسائل جالبی رو مطرح میکنه.راهکارهایی که چینی ها دارن طی میکنند یه اشاراتی میکنه.در کنار اون پروژه های عظیم و بلندپروازانه را هم اشاره میکند.چین به مرحله ای رسیده که به آن the cutting edge میگوید.رگ حیات اقتصاد و خون آن بانک و پول هست.بانک و پول در مملکت ما ول و لجام گسیخته است.همانطور که دیدید تمام مشکلات ما به خاطر مسائل بانکی ایجاد شد و وخیم تر گشت.خود آقایان میگویند بانکهای ما به جای حل مشکلات اقتصاد و تولید خودشان شده اند وبال گردن.خود بانکها شده اند بزرگترین مشکل مملکت.وقتی مسئول بانک مرکزی میگوید بانکها 700 هزار میلیارد تومان املاک و دارایی خریده اند شما حساب کنید چقدر مملکت بی در پیکر است.پول را میبرند به بورس بازی و زمین بازی. چین به شدت قوانین سخت گیرانه و محکمی دارد.بقیه کشور های بزرگ هم همینطور عمل میکنند.ایالات متحده یه مقدار متفاوت هست حال در مورد بورس ایالات متحده و موارد این چنین مخصوصا قانون 401k بازنشستگان و اینکه پول ها رو باید بیارن توی بورس سرمایه گذاری کنند رو میتونید مطالعه کنید.
                    آخرین ویرایش توسط mohsen68؛ 2017/10/09, 14:53.

نظر

• Francis
                      عضو فعال
                      • Jan 2016
                      • 328

شما ... تفت ندهید.جواب شما داده شد.شما سند میخواهید گفتم شاید علاقه ای به مطالعه و بکار انداختن عقل داشته باشید.اینکه میگویی ما نفت و معدن داریم اونها ندارن واقعا پرتی.آمریکا الان 11 میلیون بشکه نفت تولید میکند.ال ان جی به اروپا صادر میکند.کانادا بزرگترین منابع گاز جهان رو داره معادنش رو که نگو از کلگری بگیری تا ادمنتون تا وکنوور.وقتی نمیدانی بردار صحبت نکن.مهمترین مولفه قدر پول هست.کانادا توی 10 سال گذشته با همه مهاجرت و جذب سرمایه ای داشته و معادنی و منابعی که داره افت 50 درصدی پولش در مقابل دلار رو ثبت کرده.عزیز بخواهیم اینجا صحبت کنیم دنیای حرف هست.در همین حد کافیست.همون کشورهای اسکاندیناویی که میخواهی بروی میدانی چند میلیون جمعیت و چقدر نفت و گاز تولید میکنند؟یه مقدار مطالعه کنید بد نیست.کتاب فراز و فرود سرمایه را بخوان آقای محترم.
                      اما این سوال را جواب بده کشور قطر و امارات چرا با عربستان کج افتادند؟امارات شما شاید شما ندانید اما بسیار مسائل پشت پرده دارند.بقیه کشورهای منطقه هم همین است.برو یک مقدار مطالعه کن اینقدر هم به خودت بد و بیراه نگو.اینکه بشینی پشت مانیتور و نظریه تراشی کنی فایده ندارد.جواب سوالات و مجهولاتت ذهنی انسان ها با مطالعه و بررسی بدست می آید نه بد و بیراه گفتن به خود یا مملکت خود.باید رفت به ریشه ها و مشکلات را شناخت.حالا ممکن است شما هم مثل زیباکلام از سفارت آمریکا بالا بری بعد از مدتی بیایی کفش های آمریکا را لیس بزنی.حتی بگویی آمریکا خوب کرد که بمب اتم زد به ژاپن! زیباکلام چند ماه قبل یه دکلمه ای رو منتشر کرد از فرزندانش و درگیری که با فرزندانش بر سر اینکه چرا تو به ایران برگشتی منتشر کرد.یکی از بزرگترین روانشناسان ایران که در آمریکا ساکن است گفت این مردک بیمار را چگونه استاد دانشگاه کرده اند اوضاع ایران با وجود این اساتید هنوز جای نابودی بیشتر دارد .کلا تعطیل است حال یه عده دیگر دنباله رو این آقا هستند! او هم به جای پاسخگویی و رفتن به ریشه ها کلا از نروژ و سوئد صحبت میکند! و سر لوله تفنگش به سمت مردم ایران. زیباکلام عزیز تا دلش میخواست به مصدق تاخت! آخر تو چرا مصدق را میکوبی؟! چون هرکس که جلو آمریکا بیایستد از نظر او باید سرجایش نشاند. ماشالا از خودبیگانگی موج میزند در مملکت با 7000 هزار سال تمدن! مشکل جای دیگریست.
                      دلیل عقب ماندگی و عقب نگه داشتن ملت ها میتونید در نوشته های آقای جورج کنان مرحوم بخونید.دلایل زیادی دارد جناب.من یادم هست سال گذشته قبل از انتخابات آمریکا یه مستند بی بی سی پخش کرد.یه مستند هم بخش بی بی سی 5 بخش کرد.اون مستند ها رو میتونید در یوتیوب مشاهده کنید.بحث بر سر این بود که ایرانی ها جزو 5 خریدار برتر املاک در لندن هستند!!بخش دیگر مستند در مورد غارت برزیل بود که چطور برزیل را دارند غارت میکنند در حالی که 100 هزار نفر کودک تن فروش در پایتخت برزیل در حال نابود شدن هستند.(این مستند را ببینید خواستید لینکش را قرار میدهم).
                      ثروتهای مملکت را میبرند در اروپا و آسیا سرمایه گذاری میکنند بعد میگویند باید منتظر بمانید سرمایه های خارجی بیایید.متاسفنه بانی همه این خروج سرمایه ها رو آقای خاتمی گذاشت.قانون تصویب کردند که هرکس به هراندازه میتواند سرمایه وارد و خارج کند در صورتی که در کشور چین چنین نیست.چین با همه قدرتی که دارد حکم اعدام دارد.برای همین سال 2015 نزدیک به 68 میلیارد دلار بانک زیرزمینی در چین متلاشی شد و دولت پدرشان را درآورد.نمیگذارند به این راحتی کسی پولشویی کند و سرمایه ها را از کشور ببرد.مملکت قوانین درست و حسابی ندارد هزار تا چاله و چوله و راه فرار دارد.اینا را کسی نمیخواهد درست کند چون خودشان اینکاره اند.اینکه بخواهیم با رای به این و آن و ریختن در خیابان و شادی چیزی را درست کنیم ممکن نیست.باید ضعف را شناخت.کسی حاضر نیست دست ببرد مشکلات را ریشه ای حل کند.فقط ذهن ها را منحرف میکنند تا فعلا بگذرد.این گذشتن ها بلاخره یه جایی مملکت را زمین میزند.

یه قسمتی دیگر هم اضافه کنم.در چین بانکها دولتی هستند.اجازه چموش بازی نمیدهند.مخصوصا توی دو سال گذشته که فوق العاده دارن سخت گیری میکنند.حتما خبر محدودیت ها و مشکلات بانکی صادر کنندگان پتروشیمی به چین را خوانده اید.از فرار سرمایه جلوگیری میکنند سرمایه های مردم را به صورت درست و دقیق سرمایه گذاری میکنند الان هم آمریکایی ها میگویند چین از سال 2025 بزرگترین و قدرتمندین اقتصاد جهان خواهد شد و ما به رده 3 و 4 خواهیم رفت.کتاب چین برمیخیزد مال آقای جیمز بروون استاد دانشگاه اوکلاهاماست.مطالعه کنید نزدیک به 10 سال در چین زندگی میکنه.مسائل جالبی رو مطرح میکنه.راهکارهایی که چینی ها دارن طی میکنند یه اشاراتی میکنه.در کنار اون پروژه های عظیم و بلندپروازانه را هم اشاره میکند.چین به مرحله ای رسیده که به آن the cutting edge میگوید.رگ حیات اقتصاد و خون آن بانک و پول هست.بانک و پول در مملکت ما ول و لجام گسیخته است.همانطور که دیدید تمام مشکلات ما به خاطر مسائل بانکی ایجاد شد و وخیم تر گشت.خود آقایان میگویند بانکهای ما به جای حل مشکلات اقتصاد و تولید خودشان شده اند وبال گردن.خود بانکها شده اند بزرگترین مشکل مملکت.وقتی مسئول بانک مرکزی میگوید بانکها 700 هزار میلیارد تومان املاک و دارایی خریده اند شما حساب کنید چقدر مملکت بی در پیکر است.پول را میبرند به بورس بازی و زمین بازی. چین به شدت قوانین سخت گیرانه و محکمی دارد.بقیه کشور های بزرگ هم همینطور عمل میکنند.

جواب داده شد؟ آهان به اون چیزی که خودت دلت میخواد جواب میدی!

سوال اینه که
                      آیا مردم خواستن ایران قدرت منطقه ای بشه؟

فک کنم بار چهارمه که این رو میپرسم و هنوز واسه خودت میگی.

واقعن حیفه که از شما با این همه کمالات تو مراکز مهم تصمیم گیری و تصمیم سازی استفاده نمیشه.

نظر

• mohsen68
                        عضو فعال
                        • Jun 2012
                        • 1756

جواب داده شد؟ آهان به اون چیزی که خودت دلت میخواد جواب میدی!

سوال اینه که
                        آیا مردم خواستن ایران قدرت منطقه ای بشه؟

فک کنم بار چهارمه که این رو میپرسم و هنوز واسه خودت میگی.

واقعن حیفه که از شما با این همه کمالات تو مراکز مهم تصمیم گیری و تصمیم سازی استفاده نمیشه.
                        مطالب بالا رو اصلاح کردم یه مطالب جدید اضافه کردم اگر خواستید دوباره نگاه بیاندازید.
                        اما اینکه شما میگویید ما نمیخواهیم قدرت داشته باشیم یه جمله بیشتر نیست : برو قوی باش اگر راحت جهان طلبی * که در نظام طبیعت ضعیف پایمال است.
                        شما اونا رو مطالعه کنید بعد از چند ماه خودتون به پاسخ سوالتون میرسید.تن کوروش و داریوش رو هم توی گور نلرزونید بخدا.اونها هم اگر تفکر شما رو داشتن الان ایران چیزی ازش نمونده بود.باید بخوری تا خورده نشی.باید قوی باشی تا حرفت را قبول کنند.کشورهای اروپایی و آسیایی و آمریکا اصلا دیوانه بودند دو تا جنگ جهانی کردند؟براستی برای خنده بود یا برای ادامه حیات و قدرت؟فقط 70 میلیون نفر در اروپا کشتند تا تقسیم قدرت و کار صورت بگیرد.این انسان های متمدن!جورج کنان اگر بدونه چنین تفکراتی در مملکت وجود داره دوباره از گور بلند میشه و تئوری هاش رو بیشتر و بروزتر میکنه.

نظر

• Francis
                          عضو فعال
                          • Jan 2016
                          • 328

مطالب بالا رو اصلاح کردم یه مطالب جدید اضافه کردم اگر خواستید دوباره نگاه بیاندازید.
                          اما اینکه شما میگویید ما نمیخواهیم قدرت داشته باشیم یه جمله بیشتر نیست : برو قوی باش اگر راحت جهان طلبی * که در نظام طبیعت ضعیف پایمال است.
                          شما اونا رو مطالعه کنید بعد از چند ماه خودتون به پاسخ سوالتون میرسید.تن کوروش و داریوش رو هم توی گور نلرزونید بخدا.اونها هم اگر تفکر شما رو داشتن الان ایران چیزی ازش نمونده بود.باید بخوری تا خورده نشی.باید قوی باشی تا حرفت را قبول کنند.کشورهای اروپایی و آسیایی و آمریکا اصلا دیوانه بودند دو تا جنگ جهانی کردند؟براستی برای خنده بود یا برای ادامه حیات و قدرت؟فقط 70 میلیون نفر در اروپا کشتند تا تقسیم قدرت و کار صورت بگیرد.این انسان های متمدن!جورج کنان اگر بدونه چنین تفکراتی در مملکت وجود داره دوباره از گور بلند میشه و تئوری هاش رو بیشتر و بروزتر میکنه.
                          شما کلا تو صحرای کربلایی! از کجا به این نتیجه رسیدی که من گفتم ما نمیخوایم قدرت داشته باشیم؟:)):))

با همین توهمات زنده اید!

به جای جواب درست دادن حالا هی بشین فلسفه بباف. آدم یاد حسن عباسی میفته
                          :-&:-&

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

با این همه، برخی شنیده‌ها حاکی از تغییر و تحولات معنادار در بخش خودرو، بانک و بورس طی روزهای آینده دارد. باید دید آیا حکم جدیدی از باب همایون تا قبل از سفر وزیر اقتصاد در روزهای پایانی این هفته به ینگه دنیا به بیرون درز خواهد کرد؟
                            آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2017/10/09, 15:17.

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

زنگ تفریح !!!!

نظر

• mohsen68
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 1756

شما کلا تو صحرای کربلایی! از کجا به این نتیجه رسیدی که من گفتم ما نمیخوایم قدرت داشته باشیم؟:)):))

با همین توهمات زنده اید!

به جای جواب درست دادن حالا هی بشین فلسفه بباف. آدم یاد حسن عباسی میفته
                                :-&:-&
                                شما زنگ بزن حسن روحانی بگو داداش چه کنیم.تو که میگفتی مشکل ما هسته ای هست حل شد تموم شد رفت سرمایه ها دارن میریزن همه صف بستن دم در میخوان بیان داخل! پس چی شد؟مشکل هسته ای نبود؟!! فتح الفتوح هم نتونست حل کنه؟ عجب هاشمی بغل خمینی خوابیده وگرنه اون زبون بسته هم نمیدونست چطوری باید این مسئله رو ماست مالی کنه.
                                من مسائل رو بیان کردم تو طفره رفتی و شروع به مسخره و صحرای کربلا گفتن کردی.
                                اما نگذار مغرت آکبند زیر گور برود.اینها رو گفتم تا بدانی آنها که الان قدرت دارند قبلا هزینه اش را داده اند و مشکلات و قحطی ها را کشیده اند و الان بر دنیا چمبره زده اند و زور میگویند تو هم زیر کولر گازی نشسته ای جوجه میزنی و پشت لپ تاپ میگویی لنگش کن! هر چیزی هزینه ای دارد. از 10000 سال پیش تا کنون هیچ چیزی بدون زحمت عرق و خون بدست نیامده.
                                شما میخواهی با 5 تا کامنت به جواب بررسی داداش اینا توی فیلم ها و توهماته.نمیشه با 4 تا کامنت لیسانس و فوق لیسانس و دکترا گرفت.برو مطالعه کن شاید به یک نظام فکر رسیدی و خودت جواب رو گرفتی.وگرنه با حرف های من و شما و چهار تا کامنت چیزی درست نمیشه.من اینا رو اینجا میذارم نه فقط برای شخص شما برای همه دوستان تالار که شاید وقتشون رو تنظیم کنن برای مطالعه خوب مفید برای رسیدن به پارادایم فکری.
                                آخرین ویرایش توسط mohsen68؛ 2017/10/09, 15:23.

نظر

در حال کار...
                                X