جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

قائم مقام پژو خبر «عصرخودرو» را تایید کرد؛

می خواهم سایت کرمانشاه را از ایران خودرو بخرم

عصر خودرو- کریستف کمارگفت : ماهی یک بار به ایران سفر می‌کنم و بر همه همکاری‌‌های دو جانبه با شریک ایرانی نظارت دارم.

يکشنبه ۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱:۰۰

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، کمار افزود: دلیلی برای هیچ گونه نگرانی درباره فعالیت‌های آینده پژو - سیتروئن در ایران وجود ندارد.

وی افزود: برای بازار ایران اهمیت زیادی قائلم. من در هفته‌های گذشته، دیدارهای متعددی با مقامات صنعتی و بانکی ایران داشتم، اما هیچ‌کدام از آنها درخصوص بازگشت تحریمها با من صحبتی نکردند که نشان می‌دهد جای هیچ‌گونه نگرانی نیست

پژو قصد دارد، یکی از سایت‌های ایران خودرو یعنی سایت کرمانشاه را از ایران خودرو خریداری کند.
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

تنها دلیل مثبت تقریبا کامل خودرو در معاملات امروز خبر پایین بوده !!!

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

قائم مقام پژو خبر «عصرخودرو» را تایید کرد؛

می خواهم سایت کرمانشاه را از ایران خودرو بخرم

عصر خودرو- کریستف کمارگفت : ماهی یک بار به ایران سفر می‌کنم و بر همه همکاری‌‌های دو جانبه با شریک ایرانی نظارت دارم.

يکشنبه ۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱:۰۰

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، کمار افزود: دلیلی برای هیچ گونه نگرانی درباره فعالیت‌های آینده پژو - سیتروئن در ایران وجود ندارد.

وی افزود: برای بازار ایران اهمیت زیادی قائلم. من در هفته‌های گذشته، دیدارهای متعددی با مقامات صنعتی و بانکی ایران داشتم، اما هیچ‌کدام از آنها درخصوص بازگشت تحریمها با من صحبتی نکردند که نشان می‌دهد جای هیچ‌گونه نگرانی نیست

پژو قصد دارد، یکی از سایت‌های ایران خودرو یعنی سایت کرمانشاه را از ایران خودرو خریداری کند.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          تپولا ، وبیمه ، ونفت ، پلاسک ، تمحرکه ، سدور ، فولای ، خوساز ، خکار و ولغدر ، در آینده نزدیک سود های خوبی خواهند داد.

چند سهم دیگر هم دارن آماده میشه برای خرید .....

جو بازار در نیمه دوم سال بسیار خوب خواهد بود ، به این خاطر من اولین بار از اعتبار هم استفاده کردم
          وشمال و لازما هم در سبد من هست ولی چون در بازار ج هستند ریسک بیشتری دارند. ولی آنها هم سود خوبی خواهند داد
          بانک دی هم داریم که مدت هاست که بسته است ، من فکر می کنم آنهم خوب خواهد شد.
          به امید خدا
          اکثر سهام فوق در موقعیت خرید قرار دارند ، و ما در اغلب انها هنوز در حال اضافه کردن هستیم.
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Alain Delon
            Banned
            • Dec 2014
            • 628

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
            دوست عزیز اگر ایران تحریم شدید شد و کاوه نتوانست محصولش را بفروشه چی؟
            اگر نتونست پول دلار یا ارزی را به کشور برگردونه چی؟
            اگر دلار افزایش زیاد پیدا کرد و دست این شرکت خالی بود و نتونست طرح توسعه را سالهای سال به سرانجام برسونه چی؟
            من اصلا نمیگم کاوه بد هست یا خوب ولی باید اون طرف قضیه را هم دید.
            دوست عزیز ، با سلام
            معذرت میخواهم. اما این چه جور استدلالی هست که شما میکنید!!!!! انگار در این جهان زندگی نمیکنید . مثل این میماند که بگید ، از خانه بیرون نیایید ، چون امکان دارد تصادف کنید.
            یا اصلاً متولد نشوید ، چه امکان دارد در آینده بیمار شوید و یا فوت کنید.
            عجب !!!
            شما دست به هر چیزی در این دنیا بگذارید ، امکان هزار جور اتفاق هست. یا همین مثلاً سهام پالایشی که هر روز در حال مثبت خوردن و رشد هستند ، بگوییم که سهام پالایشی نخرید چون امکان دارد در آینده قیمت نفت ارزان شود. ( بله، امکان دارد در آینده قیمت نفت ارزان و یا گران شود ، اما یه معامله گر حرفه ای این است که از فرصت ها به نحو احسن استفاده کند )
            در بورس و خرید سهم باید نسبت ریسک به ریوارد را در نظر گرفت.
            سهم مورد اشاره " کاوه " ارزنده است به چند دلیل :
            1- قیمت آن به نسبت ارزش جایگزینی و سرمایه گذاری ها انجام شده، ارزان است. همانطور که مدیران بنیاد چند روز پیش گفتند که ارزش جایگیزنی آن برای خود بنیاد چندین برابر قیمت های فعلی 1500 میلیارد تومانی است.
            2- افزایش چشمگیر نرخ محصولات فلزی و فولادی که حتماً در جریان هستید.
            3- حمایت خوب و همه جانبه بنیاد از کاوه.
            4- خریدهای سنگین و پرتعداد حقوقی و نسبت خرید به فروش عالی
            5- کاوه شرکت 100% صادراتی است و محصولات خودش را بطور کل صادر میکند و با توجه به افزایش قیمت دلار ، این مزیت و برتری بزرگ برای شرکت است. و همچنین بخاطر مجاورت در کنار دریا و بندر و اسکله ،مشکل حمل و نقل و هزینه های جانبی ندارد و مشکل اساسی دیگر فولاد سازان نظیر کمبود آب را هم ندارد.
            6- طرح توسعه ای بزرگ که رو به اتمام و تکمیل شدن کامل است و ظرفیت تولید را 3 برابر افزایش خواهد داد.
            7- فروش شرکت دلاری و ارزی است و هر چقدر قیمت ارز گران شود به نفع شرکت است. پیش بینی نرخ فروش تولیدات با دلار 3800 و 3850 تومانی با فیمت فعلی 4040 تومانی ، سود خوبی نسیب شرکت از این تسعیر ارز خواهد داشت.
            8- کاوه شرکت جوان و نوپا و مدرن و رو به رشد است.
            و خیلی دلایل دیگر که در مطلب زیر عرض خواهم کرد.
            در مورد تحریم و فروش محصولات آن فرمودید. اولاً اینکه شرکت تا الان در زمینه فروش محصولات صادراتی هیچ مشکلی نداشته و در چه در زمان تحریم در دوره احمدی نژاد و چه در زمان حال و پسابرجام ، محصولات صادراتی خودش را 100% به فروش رسانده است. ( رجوع شود به امیدنامه شرکت و جلسه معارفه )

در ضمن این تحلیل هم از سایت بورکس برایتان نقل قول میکنم.

سلام

سهم " کاوه " رشد خوبی در پیش داره.

یه بالای خوب " کاوه" داره.

با تحلیل و دلیل ، رشد سهم را فردا شرح خواهم داد....... ( تولیدات و محصولات 100% صادراتی و ارزش جایگزینی و نرخ پیش بینی سنگ آهن و گندله در بودجه و قیمت فعلی و نرخ فروش تولیدات در پیش بینی بودجه و نرخ فروش فعلی )

در ضمن یه نکته کوچک، یه نگاه به سهم کگوثر داشته باشید. سهمی که به گران بودن توسط بنیاد معروف بود و الان ترکیب سهامداران و روند قیمتی آن را بررسی کنید که در حال حاضر صف خرید دارد و سهم گیر کسی نمیآید.

بنیاد ، چند شرکت برای عرضه اولیه در پیش دارد ، رشد و حمایت " کاوه " تصویر خوب و مثبتی برای بنیاد در پی خواهد داشت ، برای عرضه شرکت های پیش رو...........

خریدهای سنگین " کاوه " توسط زیرمجموعه ها و کدهای بنیاد ( بیمه سینا ، سرمایه گذاری سینا ) را باید جدی گرفت.......

------------------------------------------------------------------------------

این هم متن مصاحبه مدیران بنیاد که اعلام کردن، قرار بود سهم کاوه دو برابر قیمت عرضه اولیه کشف قیمت شود. ( یعنی قیمت عرضه اولیه 350 تومان )

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، یک مقام مسئول در زیرمجموعه بنیاد مستضعفان ،، در مورد وضعیت شرکت تازه وارد فولاد کاوه جنوب کیش اظهار داشت:
            با توجه به مزیت های شرکت مانند صادرات محور بودن محصولات، استقرار در بندرعباس ، پیش بینی سود بالا در آینده و ارزش جایگزینی چند برابری نسبت به ارزش روز 1.3 هزار میلیارد تومانی کنونی و آینده روشن آن، در نظر بود کشف قیمت سهام ، حدود دو برابر قیمت عرضه اولیه (176 تومان) باشد اما مسئولان بورس تهران اصرار داشتند این سهم با قیمت های بسیار پایین تر عرضه شود.

--------------------------------------------------------------------------------------

طبق این تحلیل جناب نیما آزادی. در حال حاضر فولاد کاوه ، ارزان ترین سهم بین شرکتهای فولادی است و 1/3 زیر ارزش جایگزینی در حال معامله است.

جدول تعادلی فولاد کاوه :

مقایسه سطح تعادل فولادی های بورسی

این مطلب یه جایی یادداشت کنید ، فولاد کاوه رشد قیمتی خوبی خواهد داشت و قیمت آن به ارزش ذاتی و ارزش جایگزینی خود خواهد رسید
            آخرین ویرایش توسط Alain Delon؛ 2017/10/29, 13:47.

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1839

ببین برادر من من در مورد خوب و بد بودن کاوه نظری ندارم
              اما چند نکته
              1-حرف های مدیران شرکتها در مورد قیمت و سودآوری و آینده یک سهم با عرض معذرت کشک محض است(ملاک فقط ترازنامه و صورتهای مالی شرکت بایدباشه)
              2-تا جایی که من میدونم از آب دریا به صورت مستقیم نمیشه در صنعت فولاد استفاده کرد و نیاز به تسویه دارد(فقط مزیت حمل و نقل دریایی دارد)
              3-فولادی های ایران الان تحت تاثیر قیمت جهانی فلزات قرار گرفتند و البته رشد های زیادی هم داشتند
              اون کسی هم که خودش میتونه از نوسانات و گین های بازار استفاده کنه نوشته های من اصلا به دردش نمیخوره
              موفق باشی

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Alain Delon
                Banned
                • Dec 2014
                • 628

دلار همین الان 4,073 تومان......ماشاالله سهام فولادی و فلزی.....رشد سودآوری خوبی خواهند داشت✌️

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  در مقایسه گروهی به نظر میاد گزارش 6 ماهه خودرویی ها ضعیفتر از بقیه گروهها باشه !
                  خوب بدترین گزارشات طبق روال سالهای اخیر به خودرویی ها تعلق داشت !

چند سال است که وعده داده اند قیمت خودرویی ها از شبندر هم جلو میزند !!!

عاقبت دروغ و بی تدبیری !

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

خبرگزاری فارس: وزارت خارجه ایران پیشنهاد آمریکا برای دیدار ترامپ با روحانی را تأیید کرد

۱۳۹۶/۰۸/۰۷ :: ۲۱:۴۶

وزارت امور خارجه ایران می‌گوید طرف آمریکایی برای دیدار بین دونالد ترامپ و حسن روحانی در حاشیه برگزاری اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل ابراز تمایل کرده بود که مورد موافقت حسن روحانی قرار نگرفت.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، بهرام‌ قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص یادداشت مندرج در یکی از

خبرگزاری‌ها پیرامون ابراز تمایل رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا برای ملاقات با ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران در حاشیه نشست اخیر مجمع عمومی

سازمان ملل متحد، اظهار داشت: چنین تمایلی توسط طرف آمریکایی مطرح شد که مورد موافقت جناب آقای دکتر روحانی، رییس جمهور محترم جمهوری اسلامی

ایران قرار نگرفت

نظر

• b-asgharne
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1055

طرف از چماق و هویج یه چیزی شنیده ولی از هیچ کدامش بلد نیست استفاده کنه.
                      فقط می خواد جا پای اوباما بزاره اگر نتونست سعی می کنه سیاست های گذشته اون رو خراب کنه و خودش رو مطرح کنه.

نظر

• abed
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 427

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                        طرف از چماق و هویج یه چیزی شنیده ولی از هیچ کدامش بلد نیست استفاده کنه.
                        فقط می خواد جا پای اوباما بزاره اگر نتونست سعی می کنه سیاست های گذشته اون رو خراب کنه و خودش رو مطرح کنه.
                        بله و ضمن اینکه میگه شاید طرف قبول کرد و بعد ازش جنجال درست کنه و بنفع خودش بهره برداری کنه. /:.coolsmiley02:./

نظر

• تکنیکالیست
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1101

فقط پالایشی ها
                          ......

نظر

• Alain Delon
                            Banned
                            • Dec 2014
                            • 628

با سلام ، به نظرم بازار هنوز سهم " کاوه " را درک نکرده است

شرکتی کاملاً صادرات محور
                            کاوه فرصت خرید است
                            ارزندگی فولاد کاوه زمانی دو چندان میشود که این شرکت 100% صادراتی است و تمام محصولات و تولیدات خودش را صادر میکند .افزایش قیمت دلار باعث افزایش سودآوری آن میشود.
                            قیمت دلار در پیش بینی بودجه 3800 تومان و قیمت دلار امروز 4071 تومان.
                            به موارد فوق افزایش نرخ محصولات فلزی و کاهش بهای سنگ آهن و گندله به نسبت پیش بینی بودجه را هم اضافه کنید✌️

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

در اصل توسط Alain Delon پست شده است View Post
                              با سلام ، به نظرم بازار هنوز سهم " کاوه " را درک نکرده است

شرکتی کاملاً صادرات محور
                              کاوه فرصت خرید است
                              ارزندگی فولاد کاوه زمانی دو چندان میشود که این شرکت 100% صادراتی است و تمام محصولات و تولیدات خودش را صادر میکند .افزایش قیمت دلار باعث افزایش سودآوری آن میشود.
                              قیمت دلار در پیش بینی بودجه 3800 تومان و قیمت دلار امروز 4071 تومان.
                              به موارد فوق افزایش نرخ محصولات فلزی و کاهش بهای سنگ آهن و گندله به نسبت پیش بینی بودجه را هم اضافه کنید✌️
                              ولی فولای را بزودی درک خواهد کرد . قیمت فعلی 190 تومان
                              صنايع فولاد آلياژي يزد (فولاي) - بازار عادي فرابورس
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

تپولا ، وبیمه ، ونفت ، پلاسک ، تمحرکه ، سدور ، فولای ، خوساز ، خکار و ولغدر ، در آینده نزدیک سود های خوبی خواهند داد.
                                چند سهم دیگر هم دارن آماده میشه برای خرید .....
                                جو بازار در نیمه دوم سال بسیار خوب خواهد بود ، به این خاطر من اولین بار از اعتبار هم استفاده کردم

وشمال هم در سبد من هست ولی چون در بازار ج هستند ریسک بیشتری دارند. ولی آنها هم سود خوبی خواهند داد
                                بانک دی هم داریم که مدت هاست که بسته است ، من فکر می کنم آنهم خوب خواهد شد.
                                به امید خدا
                                لازما را از سبد کم کردیم ، و به فولای و وبیمه افزودیم.
                                لازما هم اکنون صف خرید است و احتمالا رشد خواهد کرد.

نظر

در حال کار...
                                X