جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1837

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    خبرگزاریها از شلیک یک موشک از سوی شورشی های یمن به تاسیسات اتمی امارات خبر می دهند.این خبر بدلیل شایعه ارسال موشک از سوی ایران به شوشی های یمن و همچنین تیتر چندی قبل روزنامه کیهان مبنی بر هدف بعدی موشک های یمن امارات خواهد بود،میتونه روی بازار تاثیر منفی بذاره.
    یمن داره وارد جنگ داخلی میشه،و این به نفع جمهوری اسلامی نیست
    جنگجویان انصارالله تقریبا نیمی از پایتخت از کنترلشان خارج شده،ولی جمهوری اسلامی فعلا صداش را درنیاورده

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

گویا این موشک کروز ادعایی به خاک امارات هم نرسیده.
      گزارشگر رویترز در دوبی گفته هیچ موشکی به خاک امارات نرسیده.
      عبدالله صالح هم که یه دفعه برگشت ضد حوثی ها و عملا خیلی از استانها رو از چنگ حوثی ها در آورده به نظر کار حوثی ها تمام است. قبلش هم باز کمتر از 40 درضد یمن دست این ائتلاف حوثی-صالح بود که با این وضع عملا کمتر از 10-15 درصد دست حوثی ها مونده که اون هم ازش می گیرند

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

این خبر فردا شاخص را مثبت میکنه !!!

در راستای تحریم جدید :1396/9/12

حساب بانکی ایرانیان در ۳ کشور بسته شد

نایب‌رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق تهران
        با اشاره به اجرای قانون کاتسا و تحریم‌های جدید ایران، از مسدود شدن حساب بانکی ایرانیان غیرمقیم در شارجه، ترکیه و انگلیس خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،به نظر می‌رسد تحریم‌های جدید اقتصاد ایران تحت لوای کاتسا چراغ خاموش،نظام بانکی ایران را نشانه گرفته است. این بار هم آمریکایی‌ها قصد کرده‌اند بر

روی نقطه حساس اقتصاد ایران یعنی نظام بانکی البته با روش‌ها و شیوه‌های جدید دست بگذارند چراکه در تحریم قبلی، نظام بانکی به هر حال توانست خود را اداره کند، اگرچه پرهزینه بود.

حسین سلیمی درخصوص این تحریم جدید و اقدامات زیرساختی و مدیریتی بانک مرکزی جهت مقابله به گفت و گویی با مهر پرداخته که بدین شرح است:

تحلیل شما از تبعات کاتسا در نظام بانکی چیست؟

سلیمی: کاتسا به طور قطع، در اقتصاد ایران بی‌اثر نیست به خصوص اینکه ایران در حال حرکت به سمت حضور در بازارهای بین‌المللی است و تلاش می‌شود تا با هر الگوی سختی، ارتباطات

بین‌المللی با دنیا برای انتقال دانش و فناوری گسترش یابد اما اکنون موضوع کاتسا مطرح شده و حالت سردی در بسیاری از قراردادهای ایران با دنیا به وجود آمده است.

کشورهای دنیا و شرکت های بزرگ بین‌المللی بر این باورند اگر همکاری و سرمایه‌گذاری در اقتصاد ایران را افزایش دهند، باز هم ممکن است تحریم‌ها، آن را آسیب‌پذیر کند و آنها مواجه با تحریم

شوند. البته فکر می کنم راهی جز این نداریم که با دنیا وارد تعامل شده و تلاش کنیم تا این قانون اجرایی نشده و حداکثر استفاده و همکاری‌های لازم را با دنیا داشته باشیم.

البته تفکرات ترامپ به طور قطع اثراتی بر این روابط دارد ولی همواره وی رئیس جمهور آمریکا نیست، به خصوص اینکه اکنون اروپا هم مقابل وی ایستاده و هنوز قبول نکرده برجام را لغو کند. نکته

حائز اهمیت آن است که آمریکا در قالب کاتسا، هر مجموعه یا شرکتی را که با ایران کار کند، دچار مشکل خواهد کرد.

طی این مدت کوتاه، تحریم های تازه، در تعاملات بانکی ایران در حوزه بین المللی بازتابی داشته است؟

سلیمی: طی روزهای گذشته، کشورهایی همچون ترکیه، انگلیس و شارجه هم به ایرانی ها اعلام کرده‌اند حساب‌های افراد غیرمقیم را مسدود خواهند کرد. تصور بر این بود که تحریم‌ها تمام

شده، ولی دوباره یک تصمیم جدیدی را اضافه می‌کنند، اگرچه فکر می کنم که حلقه تحریم‌ها تنگ‌تر می‌شود چراکه شرکتهای خارجی اگر قرار باشد به خاطر قرارداد با ایران، ۵۰۰- ۶۰۰ میلیارد

دلار جریمه شوند، دیگر کار با ایران صرفه ای برای آنها نخواهد داشت.

تمام اینها در شرایطی است که متاسفانه تحریم‌ها، بر اقتصاد ایران و نظام بانکی بسیار اثرگذار بود و در تمام آن دوران، ۱۲ سال سیستم بانکی به خواب زمستانی فرو رفته بود اما اکنون دنیا

می‌خواهد همین نظام بانکی، قوانینی همچون ضدپولشویی و قواعد FATF را پیاده سازی کند، اجرای هر یک از آنها یک سال زمان می برد و کار ساده‌ای نیست، پس اگر قرار باشد اکنون دوباره

تحریم‌ها اجرایی شود، اوضاع بسیار بد خواهد شد.

بانک مرکزی باید برای کاتسا، چه طرح و پادزهری داشته باشد؟

سلیمی: یکی از کارهایی که بانک مرکزی می‌تواند انجام دهد، آن است که در قالب مذاکره با کشورهایی که طرف قرارداد در تجارت ایران هستند، موضوع تبادلات مالی با ارزهای محلی را در

دستور کار قرار دهد، به خصوص در مورد کشورهایی همچون هند، ترکیه، کره و چین اگر قبول کنند که معاملات به پول محلی باشد، بسیاری از این آسیب‌ها کاهش می‌یابد. البته بانک مرکزی

این مذاکرات را شروع کرده و توافق شده تا با چین و ترکیه که حجم بالایی از تجارت ایران را به خود اختصاص می‌دهند، این کار پیش رود.

مشکل با اروپایی‌ها چطور باید حل شود؟

سلیمی: تبادلات به یورو در بروکسل کلیر می‌شود و تبادلات به دلار است که با مشکل مواجه می‌شود.
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

بازم میگم فیل زنده و مردش 100 تومن
          اقتصاد ایران دچار مرگ مغزی شده و فعلا زیر دستگاه با شاخص سازی زنده مونده دستگاه بلوک و شاخص سازی را بردارن درجا فوت میکنه

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

من یکی که از دست این نوسانات منفی مثبت بازار کلافه شده ام،شما رو نمیدونم.
            واقعا اعصاب خرد کن و حال بهم زن شده.
            هر سهمی که امروز صف خریده و فکر میکنی باید حداقل یه بیست درصد بالا بره فردا میبینی در منفی دست و پا میزنه.
            اصلا مشخص نیست چی به چیه?آدم زده میشه از بازار.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

هر سهمی که امروز صف خریده و فکر میکنی باید حداقل یه بیست درصد بالا بره فردا میبینی در منفی دست و پا میزنه.
              ..دادا...وقتی 80..درصد فعالین بازار فرق هر را از بر تشخیص نمیدن...همین میشه...نظرسنجی بیشتر کانال ها هاکی از اینه...که 70 درصد از اول سال تا الان در ضررند...15..20...درصد بقیه هم زیر 20 درصد سود..فقط فالوم را نگاه کن...از دیروز تا امروز طرف 10...15 درصد ضرر داده...فرادا میشه 17 تا 20 درصد ضرر.....بلانسبت...الاغ هم اینجوری سواری نمیده که اینا میدن...
              تنها راه گین خوب در این بازار...سهم خوب را به قیمت بخری..وایسی کنار ...تا برسه به تارگت..یکی از دوستان میگفت ...طرف 4 ماهه امده بازار با 470 سرمایه...189 میل ضرر داده....بعد اینهمه ضرر...هنوز یه صورت مالی نمیتونه بخواند..یعنی اسب امده ...بزودی مثل خر . .بدون پالون تشریف میبره.....بعدا هر کی هم ازش بپرس بورس چطوره..میگه همشون دزدند...وا...
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

در این شرایط بحرانی طاقت فرسا میتوان نتیجه گرفت که آیا میشه در این قمار خونه با صبر و تحلیل سود کرد ما 4 سال بحرانی سخت را پشت سر گذاشتیم و کمی دیگه صبر داشته باشیم انشالله موفق میشیم

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

بورس معلم بی رحمی است
                  اما امتحان میگیرد و بعد تو را درس می دهد.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                    جناب محمد حسین درود بر شما
                    موافقم ، بنده هم عرض کردم باید مدتی آزمایش شود ، من خودم فکر می کنم 2 سال دیگر زمان می برد که از مرحله آزمایشی به مرحله اجرای مقدماتی تبدیل شود .( که البته هم اکنون هم دست یابی به سود بالای 50 درصدی بسیار بالا است. و احتمالا با زیان خدا حافظی خواهم کرد ، مگر اینکه فروش با زیان برای تبدیل آن به فرصتی بهتر باشد )
                    اما سیستم کار من بر مبنای موفقیت در رکود بازار است ، و به همین دلیل دارم به ان امید وار می شوم .
                    مثلا الان به شما می گویم طولی نخواهد کشید که احتمالا کطبس شاهد صف خرید خواهد بود. حالا اگر این اتفاق نیفتاد تا علت آن را پیدا نکنم دست بر نمی دارم و این زنجیره برای بهینه کردن سیستم لازم است.
                    مثلا در همین کطبس تجربه جدیدی حاصل شد که می توان حتی در قیمت های کمتر هم خرید و این تجربه مدام اضافه می شود .
                    کطبس مقاومت را شکست و صف خرید شد در 314 تومان
                    این سهم را حدود 15 روز پیش معرفی کردم
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10175

فعالیت کاربران در سایت خیلی کم شده.
                      قبلا تایپک جو بازار خیلی سریع بالا میاد الان هر چند ساعت یه بار بالا میاد.
                      بنظر میاد هیشکی حوصله نوشتن نداره
                      /:.coolsmiley02:./
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

اینم از وساپا 75 تومان ، فاراک هم که داره کم کم به 100 تومان نزدیک میشه، سقوط اصلی بورس با سهمهای بزرگ شکل میگیره. سقوط وحشتناکی در انتظاره بورسه روحانی به طور کامل اقتصاد را تعطیل کرده، خیلی برای من جالبه که صدای مردم درنمیاد، میخواستن روحانی را رد صلاحیت کنند ترسیدن درگیری بشه وگرنه رهبر رد صلاحیتش میکرد.

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                          اینم از وساپا 75 تومان ، فاراک هم که داره کم کم به 100 تومان نزدیک میشه، سقوط اصلی بورس با سهمهای بزرگ شکل میگیره. سقوط وحشتناکی در انتظاره بورسه روحانی به طور کامل اقتصاد را تعطیل کرده، خیلی برای من جالبه که صدای مردم درنمیاد، میخواستن روحانی را رد صلاحیت کنند ترسیدن درگیری بشه وگرنه رهبر رد صلاحیتش میکرد.
                          همه این حیله گری در شاخص سازی فعلا مانده تا 1 سال به پایان کار فریب چنان شاخص را بالا ببرند در پایان کار روحانی که کسی باورش نشه

شاخص دیگه ریزش سنگینی نداره

اگر مردم روحانی را نمی خواستند چرا دوباره رای دادند 4 سال امتحان پس داده بود پس چرا انتخاب شد

نظر

• Lamborghini
                            عضو عادی
                            • Dec 2015
                            • 20

شکلر پله اول در منفی خریدم اصلاح خوبی کرده تعدیل مثبت 20 درصد داده سهم دلاری و صادرات دارد و احتمالا سود سال آیندش به راحتی می تواند 90 تومان بسازد طرح توسعه کمتر از یک ماه نیم دیگه به بهره برداری می رسد که خودش کلی ارزش دارد بازار بیاید روی سهم راحت 60 درصدی می تواند رشد کند صعودهاش همیشه شارپی بوده و.... بررسی کنید دوست داشتید بخرید
                            تمامی نوشته ها نظر شخصی است

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1837

واقعا در تعجب هستم چرا با این وضعیت نرخ ارز گروه قند و پالایش صف خرید نمیشن؟؟؟؟!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                                واقعا در تعجب هستم چرا با این وضعیت نرخ ارز گروه قند و پالایش صف خرید نمیشن؟؟؟؟!

باید وقتش برسه فعلا نمیخواهند شاخص زیاد رشد کنه !!

نظر

در حال کار...
                                X