کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به گزارش فارس، خوشبینی نسبت به بودجه سال آینده دولت و در عین حال انتظار برای ایجاد رونق نسبی در کسب و کار، در کنار پیشبینی تحقق برخی انتظارها از جمله
تجدید ارزیابی داراییها و همچنین افزایش نرخ ارز باعث شده تا اقبال به بازار سهام همزمان با پدیدار شدن جریانهای نه چندان قوی از جریان نقدینگی در بازار سهام
همچنان در مدار صعودی قرار گیرد، بازاری که افق شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران را تا پایان سال جاری بر قله 110 هزار واحدی پیشبینی میکند.
دوستانی که با من در جهرم و شلرد مجتمع می باشند یک نفر آدمی بگوید شلرد و جهرم کی باز می گردند؟خوب دو پستان شیر ده ای را مک زدم.امیدوارم دوستان خوبم هم خریده باشند.بزودی دامنم را از تفاله ها مثل ولغدر و کذا که جز اعصاب خردی هیچ نداشته اند می زدایم.سهام داران خودرویی هم زالوصفت بازی ها را ادراک بکنند و این سهام را برانند چرا که سهام داران عمده دارند برای خوردن ما کورنومتر شماری می نمایند
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
فروش اعتباری ها امروز تمام میشه
از اواسط بازار مثبت میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
رییس جمهور لطف کردن و در صدا و سیما اعلام کردن فیلترینگ انجام نمیشه و مردم خیالشون راحت باشه و شبکه مجازی فیلتر نمیشه.
روحانی مشکلات بیکاری و رکود جامعه را به کلی حل کرده فقط مونده بود رفع فیلتر که دیشب گفت خیالتون راحت باشه فیلتر نمی کنم، واقعا من موندم روحانی مردم را چی فرض کرده...
رییس جمهور لطف کردن و در صدا و سیما اعلام کردن فیلترینگ انجام نمیشه و مردم خیالشون راحت باشه و شبکه مجازی فیلتر نمیشه.
روحانی مشکلات بیکاری و رکود جامعه را به کلی حل کرده فقط مونده بود رفع فیلتر که دیشب گفت خیالتون راحت باشه فیلتر نمی کنم، واقعا من موندم روحانی مردم را چی فرض کرده...
از رای به روحانی پشیمانم.هر کی هم، هرچی میخواد بگه من اون چیزی که در دلم باشه رو پنهان نمیکنم. ایشون کارنامه اقتصادی ناموفقی در این مدت داشته و روز به روز هم از اهدافش دور میشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
از رای به روحانی پشیمانم.هر کی هم، هرچی میخواد بگه من اون چیزی که در دلم باشه رو پنهان نمیکنم. ایشون کارنامه اقتصادی ناموفقی در این مدت داشته و روز به روز هم از اهدافش دور میشه.
عملکرد روحانی افتضاح بود تقریبا در همه زمینه ها چه سیاسی چه اقتصادی و ... رکود زمان روحانی از تورم زمان احمدی نژاد 100 پله بدتر بود.
باسلام بااحترام به نظرات شماسه نکته روشمادرنظرنگرفته ایدیکی اندازه اختیارات رییس جمهوردیگراینکه درپایان دوره امتیازات ومعایب بررسی میشه سوم اینکه اگه به روحانی رای نمی دادیدبه چه کسی رای میدادیدرای سفیدرای به رقبای روحانی بودشماسه کارمثبت ازرقبای ایشان نام ببرید بااحترام مجدد
....انصافا ..روح مرحوم پنوکیو از دروغ ها حسن...بنفش ...ازرده شده...//
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
باسلام بااحترام به نظرات شماسه نکته روشمادرنظرنگرفته ایدیکی اندازه اختیارات رییس جمهوردیگراینکه درپایان دوره امتیازات ومعایب بررسی میشه سوم اینکه اگه به روحانی رای نمی دادیدبه چه کسی رای میدادیدرای سفیدرای به رقبای روحانی بودشماسه کارمثبت ازرقبای ایشان نام ببرید بااحترام مجدد
تیم رییسی و قالیباف خیلی خیلی از تیم روحانی بهتر بود، واقعا تعجب می کنم از این استدلال که میگن اگه به روحانی رای نمی دادیم به چه کسی رای می دادیم.
روحانی شانس آورد قیمتهای جهانی رشد نجومی کرد وگرنه کشور را به خاک سیاه می نشوند.
تیم رییسی و قالیباف خیلی خیلی از تیم روحانی بهتر بود، واقعا تعجب می کنم از این استدلال که میگن اگه به روحانی رای نمی دادیم به چه کسی رای می دادیم.
روحانی شانس آورد قیمتهای جهانی رشد نجومی کرد وگرنه کشور را به خاک سیاه می نشوند.
داداش انها هم بدتر از کلید ساز بودند....من پشیمانم .که چرا رای دادم....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
من به آزادی رای دادم اگر آزادی نباشد هیچ آبادی تحقق پیدا نمی کند ، در روحانی مقداری تفکر آزادی بود ، دیگران افراد سرسپرده ای بیش نبودند و نیستند . من به هیچ وجه پشیمان نیستم.
می دانم که خداوند بزرگ با تلاش مردم ( که آن هم باید از طریق دموکراسی و تحمل یگدیگر محقق شود ) نعمت آزادی را به مردم ایران ارزانی خواهد کرد. همواره سپاسگزار نعمات خدای مهربان هستیم .
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
باسلام سه کاربرحسته ازآقای رییسی توی این سی وهشت سال نام ببرآقای قالیباف هم به دلیل اینکه یه رییس جمهوربایدگذشت داشته باشه که متاسفانه ایشان نداشت به دردرییس جمهوری نمی خوردتیم اونهامثل جناب دکتررهبروسعیدجلیلی که اظهرمن الشمس هستن
باسلام سه کاربرحسته ازآقای رییسی توی این سی وهشت سال نام ببرآقای قالیباف هم به دلیل اینکه یه رییس جمهوربایدگذشت داشته باشه که متاسفانه ایشان نداشت به دردرییس جمهوری نمی خوردتیم اونهامثل جناب دکتررهبروسعیدجلیلی که اظهرمن الشمس هستن
من نگفتم عالی هستند، هر کسی میومد از روحانی بهتر بود.
نظر