جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14627

پاسخ : جــــو بــــازار

گزارش بانک دی زنگ خطری بود برای کشور
    من اگر پولی داشتم قطعا تو باغچه خانه خودم مخفی میکردم ولی به خاطر سود 20% تو هیچ بانکی نمیگذاشتم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

فریب ..کانال..صلواتی..کلاش را نخورید..مردک..از 390..تا 370..بوق..کتوکا را میزد...ملت..در عرض 2 هفته..20..25 درصد ضرر کردند....
      نمونه افاضات..
      موفقیت در بورس با مهندس صلواتی(Bourse_20ir ), [13.02.18 18:03]#کتوکا

?چند نکته #مهم راجب #کتوکا ?

راجب نامه شفاف سازی کتوکا ابتدا عرض کنم چرا نامه شفاف سازی صبح اعلام نکرده شرکت !! اون سه نفر کی بودن که ۱ و نیم میلیون سهم فروختن قبل از آمدن نامه شفاف سازی !!

☑️چرا عده ای خاص دوست ندارن در این مقطع قیمت سهم بره بالا ??
      چون جاموندن از خرید سهم شرکت ? و نتوانستن جیباشون پر کنن !! قراره چند میلیون سهم آزاد بشه و آوردن سهم در قیمت ۳۰۰ الی ۳۳۰ تومان و جمع کردنش براشون سود خوبی داره !!

☑️بازار سرمایه با درایت جناب شاپور محمدی و مدیران زحمتکش سازمان، رفته به سمت بنیاد شرکتها و کسانی موفق خواهند بود که از روی گزارشات تولید و فروش بتوانند پوشش های سود تشخیص بدهند ، تیم تحلیلی ما توانسته، کتوکا در قیمت ۳۲۰ تومان ارزشمند تشخیص بدهد و برای سال آینده بودجه مناسب شرکت کتوکا را پیش بینی کند ، سهمتون مفت نفروشید این شرکت در خرداد و تیرماه به قیمتهای خیلی بالاتر خواهد رسید!!

کتوکا سود اعلامی ( ۹۵) ۱۷۵ ریال? قیمت سهم ۳۱۰ تومان
      کتوکا سود اعلامی (۹۶) ۳۴۰ ریال ?قیمت سهم ۳۷۰ تومان
      سال (۹۷ ) ? بنظرتون با تعدیل سودآوری ۱۰۰٪ درصدی شرکت قیمت سهم چند می ارزه !!( بودجه را ۲۰ روز دیگه میفرستن )

☑️این سهم بندازید کنار بمونه تا تیرماه بعد منتظر نامه شفاف سازی از عقد قرارداهای جدید در سال ۹۷ باشید و منتظر سودهای برمراتب بالاتر از شرکت !! یادتون رو #فباهنر #قشهد #شکلر #فاسمین #کفرا
      #شبریز همین تاکیدهارو داشتیم ?

موفقیت در بورس با مهندس صلواتی(Bourse_20ir ), [10.03.18 18:09]
      #معرفی_نمادهای_ارزشمند_سال_۹۷

#کانه_های_غیر_فلزی

نماد #کتوکا از بهترین و بنیادی ترین نمادهای گروه کانه های غیر فلزی با سود عملیاتی ۳۴۰ ریالی با کف حمایتی ۳۰۰ و ۲۸۰ تومان و مقاومت ۳۵۰ تومان میتواند به قیمتهای قابل توجهی برسد?
      ?اهداف ۴۰۰ و ۵۰۰ تومان و بلند مدت ۷۰۰ تومان!!
      اعضا محترم میتوانند تحلیل ها و اخبار #کتوکا سرچ نمایند?

@Bourse_20ir
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14627

در اصل توسط mey پست شده است View Post

فریب ..کانال..صلواتی..کلاش را نخورید..مردک..از 390..تا 370..بوق..کتوکا را میزد...ملت..در عرض 2 هفته..20..25 درصد ضرر کردند....
        نمونه افاضات..
        موفقیت در بورس با مهندس صلواتی(Bourse_20ir ), [13.02.18 18:03]#کتوکا

?چند نکته #مهم راجب #کتوکا ?

راجب نامه شفاف سازی کتوکا ابتدا عرض کنم چرا نامه شفاف سازی صبح اعلام نکرده شرکت !! اون سه نفر کی بودن که ۱ و نیم میلیون سهم فروختن قبل از آمدن نامه شفاف سازی !!

☑️چرا عده ای خاص دوست ندارن در این مقطع قیمت سهم بره بالا ??
        چون جاموندن از خرید سهم شرکت ? و نتوانستن جیباشون پر کنن !! قراره چند میلیون سهم آزاد بشه و آوردن سهم در قیمت ۳۰۰ الی ۳۳۰ تومان و جمع کردنش براشون سود خوبی داره !!

☑️بازار سرمایه با درایت جناب شاپور محمدی و مدیران زحمتکش سازمان، رفته به سمت بنیاد شرکتها و کسانی موفق خواهند بود که از روی گزارشات تولید و فروش بتوانند پوشش های سود تشخیص بدهند ، تیم تحلیلی ما توانسته، کتوکا در قیمت ۳۲۰ تومان ارزشمند تشخیص بدهد و برای سال آینده بودجه مناسب شرکت کتوکا را پیش بینی کند ، سهمتون مفت نفروشید این شرکت در خرداد و تیرماه به قیمتهای خیلی بالاتر خواهد رسید!!

کتوکا سود اعلامی ( ۹۵) ۱۷۵ ریال? قیمت سهم ۳۱۰ تومان
        کتوکا سود اعلامی (۹۶) ۳۴۰ ریال ?قیمت سهم ۳۷۰ تومان
        سال (۹۷ ) ? بنظرتون با تعدیل سودآوری ۱۰۰٪ درصدی شرکت قیمت سهم چند می ارزه !!( بودجه را ۲۰ روز دیگه میفرستن )

☑️این سهم بندازید کنار بمونه تا تیرماه بعد منتظر نامه شفاف سازی از عقد قرارداهای جدید در سال ۹۷ باشید و منتظر سودهای برمراتب بالاتر از شرکت !! یادتون رو #فباهنر #قشهد #شکلر #فاسمین #کفرا
        #شبریز همین تاکیدهارو داشتیم ?

موفقیت در بورس با مهندس صلواتی(Bourse_20ir ), [10.03.18 18:09]
        #معرفی_نمادهای_ارزشمند_سال_۹۷

#کانه_های_غیر_فلزی

نماد #کتوکا از بهترین و بنیادی ترین نمادهای گروه کانه های غیر فلزی با سود عملیاتی ۳۴۰ ریالی با کف حمایتی ۳۰۰ و ۲۸۰ تومان و مقاومت ۳۵۰ تومان میتواند به قیمتهای قابل توجهی برسد?
        ?اهداف ۴۰۰ و ۵۰۰ تومان و بلند مدت ۷۰۰ تومان!!
        اعضا محترم میتوانند تحلیل ها و اخبار #کتوکا سرچ نمایند?

@Bourse_20ir
        من که سعی میکنم غیر از کانال کدال بقیه رو اصلا عضو نشم
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          گزارش بانک دی زنگ خطری بود برای کشور
          من اگر پولی داشتم قطعا تو باغچه خانه خودم مخفی میکردم ولی به خاطر سود 20% تو هیچ بانکی نمیگذاشتم

هر سیاهی پاسی کولاه نمیشه !!!

پولتو را بزار بانک ملی که سرمایه بسیار بزرگی داره حتی از خواستی هزار میلیارد هم بزاری مشکلی نیست بابت تامین سود !!!
          آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2018/03/10, 22:44.
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

نمونه افاضات..

هر کسی باید ماهی گیری را خودش یاد بگیره الته اول باید تاوان سخت بدهد تا یاد بگیره
            مگر کسی همینطور دکتر میشه !!!

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              من که سعی میکنم غیر از کانال کدال بقیه رو اصلا عضو نشم

من رو سیستم کانالهای مختلفی دارم

وقتی سهمی رو انتخاب میکنم و بررسی تکنیکالی و بنیادی و اخبار رو کردم

میرم کوشه تلگرامم اسم سهم رو مینویسم و سرچ میکنم میبینم

تو 20تا کانال کی و چی بابت سهم گفتن و یا کیها سیگنال دادن

بنوعی روانشناسی میکنم سهم رو

وقتی دیدم 5 جا ار سهم گفتن و مورد توجع بوده میام ارشون نوسان میگیریم

اینجوری تقریبا چون تو تلگرام میشه سهم رو رصد کرد و دید تو رمانهای مختلف و اخبار مختلف

واکنش قیمت به اخبار و سیگنالها و نوع نگاه معامله گرها چطور بوده

روی سطوح حمایت هفتگی و ماهانه تفریبا با ریاد شدن تعداد سرچهام میشه گفت راحتتر نوسان میده

در حالت عادی کاری با هیچ کانالی ندارم و سعی میکنم ذهنیتم بعد ار بررسی نموداری سهم برام شکل بگیره

//////

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

سهمی که نمودار نداره یعنی خط شکن و بسیجی نداره تا تو نقاط حمایتش برای نوسانگیری وارد بشن

بورس تهران چون مارکت میکر و بازار سار مثل بورسهای بین المللی نداره

حتما باید برای ورود و رشد سهم نوسانگیر داشته باشه تا رشد کنه

خیلی نوشتم بابت این موضوع و انگاره غلط

تو بازار بورس ریاد شایع هست که میگن سهم خشک شده و ار فروشنده خالی شده و اماده پروار هست

که این موضوع بسیاتر اشتباه و غلط هست //برای رشد سهم باید سهم حجم بخوره و بنوعی بارار گردان داشته و باریگر

وقتی سهم خشک باشد و باریگر تعداد مناسبی سهم نداشته باشه دلیلی برای رشد سهم نیست

//////////
                القصه سهم اگر حقوقی قرار بر خریدش هست چرا میامد عرضه میکرد

دوما این سهم از نظر قیمتی هم گرون بوده و بالا عرضه شده هم خودش گران هست هم نسبت به گروهش

نمودار هم نداره که بسیجیهای نوسان گیر بیان روش فعلا بشن

میمونه کسی که تعداد میخواد و سهم رو ارزنده و دارای خبر و رانت هست

اون باریگر هم تو این قیمتها نمیاد بحره و اگر هم تو این قیمت بخره

به این رودی نمیخره و اجازه میده سهم تو بازار بنوعی وزن کشی کنه و ببینه واکنش بازار بهش چیه هست و چه رفتار حقوفی سهم و

بارارگردان سهم و ملت در صحنه دارن

با توجه به مطالب بالا و نزدیکی عید و پایین بودن ارزش معالات //

من بودم نمیخریدمش و دنبال سهمای بهتری بودم

یا اینکه نقد میموندم /مگر نوسان میگرفتم ار بازار

غیر نوسان گیری و خرید چند تا سهم با ارزش //دلیلی بودن تو بورس تا اعلام نظر ترامپ بازار صلاح نیست توش بودن

چند نکته بابت سهم تازه وارد بورس//شفا

عرضع اولیه صف رو دادن یعنی کوتاه مدت خبری نیست اونم رو به عید

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

توافق آمریکا و کره شمالی، ترامپ را به خروج از برجام تشویق می کند؟

دریافت خبر : شنبه 19 اسفند 1396 ساعت 23:26

نشریه آمریکائی وال استریت ژورنال اعلام کرد: ترامپ ممکن است با رد توافق هسته ای با ایران، بخواهد از موضع قدرتمندتری پای میز مذاکره با کره شمالی بنشیند.

خبرگزاری مهر: نشریه آمریکائی وال استریت ژورنال در گزارشی اعلام کرد: نشست دونالد ترامپ با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی می تواند رئیس جمهوری آمریکا را به خروج از توافق هسته ای ۱۴ جولای سال ۲۰۱۵ میلادی (۲۳ تیر ماه سال ۹۴) موسوم به «برجام» ترغیب کند.

به گزارش این روزنامه آمریکائی، چند نفر از مقامات سابق و فعلی غربی اعلام کرده اند که دیدار رئیس جمهوری آمریکا و رهبر کره شمالی در ماه مِی سال جاری میلادی می تواند توافق هسته ای این کشور با ایران را از بین ببرد.

رسانه مذکور در ادامه می افزاید: دیدار مذکور در آستانه ۱۲ ماه می یعنی روزی به انجام خواهد رسید که ترامپ باید نظرش را درباره پایبندی ایران به برجام و تمدید تعلیق تحریم های واشنگتن علیه تهران به کنگره این کشور اعلام کند؛ موضوعی که وی پیشتر گفته است که این کار را به انجام نخواهد رساند.

وال استریت نوشت: افرادی که در برجام مشارکت داشتند، پیشتر اعلام کرده بودند که ادامه این توافق به کره شمالی مرتبط است؛ چرا که تَرک توافق با تهران توسط واشنگتن رهبر کره شمالی را به این نتیجه می رساند که نمی تواند به تضمین های امنیتی آمریکا در هرگونه توافق احتمالی اعتماد کند.

روزنامه آمریکائی اضافه کرد: اما اکنون این افراد می گویند احتمال دارد عکس احتمالات پیشین آن ها روی دهد؛ یعنی ترامپ با رد توافق هسته ای با ایران شاید بخواهد از موضع قدرتمندتری پای میز مذاکره با کره شمالی بنشیند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

انسان باید آنقدر بزرگ باشد که اشتباهات خود را قبول کند، آنقدر باهوش باشد که از آنها سود ببرد، و آنقدر قوی باشد که آنها را اصلاح کند.
                    جان سی مکسول
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

نشریه آمریکائی وال استریت ژورنال اعلام کرد: ترامپ ممکن است با رد توافق هسته ای با ایران، بخواهد از موضع قدرتمندتری پای میز مذاکره با کره شمالی بنشیند.

خبرگزاری مهر: نشریه آمریکائی وال استریت ژورنال در گزارشی اعلام کرد: نشست دونالد ترامپ با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی می تواند رئیس جمهوری آمریکا را به خروج از توافق هسته ای ۱۴ جولای سال ۲۰۱۵ میلادی (۲۳ تیر ماه سال ۹۴) موسوم به «برجام» ترغیب کند.

به گزارش این روزنامه آمریکائی، چند نفر از مقامات سابق و فعلی غربی اعلام کرده اند که دیدار رئیس جمهوری آمریکا و رهبر کره شمالی در ماه مِی سال جاری میلادی می تواند توافق هسته ای این کشور با ایران را از بین ببرد.

رسانه مذکور در ادامه می افزاید: دیدار مذکور در آستانه ۱۲ ماه می یعنی روزی به انجام خواهد رسید که ترامپ باید نظرش را درباره پایبندی ایران به برجام و تمدید تعلیق تحریم های واشنگتن علیه تهران به کنگره این کشور اعلام کند؛ موضوعی که وی پیشتر گفته است که این کار را به انجام نخواهد رساند.

وال استریت نوشت: افرادی که در برجام مشارکت داشتند، پیشتر اعلام کرده بودند که ادامه این توافق به کره شمالی مرتبط است؛ چرا که تَرک توافق با تهران توسط واشنگتن رهبر کره شمالی را به این نتیجه می رساند که نمی تواند به تضمین های امنیتی آمریکا در هرگونه توافق احتمالی اعتماد کند.

روزنامه آمریکائی اضافه کرد: اما اکنون این افراد می گویند احتمال دارد عکس احتمالات پیشین آن ها روی دهد؛ یعنی ترامپ با رد توافق هسته ای با ایران شاید بخواهد از موضع قدرتمندتری پای میز مذاکره با کره شمالی بنشیند.

با سلام و عرض ادب و احترام

توصیه این حقیر به دوستان این است که حداقل 40 الی 50 درصد حتما" نقد نقد باشند ، برای سود بردن همیشه فرصت هست ولی برای خروج از بازار اگه اتفاقی بیفته بسیار مشکل خواهد بود و همه سهام ها تر و خشک با هم می سوزند ، اگر به پایبندی و ادامه برجام معتقید که ریسک کنید و گروه خودرو بخرید ، و اگر نیستید بهتره 50 درصد نقد شوید چون اون موقع که برجام شکسته بشه فرقی نداره و حتی سهمهای دلاری رو هم به شدت خواهند فروخت تا از بازار خارج شوند

در هر صورت 50 درصد نقد بوده بسیار عقلانی و منطقی هست

بنده خودم 100 درصد نقد هستم و فقط با قسمتی از پولم نوسانگیری یه روزه می کنم

سلامت و تندرست و در پناه حق باشید

با تقدیم احترام - بابک 52

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

با سلام و عرض ادب و احترام

توصیه این حقیر به دوستان این است که حداقل 40 الی 50 درصد حتما" نقد نقد باشند ، برای سود بردن همیشه فرصت هست ولی برای خروج از بازار اگه اتفاقی بیفته بسیار مشکل خواهد بود و همه سهام ها تر و خشک با هم می سوزند ، اگر به پایبندی و ادامه برجام معتقید که ریسک کنید و گروه خودرو بخرید ، و اگر نیستید بهتره 50 درصد نقد شوید چون اون موقع که برجام شکسته بشه فرقی نداره و حتی سهمهای دلاری رو هم به شدت خواهند فروخت تا از بازار خارج شوند

در هر صورت 50 درصد نقد بوده بسیار عقلانی و منطقی هست

بنده خودم 100 درصد نقد هستم و فقط با قسمتی از پولم نوسانگیری یه روزه می کنم

سلامت و تندرست و در پناه حق باشید

با تقدیم احترام - بابک 52
                        درود...دادا..در زمان اوج تحریم ها... و اواخر بوش پدر..هم...سهم های بنیادی..همچین..پی بر ایی های ..مناسبی نداشتند....گروه خودرو...حرفی برای گفتن ندارد...5 ساله قراره مسکن..مهر تکمیل بشه..نشده...اینا هزینه..خرید هواپیما را هم..که براشون ناموسی بود..نتوانستند...فراهم..کنند...بعد بیان 11 میلیارد ..دلار ارز از کشور برای خودرو ها سنگین خارج..کنند....حداقل 30 درصد هم قطعات باید وارد بشه.. .....فقط چیز ها ظاهری و کم اهمیت.چه با بر جام..چه بی برجام...سهم های بنیادی...درست ..درمان...جای خاصی برای ریزش ندارند.....
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• خان عمو
                          ستاره دار (1)
                          • Feb 2011
                          • 109

توافق با کره شمالی به این راحتی ها هم نخواهد بود ... یعنی رهبر کره شمالی گول ترامپ رو میخوره و بمب اتم رو تحویل آمریکا میده ؟ چه تضمینی وجود داره ترامپ دومرتبه براشون دبه در نیاره <؟

اول باید توافقی که ترامپ با کره شمالی حاصل میکنه(اگر حاصل بشه) کنار برجام بزاریم با هم مقایسه بشه اونموقع اگر ترامپ موفق شده بود توافق بهتری رو امضاء بکنه میتونه بزنه زیر برجام ... در کل شرایط بسیار پیچیدست و به این راحتی ها نمیشه نتیجه گیری کرد
                          [B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:

من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط خان عمو پست شده است View Post
                            توافق با کره شمالی به این راحتی ها هم نخواهد بود ... یعنی رهبر کره شمالی گول ترامپ رو میخوره و بمب اتم رو تحویل آمریکا میده ؟ چه تضمینی وجود داره ترامپ دومرتبه براشون دبه در نیاره <؟

اول باید توافقی که ترامپ با کره شمالی حاصل میکنه(اگر حاصل بشه) کنار برجام بزاریم با هم مقایسه بشه اونموقع اگر ترامپ موفق شده بود توافق بهتری رو امضاء بکنه میتونه بزنه زیر برجام ... در کل شرایط بسیار پیچیدست و به این راحتی ها نمیشه نتیجه گیری کرد
                            دقیقا همینطوره شاهنامه آخرش خوشه !!

به نظر میرسه رهبر کره شمالی میخواهد ترامپ را روسیاه کند

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

تهدیدهای بازار سهام در نیمه اول سال 97

در نیمه اول سال 97 تهدیدهایی برای بازار وجود دارد که می تواند باعث افزایش ریسک سرمایه گذاری در بازار سهام شود. مهم ترین این تهدیدها عبارت است از:

1- فرصت چند ماهه به بانک های ایرانی بابت FATF

2- احتمال خروج آمریکا از برجام و تحریم های جدید

3- تحریم های کاتسا و تاثیرات آن

4- رها شدن قیمت دلار

5- اوضاع نامناسب اقتصادی ( تورم / بیکاری / رشد نقدینگی / کسر بودجه دولت )

6 - بحران بدهی و زیان ده شدن بانک ها

7- افزایش تنش ها در خاورمیانه

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

دستور صریح برای واگذاری سهام دولتی تاریخ چاپ: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱

دنیای اقتصاد : برخی اخبار موثق از دستور صریح حسن روحانی رئیس‌جمهور، مبنی‌بر واگذاری سهام دولت در دو شرکت خودروسازی کشور حکایت دارد. طبق این اخبار حسن

روحانی تاکید زیادی بر واگذاری سهام دولت در ایران خودرو و سایپا دارد.
                                رئیس‌جمهور ۲ سال پیش نیز در جریان یکی از نشست‌های هیات‌وزیران دستور واگذاری باقیمانده سهام

دولت در شرکت‌های خودروساز به بخش خصوصی را داده بود، هرچند که هنوز هیات دولت در این زمینه گام عملی برنداشته است.

نظر

در حال کار...
                                X