جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
    اکبری جونم گفتم قبلا که همان ایرج سابق باش. قرار شده است کامیون بیاید وارداتی چرا بهم ریختی. می خان اهل جو گیر شدن نیم باشد.بورس مثل من سرطانی گشته است و اتفاقا مثل من هم دیگر خوب نمی گردد.وقتی بازار خراب می باشد نیا دیگران رااذیت بنما. صد بار هم گفت ام. اگر در خکاوه در ضرر می باشی بدان که من و دیگرلن هم درضرر می باشیم. اینقرد روی اعصاب ها راه نرو و حرف باد هوا نزن
    با تشکر

وضع بازار کلا خرابه

انشاالله سلامت باشید
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

در مورد فولاد مورد اول اینکه اصفهان با مشکل بسیار جدی آب روبرو است و مورد دوم اینکه ارمنستان یکی از بزرگترین واردکننده های فولاد ایران در حال ورشکستگی است و مورد سوم تعرفه سنگین آمریکا روی واردات فولاد چین

این 3 عامل میتونه فولاد را به خاک سیاه بنشونه

رکود داخلی و کاهش مصرف فولاد در داخل هم به کنار

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
        در مورد فولاد مورد اول اینکه اصفهان با مشکل بسیار جدی آب روبرو است و مورد دوم اینکه ارمنستان یکی از بزرگترین واردکننده های فولاد ایران در حال ورشکستگی است و مورد سوم تعرفه سنگین آمریکا روی واردات فولاد چین

این 3 عامل میتونه فولاد را به خاک سیاه بنشونه

رکود داخلی و کاهش مصرف فولاد در داخل هم به کنار
        سلام.
        اضافه کنید:
        ثابت نگه داشتن دستوری ارز توسط دولت.
        تعیین نرخ دستوری توسط دولت برای فلزات.

(البته عامل اصلی همان بحث آب است که رسانه ای شدنش کار را خراب تر هم کرده...)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

برجام دهن همه رو سرویس کرد
          الان اگه مرکل برگرده از امریکا و حرف ماکرون بزنه
          بازار تا 22اردیبهشت منفی میزنه
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

دادا !!
            سهم بنیادی هم منفی میباشد دادا !!!

مثلا
            کاسیمین میره به سمت 400 تومان با این کاهش قیمتهای جهانی و پرداخت سود مجمع

جو گیر نشو
            .....دادا..فاسمین با دلار 4200....روی 3100..دیگه ارزش بالای بنیادی نداره....بنیاد سهم تابع شرایط روز..است.نگران..نباش...خکاوه 120 تومانی 40 درصد ریخت...سهم های بنیادی...مثل کربن..کفرا...چند درصدی هم بالا امدند...کتوکا 260..را توهمین بازار مزخرف 303 فروختم...از روزی که دلار 4200 شد..دیگه پرتفوی سهمی با وابستگی بالا به دلار صادرات ..نداره....شما..مواظب باش..بی برجام..خودورویی ها..همان.کور سوی ..امید تغیرات فاند را هم نخواهند..داشت..........توبه.کن...بیا کربن..کفرا بخر....شاید توبت قبول شد....کفرا..کربن..کریمند.../.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              برجام دهن همه رو سرویس کرد
              الان اگه مرکل برگرده از امریکا و حرف ماکرون بزنه
              بازار تا 22اردیبهشت منفی میزنه
              .....تمام..جان...فیلمی هستیا...با حرف ها پمپئو...ترامپ..ماکرون...کسی که ذره ایی به ماندگاری برجام.امید داشته باشه...علی بی غمه....بازار...برجام را پیش خور کرد....
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                .....تمام..جان...فیلمی هستیا...با حرف ها پمپئو...ترامپ..ماکرون...کسی که ذره ایی به ماندگاری برجام.امید داشته باشه...علی بی غمه....بازار...برجام را پیش خور کرد....
                من میدونم
                فقط مشکل اینه که بازار نمیدونه فیلمه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

راستی جناب mey
                  یه توضیحی برای کربن بدید شاید منم ورود کردم؟؟
                  اهداف قیمتی اعلام بفرمایید؟؟
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    راستی جناب mey
                    یه توضیحی برای کربن بدید شاید منم ورود کردم؟؟
                    اهداف قیمتی اعلام بفرمایید؟؟
                    ..مخلصم...دادا ایستگاه ما را گرفتی...قربانت ..هرچی..بنده.و سایر دوستان از کربن..میدونستیم..در تاپپیکش..پست شده...احیانا...شیرازی..نیستی.../.:blinksmiley.:/laughingsmiley

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

دوران دلال بازی، بورس بازی، خرید و فروش ملک و طلا و دلار به پایان رسیده، تمام کسایی که در سالیان گذشته با دلال بازی ثروتمند شدند در 3 سال آینده تمامش را از دست خواهند داد، کسانی که هنر کارآفرینی داشته باشند موفق خواهند بود.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                        دوران دلال بازی، بورس بازی، خرید و فروش ملک و طلا و دلار به پایان رسیده، تمام کسایی که در سالیان گذشته با دلال بازی ثروتمند شدند در 3 سال آینده تمامش را از دست خواهند داد، کسانی که هنر کارآفرینی داشته باشند موفق خواهند بود.
                        ...دادا...طالب حبس ..قفسی....برو کار افرین شو...در چهل سال گذشته..و 40 سال اینده..دزدان..و رانتخواران...موفق ترین...صنف بودن...

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

جالبه هنوز ..ملت دارن سر خروج ..یا عدم..خروج ...ترامپ از برجام..دعوا..میکنند...بعد صخبت های ترامپ و.مکرون....واضخ بود خروج از برجام...فرداش که بازار مثبت شد...گفتم....نه...مثل اینکه تریدرها...فهمیدن..برجام...فقط رو کاغذ ماند....امروز که بازار این جوری شد...معلوم...شد..که نه بابا...کتاب سر و ته گرفته بودن...فقط ماندم.از کجای حرف های ترامپ و مکرون....برداشت..تمدید کرده بودن.....

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

امریکا نمیمونه تو برجام...میاد بیرون...یک موقعی اقتضا میشد برجام را بزارند ...الان هم نیاز دارند محدودیت نداشته باشند و برجام را لغو کنند...کلا با توجه به خروج امریکا از برجام هم پیش بریم عاقلانه تر هست..چیزی که من میبینم...یک اصلاح 5 تا 10 درصدی تو بازار هست..خودروییها 10 درصد دیگه فرضا اصلاح دارند...یکسری سهمها هم اصلاح جزیی...اصلاح سهمها بخاطر برجام پیشخور شده....خیلی از سهمها نصف هم کمتر شدند...دیگه قراره چقدر اصلاح کنند...این از سهمهایی که ریسک سیستماتیک بازار روی روند قیمتیشون تاثیر میگذاره..مثل ساختمانی و خودرویی و غیره....
                            یک سری سهمها هم که بنیادی هستند و سود مجمع هم دارند...من نظرم این هست بعد از 22 ام حداقل با شیب ملایم تا شب مجامعشون بالا دارند.
                            کلا روی سهم بیشتر از بازار تمرکز داشته باشیم بهتره...بنیاد و چارت سهم اوکی باشه...خوش قیمت باشه...ممکنه کوتاه مدن ادا و اصول داشته باشه..اما قطعا میانمدت میرسه به تارگتی که براش متصور بودیم.
                            آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2018/04/28, 21:14.

نظر

• mehdi 1000
                              ستاره دار(2)
                              • Mar 2011
                              • 313

به نظر بنده اگر برجام تایید نشه خیلی به نفع ایران و سهامداران خواهد بود، برای اینکه این بازی تمام میشه و دیگه هر 90 روز یکبار یک داستان تکراری نداریم، ایران هم از نظر هسته ای میتونه خیلی کارها انجام بده بدون اینکه کسی بتونه ایرادی بگیره و دست برتر رو پیدا میکنه. البته برجام از بین نمیره و میتونه همین مراودات رو با اروپایی ها داشته باشه منتها دستش تو زمینه های دیگه باز میشه. اما...
                              اما مسئله اینه که آمریکا هیچ وقت این حماقت رو نمیکنه، برای اینکه پیش از این به شکلی زیرکانه برجام رو بی اثر کرده. با قانونی که میگه هر کسی که به ایران سفر میکنه اگر بخواد بیاد آمریکا باید ویزا بگیره عملا خیلی از افراد و شرکت ها رو برای مشارکت در اقتصاد ایران منصرف کرد چون دیدند به دردسر اون نمیرزه. مراودات بانکی هم که گویاست. خب حالا چرا باید بیاد خودش با دست خودش همه نقشه های حساب شده رو به هم بریزه؟ این چماقی که بالا گرفته و هیچ گاه پایین نمیاد روی سر دیگرانی هم که بخوان در این سرمایه گذاری کنند یا وارد مشارکت های دیگه هم بشوند هست، و اونها هم میگن الان سرمایه گذاری کنیم مراودات دیگه داشته باشیم اما هر 90 روز یکبار بلرزیم که ببینیم آمریکا میخواد چه کار کنه!

اما نکته اصلی اینه که آمریکا و ترامپ وقتی می بینند با کلام و گفتار و تهدید های لفظی و تهدید به خروج از برجام کلامی نه عملی میتونند به اقتصاد و همه چیز این کشور ضربه بزنند چرا باید چنین ابزاری رو از خودشون بگیرند؟؟؟ شنونده باید عاقل باشه. اون میگه من هر 90 روز دارم تهدید میکنم که میخوام خارج بشم الان یکم جدی تر مطرح کردم دلار شد 6000، اقتصاد ایران رو فلج کردم خب چی از این بهتر؟

خلاصه کلام نه تنها این بار بلکه هر 90 روز یکبار بعدی هم تایید میکنه منتها هر بار این تهدیدها رو ادامه میده تا برجام بدون خروج و بدون عدم تایید فلج بمونه.
                              این رو هم بدونید اگر این کار رو نکنه بدون تردید بدونید که عامل روسیه است چون این کار نه تنها برخلاف منافع آمریکا و متحدان هست بلکه تمام به نفع منافع ایران خواهد بود.

پس اگر آمریکایی باشه 100% تایید میکنه هم 22 اردیبهشت و هم دفعات بعدی...

نکتۀ آخر، شما این قرمزی بازار رو خیال می کنید به برجام و تایید یا عدم تایید ترامپ ربط داره؟ خیر...
                              ما در طول تاریخ هر ضربه ای خوردیم از خودی و از داخلی ها خوردیم، یا از حماقت و جهل و ترس های بی جای هموطن خودی یا از گرگ های فرصت طلب داخلی...
                              الان گرگ های دیدند که این بازی ترامپ فرصت خوبی برای بزخری سهم های بازار هست پس برنامه اینه که تا جایی که میشه و میتونند سهم ها رو افت بدند...
                              چطوری میتونند موفق بشوند؟ با سو استفاده از جهل و ترس و نادانی همین سهامداران جز داخلی.
                              اونها منفی میکنند بقیه هم از ترس افت بیشتر فروشنده میشن و تا این جنس جور باشه این منفی ها تداوم پیدا میکنه.

حالا خواهید دید بعد از بازی ترامپ نتیجه هر چه باشد بازار مثبت خواهد شد،
                              اگر تایید کنه بعنوان خبر بدی که خبر خوب جلوه میکنه، اگر هم تایید نشه بعنوان تو دهنی به آمریکا و عادی جلوه دادن همه چیز.
                              مسئله اینجاست وقتی ما به خودمون رحم نمی کنیم و دلمون برای مال و سرمایه خودمون نمیسوزه انتظار دارید گرگ های داخلی و دشمنان خارجی دلشون برای ما بسوزه؟

گرگ های داخلی که بخوبی از بازی ترامپ سو استفاده کردند بعد از اینکه دلارهایی که ارزون خریدند و گرون فروختند حالا باید به سهام تبدیل کنند،
                              منتها تبدیل به سهام مفت و سوپر مفت تا به این مفت خوران بچسبه. حداقل بدونیم این قرمزی از کجا آب میخوره. آمریکا همیشه قربانی جنایت کاران داخلی بوده.
                              آخرین ویرایش توسط mehdi 1000؛ 2018/04/28, 21:21.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

توجه کنین سال 92 که شاخص از 33000 شد 89000 در اوج تحریم های آمریکا بودیم

نظر

در حال کار...
                                X