جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mp_emperor
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 83

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
    بزار خودشون را تخلیه کنن،بعضی افراد ضرر دادنشون را اینطور تخلیه میکنن
    اون کاربر نوع تربیت و سطح خانوادش،و محیطی را که توش رشد کرده رو نشون میده
    جوابش را ندادم چون ارزش پاسخ دادن نداشت.
    بعد این سعی میکنم دیگه کمتر مطلب بنویسم
    بیتربیت بودن بهتر از اینه که زالو باشی و نونتو به قیمت بی ارزش شدن پول مملکتت و سختی و بدبختی مردم بدست بیاری...سطح خانواده و محیطی که توش رشد کردم اینقدر جنم داشته که مثله یه عده وطن فروش و حرومی نباشم ...تو این چند سال کمتر پست زدم ولی دیدم خیلی دور برداشتی گفتم خاموشت کنم....ضرر کردن و بالا پایین بازارم زیاد دیدم...نگران تخلیه کردن منم نباش...ریز تر از اونی که بخوای تخلیه کردن منو تحمل کنی...بشین برا دشمنایه مملکتت خوش پارسی کن ...مطلبم زیاد بزن چون بزودی بدجور میسوزی...اگه برخورد با وطن فروش و زالو صفت توهین و فحاشیه همون بهتر که ناظر محترم منو بلاک کنه تا امثال شما بیان واسه بدبختی مردم دور هم جشن بگیرن

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1837

در اصل توسط mp_emperor پست شده است View Post
      بیتربیت بودن بهتر از اینه که زالو باشی و نونتو به قیمت بی ارزش شدن پول مملکتت و سختی و بدبختی مردم بدست بیاری...سطح خانواده و محیطی که توش رشد کردم اینقدر جنم داشته که مثله یه عده وطن فروش و حرومی نباشم ...تو این چند سال کمتر پست زدم ولی دیدم خیلی دور برداشتی گفتم خاموشت کنم....ضرر کردن و بالا پایین بازارم زیاد دیدم...نگران تخلیه کردن منم نباش...ریز تر از اونی که بخوای تخلیه کردن منو تحمل کنی...بشین برا دشمنایه مملکتت خوش پارسی کن ...مطلبم زیاد بزن چون بزودی بدجور میسوزی...اگه برخورد با وطن فروش و زالو صفت توهین و فحاشیه همون بهتر که ناظر محترم منو بلاک کنه تا امثال شما بیان واسه بدبختی مردم دور هم جشن بگیرن

اینقدر نفهمی که هنوز نفهمیدی موضوع گران کردن دلار به عمد و کار حاکمیت بوده تا از این طریق پولهای بدون پشتوانه ای که چاپ کردن بسوزونن(کاهش نقدینگی و بی اثر کردن ارزش پول )
      اینقدر نفهمی که هنوز متوجه نشدی دلار با حرف من بالا یا پایین نمیره
      اینقدر نفهمی که هنوز نفهمیدی وقتی روحانی دور اول پیروز شد و دلار داشت پایین می آمد همین ولله سیف جلوی کاهش قیمت ارز را گرفت
      اینقدر نفهمی که هنوز متوجه نشدی حاکمیتی که نقدینگی را افزایش میده اونم به عمد!!اون باعث بدبختی مردم میشه نه من و امثال من
      اینقدر نفهمی که فکر نمیکنی حاکمیتی که نقدینگی را افزایش میده یعنی هزینه اش از درآمدش بیشتر است،و نمی پرسی کجا هزینه میکنه؟و برای چی؟
      هنوز نفهمیدی حاکمیتی که ربا میده و ربا میگیره در لوای اسلام!!،اون حاکمیت نونش را میزنه تو خون مردم
      شرط میبندم تا حالا یکبار هم حساب نکردی ببینی ایران سالیانه چقدر درآمد نفتی داره و چقدر هزینه ؟؟و چرا قسمت هزینه ای بودجه روز به روز فربه تر میشه؟؟
      من 1 عدد سکه یا 1 برگه اسکناس ارزی ندارم،این را به این ماه مبارک میگم اما تو این تهمت را به من زدی بدون اینکه من را بشناسی. اگر به روز حساب ایمان داری بدان که من حلال نمیکنم

یعد از این هم دیگه جوابی به تو نمیدم چون در شان من نیست با تو گلاویز بشم

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

نظر

• کمبوجیه
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 495

منتظر گزارش فولای هستیم .اینطور که به نطر میاد باید گزارش خوبی باشه

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35705

طبق روال سالهای اخیر ! و در پسابرجام !

بدترین گزارش ها مربوط به گروه خودرو هست ظاهرا !

هر سال به اینجا که میرسیم ! میگن صورتهای مالی رو بیخیال بشید ! منتظر گزارش های سال جدید باشید !

حالا هم بعضی ها وعده گزارشهای 97 را می دهند !!!

نظر

• mp_emperor
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 83

[QUOTE=FARIBORZ NAEL;745735]اینقدر نفهمی که هنوز نفهمیدی موضوع گران کردن دلار به عمد و کار حاکمیت بوده تا از این طریق پولهای بدون پشتوانه ای که چاپ کردن بسوزونن(کاهش نقدینگی و بی اثر کردن ارزش پول )
              اینقدر نفهمی که هنوز نفهمیدی وقتی روحانی دور اول پیروز شد و دلار داشت پایین می آمد همین ولله سیف جلوی کاهش قیمت ارز را گرفت
              اینقدر نفهمی که هنوز متوجه نشدی حاکمیتی که نقدینگی را افزایش میده اونم به عمد!!اون باعث بدبختی مردم میشه نه من و امثال من
              اینقدر نفهمی که فکر نمیکنی حاکمیتی که نقدینگی را افزایش میده یعنی هزینه اش از درآمدش بیشتر است،و نمی پرسی کجا هزینه میکنه؟و برای چی؟
              هنوز نفهمیدی حاکمیتی که ربا میده و ربا میگیره در لوای اسلام!!،اون حاکمیت نونش را میزنه تو خون مردم
              شرط میبندم تا حالا یکبار هم حساب نکردی ببینی ایران سالیانه چقدر درآمد نفتی داره و چقدر هزینه ؟؟و چرا قسمت هزینه ای بودجه روز به روز فربه تر میشه؟؟
              من 1 عدد سکه یا 1 برگه اسکناس ارزی ندارم،این را به این ماه مبارک میگم اما تو این تهمت را به من زدی بدون اینکه من را بشناسی. اگر به روز حساب ایمان داری بدان که من حلال نمیکنم

یعد از این هم دیگه جوابی به تو نمیدم چون در شان من نیست با تو گلاویز بشم[/QUO
              با تربیت...وطن دوست...اخرت اقتصاد...بودجه بلد...مسلمان واقعی...اینکاره...اصلا تو اول و اخر همه تحلیلگرا...این موضوعاتی که گفتی بحث رو تغییر نمیده...با این همه کمالات چرا از کثافت کاری ترامپ و یال و قال داخلیش ذوق زده شدی...من حرفم اینه...بنظرم غیر از وطن فروشی رو معایب بزرگ دیگه ای هم که داری کار کن...نفهم هم اونیه که هر چیزی رو بهانه میکنه تا شادیشو از بدبختی مردم پشتش قایم کنه...اصلا همه دولتمردا بد و ناکارامد...تو چرا از تحریمها ذوق مرگ شدی؟؟؟؟؟؟؟اینهمه این در و اون در زدی بگی اروپا و امریکا دارن بدبختمون میکنن و ای مردم بفروشین در برین....اما جلو روند بازار هنوز خیلی کوچولویی ...تو و امثال تو از دوند قیمتها هیچی نمیدونین...هنو نمیدونی که اخبار بد کجای روند میاد و اخبار خوب کی؟ یکم بیشتر مطالعه کن تا با حرفهای در پیتت چهار نفرو الکی نترسونی...تحلیلگر اقتصادی که با اخبار تحلیل قیمتی بکنه یه چیزی تو مایه های دمت گرمه...روتو کم کن وگرنه اینبار نافرم کمش میکنم وطن فروش

نظر

• TAJ2014
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 1027

[QUOTE=mp_emperor;745796]
                در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                اینقدر نفهمی که هنوز نفهمیدی موضوع گران کردن دلار به عمد و کار حاکمیت بوده تا از این طریق پولهای بدون پشتوانه ای که چاپ کردن بسوزونن(کاهش نقدینگی و بی اثر کردن ارزش پول )

یعد از این هم دیگه جوابی به تو نمیدم چون در شان من نیست با تو گلاویز بشم[/QUO
                با تربیت...وطن دوست...اخرت اقتصاد...بودجه بلد...مسلمان واقعی...اینکاره...اصلا تو اول و اخر همه تحلیلگرا...این موضوعاتی که گفتی بحث رو تغییر نمیده...با این همه کمالات چرا از کثافت کاری ترامپ و یال و قال داخلیش ذوق زده شدی...من حرفم اینه...بنظرم غیر از وطن فروشی رو معایب بزرگ دیگه ای هم که داری کار کن...نفهم هم اونیه که هر چیزی رو بهانه میکنه تا شادیشو از بدبختی مردم پشتش قایم کنه...اصلا همه دولتمردا بد و ناکارامد...تو چرا از تحریمها ذوق مرگ شدی؟؟؟؟؟؟؟اینهمه این در و اون در زدی بگی اروپا و امریکا دارن بدبختمون میکنن و ای مردم بفروشین در برین....اما جلو روند بازار هنوز خیلی کوچولویی ...تو و امثال تو از دوند قیمتها هیچی نمیدونین...هنو نمیدونی که اخبار بد کجای روند میاد و اخبار خوب کی؟ یکم بیشتر مطالعه کن تا با حرفهای در پیتت چهار نفرو الکی نترسونی...تحلیلگر اقتصادی که با اخبار تحلیل قیمتی بکنه یه چیزی تو مایه های دمت گرمه...روتو کم کن وگرنه اینبار نافرم کمش میکنم وطن فروش

دوست عزیز
                با احترام کار شما اصلا پسندیده نیست
                خواهشا ادامه ندین
                دیدگاه موافق و مخالف همیشه بوده وهست بدون توهین و با حفظ حرمت ها میشه حرف زد
                کمی ظرفیت هامونو بالا ببریم
                همه اینجا هستیم تا در ارتقا اگاهی هم تلاش کنیم
                کاربرانی هستن در همین فروم که حرفهاشون مخالف زیادی داره و بعضا توهین هایی
                هم بعضی از کاربران میکنند که این هم پسندیده نیست
                اما مخالفت دلیل خوبی برای توهین نیست

نظر

• کمبوجیه
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 495

خمهر هم در گزارش تفسیری از
                  افزایش سرمایه
                  300 درصدی تجدید ارزیابی خود رونمایی کرد و هم اکنون 10 میلیئن صف خرید !
                  مدیران شدوص در مجمع از
                  افزایش سرمایه
                  250 درصدی تجدید ارزیابی صحبت کردند و هم اکنون 5 میلیون صف خرید !
                  شپترو 400 درصد در صورت های مالی سال قبل افزایش از تجدید ارزیابی دیده و آماده داره !
                  امسال فقط سال تجدید ارزیابی هست و به زودی شپترو هم میپره ...!

نظر

• کمبوجیه
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 495

مطلب بالا نقل قول از اقای اسکای من در تالار گفتمان هست ممکنه بدرد دوستان بخوره

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

بازار باد خالی کرده !!!
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• TAJ2014
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 1027

گروه سایپا همه یکی یکی دارن میبندن
                        رنا هم بست
                        خیلی مشکوک هست به نظر خبرهایی هست

نظر

• کمبوجیه
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 495

ذوب در حال صف شدن.هر ان ممکنه تقاضای افزایش سرمایه از تجدید ارزیابیها رو کدال بیاد

نظر

• کمبوجیه
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 495

ذوب25میلیون صف. ببینیم فولای امروز چیکار میکنه

نظر

• کمبوجیه
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 495

امسال مجمع ذوب رفتن داره. ببینیم امسال با این همه خبر به سهامداران چه خواهند گفت

نظر

• کمبوجیه
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 495

در ذوب هر کد نزدیک2میلیون پانصد هزارتا خرید کرده

نظر

در حال کار...
                                X