جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
    محمد حسین شما به سوال من پاسخ روشن ندادی
    چرا روحانی همان اشتباه احمدی نژاد را تکرار کرد(افزایش نقدینگی)با اینکه خود روحانی به احمدی نژاد انتقاد شدید میکرد و منشا مشکلات کشور را افزایش نقدینگی می دانست؟
    اینجاست که ذهن همه ما از اصل قضیه به سمتی دیگه منحرف میشه؟؟
    در یکی دو نوشته پس از آن این موضوع را هم بررسی کردم. در پاسخ به جناب علیرضا. البته گمانه‌زنی کردم بیشتر. چون اطلاع کافی ندارم و دوست هم ندارم جایی که اطلاعات کافی ندارم اظهار نگر قاطع داشته باشم... احتمال می‌دهم که تیم اقتصادی آقای روحانی می‌خواست به این وسیله تورم را واقعا از بین ببرد. یعنی دچار خطای محاسباتی شده بود. یا شاید می‌خواست موسسات مالی غیر مجاز را ریشه‌کن کند.
    شما خودتان به چه توجیهی برای این کار آقای روحانی قایل هستید؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1837

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      در یکی دو نوشته پس از آن این موضوع را هم بررسی کردم. در پاسخ به جناب علیرضا. البته گمانه‌زنی کردم بیشتر. چون اطلاع کافی ندارم و دوست هم ندارم جایی که اطلاعات کافی ندارم اظهار نگر قاطع داشته باشم... احتمال می‌دهم که تیم اقتصادی آقای روحانی می‌خواست به این وسیله تورم را واقعا از بین ببرد. یعنی دچار خطای محاسباتی شده بود. یا شاید می‌خواست موسسات مالی غیر مجاز را ریشه‌کن کند.
      محمد حسین جان شما بهتر از من میدونی که افزایش نقدینگی با تورم نسبت معکوس نداره،پس این گزینه که برای کم نشان دادن تورم این کار را کرد کلا مردود است
      موسسات مالی هم بر هیچ کسی پوشیده نیست که محلی شده بود برای پولشویی،و خیلی اوضاع داشت خطرناک میشد.
      حتی اگر یادت باشه در مقطعی بحث ادغام بانکها مطرح شد اما روحانی زورش به مافیا نرسید!!!!و کلا فراموش شد.
      اینجاست که میشه دولت سایه را حس کرد
      .
      .
      الان شما همین قضیه تعطیل کردن معاملات آتی سکه را ببین!!!!به فاصله 3 تا 4 روز از تعطیل شدن آتی،تزریق پول به بازار نقدی شدت گرفته
      و این شده که داریم میبینیم،سکه روزانه 500/000تومن داره رشد قیمت را تجربه میکنه
      روی بقیه اجناس هم تاثیر میزاره و با شدت همه چی گران داره میشه،
      در حالی که روحانی با ابزارهایی مثل آتی و عسکه ها و نظارت بانک مرکزی بخش زیادی از نقدینگی را میتونست به سمت خودش بکشه

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        این را هم بگویم که (همان‌گونه که جناب علیرضا هم اشاره کردن) این تله‌ی نقدینگی مانند مرداب است!
        در ابتدا شما ممکن است با شعار درست کردن تورم و آزمایش سیاست‌های انقباضی بیایید و خودتان را اندکی در این تله وارد کنید... (یعنی کاری که آقای طیب‌نیا کرد و اختلاف بین تورم و نرخ سود به وجود آورد) ولی همین مانند یک تله مانند یک مرداب شما را به داخل خودش می‌کشاند...

من چون در جستاری خاص در این سایت به وضوح پی‌گیر این کارها بودم می‌توانستم به وضوح این را در لابه‌لای صحبت‌های آقایان ببینم... انگار خودم در بین تیم اقتصادی دولت بودم و حس می‌کردم که اینها از یک‌جایی به بعد می‌خواستند قضیه را جمعش کنند ولی دیگر کار از کار گذشته بود...

از دو سال پیش فهمیدند چه کرده‌اند و آمدند درستش کنند ولی نشد...

این یک دور باطل است. شاید بدتر. این یک مرداب است که هم اگر بخواهی پیش بروی و عمیق‌تر شوی غرقت می‌کند و هم اگر بخواهی ازش بیایی بیرون.

اینها خیلی آسان می‌خواستند موسسات مالی غیر مجاز را ورشکست کنند و تمام. ولی حواسشان به پیامدهای اجتماعی قضیه نبود.
        جایی که مردم کفن‌پوش آمدند کف خیابان!
        اینها با خودشان (گمان می‌کنم) این‌جور حساب کرده‌ بودند که تورم را پایین می‌کشیم. بانک‌ها و موسسات دست و پا می‌زنند. موسسات غیر مجاز ورشکست و حذف می‌شوند. بانک‌های دولتی را کمک می‌کنیم. و همه چیز درست می‌شود.
        ولی در عمل مردم ریختند به خیابان‌ها. موسسات مالی نه تنها حذف نشدند بلکه جورشان را هم دولت کشید. جورشان را دولت کشید یعنی از بیت‌المال پول چاپ کرد که اینها را از همان مخمصه‌ای که انداخته بودشان درون آن بیرون بیاورد! به علاوه اینکه در این مدت بانک‌های دولتی هم برای رقابت با اینها تا مرز ورشکستگی رفته بودند! اینجا هم عملا چاپ نامرئی پول بدون پشتوانه داشتیم! یعنی دو جا.

این هم پایان کار نبود. اگر همین بود دو سه سال پیش می‌شد جمعش کرد یک جوری... با یک بدبختی‌ای بالاخره جمع می‌شد... موضوع حالت مرداب‌گونه‌ی قضیه است.
        نقدینگی یک دور ایجاد می‌کند. یک دور تسلسل و فزاینده. نقدینگی تورم می‌زاید و برای پوشاندن تورم باید نقدینگی را حبس کرد و برای حبس نقدینگی باید سود بانک را بالا برد و سود بالای بانک نقدینگی را بالا می‌برد.
        برای از بین بردن این چرخه باید پوشاندن و حبس دستوری نقدینگی را دیگر پیگیری نکرد. ولی وقتی این نقدینگی زیاد باشد دیگر کار به این آسانی‌ها نیست. زمانی که رها شود مانند این است که سدی شکسته شود و سیل همه‌جا را بردارد! نه تنها اثر بسیار زیاد جمع شده‌ی سال‌ها را در دل خود دارد بلکه یک اثر بهمنی هم دارد. یعنی خودش را چند برابر هم می‌تواند نشان دهد. (حالا شما فکر کن این جمع شود با دوره‌ی تحریم‌های آمریکا و بی‌اعتمادی مردم و ...) کمرشکن می‌شود اثرش...
        ما هنوز هم شاید کامل اثر آزاد شدن این نقدینگی را ندیده باشیم!

من به خوبی اینها را در سالیان گذشته رصد می‌کردم... اکنون به ذهنم آمد جریان سود بانکی ۲۰ درصد و ۱۵ درصد را... خاطرتان هست یک زمان کوتاهی نرخ سود را آوردند پایین و دو روزه همه چیز داشت خراب می‌شد و بلافاصله دوباره نرخ سود را بردند بالا و کلی این وسط اوراق هم چاپ کردند؟؟؟ اوراق هم اگر اشتباه نکنم بالای ۲۰ درصد بود... اینها همه تلاش‌های اینها بود زمانی که به نیمه‌ی راه رسیده بودند و فهمیده بودند چه کار کرده‌اند و به کجا رسیده‌اند!
        آن روزها من در جستار تدبیر و امید اصلا تعجب می‌کردم چرا هنوز تورم نیامده... آقای ادیب هر روز با نوشته‌هایشان با صدای بلند فریاد می‌زدند آقا جان! بیشترین چیزی که در مملکت گران می‌شود و سود می‌دهد ارز خواهد بود! نه یک بار و نه دو بار... چندین و چند بار می‌گفتند...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

احمدی نژاد سال 90-91 گفت وضعیت بدتر از آن چیزیست که برخی فکر میکنند !

اما آقایون مدام میگفتند مشکل احمدی نژاد و سوء مدیریتشه !

احمدی نژاد بره کنار 80% مشکلات حل میشه !

احمدی نژاد میدانست که کار از تنظیم کردن پارامترها ! یا اولویت دادن به تورم ! یا نرخ بهره ! یا کنترل نقدینگی گذشته !

برای همینه که آقایون از هر طرف میگیرن ! از یه طرف دیگه سیستم به نوسان میفته !

سال 90-91 احمدی نژاد از اصلاح ساختار گفت ! قبلترش در هدفمندی از لزوم جراحی در ساختارهای بانکی و پولی و گمرکی و مالیاتی گفت !

آقایان می خندیدند و میگفتند مشکل از نظام و ساختارهایش نیست ! مشکل از احمدی نژاده !

از قدیم هم گفتن دندون پوسیده رو باید کند ! حالا اینها وقت صرف میکنن تا این دندانهای پوسیده رو حفظ کنن !

دندونها که نمیمونه براشون هیچ ! توان سیستم هم از بین میره چون نمیتونه با دندونهای فاسد تامین انرژی کنه ! حتی اگر بهترین غذا به خورد سیستم داده بشه !

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1837

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

احمدی نژاد میدانست که کار از تنظیم کردن پارامترها ! یا اولویت دادن به تورم ! یا نرخ بهره ! یا کنترل نقدینگی گذشته !

سال 90-91 احمدی نژاد از اصلاح ساختار گفت ! قبلترش در هدفمندی از لزوم جراحی در ساختارهای بانکی و پولی و گمرکی و مالیاتی گفت !

آقایان می خندیدند و میگفتند مشکل از نظام و ساختارهایش نیست ! مشکل از احمدی نژاده !

از قدیم هم گفتن دندون پوسیده رو باید کند ! حالا اینها وقت صرف میکنن تا این دندانهای پوسیده رو حفظ کنن !

دندونها که نمیمونه براشون هیچ ! توان سیستم هم از بین میره چون نمیتونه با دندونهای فاسد تامین انرژی کنه ! حتی اگر بهترین غذا به خورد سیستم داده بشه !
            من برای همین میگم روحانی و احمدی نژاد و ... مهره هستند
            اگر شما قائل به مبارزه بافساد توسط محمود هستید،چرا کاری نتونست انجام بده؟؟
            چرا نقدینگی افزایش پیدا کرد؟
            اکثر موسسات اعتباری در زمان محمود مجوز فعالیت گرفتند(منظور من این نیست محمود عمدا مجوز داد)بلکه به نظر من کنترل اوضاع از دستش خارج شده بود

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
              من برای همین میگم روحانی و احمدی نژاد و ... مهره هستند
              اگر شما قائل به مبارزه بافساد توسط محمود هستید،چرا کاری نتونست انجام بده؟؟
              چرا نقدینگی افزایش پیدا کرد؟
              اکثر موسسات اعتباری در زمان محمود مجوز فعالیت گرفتند(منظور من این نیست محمود عمدا مجوز داد)بلکه به نظر من کنترل اوضاع از دستش خارج شده بود
              برای اینکه مبارزه با فساد توسط سیستمی که خودش فساد ایجاد میکنه ! قابل انجام نیست !

میشه بازی موش و گربه ! از هر طرف بگیری از اونطرف فرار میکنه طرف !

تا وقتی که مفسدان حاشیه امنیت دارند ! سیستمهای فاسد و ساختارهای فاسد وجود دارند ! وضع همینه !

مبارزه با فساد کار یک شب نیست ! با گرفتن چند نفر تموم نمیشه !

از اساس باید درست بشه ! آقایون هم نمیخوان !

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

برای داستان تعریف کردن خیلی وقته دیر شده
                حالا همه بیایند اعلام کنید مشکل از احمدی نژاد باشه یا روحانی
                الان وقت این حرفها نیست
                هیچ راهی ندارند جز مذاکرات با امریکا و سازش
                اگر اینها کننده کار بودند در دوره احمدی نژاد یا 4 سال اول ریاست روحانی اقتصاد را قوی می کردند
                کار از این حرفها گذشته باید مذاکره کنند تا تحریم ها لغو بشه تا بتواند کمی این اقتصاد نابود شده دوباره جان بگیره و گر نه با باد هوا و بدون امادن شدن زیر ساخت های بنیادی نمیتواند هیچ کاری انجام بدهند
                کشوری که سود بانکی آن 30 درصده و تولید هیچ معنی نداره و فقط به فکر دلال بازی و فساد اقتصادی میباشد نابود میشه حالا میکنه 10 سال طول بکشه ممکنه 50 سال طول بکشه ولی آن چیزی که معلومه دیگه با این شرایط نمیشه ادامه داد
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35705

هنوز تو حال و هوای سال 92 و مذاکره هستی جناب ایرج !

از مذاکره چیزی که نصیب ملت نخواهد شد ! هیچ ! دو دستی هم باید خیلی چیزها را تقدیم کنند !

همانطور که در برجام کردند !

طرف دنبال نابودی شماست ! شما دنبال مذاکره ای !

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2904

دوست عزیز امریکا نیازی به مذاکره با ایرا نداره
                    اواخر دوره احمدی نژاد مملکت داشت از هم می پاشید.حتی بدتر از ونزوئلا میشد.روحانی اومد مذاکره کرد و کشور رو نجات داد.
                    همان زمان ترامپ ناراحتی خودش رو از توافق با ایران اعلام کرد و خیلی هم شاکی بود .اینکه ایران لبه پرتگاه بود اما اوباما دستش رو گرفت.الان هم همون زمان داره اتفاق میفته‌.مگه ترامپ دیوانه هست که توافق کنه.
                    نمیدونم ترامپ چه باجی میخواد بگیره ولی مطمئن باش یکی از توافقات باید به رسمیت شناختن اسرائیل باشه
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

هنوز تو حال و هوای سال 92 و مذاکره هستی جناب ایرج !

از مذاکره چیزی که نصیب ملت نخواهد شد ! هیچ ! دو دستی هم باید خیلی چیزها را تقدیم کنند !

همانطور که در برجام کردند !

طرف دنبال نابودی شماست ! شما دنبال مذاکره ای !
                      این گوی و این میدان

روحانی برود کنار هر ریس جمهور دیگری بیاید هیچ کاری نمیکنه

بنده خواب نیستم مشکل از جای دیگری است

هر کاری زمانی خاص خودش را داره نمیشه از واقعیت فرار کرد شرایط اقتصادی کشور توان نداره الان نمیتواند بدون رفع تحریم ها کاری انجام بده

این اقتصاد از دورن نابود شده و نمیتواند بدون اماده سازی کاری انجام داد

حالا یک پیشنهاد خدا کنه احمدی نژاد بیاید ببینیم میتواند کاری انجام بده

بنده امیدوارم تا 6 ماه دیگه تکلیف برای همیشه روشن بشه

نظر

• احمدخان
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2032

از ریشه خراب و ویران است .پالون خر هم عوض بشه اوضاع درست بشو نیست .

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                          این گوی و این میدان

روحانی برود کنار هر ریس جمهور دیگری بیاید هیچ کاری نمیکنه

بنده خواب نیستم مشکل از جای دیگری است

هر کاری زمانی خاص خودش را داره نمیشه از واقعیت فرار کرد شرایط اقتصادی کشور توان نداره الان نمیتواند بدون رفع تحریم ها کاری انجام بده

این اقتصاد از دورن نابود شده و نمیتواند بدون اماده سازی کاری انجام داد

حالا یک پیشنهاد خدا کنه احمدی نژاد بیاید ببینیم میتواند کاری انجام بده

بنده امیدوارم تا 6 ماه دیگه تکلیف برای همیشه روشن بشه
                          تقریبا همه اونهایی که در سال 92 به مذاکره و بیرون امید داشتن هم به این نتیجه رسیدن که از بیرون چه اروپا چه آمریکا ! آبی گرم نمیشه براشون !

حتی باج های بزرگ هم دیگه راضیشون نمیکنه ! پس همون بهتر که باج ندیم حداقل !

همین روحانی در برجام امنیت اسراییل رو تضمین کرد ! تعهد داد دولت ایران حتی با عناوینی مثل صهیونیست یا غاصب یا ... نام نبره !

آخرش باز یه بهانه دیگری تراشیدن !

الانم باز باج بدیم اونا کاری انجام نمیدن ! همانطور که در برجام انجام ندادن !

اگر این اقتصادو اینها از درون نابود کردن ! پس از درون هم میشه ساختش !

اما به شرط اینکه بخوان و بذارن ! فعلا نه میخوان نه میذارن کسی کاری بکنه !
                          آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2018/07/29, 18:06.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2015
                            • 1837

خلاصه کلام همینه=D>=D>
                            راه مبارزه با فساد مشخص هست،یعنی شفافیت اقتصادی
                            خدا به داد همه ما مردم عادی برسه،
                            با این وضعیت همه مردم بازنده هستند،حتی اونی که سکه یا ارز خریده.

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

تقریبا همه اونهایی که در سال 92 به مذاکره و بیرون امید داشتن هم به این نتیجه رسیدن که از بیرون چه اروپا چه آمریکا ! آبی گرم نمیشه براشون !

همین روحانی در برجام امنیت اسراییل رو تضمین کرد ! تعهد داد دولت ایران حتی با عناوینی مثل صهیونیست یا غاصب یا ... نام نبره !

اما به شرط اینکه بخوان و بذارن ! فعلا نه میخوان نه میذارن کسی کاری بکنه
                              !
                              شرایط حداقلی باید اماده باشه

اگر نگذارندکسی کاری انجام دهد درست بشه بیشتر در گرداب فرو میره کشور

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

میشه بفرمایید کجا تضمین دادند که امنیت اسرائیل را تضمین کنند؟! ممنون میشم سندی مدرکی ارائه کنید!
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X