جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • silverfox
    عضو عادی
    • Sep 2018
    • 47

پاسخ : جــــو بــــازار

دوستان تا شاخص تثبيت نشده خريد نكنيد. چند درصد سود كمتر در مقابل ضرر احتمالي. ريسك با شماست.

نظر

• seraj
      ستاره دار(2)
      • Feb 2012
      • 2064

استحکام صفهای خرید جوری بنظر میرسه که بعد از 10.5 بعیده صف خریدی رو شاهد باشیم .
      نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
        من امروز هم آسیا اضاف کردم...اگرچه میانگینم پایین تره...و هم کسرا خریدم.....کسرا خیلی خوب معامله میشه....صف شد امروز تعجب نخواهم کرد!
        فقط آسیا های دیروز از صف فروش رو امروز به 4.84 مثبت دادم و با کسرا جابجا کردم
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام و احترام

بنده توی بازار خوانی و تحلیل بنیادی تا حدودی تبحر دارم و خب حقیقتش ضعف بزرگم نداشتن علم تکنیکال هست که اون هم از دانش دوستان بسایر خوبم استفاده میکنم .

بنده دارم مجددا تکرار می کنم نظرم رو و اون این هست که فردا فرضا بازار مثبت شد ، سوت و هورا و کف نزنید

هر مثبتی فقط و فقط برای نوسانگیری و خروج از بازار خوبه

فعلا تا اوایل آبان ماه بازار بورس کلا نوسانی خواهد بود ، یه روز صف خرید و مثبت و یه روز صف فروش و منفی

شروع تحریمهای سنگین 13 آبان موجب خواهد شد خیلی ها اگه بازار مثبت بشه و بتونن بخوان از بازار خارج بشن

چون خیلی ها توی این چند روزه نتوانستند حتی از بازار خارج بشن و سودشون رو save کنن

همیشه میشه به بازار بورس وارد شد و هیچوقت ورود به بازار دیر نیست

یه سری قیمت یه سری سهمها بسیار جذاب شده اند و خیلی از دوستان پیش خودشون میگن فلان سهم 20 تا 25 درصد ریخته و دیگه با شروع تحریمها تا کجا میخواد بریزه؟

ولی مطمئن باشد با هر مثبتی تا خود 13 آبان یه سری فشار فروش هم خواهیم داشت

1)یه سری ها که تا اون موقع حرفه ای نوسانگیری میکنن و همون روز از صف فروش میخرند و پس از خرید از صف فروش ، مخفی میشینن میدن به صفر تابلو

2)یه سری ها هم میخوان توی این مدت کمتر از 4 هفته از بازار خارج بشن و نقد بشن

3)یه سری که تازه به هوای رشد بورس اومده بودند توی صندوقهای سرمایه گذاری حساب باز کرده بودند می خوان سرمایشون رو از ترس از بازار خارج کنند ( طرف مکانیکی ماشین داشته اومده کارگزاری توی صندوق سرمایه گزاری کارگزاری حساب باز کرده از بس گفتند بورس فلان است و ... حالا از ترس که یه کله بازار داره میاد پایین و 20 درصد ریخته میخواد با هر قیمتی از بازار خارج بشه با هر ضرری ) ، پس یه سری هم اینها هستند که به علت صف فروش هنوز نتوانسته بودند سهمشان را بفروشند

ولی من بیشتر نگران نوسانگیرها هستم که سنگین خرید میکنند از صف فروش

چون وقتی یه دفعه فرضا توی اون سهمی که خرید می کنند نتوانند توی فرضا صفر تابلو بفروشند و سود کنند یه دفعه همینها رنج منفی می زنند تا صف فروش و مجددا" همون سهمی که صف فروشش جمع شده ، صف فروش خواهد شد

به همه عزیزان توصیه اکید میکنم چنانچه نقد هستید تامل کنید و مراقب باشید ، بازار تا اوایل آبان ماه همینطوره و هر مثبتی یه منفی هم داره و تصور نکنید یه کله دوباره بازار صعودی خواهد شد

باید این مهم را قبول کرد که قیمت خیلی از سهمها تازه رسیده به همان قیمتی که باید می بودند و خیلی از سهمها سودهاشون رو پیشخور کرده بودند و قیمتی که باید برای مجمع سالانه می داشتند را رسیده بودند به اون قیمت و باید هم افت میکردند

در کل مراقب باشید که اگر نقد هستید یه دفعه مجددا" طمع خرید از صف فروش به سرتون نزنه و تا دیدید صف داره جمع میشه و برید بخرید ، یه ددفعه خواهید دید چنان رنج منفی میزنه اون فردی که سنگین خریده و نتونسته بفروشه که فرداش هم صف فروش شد

یه سری اساتید تکنیکال هم می گن شاخص بالای 198000 تثبیت بشه ورود مجدد و سهامداری بلامانع خواهد بود و تاکید میکنند که زیاد به صف خریدهای روزهای آینده تکیه نکنید و تا شاخص بالای 198000 تثبیت نشده ورود نزنید ( شاخص فعلی 175185)

در هر صورت هر فردی خودش دگمه اینتر را برای خرید یا فروش میزنه ولی یه تریدر خوب بهتره که همیشه همه نظرها را گوش بده ، ولی در نهایت خودش تصمیم بگیره

باز هم تاکید میکنم همیشه و همیشه شناسایی سود کنید و هیچوقت طمع نکنید .

برای همه عزیزان پرسود بودن و سلامتی را آرزومندم

عرض کرده بودم وضعیت بازار رو

رنجهای بسیار شدید از صف خرید تا صف فروش !!!

بازار فقط و فقط امروز فرصت خروج بود

اونهایی که نوسان گرفتند نوش جانشان

عرض کرده بودم مواظب باشید و از ورود به صفهای خرید خودداری کنید

صفهای خرید فقط و فقط فرصت خروج بودند

بازار کماکان به شدت نوسانی و ریزشی خواهد بود
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

همچنان اصرار به منفی کردن بازار دارن !

واضحه که میخوان بازارو فراری بدن ! که نخره !

نظر

• zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              همچنان اصرار به منفی کردن بازار دارن !

واضحه که میخوان بازارو فراری بدن ! که نخره !

دقیقا مشخصه نگار
              اینها مثل یک باند عمل میکنن....این سبک حقه بازی تا الان نداشتیم....یعنی به این وضوح نداشتیم....
              ولی خب....فروش اینها هم حدی داره....
              سازمان بی خاصیت باید اقدامی بکنه.....
              منتها موفق نخواهند شد...
              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                دقیقا مشخصه نگار
                اینها مثل یک باند عمل میکنن....این سبک حقه بازی تا الان نداشتیم....یعنی به این وضوح نداشتیم....
                ولی خب....فروش اینها هم حدی داره....
                سازمان بی خاصیت باید اقدامی بکنه.....
                منتها موفق نخواهند شد...
                درسته، البته امروز زور روزهای گذشته رو نداشتن !

اما خوب این رفتارها رو بازار تاثیر میذاره !

کاملا مشخص شد دیگه که هدف صرفا خروج از بازار ! یا شناسایی سود نیست !

هدف تخریب بازاره !

حالا چرا !؟؟؟ از شاپورخان باید پرسید که چرا اجازه میده این وضعیتو به بازار تحمیل کنن !

نظر

• mohsen68
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 1756

به نظر کلا این ماه نباید وارد شد و باید منتظر ماند دید آیا واقعا اروپا به وعده هاش عمل میکنه یا نه.این بدبینی و جو روانی هم تا اون موقع برطرف میشه.شرکتها گزارش 6 ماهه رو نمیدن!! من موندم دنبال چی هستن دسته جمعی همه رو معطل گذاشتند.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

کم مونده تو بورسم دستوری عمل کنن !

هر روز دادستان یا نماینده دولت بیاد بگه فلان سهم باید این قیمتی باشه که من میگم !

سازمان هم باید همین قیمتو بزنه !

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      کم مونده تو بورسم دستوری عمل کنن !

هر روز دادستان یا نماینده دولت بیاد بگه فلان سهم باید این قیمتی باشه که من میگم !

سازمان هم باید همین قیمتو بزنه !
                      دولت و سازمان مقصر هست ...کاملا درسته
                      اما سهامدار هم تقصیر داره....میره امروز رنج میزنه و ذوب میخره...چرا؟...میخاد نوسان بگیره...یا خیلی از سهمهایی که از ارزش ذاتیشون فاصله گرفتند و حباب شدند....بعد میاند میگند چرا بازار ریخت....بنظر بنده در روزهای اینده یکم سهمها غربال میشند...نسبت به گزارشات اونهایی که حباب هستند اصلاح میکنند...اونهایی هم که به نسبت فاند اومدند بالا بنظرم درجا میزنند یا رشد میکنند

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                        دولت و سازمان مقصر هست ...کاملا درسته
                        اما سهامدار هم تقصیر داره....میره امروز رنج میزنه و ذوب میخره...چرا؟...میخاد نوسان بگیره...یا خیلی از سهمهایی که از ارزش ذاتیشون فاصله گرفتند و حباب شدند....بعد میاند میگند چرا بازار ریخت....بنظر بنده در روزهای اینده یکم سهمها غربال میشند...نسبت به گزارشات اونهایی که حباب هستند اصلاح میکنند...اونهایی هم که به نسبت فاند اومدند بالا بنظرم درجا میزنند یا رشد میکنند
                        در این مواردی که شما نوشتید شکی نیست !

در بازار سهم حبابی هم هست، سهم ارزشمند هم هست !

اما اینکه مثل یک ویروسی یه جریانی به جان همه بازار میفته ! این خیلی به حباب و غیره ربط نداره !

اینکه پایانی سهم مثبت 2-3 درصد هست ، ظرف چند ثانیه سهمو میبره در منفی 5% امروز !! فروش میذاره ! این اشکال داره !

یک نفر دو نفر هم نیستن ! یک سهم و دو سهم هم نیست ! معلومه مدیریت شده هست ! در یه تایم خاصی هم اقدام میکنه !

این اتفاق درست در مقطعی داره میفته که نه تنها دولت بلکه بقیه نهادها و سازمان ها هم مردم رو تشویق به ورود در بورس میکنن !

حتی آمار دادن تعداد کدهای جدید صادره چند برابر شده !

من نمیگم در این شرایط باید بازار هر روز مثبت باشه !

اما در این شرایط باید قطعا بازار مدیریت بشه و جوری نباشه که فردی بعد از 20-30 سال حالا به هر دلیلی اومده تو این بازار ببینه خیلی فرقی با قمارخونه انگار نداره !

عدم اطمینان و ایجاد جو ترس و تردید نتیجه این رفتار حاکم بر بازار هست !

وگرنه با توجه به نقدینگی که وارد بازار داره میشه، همه اینها راحت میتونن بفروشن، هیچ نیازی به تخریب بازار نیست !

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

یک مورد دیگه هم این روزها خیلی عنوان میشه...اینکه مثل دیماه 92 هست...کلا ایرانی جماعت وجدان بیداری نداره...اخه کجا شبیه اون زمان هست؟؟؟...الان خودرو بتونه حتی 70 درصد تیراژتولید پارسال بفروشه ....سودش از پارسال خیلی بیشتر میشه...بازه قیمتی پارسال روببینیم..با امسال مقایسه کنیم متوجه میشیم سهم چقدر رشد کرده....یا خیلی از سهمهای دیگه
                          متاسفانه 70 درصد سهامدارهای بورس ما...نااگاه هستند و اصلا سواد این کار رو ندارند...میاد کد باز میکنه و اعتبار هم میگیره..میره دنبال حرف 4 تا کانال تلگرامی برای خرید و فروش سهم....گرگ هم کمتو این بازار نیست...همینها هیجان رو میکنند ده برابر
                          اگر کسی سهم خریده و به سهم اعتقاد داره و بر اساس تحلیل خریده...مزد زحمتش رو میگیره و نهایتا سود میکنه...ولو اینکه چند ماه هم طول بکشه...کسی هم که دیمی میره سهم معرفی شده از طرف دیگران میخره...این بازار از دیماه 92 هم براش خطرناک تره

نظر

• امام قلی خان
                            عضو فعال
                            • Aug 2015
                            • 1542

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                            عرض کرده بودم وضعیت بازار رو

رنجهای بسیار شدید از صف خرید تا صف فروش !!!

بازار فقط و فقط امروز فرصت خروج بود

اونهایی که نوسان گرفتند نوش جانشان

عرض کرده بودم مواظب باشید و از ورود به صفهای خرید خودداری کنید

صفهای خرید فقط و فقط فرصت خروج بودند

بازار کماکان به شدت نوسانی و ریزشی خواهد بود
                            با سلام
                            بابک خان نصفت هم در بورس نبوده ام و از روی دست احمدخان و دیکران میخرم و ادعایی ندارم.اما آدم شناس خوبی می باشم. هر وقت خودت سهم داشته باشی بازار بالا میرود. هر وقت بفروشی بازار پایین میاید.هر وقت بخوای بخری اصلاح می کند. کفرا که می خواستی تا 1500 بمانی فروختی رفتی.من به وعده تو نخریدم. از روی دست می خان و اروم بورس خان خریدم.اما خیال ننمایی زبل میباشی.حالا هم تا چند وقت پیش تبلیغ آسیا می نمودی.حالا فروختی آمدی یک چیز میگویی. نمیخواستم اینها را بگویم. اما این رفتار ها زشت می باشد.دیگر هیچ کس به تو اعتماد نمی نماید.چند وقت پیش وقتی ترامپ زالوصفت بازی در آورد گفتی اطلاع دارم از برجام ایران بیرون می رود.مگر تو در شواری امنیت ملی می باشی؟خود آنها هم نمی دانند چه می کنند. این اعتماد به نفس را از کدام بقالی خریداری می نمایی؟گفتی بازار خراب میکند که بازار رشد نمود.حتی من که بعد از کما و کذا آمدم برخی سهم ها دو سه برابر شده بودند. بعد آمدی پز دادی که در دلار سود نمودم.خودت را از تا نینداختی که بگویی من هم سود نموده ام.بعد که دلار فروختی گفتی دلار پایین میاید. بعد گفتی از منبع مطلع خبر دارم جنگ می گردد. غلط کرد منبع موثق ات.غلط کرد ترامپ که بخواهد چپ به ایران هرکه درش حکومت بنماید حمله بنماید.چرا رفتارت مثل بچه ها می باشد. میخواهی بازار شلوارش پایین بیاید؟اینها زالوصفت بازی میباشد که برای ترساندن است در می آورند.چون اف ای تی اف تصویب گشته است.آدم خوب است که ثبات داشته باشد.تو جای نوه من می باشی. برو خودت را اصلاح بنما.برای خودت و دیگران خوب است. اینجا هم یک بار گفته ای شلوار بورس در می آید. باشد پیامت را دریافت نمودند همه.اینقدر من کفتم من گفتم نکن. تا چند روز پیش که آسیا داشتی در کانالت هی یک چیزهای دیگر میگفتی.من عمرم تمام است و تو رویت به دنیا می باشد.از من اصلاح و بد شدن گذشته است. تو اما خودت را درست بنما. اگر همه میفهمند و هیچی نمی گویند به این علت است که سابقه داری و برخی به تو هنوز اعتماد دارند. خودت را خراب ننما.
                            با تشکر
                            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                            از هم ندوشیم.
                            با هم بنوشیم.

نظر

• ref
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 162

دلار صعودی شد دوباره ..سهامتون رو فروشنده نباشد
                              با این روند دلار بازار میشه مکان غافلگیری و ورق بر میگرده ..
                              [B]اگر تریدر بورس هستید یوگا کار کنید[/B]

نظر

• silverfox
                                عضو عادی
                                • Sep 2018
                                • 47

حتي براي حفظ آبروي نداشته شون هم نتونستن دلار و 5 روز ثابت نگه دارند! اي خاك بر سرتون

نظر

در حال کار...
                                X