جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
    با سلام
    بابک خان نصفت هم در بورس نبوده ام و از روی دست احمدخان و دیکران میخرم و ادعایی ندارم.اما آدم شناس خوبی می باشم. هر وقت خودت سهم داشته باشی بازار بالا میرود. هر وقت بفروشی بازار پایین میاید.هر وقت بخوای بخری اصلاح می کند. کفرا که می خواستی تا 1500 بمانی فروختی رفتی.من به وعده تو نخریدم. از روی دست می خان و اروم بورس خان خریدم.اما خیال ننمایی زبل میباشی.حالا هم تا چند وقت پیش تبلیغ آسیا می نمودی.حالا فروختی آمدی یک چیز میگویی. نمیخواستم اینها را بگویم. اما این رفتار ها زشت می باشد.دیگر هیچ کس به تو اعتماد نمی نماید.چند وقت پیش وقتی ترامپ زالوصفت بازی در آورد گفتی اطلاع دارم از برجام ایران بیرون می رود.مگر تو در شواری امنیت ملی می باشی؟خود آنها هم نمی دانند چه می کنند. این اعتماد به نفس را از کدام بقالی خریداری می نمایی؟گفتی بازار خراب میکند که بازار رشد نمود.حتی من که بعد از کما و کذا آمدم برخی سهم ها دو سه برابر شده بودند. بعد آمدی پز دادی که در دلار سود نمودم.خودت را از تا نینداختی که بگویی من هم سود نموده ام.بعد که دلار فروختی گفتی دلار پایین میاید. بعد گفتی از منبع مطلع خبر دارم جنگ می گردد. غلط کرد منبع موثق ات.غلط کرد ترامپ که بخواهد چپ به ایران هرکه درش حکومت بنماید حمله بنماید.چرا رفتارت مثل بچه ها می باشد. میخواهی بازار شلوارش پایین بیاید؟اینها زالوصفت بازی میباشد که برای ترساندن است در می آورند.چون اف ای تی اف تصویب گشته است.آدم خوب است که ثبات داشته باشد.تو جای نوه من می باشی. برو خودت را اصلاح بنما.برای خودت و دیگران خوب است. اینجا هم یک بار گفته ای شلوار بورس در می آید. باشد پیامت را دریافت نمودند همه.اینقدر من کفتم من گفتم نکن. تا چند روز پیش که آسیا داشتی در کانالت هی یک چیزهای دیگر میگفتی.من عمرم تمام است و تو رویت به دنیا می باشد.از من اصلاح و بد شدن گذشته است. تو اما خودت را درست بنما. اگر همه میفهمند و هیچی نمی گویند به این علت است که سابقه داری و برخی به تو هنوز اعتماد دارند. خودت را خراب ننما.
    با تشکر
    در پاسخ به نوشته های شما موارد ذیل را به استحضار می رساند :

1) الان بنده عرض کردم بازار ریزشی هست ، بازار بالا رفت؟ جای تشکرتان هست؟ تعداد تشکرها در زیر پستهای بنده نشانگر همه چیز هست. شما تصور کردی همه مثل خودت قالتاق هستند؟؟ نه عزیز من این خبرها نیست و همه بنده را می شناسند و بنده هر پستی میزنم برای کمک به اعضاء هست نه اینکه مثل شما 4 تا لیچار و جوک و در دری وری و دلقک بازی توی تاپیک ها بنویسم که دوستان را بخندانم!!!

2) بنده گفتم با کفرا تا 1500 می مانم؟ بنده اتفاقا به همه عزیزان می گویم همیشه شناسایی سود کنند!! هیچ سهمی یه کله بالا نمی رود! و باید با روند بازار خرید و فروش انجام شود

3) واقعا برای شما متاسفم ، اتفاقا اگر بنده آدم درستی نبودم اصلا برایم مهم نبود و محاسبات انجام شده بنده بر اساس نرخ تسعیر ارز بیمه نوین بود که در دهم مهر ماه روی کدال اعلام کرده بود که تنها پس از 4 روز و در چهاردهم مهر ماه نرخ تسعیر دلار و یورو را در گزارش خود بسیار کم کرد که در تاپیک بیمه آسیا موجود هست و بنده اتفاقا می توانستم به راحتی محاسبات جدید را نمی گذاشتم و دوستان به اشتباه برای اهداف قیمت بالا سهم را نگه می داشتند !!! واقعا که عجب رویی دارید شما؟ به جای تشکر از ارائه محاسبات جدید که دوستان اشتباه نکنند تهمت زبل بودن می زنید ؟!!!

4) بنده به شدت اعتماد به نفس دارم اگر گفتم بازار می ریزد و رشد نمود بنده هم دلار 8000 تومانی خریدم و در قیمت بالا فروختم . آیا افرادی که طبق صحبتهای بنده دلار خریدند از بورس بیشتر سود نکردند؟

5) جنگ را برای سال دیگه عرض کردم نه امسال و ان هم نه با ترامپ و آمریکا . متاسفانه شما ظاهرا نوشته های بنده را دقیق مطالعه نمی فرمایید !!

6) شما خودت را اصلاح کن نه بنده ، همه توی این وبسایت بنده را می شناسند و با نوشته های دری وری شما هیچ تغییری در نصیحتهای بنده و حسم نسبت به ضرر کردن دیگران عوض نخواهد شد

خب عزیز من اصلا کفرا میشه 1500 تومان. آیا با این جو بازار نباید همین امروز کفرا رو توی سقف قیمتی می فروختند و روزهای بعد پایینتر خریداری می کردند؟!!!

واقعا اگر 4 نفر مثل شما راهنمای دیگران باشند همین سودی هم که کرده اند و حتی می توانند با فروش در سقف و خرید در کف به دست آورند از دست می دهند !!

واقعا دنیا عجب آدمهایی دارد !!! شما با این نوشته خودت را خراب می کنی نه بنده !!!
    آره من به همه عزیزان توصیه می کنم از فردا به دستور شما بروند توی صف های خرید !!! و بورس خواهد ترکید !!!
    اینو بگم خوبه !!! بنده بارها نوشتم هر کسی خودش دگمه خرید و فروش را میزنه !!!

خداوند شفای عاجل به شما عنایت بفرماید !!!
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3420

وقت همه دوستان عزیز این تالار به خیر...@};-@};-@};-

جهت اطلاع دوستان 4 تا حقوقی و صندوق بزرگ که بنا به مسئولیت شغلی از ذکر نام آنها در این تالار عمومی خودداری میکنم از طریق کارگزاری ما از تاریخ یکم مهرماه مرحله ای فروشنده بودند!! و در روز های یک شنبه تا سه شنبه هفته گذشته حجم فروش خود رو چند نیز برابر آفزایش داده بودند!! بنده هم که به دید نوسانگیری و کوتاه مدتی در تعدادی از سهمهای بازار ورود کرده بودم با اونها همراه شده و ترجیح دادم نقد باشم تا اینکه در این بازار مکاره یهویی غافلگیر بشم!! البته اینجا چیزی هم ننوشتم تا یه وقت متهم به منفی بافی اون هم در بازار گل و بلبل و هر روز مثبت نباشم!! چرا که قبل از این بنده یادمه حدودآ یک ماه پیش با تشخیص و سیو سود 60 الی 70 درصدی به جز سهم فاذر از همه سهمهای دیگر سبدم خروج کرده و همین جا نیز اعلام هم کردم ولی بر خلاف انتظارم بازار به رشد و صعودش ادامه داد و اونهایی که مثل من فروش نزده بودند!! حداقلش از بنده سود بیشتری نیز کسب نمودند!! واسه همین در هنگام فروش در سه شنبه و دوشنبه هفته گذشته هنگام خروج اینجا مطلبی ننوشتم به دلیل اینکه هنوز تردید داشتم که بازار به کدام جهت خواهد رفت!! و نمیخواستم برای بار دوم خدای ناکرده سبب انحراف افکار و خطا در تصمیم گیری دوستان واقع بشم!! بگذریم... قصدم از این عرایض فقط و فقط این بود که همین جا به شما این خبر موثق رو بدم که حقوقیهای مذکور از دو روز گذشته اقدام به ورود مرحله ای نموده و پس از کسب سودهای چند صد میلیاردی از بازار قصد جمع آوری و پس گیری همه سهمای سبد خود با قیمتهای تازل و 25 الی 40 درصد پایین تر از قیمتهای فروش خود را دارند!! امروز رو در مقایسه با دیروز خیلی خوب جمع کردند!! یقینآ فردا قبل از اینکه اهالی بازار متوجه مفت فروشی خود شوند!! باز هم به خریدهای پرحجم شان ادامه خواهند داد و فقط از صف فروشها و درصد منفی خریدار هستند!! برای مثال تا زمانی که وبملت و وساپا صف فروش داشتند خریدار بودند و امروز خریدار سهمای دیگر بازار از صف فروش بودند.. تنها گروههایی که صف فروششون باقی مونده بود گروه کاشی و سرامیک -سیمانی و فاذر و فاراک و چند سهم دیگه بودند و اگه فردا این سهمها صف فروشی داشته باشند!! باز هم در قیمتهای پایینتر از فروش و چه بهتر!! خریدار خواهند بود و هیچ عجله ای و تمایلی هم واسه برگشت بازار و سبز شدن آن به این زودی ندارند...@};-@};-

پ.ن: امروز در لحظات پایانی بازار فاذر با 6 الی 7 میلیون صف فروش- کلوند با 300000تا صف فروش پایان یافت
      آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2018/10/09, 19:36.

نظر

• abtinsalari
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 306

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        یک مورد دیگه هم این روزها خیلی عنوان میشه...اینکه مثل دیماه 92 هست...کلا ایرانی جماعت وجدان بیداری نداره...اخه کجا شبیه اون زمان هست؟؟؟...الان خودرو بتونه حتی 70 درصد تیراژتولید پارسال بفروشه ....سودش از پارسال خیلی بیشتر میشه...بازه قیمتی پارسال روببینیم..با امسال مقایسه کنیم متوجه میشیم سهم چقدر رشد کرده....یا خیلی از سهمهای دیگه
        متاسفانه 70 درصد سهامدارهای بورس ما...نااگاه هستند و اصلا سواد این کار رو ندارند...میاد کد باز میکنه و اعتبار هم میگیره..میره دنبال حرف 4 تا کانال تلگرامی برای خرید و فروش سهم....گرگ هم کمتو این بازار نیست...همینها هیجان رو میکنند ده برابر
        اگر کسی سهم خریده و به سهم اعتقاد داره و بر اساس تحلیل خریده...مزد زحمتش رو میگیره و نهایتا سود میکنه...ولو اینکه چند ماه هم طول بکشه...کسی هم که دیمی میره سهم معرفی شده از طرف دیگران میخره...این بازار از دیماه 92 هم براش خطرناک تره
        چرا خودرو تو تحریم باید 70 درصد تیراژش بیشتر بشه؟قطعات از کجا میخواد بیاره؟92 تر و خشک باهم سوخت
        ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
          چرا خودرو تو تحریم باید 70 درصد تیراژش بیشتر بشه؟قطعات از کجا میخواد بیاره؟92 تر و خشک باهم سوخت
          اشتباه متوجه شدید دوست عزیز...نگفتم 70 درصد بیشتر بشه...گفتم 70 درصد تیراژ پارسال بفروشه
          بنده شرایط فعلی رو اصلا مثل 92 نمیبینم...کوتاه مدت ممکنه اصلاح و نوسان داشته باشیم...اما بغیر از معدودی سهم...مابقی حباب نیستند

نظر

• محمود گرگانی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 972

گفتگو ويژه خبری
            امشب ساعت 22:45دقیقه،شبکه دو
            موضوع:بورس و بازار سرمايه
            و علت نوسانات بازار بورس
            بس عمارت که بود خانهٔ رنج
            بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• bourse
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1346

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

با خراب کردن بازار سرمایه قصد دارند دلار را ببرند بالای20هزار تومان
                خیانت در کشور کاملا برجسته و عیان هست.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

آخرین تحولات عرضه‌های اولیه در فرابورس ایران

?سنا : مدیر پذیرش فرابورس ایران با بیان اینکه در شش‌ماهه نخست امسال تعداد عرضه‌های اولیه در فرابورس در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته رشد ۶۶ درصدی داشته است، گفت: تعداد عرضه‌های اولیه در شش‌ماهه اول سال گذشته ۳ شرکت و در نیمه نخست سال جاری ۵ شرکت بوده است و بدین ترتیب در شش ماه اول امسال شرکت‌های تجارت الکترونیک پارسیان‌کیش، عطرین نخ قم، کشت و دام قیام اصفهان، کشاورزی و دامپروری بینالود نیشابور در بازار دوم و شرکت پتروشیمی غدیر در بازار اول فرابورس موفق به عرضه سهام خود شدند.

?سارا سادات اخلاقی درخصوص درخواست‌های پذیرش طی سال‌جاری با اشاره به اینکه در شش‌ماهه اول سال ۱۳۹۷، تعداد ۳۲ شرکت در صنایع مختلف از جمله صنایع داروسازی، فلزات اساسی، فناوری اطلاعات، کشت و دام و طیور، ساختمانی و سرمایه‌گذاری درخواست پذیرش خود را جهت ورود به بازارهای اول و دوم فرابورس ایران ارسال کرده‌اند، اظهار کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط فرابورس ایران در این میان ۱۶ شرکت واجد شرایط اولیه پذیرش بودند که در ۹ جلسه هیات‌پذیرش مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت ۸ شرکت موفق به پذیرش در بازارهای اول و دوم فرابورس ایران شدند.

?مدیر پذیرش فرابورس ایران با بیان اینکه در میان شرکت‌های متقاضی پذیرش شاهد صنایع جدیدی هستیم که تاکنون مشابه آن در بازار سرمایه وجود نداشته است، گفت: از صنایع جدید‌الورود می‌توان به صنایع تولید پارکینگ‌های مکانیزه، کترینگ غذایی، تکثیر و پرورش انواع آبزیان، مرغداری، سوخت‌رسانی هواپیما، خدمات شهرداری و اداره شهرک‌های صنعتی اشاره کرد.به گفته اخلاقی همچنین در حوزه دانش‌بنیان، شرکت‌های دانش‌بنیانی از جمله گلدنت، توفیق دارو، رایان هم‌افزا و داروسازی اوه‌سینا فرابورس ایران را به‌عنوان درگاه ورود به بازار سرمایه انتخاب کرده‌اند.وی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده درخواست‌های پذیرش در بازارهای فرابورس ایران از استان‌های تهران و اصفهان بوده است، بیان داشت: در میان مشاوران پذیرش عضو فرابورس ایران در پذیرش بازارهای اول و دوم، شرکت‌های کارگزاری بورس بهگزین، تدبیر‌گران فردا، صبا تامین، تامین سرمایه امین، تامین سرمایه نوین، بورس ایران و مشاور سرمایه‌گذاری ایده مفید و در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط نیز شرکت‌های کارگزاری سهم آشنا، مشاور سرمایه‌گذاری ایده مفید و بانک پاسارگاد حضور فعالی داشتند.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• kor000
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 232

سلام دوستان صاحب نظر یک نگاهی هم به وگستر بنمایید 50درصد افت کرده گزارش شش ماه هم قراره خوب بده

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

صبح همه دوستان بخیر
                      امیدوارم آخر هفته خوبی داشته باشیم!
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35705

منفی فروشی !همچنان در دستور کار بعضی ها !

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

کفاره شراب خوری های بی شمار....مخمور در میانه ی رندان نشستن است...
                          وقتی تحلیل ندارن سهم میخرن...بی شک بی تحلیل هم می فروشن...
                          این صف فروشها جوون نداره...و اکثر این فروشندگان در سهام بنیادی و صف فروش...هیچ چیز از بازار نمی دونن......با آرامش بازار رو دنبال می کنیم..تا این گرد و غبار بخوابه...
                          فولاژ صف فروش!
                          آسیا صف فروش!
                          شپترو صف فروش
                          کسرا صف فروش...
                          یفروشید و برین آبادان ارز 7 تومنی بخرید...و یا خودرو ثبت نام کنید با زمان تحویل نا معلوم! :))

نظر

• m1324865
                            عضو عادی
                            • Sep 2013
                            • 34

به نظر میاد فشار فروش تو خیلی از سهام کم شده و دارن به تعادل میرسند.

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

در اصل توسط m1324865 پست شده است View Post
                              به نظر میاد فشار فروش تو خیلی از سهام کم شده و دارن به تعادل میرسند.
                              امیدوارم فشار فروششون بره بالا:))
                              نشد که کفرا رو با 80 هزار سهم صف فروش کنن که :))
                              ما دیگه دست شستیم و منتظریم بریم مجمع سود سالیانه بگیریم:))

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

بازار داره جمع میشه....
                                صفها اکثرا حجمی ندارن و منطقی پشت این صف ها نیست...

نظر

در حال کار...
                                X