جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    صورتهای مالی سال 96 ملاک قانون معافیت افزایش سرمایه از تجدید است که ایران خودرو با صورتهای 96 شامل معافیت نمی شود.ربطی به صورتهای مالی 6 ماهه 97 نداره.
    با سلام

صحبت بنده در خصوص گزارشهای شش ماهه مربوط به سهام خودرویی نیست !!! و در نوشته ام کاملا مشخص هست ، چون بحث خودرویی ها را بعد از آن مطرح نمودم و صحبت بنده در خصوص سهمهایی همانند فولاد و شرانل و فخوز و سغرب و ... هست که سودشان را پیشخور کرده اند .

در بازارا ایران فقط و فقط سود آوری مهم هست حالا چه سهم با زیان انباشته باشه که حتی نتواند افزایش سرمایه از تجدید ارزیابیها بده و چه سهم بنیادی باشه و چه دلار و چه سکه و چه طلا باشد

مطمئن باشید تمامی گزارش های خودرویی از روی قصد به این صورت داده شده که یک سری حقیق ها فروشنده باشند و بعد جمع آوری و با دادن فقط یک خبر فرضی مثل فروش سهام زیر مجموعه ، قیمت سهام خودرویی را بالا خواهند برد

کافیه فقط یه اطلاعیه بدهند که ایران خودرو میخواهد فلان سهم زیر مجموعه اش را بفروشه و اصلا فروشی هم در کار نباشد .

در هر صورت یقین داشته باشید که خودرویی ها مجددا" قیمت سهمشان رشد خواهد داشت

خکاوه نیز قابلیت افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابیها نداره !! پس چرا تا 177 تومان بردنش؟؟

وقتی قدرت پول پشت یه سهم بیاد احدی نمی تونه جلوی این قدرت را بگیرد
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      جناب بابک این موردی که در مورد گزارش خودرویی ها نوشتید ! به نظرم منطقی نیست !

شاید برای توجیه افکار عمومی گزاره خوبی به نظر بیاد ! اما از لحاظ علمی و منطقی درست نیست !

مگر سالهایی که خودرویی ها سود میدادند ، بخاطر سودآوری مثلا کاهش نرخ خودرو اعلام میشد ! که حالا به خاطر زیان دادن افزایش نرخ بگیرن !

درضمن کدام شرکتها در بازار برای گرفتن افزایش نرخ فروش محصول چنین خودزنی کردن تا به حال !؟

در همین ساهای 92 تا الان که به قول خودشان دولت خودرویی !!! بر سر کار هست ! بیشترین زیان انباشته و زیان های سالیانه سنگین نصیب خودرویی ها شد !

اگر زیان مجوز افزایش نرخ بود که خوب سالهای قبل هم زیان داشتند !

در مورد گزارش خودرویی ها از قبل هم معلوم بود وضع همین است و بدتر از قبل میشن ! چون هزینه های اینها به مراتب سریعتر رشد میکنه !

حالا فقط یک ایرانخودرو زیان قابل توجهی اعلام کرد ! که آنهم برای بحث افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی هست ظاهرا ! ربطی به افزایش نرخ محصولات ندارد !

که البته این افزاش از تجدید ارزیابی هم مشکل ایرانخودرو را حل نخواهد کرد !

حالا صحبت از افزایش نرخ می شود ! چون افزایش نرخ ارز رخ داده ! ربطی به زیان و سود ندارد !

حالا فرض کنیم افزایش نرخ هم لحاظ شد ! اصلا به قول بعضی ها قیمت خودرو آزاد شد !

آیا بازار فروش محصولات اینها با همان تعداد قبلی ادامه پیدا خواهد کرد !؟ به نظر من که نه !

نمونه بارز این شرایط را در سال 93-94 دیدیم !

جالب اینکه طرفداران خودرویی میگن به دلیل تحریم احتمال داره محصولات شرکتهای صادراتی فروش نره ! و بخاطر این ریسک نباید وارد سهام صادراتی و دلاری شد !

اما این ریسک رکود سنگین در بازار فروش محصولات خودشون رو نادیده میگیرن !

حالا بگذریم از اینکه اگر اختلال به هر نحوی در صادرات محصولات شرکتهای بزرگ صادر کننده پیش بیاد ! این ریسک قطعا به کل اقتصاد وارد میشه و احتمال افزایش بیشتر نرخ ارز وجود داره !

اما طرفداران خودرویی جوری القا میکنن به تازه واردان که انگار پتروشیمی و فولادی کارخونه هاشون تعطیل میشه ! ولی خودرویی تولید میکنه همچنان و با نرخ آزاد میفروشه به ملت !

و ظرف یک ماه کل زیان انباشته چند ساله رو صفر میکنه !

به نظر من قطعا اینطور نخواهد بود !
      این فقط و فقط نظر شماست!!

خکاوه رو از 46 تومن بردند 177 تومان !!

خکاوه با آن همه زیان انباشته که حتی نمی تواند از محل تجدید ارزیابی ها افزایش سرمایه بده

متاسفانه شما و امثال شما فقط و فقط سهام خودرویی را می کوبید

در حالیکه باید با روند همراه شد و واقع بین بود!!

همیشه کسب سود عالیه حالا چه از سهامی با زیان انباشته باشه و چه از سهام بنیادی دیگر

تمامی اساتید تکنیکالیست عزیز به صعود مجدد گروه خودرو معتقدند

فقط و فقط کافیه یه خبر خوب پشت سهم بیاد

ضمناً الان وضعیت با قبل فرق داره و وضعیت وضعیت تحریم و جنگ هست

مطمئن باشید این سری افزایش نرخ می گیرند شک نکنید

چطور فولاد مبارکه بتواند با قیمت بالا محصولاتش را بفروشد ولی خودرویی ها که از همان فولاد استفاده می نمایند نتوانند قیمتشان آزاد شود ؟

ضمنا" شما می فرمایید فروش محصولات با تعداد کمتری ادامه پیدا خواهد کرد ، زمانی که خودرو گران شود !! لطفا علت را بفرمایید!! مردم ما عاشق گران شدن و صف نشینی و صف خرید هستند!! الان خودرو بدون نام را برای سال دیگه ثبت نام میکنند که قیمتش هم نهایی و مشخص نیست و در عرض سه سوت نام نویسی تمام می شود ، آنوقت شما می فرمایید مردم نمی خرند اگر گران شود!! اتفاقا خیلی خیلی هم بیشترر می خرند وقتی همه چی گران شود .

این اخلاق مردم ایران هست

رب گوچه فرنگی تا گران نشده توی سوپرها کسی نگاهش هم نمی کند !! فقط کافیه مردم ایران بفهمند گران شده ، دیگر چنان قحطی در تمامی سوپر ها می آید که بیا و ببین .

اصلا مردم ایران عاشق گران شدن و گران خریدن هستند . حالا هر چی میخواد باشه . چه خودرو باشه و چه سکه و چه دلار و چه همین رب گوجه فرنگی !!
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

جناب چامسکی این سقف p/e که نوشتید چند هست !؟
        تو چند صفحه قبل

یک ویدیو گذاشتم

اگر نمودار شاخص کل رو منطبق کنیم با p/e بازار

دقیقا میشه گفت سقف بازار ما همیشه 9واحد بوده

و کف اون تقریبا 5و 6

تو سقف اخیر هم ما تو p/e9بودیم البته باسودی که شرکتها اعلام کرده بودن

الان یکم میشه گفت پایینتر هست چون مقداری سود افرایش پیدا کرده

///////////////

تا اوجای که من میدونم

هیچ کشوری تو جهان سوم بازار بورسش p/eبالای 10واحد نداشته

بورس ما هم ار سال 75تا الان سقف اش 9 واحد بوده

///////////

کلا بازاری خوبه هست که رشد ملایم و توام با روند باشه

این رشد شاخص بهش میگن رالی

این رالی رشد

همه چیر رو بهم میریزه
        چون

حد ریانها دیگه منطقی نیست

جو بازار همه رو با خودش میبره

////////
        دیدم دوستی نوشته من 70درصد تو سود هستم

سعی میکنم دانش بازاری ایم رو بیشتر کنم تا سودم بیشتر بشه

این موضوع بزرگترین اشتباه معامله گر هست که فکر کنه باردهیش 100درصد ار دانش بازاریش هست

باور کنیم

این سودها با کمک رشد قیمت دلار بوده و اراد ساری قیمتها

نه قدرت تحلیل ما

شاید تا چند سال همچین رشدی رو بازار رو تجربه نکنه

منطور رشد شارپ و رالی وار هست نه بالا رفتن بازار

////////////////

بقول مولوی

ما همه شیران ولی شیر علم

حمله مان ار باد باشد دم به دم

این باد نقدینگی بود که تارگتها رو فعال میکرد وگرنه باید صبورتر و منطقی تر و اروم تر معامله کرد

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14627

فردا صبح فرصتها فرصتهای خرید خوبی ایجاد میشه و از نظر من از اخر وقت فردا بازار برمیگرده و از یکشنبه مثبت میشه
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• نوام چامسکی
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 3369

p/eبازار در اوج خودش

p/eرو بر شاخص کل منطبق کردن

دوستان ویدیو جالبی هست

توصیه دوستانه به دیدنش دارم

موفق و پرسود باشید
            آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2018/10/26, 23:31.

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              در پاسخ به نوشته های شما موارد ذیل را به استحضار می رساند :

1) الان بنده عرض کردم بازار ریزشی هست ، بازار بالا رفت؟ جای تشکرتان هست؟ تعداد تشکرها در زیر پستهای بنده نشانگر همه چیز هست. شما تصور کردی همه مثل خودت قالتاق هستند؟؟ نه عزیز من این خبرها نیست و همه بنده را می شناسند و بنده هر پستی میزنم برای کمک به اعضاء هست نه اینکه مثل شما 4 تا لیچار و جوک و در دری وری و دلقک بازی توی تاپیک ها بنویسم که دوستان را بخندانم!!!

2) بنده گفتم با کفرا تا 1500 می مانم؟ بنده اتفاقا به همه عزیزان می گویم همیشه شناسایی سود کنند!! هیچ سهمی یه کله بالا نمی رود! و باید با روند بازار خرید و فروش انجام شود

3) واقعا برای شما متاسفم ، اتفاقا اگر بنده آدم درستی نبودم اصلا برایم مهم نبود و محاسبات انجام شده بنده بر اساس نرخ تسعیر ارز بیمه نوین بود که در دهم مهر ماه روی کدال اعلام کرده بود که تنها پس از 4 روز و در چهاردهم مهر ماه نرخ تسعیر دلار و یورو را در گزارش خود بسیار کم کرد که در تاپیک بیمه آسیا موجود هست و بنده اتفاقا می توانستم به راحتی محاسبات جدید را نمی گذاشتم و دوستان به اشتباه برای اهداف قیمت بالا سهم را نگه می داشتند !!! واقعا که عجب رویی دارید شما؟ به جای تشکر از ارائه محاسبات جدید که دوستان اشتباه نکنند تهمت زبل بودن می زنید ؟!!!

4) بنده به شدت اعتماد به نفس دارم اگر گفتم بازار می ریزد و رشد نمود بنده هم دلار 8000 تومانی خریدم و در قیمت بالا فروختم . آیا افرادی که طبق صحبتهای بنده دلار خریدند از بورس بیشتر سود نکردند؟

5) جنگ را برای سال دیگه عرض کردم نه امسال و ان هم نه با ترامپ و آمریکا . متاسفانه شما ظاهرا نوشته های بنده را دقیق مطالعه نمی فرمایید !!

6) شما خودت را اصلاح کن نه بنده ، همه توی این وبسایت بنده را می شناسند و با نوشته های دری وری شما هیچ تغییری در نصیحتهای بنده و حسم نسبت به ضرر کردن دیگران عوض نخواهد شد

خب عزیز من اصلا کفرا میشه 1500 تومان. آیا با این جو بازار نباید همین امروز کفرا رو توی سقف قیمتی می فروختند و روزهای بعد پایینتر خریداری می کردند؟!!!

واقعا اگر 4 نفر مثل شما راهنمای دیگران باشند همین سودی هم که کرده اند و حتی می توانند با فروش در سقف و خرید در کف به دست آورند از دست می دهند !!

واقعا دنیا عجب آدمهایی دارد !!! شما با این نوشته خودت را خراب می کنی نه بنده !!!
              آره من به همه عزیزان توصیه می کنم از فردا به دستور شما بروند توی صف های خرید !!! و بورس خواهد ترکید !!!
              اینو بگم خوبه !!! بنده بارها نوشتم هر کسی خودش دگمه خرید و فروش را میزنه !!!

خداوند شفای عاجل به شما عنایت بفرماید !!!
              من دیگر نه شفای عاجل میخواهم نه دعای تو را.مرگم کم کم فرا میرسد و راحت می شوم.اما امیدوارم بیماری تالاپولی برخی شفا بیابد.پست بالاآوردن ها را دوست نمیدارم اما کی بود میگفت تا سقف صد و نود و چندهزار قبلی را نزند هر مثبتی فرصت فروش میباشد؟ تا نقدی همه را بترسان بابک خان و بعد که سهم شدی همه را تشویق بنما و از سهمت بگو.خیر کتوکاهایت را ببینی
              با تشکر
              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

برخی در کانالها و کذاها هی گفتند پتروشیمی ها فرصت فروش می باشد و بروید خودرویی و فلان بخرید.حالا باز دارند میگویند حلبی سازی ها خوب خواهد گشت.اینها از رو نمی روند و با گزارش زاگرس و پارس و دیگر پتروشیمی ها از رو نرفتند.شرم بر اینها باد.تحلیلگر که هیچ اینها لبو فروشی هم بزنند سر سال زیان انباشته خواهند داشت.
                با تشکر
                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• نوام چامسکی
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 3369

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                  برخی در کانالها و کذاها هی گفتند پتروشیمی ها فرصت فروش می باشد و بروید خودرویی و فلان بخرید.حالا باز دارند میگویند حلبی سازی ها خوب خواهد گشت.اینها از رو نمی روند و با گزارش زاگرس و پارس و دیگر پتروشیمی ها از رو نرفتند.شرم بر اینها باد.تحلیلگر که هیچ اینها لبو فروشی هم بزنند سر سال زیان انباشته خواهند داشت.
                  با تشکر

بازار افرادی اعتقاد دارن

پتروشیمی پارس ار 4500بشه 6تومن

30درصد سود هست

این 30درصد بصورت فرسایشی خواهد بود

ترجیح میدن

این باردهی رو ار خودروی ها تو قیمتهای ریر 200تومن بگیرن

اعتقاد دارن اعلام افرایش نرخ برای این گروه مینتونه محرک رشد قیمتی این سهما باشه

حالا کاری به سوده بودن ندارن

دنبال سود ار ناحیه افرایش قیمت سهم هستن

شما دوست داری سود مجمع بگیری خیلی هم عالی و دیدگاه شما اینگونه هست

اجاره بده اگر کسی جوری دیگر فکر میکند اونهم حق اظهار نظر داشته باشه

//////////////

100بار اشاره کردم

من خودم تک سهم های وب بودم و بالای سهم رو فروختم پایینش رو خریدم

نه خودروی دارم

نه پالایشگاهی

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                    این فقط و فقط نظر شماست!!

خکاوه رو از 46 تومن بردند 177 تومان !!

خکاوه با آن همه زیان انباشته که حتی نمی تواند از محل تجدید ارزیابی ها افزایش سرمایه بده

متاسفانه شما و امثال شما فقط و فقط سهام خودرویی را می کوبید

در حالیکه باید با روند همراه شد و واقع بین بود!!

همیشه کسب سود عالیه حالا چه از سهامی با زیان انباشته باشه و چه از سهام بنیادی دیگر

تمامی اساتید تکنیکالیست عزیز به صعود مجدد گروه خودرو معتقدند

فقط و فقط کافیه یه خبر خوب پشت سهم بیاد

ضمناً الان وضعیت با قبل فرق داره و وضعیت وضعیت تحریم و جنگ هست

مطمئن باشید این سری افزایش نرخ می گیرند شک نکنید

چطور فولاد مبارکه بتواند با قیمت بالا محصولاتش را بفروشد ولی خودرویی ها که از همان فولاد استفاده می نمایند نتوانند قیمتشان آزاد شود ؟

ضمنا" شما می فرمایید فروش محصولات با تعداد کمتری ادامه پیدا خواهد کرد ، زمانی که خودرو گران شود !! لطفا علت را بفرمایید!! مردم ما عاشق گران شدن و صف نشینی و صف خرید هستند!! الان خودرو بدون نام را برای سال دیگه ثبت نام میکنند که قیمتش هم نهایی و مشخص نیست و در عرض سه سوت نام نویسی تمام می شود ، آنوقت شما می فرمایید مردم نمی خرند اگر گران شود!! اتفاقا خیلی خیلی هم بیشترر می خرند وقتی همه چی گران شود .

این اخلاق مردم ایران هست

رب گوچه فرنگی تا گران نشده توی سوپرها کسی نگاهش هم نمی کند !! فقط کافیه مردم ایران بفهمند گران شده ، دیگر چنان قحطی در تمامی سوپر ها می آید که بیا و ببین .

اصلا مردم ایران عاشق گران شدن و گران خریدن هستند . حالا هر چی میخواد باشه . چه خودرو باشه و چه سکه و چه دلار و چه همین رب گوجه فرنگی !!

اول اینکه بنده خودرویی را نکوبیدم ! هرچه نوشتم در این سالها در مورد خودرویی ها درست بوده !

وقتی موارد مطرح شده درست بوده این معناش کوبیدن نیست ! واقعیتی هست که وجود داره !

دوم اینکه خکاوه را اشاره کردید که بالا بردند ! کسی منکر افزایش قیمت خودرویی ها و مثلا همین خکاوه نیست !

اما همین خکاوه الان 7 برابر سرمایه زیان انباشته دارد ! احتمالا تا آخر سال میشود 10 برابر سرمایه زیان انباشته !

بعید میدانم در بورس تا به حال شرکتی با چنین وضعیتی بوده باشد ! آقایان هم فقط تماشا می کنند !

سوم اینکه نوشتید تمامی اساتید تکنیکالیست .... !!! معتقد به رشد گروه خودرو هستند ! و فقط دنبال بهانه ! یا به قول شما خبر خوب !!! برای این رشد هستند !

اینکه اول بگیم فلان چیز باید بره بالا ! بعدش دنبال بهانه یا یه خبر دروغ یا حتی راستی ! بگردیم برای محقق شدنش ! این میشه تکنیکال !؟؟؟

همین اساتید تکنیکالیست !!! به زعم شما ! از سال 92 مدام میگفتند خودرو به قیمت شبندر 1800 تومانی میرسد !!! رسید ؟؟؟

چهارم اینکه نوشتید این سری حتما افزایش نرخ می گیرند ! مگر من گفتم افزایش نرخ نمیگیرن !؟ یا نگیرن !؟ معلومه که افزایش نرخ داریم !

مگر دوره های قبل افزایش نرخ نگرفتن ! مگر همین پراید 6-7 میلیونی را 16-17 میلیون تومان نفروختند !؟ آیا در دوره های قبل که افزایش نرخ گرفتند ! تحولی ایجاد شد در خودرویی ها !؟؟؟؟

پنجم نوشتید مگه میشه فولادی افزایش نرخ بگیره خودرویی نگیره !؟ مگه بنده چنین چیزی رو نوشتم !؟ یا چنین ادعایی کردم ؟

اما طرفداران خودرویی میگن صادرات فولاد مبارکه و ذوب آهن و پتروشیمی ها صفر میشه بعد از 13 آبان ! اما خودرو تمام قد تولید میکنه !!!

ششم در مورد اخلاق مردم ایران و رشد قیمت و گرانی نوشتید ! چیز عجیب و غریبی نیست ! در نمودار عرضه و تقاضا و تعادل قیمتی یک نگاهی بکنید می بینید که با واقعیت جور در میاد !

اگر قیمت محصولی پایین تر از قیمت تعادلی آن شود در بازار به هر دلیلی ! تقاضا برای آن محصول افزایش می یابد !

بعد از اینکه قیمت به سطح تعادلی برگشت ! یعنی افزایش یافت ! تقاضا دیگر به اندازه قبل نخواهد بود و کاهش خواهد یافت !

آخر اینکه بنده با افزایش قیمت خودرویی ها در حد معقول مشکلی ندارم ! در این مدت هم دیدیم که در کنار رشد بازار اینها هم افزایش قیمتی داشتند !

اما اینکه جوسازی برای قیمت اینها می شود ! تارگتهای چند برابری داده می شود ! رنج های عجیب و غریب می زنند ! بدون هیچ دلیلی ! به نظر من گمراه کردن بازار ! است !
                    آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2018/10/27, 09:24.

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                      تو چند صفحه قبل

یک ویدیو گذاشتم

اگر نمودار شاخص کل رو منطبق کنیم با p/e بازار

دقیقا میشه گفت سقف بازار ما همیشه 9واحد بوده

و کف اون تقریبا 5و 6

تو سقف اخیر هم ما تو p/e9بودیم البته باسودی که شرکتها اعلام کرده بودن

الان یکم میشه گفت پایینتر هست چون مقداری سود افرایش پیدا کرده

///////////////

تا اوجای که من میدونم

هیچ کشوری تو جهان سوم بازار بورسش p/eبالای 10واحد نداشته

بورس ما هم ار سال 75تا الان سقف اش 9 واحد بوده

///////////

کلا بازاری خوبه هست که رشد ملایم و توام با روند باشه

این رشد شاخص بهش میگن رالی

این رالی رشد

همه چیر رو بهم میریزه
                      چون

حد ریانها دیگه منطقی نیست

جو بازار همه رو با خودش میبره

////////
                      دیدم دوستی نوشته من 70درصد تو سود هستم

سعی میکنم دانش بازاری ایم رو بیشتر کنم تا سودم بیشتر بشه

این موضوع بزرگترین اشتباه معامله گر هست که فکر کنه باردهیش 100درصد ار دانش بازاریش هست

باور کنیم

این سودها با کمک رشد قیمت دلار بوده و اراد ساری قیمتها

نه قدرت تحلیل ما

شاید تا چند سال همچین رشدی رو بازار رو تجربه نکنه

منطور رشد شارپ و رالی وار هست نه بالا رفتن بازار

////////////////

بقول مولوی

ما همه شیران ولی شیر علم

حمله مان ار باد باشد دم به دم

این باد نقدینگی بود که تارگتها رو فعال میکرد وگرنه باید صبورتر و منطقی تر و اروم تر معامله کرد
                      در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post

p/eبازار در اوج خودش

p/eرو بر شاخص کل منطبق کردن

دوستان ویدیو جالبی هست

توصیه دوستانه به دیدنش دارم

موفق و پرسود باشید
                      جناب چامسکی این p/e که اشاره کردید براساس کدام تعریف است؟

همان نسبتی که در سالهای قبل در سایت بورس درج میشد !؟ یا نسبتی که جدیدا محاسبه و درج شده !؟

درضمن اگر یکی دو شرکت را از بین شرکتهای مطرح بازار با مقدار نسبت p/e که در این نمودار لحاظ شده نام ببرید و نسبت p/e اونها را مشخص کنید ممنون میشم !

نظر

• mohsen68
                        عضو فعال
                        • Jun 2012
                        • 1756

واجب نبود فارس رو باد کنند همین فارس بعدا بلای جان خواهد شد.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

همچنان تلاش میشه با حفظ فشار روی سهام مطرح هر گروه ، قیمت سهام سایر شرکتها در محدوده منفی باقی بمونه !

نظر

• silverfox
                            عضو عادی
                            • Sep 2018
                            • 47

به نظرم تا تكليف شاخص با 192 هزار روشن نشه تنها گزينه ممكن نوسان گيري روزانه و كوتاه مدته كه اين اصلا چيز خوبي نيست و خودش باعث ريزش بيشتر ميشه.

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3420

با سلام و عرض ادب به شما و همگی دوستان این تالار...@};-@};-@};-

بنده تا حدود زیادی با این حرف شما موافقم!! اگه یادتون باشه بازار یک روز قبل از زمانی که ریزشش شروع بشه!! این نکبت صحرایی رو به پست و مقام جدیدش معرفی کردند!! در حقیقت ایشان که سابقه و ید طولایی در کنترل شاخص داشته را با این هدف به سمت جدیدش معرفی کرده که ترمز بازار رو کشیده و مراتب مطیع بودن به اوامر و پاچه خواریش را به مقامات بالاتر اثبات نماید!! از روزی که ایشان به سمت جدیدش معرفی شد! از فردای آن روز تا به امروز بازار جز ریزش سنگین هیچ روی خوشی به اهالی بازار نشان نداد!! تا با خیال احمقانه خودشان در روز 13 آبان یه تو دهنی به آمریکا زده و شاخص کل رو یه 10000 واحدی جهش مثبت دهند!! خاک بر سر مملکتی که مسئولین و مدیرانش با چنین نگرشی انجام وظیفه کرده و از این قماش افراد باشند!! در کارگزاری ما خیلی ها متاسفانه بدلیل اخذ اعتبار سنگین تو ضرر و زیان جبران ناپذیری گرفتار شده و این مدیران احمق فقط به فکر ابقاء در سمت و مقام خودشان هستند...یا حق@};-@};-

همچنان تلاش میشه با حفظ فشار روی سهام مطرح هر گروه ، قیمت سهام سایر شرکتها در محدوده منفی باقی بمونه !
                              آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2018/10/27, 11:00.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35705

ظاهرا فردا نفت خام برای اولین بار عرضه میشه در بورس !

قطعا آثار مثبت و منفی بر بازار خواهد داشت !

نظر

در حال کار...
                                X