جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen68
    عضو فعال
    • Jun 2012
    • 1756

پاسخ : جــــو بــــازار

مشکل اینجاست که برخی از گروه ها که صد البته شاخص ساز هم هستند بدجور باد دارند با شناوری وحشتناک.کافیه به پتروشیمی ها و پالایشی ها نگاهی بکنید.اگر میشد یک بار 20 درصد منفی باز شوند بازار متعادل میشد.
    امروز کرمان باز شد.در روزهای اوج بازار نبود و الان با 20 درصد منفی باز شد.یعنی حساب کنید بازار به چه سمتی میخواد بره.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
      مشکل اینجاست که برخی از گروه ها که صد البته شاخص ساز هم هستند بدجور باد دارند با شناوری وحشتناک.کافیه به پتروشیمی ها و پالایشی ها نگاهی بکنید.اگر میشد یک بار 20 درصد منفی باز شوند بازار متعادل میشد.
      امروز کرمان باز شد.در روزهای اوج بازار نبود و الان با 20 درصد منفی باز شد.یعنی حساب کنید بازار به چه سمتی میخواد بره.
      اگر اینطوره شما پترو پالایشی هایی که باد دارند با سود سال 97 رو معرفی کنید ! ببینیم چقدر جا برای کاهش قیمت دارند !

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

شخارک از صف فروش به صف خرید !

چرا بازار باید اینقدر گیج بزنه !؟

نظر

• mohsen68
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 1756

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          اگر اینطوره شما پترو پالایشی هایی که باد دارند با سود سال 97 رو معرفی کنید ! ببینیم چقدر جا برای کاهش قیمت دارند !
          همینجور تعصب را یادم هست برخی روی شبندر 1500 تومانی داشتند بعداز آن به مدت 4 سال ریزش کرد و دمار از روزگارشان در آمد.نام بردن چیزی رو درست نمیکنه جز جبهه گیری.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

منفی چهارشنبه 4 هزار
            منفی امروز 2 هزار
            منفی فردا 1000 واحد
            دوشنبه بازار مثبت است
            و چهرشنبه تا 13 ابان بازار شدیدا مثبت
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

همینجور تعصب را یادم هست برخی روی شبندر 1500 تومانی داشتند بعداز آن به مدت 4 سال ریزش کرد و دمار از روزگارشان در آمد.نام بردن چیزی رو درست نمیکنه جز جبهه گیری.
              بله اون زمان تعصب غلطی داشتند ! خود من هم قبول دارم !

من خودم همان زمان ها از بازار خارج شدم !

اما شرایط اون زمان با الان یکی هست ؟

اون موقع بحث مذاکره و برجام و بزرگترین تغییر سیاسی در کشور یعنی چرخش دولت و نرمش قهرمانانه و ... این حرفها بود !

اون زمان نفت از پیک 120-130 دلار برگشت پایین و در همون 4 سالی که شما نوشتید به 20 دلار رفت !

اون زمان از همان روزی که دلار روبه رشد بود ، شرکتهای صادراتی و دلاری با نرخ ارز بازار محصول فروختند و تسعیر ارز داشتند !

الان فقط یک ماه در نیمه اول امسال دلار 7-8 هزار تومانی در صورتهای مالی این شرکتها درج شده و قیمت محصولاتشون تا حدی آزاد شده !

آیا الان شرایط پیش روی ما و بازارهای جهانی اینطوره؟

الان برای همین شبندری که 6 ماهه 90 تومان سود اعلام کرده، برای کل سال 97 و پیش بینی سال 98 چه برآورد سودی دارید شما؟

نظر

• mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

بله اون زمان تعصب غلطی داشتند ! خود من هم قبول دارم !

من خودم همان زمان ها از بازار خارج شدم !

اما شرایط اون زمان با الان یکی هست ؟

اون موقع بحث مذاکره و برجام و بزرگترین تغییر سیاسی در کشور یعنی چرخش دولت و نرمش قهرمانانه و ... این حرفها بود !

اون زمان نفت از پیک 120-130 دلار برگشت پایین و در همون 4 سالی که شما نوشتید به 20 دلار رفت !

اون زمان از همان روزی که دلار روبه رشد بود ، شرکتهای صادراتی و دلاری با نرخ ارز بازار محصول فروختند و تسعیر ارز داشتند !

الان فقط یک ماه در نیمه اول امسال دلار 7-8 هزار تومانی در صورتهای مالی این شرکتها درج شده و قیمت محصولاتشون تا حدی آزاد شده !

آیا الان شرایط پیش روی ما و بازارهای جهانی اینطوره؟

الان برای همین شبندری که 6 ماهه 90 تومان سود اعلام کرده، برای کل سال 97 و پیش بینی سال 98 چه برآورد سودی دارید شما؟
                من نظرم روی 1000 تومن هست !واقعا فکر میکنید توی تحریم میخواهیم چیکار کنیم؟ پتروشیمی ها قراره چیکار کنند؟ مگر ارز رو به نرخ 13 14 تومن میفروشن؟اگر مشخص بود صادرات لطمه نمیخورد و بودجه ها محقق میشوند میشد خوشبین بود.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

من نظرم روی 1000 تومن هست !واقعا فکر میکنید توی تحریم میخواهیم چیکار کنیم؟ پتروشیمی ها قراره چیکار کنند؟ مگر ارز رو به نرخ 13 14 تومن میفروشن؟اگر مشخص بود صادرات لطمه نمیخورد و بودجه ها محقق میشوند میشد خوشبین بود.
                  من برآورد شما از سود مدنظرم بود، حالا با این قیمت 1000 تومان که نوشتید احتمالا با p/e متوسط قاعدتا 150-160 تومان سود برآوردی شما هست ! درسته ؟

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

مدیرعامل بورس تهران به ایسنا خبر داد
                    قرارداد آتی سبد سهام در راه بازار سرمایه ایران

مدیر عامل بورس تهران ضمن بیان اینکه قرارداد آتی سبد سهام در آذر ماه وارد بازار سرمایه می‌شود، گفت: برای راه‌اندازی ابزار مالی "وارانت" باید زیرساخت‌ها آماده شود که در سال جاری از این ابزار نیز رونمایی خواهد شد.

علی صحرایی در پاسخ به ایسنا مبنی بر اینکه ابزار مالی "وارانت" که به تازگی به تایید کمیته فقهی رسیده است چه زمانی در بازار سرمایه ایران راه اندازی می‌شود؟ اظهار کرد: باید در مرحله اول زیر ساخت‌های فنی این ابزار را آماده کنیم که در آن مورد اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی همچنین درباره‌ راه‌اندازی قرارداد آتی سبد سهام یا آتی شاخص نیز، افزود: قبل از راه‌اندازی ابزار وارانت ابزار آتی شاخص را خواهیم داشت که به تصویب کمیته فقهی رسیده است و آذر ماه راه اندازی می‌شود.

مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار در پاسخ به این سوال ایسنا که آیا با این حساب وارانت در سال آینده رونمایی خواهد شد؟ گفت: خیر؛ برنامه‌ای داریم که سریع‌تر در سال ۱۳۹۷ این کار انجام شود.

وی همچنین در پاسخ به این که شما از صندوق توسعه بازار به عنوان یک اهرم استفاده می‌کنید یا به عنوان یک تسهیل کننده؟ اظهار کرد: صندوق توسعه بازار را انجام نمی‌دهیم. این صندوق متولی دارد ولی طراحان آن برنامه‌ای دارند که با این ابزار نقد شوندگی را افزایش دهند.

صحرایی در پاسخ به سوالی در این مورد که نسبت خرید حقیقی‌ها به حقوقی‌ها در هفت ماهه ابتدای امسال به چه صورت بوده است؟ گفت: آماری که در بورس تهران وجود دارد از ابتدای سال مازاد خرید حقیقی‌ها به فروششان بالغ بر ۷۰۰۰ میلیارد تومان بوده است. ۵۶ درصد خریدها توسط حقیقی‌ها انجام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که ماندگاری سرمایه‌ای که به بورس آمده چقدر است، گفت: ماندگاری سرمایه‌ها در بازار سرمایه بستگی به میزان سودآوری دارد.

صحرایی در پاسخ به سوالی در مورد ۷۵ پرونده‌ای که به قوه قضاییه ارسال شده بود و اینکه شرکت بورس در راستای برخورد با متخلفان بورسی چه برنامه‌هایی دارد، گفت: طبق ماده ۳۵ بازار رسیدگی به تخلفات وظیفه‌ی بورس‌هاست. اگرتخلفی محرز شود که جرم است به کمیته تخلفات ارجاع داده می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کنید سرمایه‌های سرگردان به جای ورود به بازار ارز بتواند به بازار سرمایه ورود پیدا کند، گفت: دولت سرمایه گذاری در بازار ارز را به طور رسمی ممنوع کرده است و نیازهای مصرفی را قبول دارد. در نتیجه قاعدتا بخشی از سرمایه‌ها باید وارد بورس شود که این اتفاق هم افتاده است. ما روزهایی را داشتیم که ۲۰۰۰ میلیارد تومان در بورس تهران معامله شد و ارزش کل بازار به بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان رسید. که عمده معاملات توسط اشخاص حقیقی رخ داده بود.

به گزارش ایسنا، قرارداد آتی سبد سهام ابزاری مالی است که دارایی پایه آن شاخص است؛ قرارداد آتی شاخص یک قرارداد آتی با تسویه نقدی است به بیان دیگر می‌توان گفت قرارداد آتی سبد سهام یک قرارداد برای خرید طیفی از سهام با قیمت معین است. همچنین وارانت قرارداد اختیار خریدی است که روی اوراق بهادار توسط یک شرکت خاص منتشر می‌شود وارانت در زمان انتشار تاریخ انقضای طولانی تری نسبت به اختیار معامله دارد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

myfreepacks@

اگر رمز فایلها اونی که روی فایل نوشته نباشه

اینی که من نوشتم هست
                      myfreepacks@

بدونه رمر فقط تاریخ سمینار و موضوعات هم فرق داره

اینم جدید هست

کسی خواست تو بورس فعال باشه توصیه به دیدن این فایل دارم
                      آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2018/10/28, 00:02.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

کسی خواست تو بورس فعال باشه توصیه به دیدن این فایل دارم

اگر رمز فایلها اونی که روی فایل نوشته نباشه

اینی که من نوشتم هست
                        myfreepacks@

راستیش تو ایران نداریم افرادی که ترار نامه

رو تحلیل کنن

همه اکسل کار هستن و با یکسری مفروضات میان سود رو محاسبه میکنن

بندرت افرادی هستن که تو فضای عمومی اینگاره باشن و ادم بتونه استفاده کنه

این فایل رو که قرار دادم خدمت دوستان

بنوعی تو این رمینه میتونه کمک دوستان باشه

توصیه دوستانه و برادرانه دارم برای دیدن این فایل

مطمین هستم خیلی کمکتون میکنه

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

[img]http://forums.boursy.com/imported/2018/10/rw8e_1-1.jpg[/img]

[img]http://forums.boursy.com/imported/2018/10/mqs0_2-1.jpg[/img]

[img]http://forums.boursy.com/imported/2018/10/ez3l_3-1.jpg[/img]

[img]http://forums.boursy.com/imported/2018/10/ge07_4-1.jpg[/img]

////////////////////

هیچ شرحی نمیخواد این 4تا تصویر

خودش معرف خودش هست

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

درست راس ساعت 10 فشار هماهنگ فروش تو نمادها ظاهر شد !

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

درست راس ساعت 10 فشار هماهنگ فروش تو نمادها ظاهر شد !
                              سلام. من این را ندیدم. (اشتباه نمی‌کنید؟) در چه نمادهایی هماهنگ اقدام به فروش کردند؟
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                سلام. من این را ندیدم. (اشتباه نمی‌کنید؟) در چه نمادهایی هماهنگ اقدام به فروش کردند؟
                                تقریبا از نزدیکهای ساعت 10 شروع کردن تا نزدیک 12 فشار فروش رو بازار بود !

الان برخی نمادها برگشتن به قیمت معاملاتی ساعت 10 تقریبا !

حالا ببینیم در نیم ساعت آخر چه وضعی حاکم میشه !
                                آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2018/10/28, 12:16.

نظر

در حال کار...
                                X