جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : جــــو بــــازار

یه موضوعی را هم حضور دوستان عرض کنم شاید خالی از لطف نباشه. سهام دارویی واقعا آهسته و پیوسته حرکت می کنند در روزهای اخیر رشدشون خوب بوده
    Honesty is the best policy

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1837

من خدا را گواه میگیرم با اینکه پول دارم اما عرضه اولیه پتروشیمی مبین را نمی خرم

به نشانه اعتراض به مسئولین کوته فکر بورس!!

آخه اینقدر عرضه اولیه پشت سر هم؟؟!!!!!

ولله ما خودمان بیشترین ضربه را به خودمان میزنیم

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• سرمایه گذار
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1925

در زمان جنگ تحمیلی ایران عراق اگر دوستانی که سنشان به آن دوره می خورد تایید می کنند ،همه چیز را کوپنی می دادند از سیگار تا کره و پنیر و برنج و...هر کس نیازمند و بی نیاز تو صف می رفت و آن را تحویل می گرفت ،افراد بی نیاز و با سواد بدون تفکر چرایی این صف ها خرید داشتند. الان عرضه اولیه هم مانند آن موقع است افرادیکه در بورسند همه با سواد به نظر من بیشتر آنها یک لحظه به چرایی خرید این سهام بعضا بی ارزش فکر نمی کنند چوب حراج به سهم خودمی زنند برای 5 یا 10 دصد سود و همه بورس را خراب می کنند .نمادهای بورس ایران با افت پارسال همه عرضه اولیه اند.
        آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

واقعا مسئولین بی لیاقت بورس چه فکری میکنن که این همه عرضه انجام میدن . مخصوصا مبین که باید در شرایط خوب عرضه بشه
          بازار به گند کشیدن فقط بخاطر اینکه بگن ما کلی سهم عرضه اولیه کردیم و به خودشون افتخار کنن !!!!!
          ملت صف نشین هم که فقط دنبال صف هستن . حالا چه منفی چه مثبت !!!! یک عرضه میاد طرف فکر میکنه مثلا قراره 20% رشد کنه و قراره کل سرمایش رو بهش بدن ، و بعد شروع میکنه و فروش
          این هیجانات و احساسی عمل کردن و بی تحلیلی بازار تا کی قراره ادامه پیدا کنه !!!!!
          این همه اخبار خوب از توافق لوزان اومد و باز قیمت ها برگشتن به 15 فروردین
          هر روز که بازار منفی میشه فقط دنبال استدلال برای منفی میگردن ، حالا از دلار گرفته تا رای سنا آمریکا و عرضه و خیلی دیگه

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3237

من فکر می کنم دلایل منفی شدن امروز بازار موارد زیر باشند ( البته ممکنه درصد تاثیر گذاری بعضی هاشون به نسبت بقیه دلایل کمتر باشه)

1 باز پرداخت پولهای اعتباری

2 خروج نوسان گیرها و افراد ریسک گریز

3 ترس از رای گیری سنای آمریکا

4 نیاز سهامداران به نقدینگی به منظور خرید خدیزل ، پتروشیمی مبین

5 تردید راجع به سخنان رهبری در روزهای گذشته

بهر حال فکر میکنم هر دلیلی که پشت منفی امروز بوده باشد ، عمده منفی که میتونست متاثر از این عامل باشه به وقوع پیوسته و بعید میدونم جای زیادی برای منفی تاثیر گذار دیگه مونده باشه.

این نظر شخصی من هستش، خوشحال میشم از دیدگاه های دوستان و اساتید عزیز استفاده کنم.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
              واقعا مسئولین بی لیاقت بورس چه فکری میکنن که این همه عرضه انجام میدن . مخصوصا مبین که باید در شرایط خوب عرضه بشه
              بازار به گند کشیدن فقط بخاطر اینکه بگن ما کلی سهم عرضه اولیه کردیم و به خودشون افتخار کنن !!!!!
              ملت صف نشین هم که فقط دنبال صف هستن . حالا چه منفی چه مثبت !!!! یک عرضه میاد طرف فکر میکنه مثلا قراره 20% رشد کنه و قراره کل سرمایش رو بهش بدن ، و بعد شروع میکنه و فروش
              این هیجانات و احساسی عمل کردن و بی تحلیلی بازار تا کی قراره ادامه پیدا کنه !!!!!
              این همه اخبار خوب از توافق لوزان اومد و باز قیمت ها برگشتن به 15 فروردین
              هر روز که بازار منفی میشه فقط دنبال استدلال برای منفی میگردن ، حالا از دلار گرفته تا رای سنا آمریکا و عرضه و خیلی دیگه
              به نظر من عرضه های اولیه این روزها برای کارنامه سازی و افتخار کردن نیست،

به نوعی می خواهند بهره برداری کنند از این جوی که ناشی از فضای سیاسی بیانیه و توافق و ... به بورس القا میشه

البته به نظر من افزایش تعداد عرضه ها به منزله این هست که خودشون هم میدونن قیمت سهام موجود در بازار جای رشد نداره ! و نباید رشد کنه

به خاطر همین با این عرضه ها میخوان جایی برای ورود پولهای هیجانی جدید باز بشه

نکته جالب تر اینکه هیجانات سیاسی ناشی از اقدامات دولت روحانی در فضای دیپلماسی یعنی توافق ! ژنو یا همین بیانیه اخیر فقط روی بورس تاثیرات هیجانی داره !

در بازارهای دلار و مسکن و خودرو این هیجانات اصلا دیده نمیشه

در واقع باید گفت توی این مدتی که دولت روحانی سر کار اومده، بورس به مراتب بیشتر از سایر بازارهای دیگه فریب تدبیر ! رو خورده

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2110

سلام بازار برای رشد 20% تا 35% سهامها دلایل داشته و انجام شده است برای حفظ سود و جابجایی در سایر سهام (که فکر میکنند جامانده اند ) این بالا پایین شدن ها اتفاق میافتد که باید مدارا کرد و سبد رابهینه نمود فروش کل وخروج اشتباه است .ضمنا از ورود پول وحجم معاملات نباید غافل شد درانها که اتفاق افتاده حمایت خواهدشد

نظر

• نوام چامسکی
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 3369

[QUOTE=negarminavi;602633]به نظر من عرضه های اولیه این روزها برای کارنامه سازی و افتخار کردن نیست،

به نوعی می خواهند بهره برداری کنند از این جوی که ناشی از فضای سیاسی بیانیه و توافق و ... به بورس القا میشه

البته به نظر من افزایش تعداد عرضه ها به منزله این هست که خودشون هم میدونن قیمت سهام موجود در بازار جای رشد نداره ! و نباید رشد کنه

به خاطر همین با این عرضه ها میخوان جایی برای ورود پولهای هیجانی جدید باز بشه

نکته جالب تر اینکه هیجانات سیاسی ناشی از اقدامات دولت روحانی در فضای دیپلماسی یعنی توافق ! ژنو یا همین بیانیه اخیر فقط روی بورس تاثیرات هیجانی داره !

در بازارهای دلار و مسکن و خودرو این هیجانات اصلا دیده نمیشه

در واقع باید گفت توی این مدتی که دولت روحانی سر کار اومده، بورس به مراتب بیشتر از سایر بازارهای دیگه فریب تدبیر ! رو خورده[/QUOTE]

سلام

خانم مینوی

بنظز میاد قسم خوردید هر اسمون ریسونی رو به حسن روحانی و تدبیر و بورس ربط بدید

از اول شروع میکنم

مگر عرضه اولیه افتخار داره و شانی است برای بورس

بنوعی میخوان بهره برداری کنن از فضای بیانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

که چی بشه /اینکه بورس شاخص اون بشه 90 هزار تا فردا میان میگن کار دولت حسن روحانی درست بوده

---------------------------------------------------------------------------------
                  منه سرمایه گذار نمیرم

پولم رو بذارم تو بانک و میام سهم با p/e4یا 5 میخرم با سود تقسیمی 90 درصد

این بهتر است یا همین شرکت که سود سازی اضافه ای نکرده و قیمتش 2 برابر بشه

تا اونوقت شما بیای بگی به به و چه چه حقوقی عرضه نکرد و میدونست سهم قیمتش میره

ببینید /هسته و قلب مرکزی بازار بورس برای تامین مالی شرکتها با مکانیزمی خاص درست شده

حالا بنظر شما شرکتها قیمت سهمشون متناسب بمونه خوبه

و شاخص هم عدد ی متناسب با ان باشه
                  ------------------------------
                  بورس برای سرمایه گذاری است و سود کردن در ان بطور کلی از این مکانیزم نه اینکه من نوعی

2 میلیون پول دارم و دوس دارم سهمی بخرم و قیمت سهم بعد از خرید من بشه 3 برابر

بنظر شما کدوم برای اینده بورس و منطق کلی ان مهم است

جای برای سرمایه گذاری و کسب سود از ان طریق با قیمتهای مناسب سهم

یا اینکه سهم فلان شرکت با p/eحداقل 50 با شاخص 120 هزار تایی

(اینکه خودشون میدونن و قیمت سهام موجود در بازار جای رشد نداره و نباید رشد کنه)

منظورت از خودشون چیه

سعید امامی و دار و دستشون که نیست /یا اینکه اطاق فکر در پناتگون که نیست

شما دیدگاه بسیار ساده و با ساده سازی بدتر از اون به مسایل

دنبال اثبات چی هستید

توری توطیه رو با پوست حونتون قبول کردید /تنها بخاطر اینکه با حسن روحانی مشکل دارید

و قتی همین توری تو طیه رو به اون کسانی که بهشون اعتقاد دارید بر میگردونیم

وا اسلاما سر میدید و امتا میگید

بنظرتون عرضه اولیه شبندرو شاوان و غیره با اون قیمت و رشد بعد از اان در دولت کریمه و فخیمه مد نظر شما ایا مصداق چه میتواند باشد

ایا من نوعی بخوام با تیوری توطیه به مسایل نگاه کنم

ایا شما تاب ان نگاه انتقادی را خواهید داشت

قطعن ان وقت روی به مسایل دیگر خواهید اورد و شروع به توجیه ان خواهید کرد

(با عرضه ها میخوان جایی برای ورود پولهای هیجانی باز بشه)

واقعا انسان نمیدونه بخنده به این مطلب شما یا گریه کنه //////////کل پول وارد هیجانی به هرضه اولیه مگه چقدر است که دولت بشینه برای اون اطاق فکر تشکیل بده

در حالی در دولت قبل 3000تا 3000 داشت هپولی میشد

مگر در روز عرضه اولیه چند تا سهم میدن که من نوعی سرمایه دار بیام برم تو صف تا چند تا سهم بگیرم

(نکته جالبتر تون )

هم نشان چی بذارم من

اینگار کل حاکمیت موافق توافق نیستن و حسن روحانی با دوز و کلک و ظرافتهای خاصی

داره بر کشورمون تحمیل میکنه و مردم چه بصورت غلنی و چه بصورت پنهان از اینکار اقای روحانی اعلام انزجار کردن

و میگن وا امتا و واسلاما
                  کویا چشماتتون رو بر واقعیت تحریما یستید و نکنه شما از فرماندهان ارتش و سپاه دلتون بیشتر برای مملکت سوخته که همه گی حمایت کردن
                  -------------------------------
                  (در بازار دلار و مسکن خبری نیست )

چی بگم و چی بنویسم

مگر قرار است با توافق ژنو مسکن و محل های ما از این توافق شاهد افزایش سود سازی و رفع تحریما با عث تسهیل در مراودات و کشایش

ارتباطات بین بانکی بشن که شاهد هیجان نیستیم

دلار هم با اینکه در دنیا بشدت تقویت شده ما شاهد کمترین نرخ رشد در این چند وقت از طرف بانک مرکزی و دولت بودیم

قابل توجه شما شاخص دلار 100هزار واحدی است و اگر شد تصویری هم از رشد اون در پست بعدی قرار میدم
                  -------------------------------------
                  در واقع بورس فریب چی رو خورده

مگر شما نوعی در بورس هم به عنوان خریدار و فروشنده هم عمل میکنید

من بشخصه ندیدم در این مدت /اگر جوابتون اری است
                  شما که میدونسیتید
                  چرا فریب حوردید

من کسانی رو میشناسن که از 15 دی ماه سال 92 برایند ماهانشون ریر 20 درصد سود نبوده /حالا عدی مردم نا اشنا وارد بورس شدن

و با نا اگاهی خودشون با عث زیانشون شدن تقصیر دولت است (قابل توجه شما سود من از 15 دی سال 92 در ماه ریر 20 درصد نبوده )
                  -----------------------------------------------------
                  /واما

ملت ما فریب اون ادمی رو خورد که برایخودش /ادعا میکرد

رکورد بیشتر ساعت پرواز با هلی کوپتر رو دارم و

تحریما هم کاغذ پاره ای بیش نیست

همون تحریما های که به تعبیر تمام عقلای قوم /کمر اقتصادی مملکت رو شکست

همان کسی که افتخارش این بود پاکترین دولت تاریخ است ولی فاسدترین دولت شد

همان کسی که نه ملت رو فریب داد و نه عرضه اولیه جرو افتخاراتش بود
                  ولی کل بورس رو قمار خونه میدانست

ایکاش در زمان گفتن ان حرف شما بودید و از کیاست و تدبیر اون سردار بی همتای ایرانی

غرلها میرسرودید

و قصیدها بر دیوارها مینوشتید

/اینم مینویسم یادگاری بمونه

دیگر ان دوران تاریک نیست / تفکر مرتخع و قرون وسطایی با تیوری توطیه برای خودش یار و اعوان دور خودش جم کنه

هر چند تفکر قرون وسطایی بدون حیات خلوت تحریما در ان دوران هم نمیتوانست به حیات خودش ادامه بدهد

متاسفم که چشمای خودتو بستی و نه تنها اقتصاد رو به سخره گرفتی

حتی اخلاق فردی رو ریز سوال بردی با انواع و اقسام اتهاماتی که داری هر روز ذیل هر پستت میرنی

تیوری توطیه یعنی من بهترین ادم روی زمین هستم و تفکر و منش بهترین است ولی عوامل و شیادهای هستن مخالف تفکر من که نه تنها از

نظز فکری مخالف من هستن از اون بدتر دارای مکنونات خبیث و کثیف و تجسم شیطان هم هستن

پس برای مقابله با اون

هر کاری بکنیم قابل ستایش و در نهایت قابل تقدیر است (هدف وسیله رو هم توجیه میکنه )

حتی اگر ما تنها باشیم نشان قدرت تفکر ماست و دیگران هنوز به ان بلوغ فکری

نرسیدن تا عمق مسایل رو درک کنن

تنها من میدانم و بس

امیدوارم روزی بشود که معامله گران بورس در فروما مطلب درج کنن نه اینکه مسایل خارج ار بورس در این فضاها عقده گشایی بشه

شبتون بخیر

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    اینها که از پارسال دارن میگن توافق تمام شد و تحریمها برداشته شد و ....
                    در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                    بنده جایی ندیده ام چنین صحبتی کرده باشند , !گفته اند که ماهیت تحریمها ترک برداشته است امااز پارسال نگفته اند توافق تمام شد و تحریمها برداشته شده است !
                    اگر لینک خبر و سخنی دارید که صحبت شما را تائید میکند لطفا به اشتراک بگذارید .....البته قبلا نیز این سئوال را از شما کرده بودم, که متاسفانه پاسخی نداده اید !!!
                    همانطور که حدس میزدم صحبت شما بدور از واقعییات , وجدان و انسانیت میباشد ...و متاسفانه مشابه اینطور جو سازی ها و فریبها و تخریب ها در گذشته تا حال باعث شد ملت ایران گرفتار یک دور باطل بشوند و زمینه برای خیانت کار ها مهیا باشد که نمونه ش یک انسان خائن و سادیسمی مانند احمدی نژاد که مملکت را لبه نابودی و ویرانی کشاند( و احتمالا با کیفیتی که ایرانی ها دارند در آینده نیز مشابهش ظهور خواهد کرد) , و حالا در این بین برخی کاسه لیسان و طرفداران به نوایی میرسند و متاسفانه اغلب جامعه به ورشکستگی و فلاکت دو چندان گرفتار میشوند !
                    اینطور است که برای رهایی از کذب و ریا و دورویی و خیانت ابتدا بایستی از خودمان شروع کنیم و امیدوار باشیم به جامعه سرایت کند و در مجموع به نفع آینده فرزندان این کشور مفلوک و توسری خور باشد ...وگرنه خودمان که در این کشور از دولتی سر احمدی نژاد ها و افراد مشابه جز دزدی و دروغ و فساد چیز دیگری ندیدیم !
                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• علیرضا110
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 113

نقل از سایت همسایه ( مثل اینکه بد نگفته):
                      مسلما باید تمام تحریم ها در همان روز امضا توافق نامه لغو شود وگرنه غرب با داشتن تقریبا تمام خبرگزاری ها و رسانه های جمعی، هر زمان که لازم باشد ناگهان جهان را پر می کنند از خبر " پیدا کردن یک لپ تاپ حاوی اطلاعات محرمانه جدید ! که بررسی آن شش ماه وقت نیاز دارد!" و یا خبر "اظهارات جدید یک نفر به نام شاهد D که اطلاعات فوق محرمانه ای درخصوص منابع هسته ای ایران در اختیار سی آی ا گذاشته لذا بررسی آن هشت ماه وقت می خواهد!! " در نتیجه تا تمام شدن بررسی ها راستی آزمایی نشده است! و غرب برای لغو تحریم ها وقت بیشتری نیاز دارد!

این کارهای دلقک وار بارها توسط آمریکا و غرب قبلا تکرار شده و در آینده هم تکرار می شود. لذا اصرار بر لغو تحریم ها دقیقا در همان روز امضای توافقنامه بسیار عمل و خواسته عاقلانه ا است که توسط آقای ریس جمهور هم بیان شده است.

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

اقایون داداشام که این بورس باس شماست یعنی بخشی اش واس شماست باید خدمتتون عرض کنم که از بحث های بیهوده پرهیز کنید
                        بازار دولتیه بورس ایران ان بازار علمی که شما فکر می کنید نیست
                        یک بازار بسیار نو پا و بسیار کوچک همراه با تنش های شدید برگرفته از موضوعات مختلف است...بازاری که با تصفیه اعتباری ها منفی شود بسیار ضعیف است
                        پس با علم به این موضوعات و پذیرش ریسک ان و بدون توجه به احمدی و روحانی در جاهای مناسب معامله کنید...
                        با حرف من و شما مملکت درست نمیشه

نظر

• m2020
                          عضو عادی
                          • May 2014
                          • 293

امیر بهرامی عزیز هزاران تشکر خیلی زیبا اومدی.... اگدر سرت عقل است این نکته امیر بس است.

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3237

​امیر جان سلام ، آقا کجایی؟ کم پیدا شدی! آقا یه نگاهی به وصنعت میندازی؟ راستش درصورت منفی فردا ، به نظر خاهن ، وصنعت گزینه های خوبی باشن ، مخصوصا اینکه وصنعت شرایط بنیادی خوبی داره و رشدی هم نداشتنداشته

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3237

آقا من یکی هیچگاه از گرفتن مشورتهای دوستانی که میدونم اهل مطالعه و بررسی هستند ، متضرر نشدم.

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                                ​امیر جان سلام ، آقا کجایی؟ کم پیدا شدی! آقا یه نگاهی به وصنعت میندازی؟ راستش درصورت منفی فردا ، به نظر خاهن ، وصنعت گزینه های خوبی باشن ، مخصوصا اینکه وصنعت شرایط بنیادی خوبی داره و رشدی هم نداشتنداشته
                                سلااااام ارادت...ما در استراحتیم
                                دادا با موبایلم سیستم ندارم الان دم دست...
                                داداش سود حاصل از سرمایه گذاری و فروشش رو ببین چطوریاست؟
                                سنگینی پورتفوش رو کدام گروهه؟
                                سرمایه اش و شناورش ؟
                                p/ e تحلیلی چند؟
                                ارزش ذاتی اش چقدر؟
                                اگر اینارو بزاریم کنار نمودار یک سهم از گروه سرمایه گذاری میتونیم نتیجه گیریه خوبی کنیم داداش...فردا بهت میگم

نظر

در حال کار...
                                X