جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali
    ستاره‌دار(64)
    • Mar 2011
    • 2536

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    شما به نمودار دلار چهل ساله نگاه کنید میبنید که بیشترین کاهش ارزش پول ملی مربوط به 10 سال اول انقلاب است که دلار از 7 تومان به 250 تومان رسیده یعنی 35 برابر شده
    در حالی که قیمت دلار در 10 سال گذشته فقط 10 برابر شده
    پس شرایط بدتر از 10 سال اول انقلاب نیست
    همگرایی شرایط نامناسب اقتصادی و سیاسی باعث شده تا شرایط فعلی نامناسبتر از دوره های قبل باشد
    با تشدید تحریم ها در ماه های اینده قطعا فعالیت شرکت های تولیدی داخلی با مشکل مواجه خواهد شد و شاخص های اشتغال نامناسب تر میشوند
    با افزایش بیکاری و کاهش میانگین درامد افراد و در مقابل افزایش قیمت ها ، قدرت خرید کاهش پیدا خواهد کرد

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      شما به نمودار دلار چهل ساله نگاه کنید میبنید که بیشترین کاهش ارزش پول ملی مربوط به 10 سال اول انقلاب است که دلار از 7 تومان به 250 تومان رسیده یعنی 35 برابر شده
      در حالی که قیمت دلار در 10 سال گذشته فقط 10 برابر شده
      پس شرایط بدتر از 10 سال اول انقلاب نیست

شاه سیاستش واردات بود و تقویت ریال

اصلا اجاره نداشت پول رو وارد کشور کنه

بهش کالا میدادن و باید هم ریال قوی میشد

اینقدر کالا وارد کرده بودیم که سال 54فقط یکمیلیارد دلار بابت تاخیر به کشتی ها دادیم

بعد ار انقلاب بخاط اینکه سیاست ما خودکفایی بود و عدم واردات

ریال تضعیف شد

//////////

بعد ار انفلاب

با افرایش حجم ریال خواستن اقتصاد بزرگتر بشه و چون سیاست توریع ثروت رو نداشتن

سعی کردن با افرایش ریال

بنوعی پول رو تو جامعه گسترش بدن

ار پدرهامون بپرسیم میگن

ریالی نبود تا بشه چیری خرید

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• Ali
        ستاره‌دار(64)
        • Mar 2011
        • 2536

اگر صادرات نفت به کمتر از 1میلیون بشکه برسد ، دولت در تامین هزینه ای حداقلی کشور با مشکل مواجه خواهد شد. و شرایط کلا متفاوت از شرایط فعلی خواهد بود
        افزایش نرخ ارز / کاهش تولید داخلی / افزایش بیکاری / کاهش درامد میانگین / کاهش قدرت خرید / مشکلات احتماعی و اخلاقی
        انشاا... که اینطور نشه
        بری من که تصورش هم ناراحت کننده است پس ادامه نمیدم.

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

در اصل توسط navasan پست شده است View Post
          اگر صادرات نفت به کمتر از 1میلیون بشکه برسد ، دولت در تامین هزینه ای حداقلی کشور با مشکل مواجه خواهد شد. و شرایط کلا متفاوت از شرایط فعلی خواهد بود
          افزایش نرخ ارز / کاهش تولید داخلی / افزایش بیکاری / کاهش درامد میانگین / کاهش قدرت خرید / مشکلات احتماعی و اخلاقی
          انشاا... که اینطور نشه
          بری من که تصورش هم ناراحت کننده است پس ادامه نمیدم.

مشکلی تو فروش نفت نیست

در حد 100هرارتا شاید ولی این ارقام بعیده

کسی نمیتونه نفت رو جایگیرین کنه و روابط کشورها هم با هم تنها روی اقتصاد تنها نیست

چین نمیاد 100درصد واسته به عربستان بشه

بعدش همون بلایی که امریکا سر ژاپن اورد سرش بیاره

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
            افزودن به لیست سیاه

روی اسم هر کسی بری این عبارت رو تیک بزنی

دیگه نوشتهاش رو نمیبنی

راحت هم میشی
            /:.Heart.:/
            نوام خان
            من اعلام جنگ ننمودم.گفتم یک تاپیک باز بنما. قلب نفرست و بدجنس بازی درنیاور لطفا.خودم گاهی هم مطالبت را میخوانم اما بلند است. یک اندکی اش حرف حساب می باشد اماجای حرف هم زیاد دارد. مانند اسمت که نوام چامسکی میباشد که او یک آدم اتئیست می باشد و افکارش علمی است اما شما به دعا باور داری. نمیگویم بد است میگویم شتر گاو پلنگی می باشد.نمیشود بخواهی مثل یک کسی علمی باشی بعد باورهایت صد درصد با علم او در تضاد باشد.چون می خواهی مثل او باشی که نام کاربری ات این می باشد.تازه مگر جو بازار جای دعا و ادعیه می باشد؟خب در مملکت هم همین وضع است. یا مثلا سپرده بانکی را گفته ای بی ریسک یا نمیدانم کم ریسک می باشد. این حرفت کجایش علمی می باشد.هرکس به حرفت گوش داده بود قبل از این وضع دیگر نابود گشته بود در این وضع.نگو منظورم خارج بود که خارج اصلا سودی نمی دهند اگر یک چیزی هم دستی نگیرند.یا مثلا یک روز میگویی بروید بخوانید.بعد می آیی میگویی یک سوم راهنمایی که دانشگاه نرفته و فلان مطلبش بهتر از اساتید مالی می باشد. این حرف شوفر تاکسی ها و آدم های بیسسواد و بناها می باشد و از ذهن علمی بعید می باشد گفتن اینچیزها.
            در تگزاس نفت خوانده ام. با احترام کل حرف های نفتی ات چرت می باشد. اگر ساکت و شوخ می باشم حمل بر بی سوادی ملت نگیر.آن وقت ها که دانشجو بودم در تگزاس یک استادی داشتیم میگفت عمدتا هرکس کتابخانه اش چاق تر باشد سوادش کمتر است. بی راه هم نمی فرمود.
            به سود گیری ات بخواهم بپردازم که در های وب مدتها سهمت بسته بود و تک سهم بودی و وقتی من حتی مرده ام روی تخت بی هوش بود سود می نمودم و شما سهامت بسته و مرده بود.
            حالا که معلوم شد مثل نوام چامسکی خیلی اهل دین و دیانتی بگویم که بزرگان دین اسلام گفته اند: هرکس کلامش زیاد باشد خطایش زیاد است و هرکس خطایش زیاد باشد.
            یک تاپیک بزن. من هم نمی بندم ات چرا که میخوانم نوشته هایت را.اما برای یافتن دو تا پست از آنها که جو بازار را می نویسند باید هی صفحه بزنم و وقتم را می گیرد
            با تشکر
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

صلوات بفرستید..
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                صلوات بفرستید..
                http://forums.boursy.com/showthread.php?t=349&page=882
                فکر میکنه من علت افت بازار هستم

متاسفانه من اخترام میذاشتم

و گذاشتم و وظیفه ام هست

ولی این بار چندم هست

نظری که روی سهما نداره

چون من گفتم بازار افت میکنه اومده اینجوری میگه

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                در این مدت که کش شلوار شاخص در رفته بود و تا زانویش آمده بود عده ای با اعصاب و روان جوانان و پیران بازی نمودند.البته بحث خوش صفتان و غیر زالوصفتان از این جدا می باشد که تحلیل خودشان را با خوش نیتی می گفتند. اما زالوصفتان بدانند کآنروزها که دلار 3700 تنبان بود مرد.این اصلاح زمانی هم صرف دوخت و دوز کش بهتر گشت و برخی بدذاتان و منفی نگران اگر خیلی ناراحت می باشند محکم کله هایشان را در دیوار تالار حافظ بکوبند.
                با تشکر
                مرگ بر زالوصفتان

p/eبازار در اوج خودش
                در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                از چه کس یا کسانی جرات نمی نمودی نوام خان؟ بگو تا من گوش و گوشهایشان را ببرم و بدهم گوشواره نمایند. شما که همیشه جراتت خوب می باشد.پسرم مملکت همه چیز چند برابر گشته است.چند وقتی نبوده ای حالا یک ریز داری منفی بافی می نمایی؟ نقدی؟میخواهی من هم یک نمودار بکشم و سقف شلوار شاخص را بالای حلقومش بنمایم؟ خوب است من هم آنهاکه خوانده ام هی بگویم و سر هم بنمایم تا بگویم درست میباشد؟منفی ها را صد بار گفتی.اخبار مثبت را بگو.من فقط به نظرم میرسد هر کس هی هر روز دایه مهربانتر از مادر میگردد نقد می باشد و سودها را نخورده است.
                با تشکر
                در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است
                http://forums.boursy.com/showthread.php?t=349&page=882

شما به دعا که هیچ به بنده خدا اعتقاد داری
                روری هم 10تا مرگ میفرستی

خودت که نمیخواهی بکشی

حتما خدا برات میخواد بکشه

متاسفانه تحلیل هم که نمیکنه

فقط دوست داری با افرادی باشن که بگن سهمت میره بالا

من تحلیل ام رو گذاشتم میتونستی ارش استفاده کنی

نکردی هم بمن ربطی نداره

فکر نکن با تحلیل من بازار بالا و پایین میشه
                دلار 400درصد رشد کرده همون پولت به دلار بود الان کلی جلو بودی

دیگه دنبال این و اون نمیافتادی چی میگن /:.yead.:/:.thumbsupsmileyanim

//////////////////////

بدبختی اینکه میگه میخوام نوشته های خانم مینوی رو بخونم

تو رو خدا مبینی

یک روز میگفت ایشون مرده یک روز میگفت فلان

مشکل اینکه گفتم شاخص افت میکتع

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1346

شما میتونی راه ایزج اکبری رو بری و با این گروه همراه بشی

/////////////////
                  سال های قبل هیچ وقت فدرت خرید مردم اینقدر افت نکرده بود

ما حتی تو اوج تحریمها بخاطر فروش نفت در قیمتهای بالای 100دلار

و داشتن ذخیره ارزی و کمک دولت با پرداخت 30میلیارد دلار به اقتصاد اجاره نداد تقاضا تو جامعه افت کنه

الان شرایط فرق داره

طبقه متوسط نابود شده و مردم دارن ریاضت میکشن

ریاضتی که تو چنگ و اوج تحریمها نکشیدن

//////////

پول خوبی اومده مهم اینکه تا کجا باید همراه بشیم

//////////////

من تحلیل ام اینکه تو بهترین حالت خساپا نمیتونه بالای 170و 180 بره

من راه خودمو میرم و تا اینجای کارم موفق بودم . زمان بهترین قاضیه تو این بازار و درس های خوبی به افراد میده . موفق باشی

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

...تریدر باید دور از جان دوستان...شبیه افتاب پرست باشه..چون بازار های ..مالی ایران..این..شکلیه..چون فضایاقتصادی..کشور با قلموی..مسولان.و قانون گذاران...هر روز رنگش متفاوت..میشه..
                    اگر قصد دارید در بازار بمانید و سود..کنید..حتما 30..40 درصد سبد را در این شرایط..میانمدتی انتخاب..کنید..البته...سهم هم باید درست انتخاب کرد...و با وسواس...چون بزودی...رکود..و..استرس های تبادلاتی هم داریم..
                    بازارهایی..که یه دست سرخپوش..میشه..و به صغیر کبیر رحم..نمیکنه...بهترین بازار ...برای انتخاب سهم..خوب در قیمت خوبه..
                    بنظرم..سهامداری با سهم هایی..کوچک..و..متوسط.. که فاند مناسب دارند..و هنوز بازار زیاد تو رادارش نداره...سودی خوب خواهد داد...
                    باید تا مدتهایی مدید بازار سوپر گاوی اخیر را به عنوان.خاطره فرض کرد...چون حداقل الان مشهوده..که نقدینگی از بازار تا حدودی خارج..شده...یه..مدت سهم های بزرگ فریز بشوند....سرمایه سیال...به سمت..سهم های کوچک..و..متوسط خواهد..رفت..که بنظرم..علائمی از این رفتار داره..دیده..میشه...
                    این اصل را هیچ وقت فراموش..نکنید حفظ سرمایه و سودها.....از همه چی..مهمتره...با وسواس خرید..کنید...چون بازار و تریدران فعلی با اغوش باز می فروشند...
                    خودم..از خودرویی ها خمهر ..خوساز..دارم...گروه..خودرو...سودی کف دسته..سهامدار..نمیگذارد...عموما..نوسانها..مقطعی..م ی دهند....طرف میگه فلان خودروساز 10 درصد قیمتش بره بال سودی 2 رقمی میسازه...پراید از 7 شد 22...اینا سودی نساختند..یعنی ساختند...و..برایش از قبل چاله..کنده بودند....
                    در تحلیل های سهم های بنیادی...حتما..میزان اثر پذیری از کاهش فروش..و اثرات تحریمی را هم..لحاظ..کنید...اینجوری ...با چند سناریو تحلیلی....بسیار بهتر...به..کنش ها احتمالی..واکنش نشان خواهید داد...

.
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                      ...تریدر باید دور از جان دوستان...شبیه افتاب پرست باشه..چون بازار های ..مالی ایران..این..شکلیه..چون فضایاقتصادی..کشور با قلموی..مسولان.و قانون گذاران...هر روز رنگش متفاوت..میشه..
                      اگر قصد دارید در بازار بمانید و سود..کنید..حتما 30..40 درصد سبد را در این شرایط..میانمدتی انتخاب..کنید..البته...سهم هم باید درست انتخاب کرد...و با وسواس...چون بزودی...رکود..و..استرس های تبادلاتی هم داریم..
                      بازارهایی..که یه دست سرخپوش..میشه..و به صغیر کبیر رحم..نمیکنه...بهترین بازار ...برای انتخاب سهم..خوب در قیمت خوبه..
                      بنظرم..سهامداری با سهم هایی..کوچک..و..متوسط.. که فاند مناسب دارند..و هنوز بازار زیاد تو رادارش نداره...سودی خوب خواهد داد...
                      باید تا مدتهایی مدید بازار سوپر گاوی اخیر را به عنوان.خاطره فرض کرد...چون حداقل الان مشهوده..که نقدینگی از بازار تا حدودی خارج..شده...یه..مدت سهم های بزرگ فریز بشوند....سرمایه سیال...به سمت..سهم های کوچک..و..متوسط خواهد..رفت..که بنظرم..علائمی از این رفتار داره..دیده..میشه...
                      این اصل را هیچ وقت فراموش..نکنید حفظ سرمایه و سودها.....از همه چی..مهمتره...با وسواس خرید..کنید...چون بازار و تریدران فعلی با اغوش باز می فروشند...
                      خودم..از خودرویی ها خمهر ..خوساز..دارم...گروه..خودرو...سودی کف دسته..سهامدار..نمیگذارد...عموما..نوسانها..مقطعی..م ی دهند....طرف میگه فلان خودروساز 10 درصد قیمتش بره بال سودی 2 رقمی میسازه...پراید از 7 شد 22...اینا سودی نساختند..یعنی ساختند...و..برایش از قبل چاله..کنده بودند....
                      در تحلیل های سهم های بنیادی...حتما..میزان اثر پذیری از کاهش فروش..و اثرات تحریمی را هم..لحاظ..کنید...اینجوری ...با چند سناریو تحلیلی....بسیار بهتر...به..کنش ها احتمالی..واکنش نشان خواهید داد...

.
                      سلام
                      صندوق پستی را بستی میثم؟
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        قیمت و تکنولوژی است که مصرف را کنترل می کند بقیه عوامل تاثیر زیادی ندارن ، به نظر دولت مقدمات کار دو نرخی شدن بنزین را در دست اجرا داره ........
                        با اینکه زنگنه همین دو روز پیش دو نرخی شدن بنزین رو تکذیب کرده بود !

و نوبخت هم گفته بودکه افزایش قیمت حامهای انرژِی در برنامه نیست !!!

اما امروز اعلام شد که وزارت نفت ! و ژنرالش !!! دو نرخی شدن بنزین رو قبول کردن !

ثبت نام کارت سوخت هم از فردا آغاز میشه !

البته الان که در همه جای دنیا داره بنزین ارزان میشه ! تو ایران میخواد گرون بشه !

ایران تابع معکوس دنیا !

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

البته الان که در همه جای دنیا داره بنزین ارزان میشه ! تو ایران میخواد گرون بشه !

ایران تابع معکوس دنیا !
                          اصولا با تکذیب اولیه قصد جا انداختن مطلب را دارن....اینطوری جلوگیری از سکته میکنن و عادی سازی را کلید می زنن.
                          بر فرض میگن بنزین 2000 تومانی شایعه است... در صورتیکه کسی تا به اون روز حرفی از بنزین 2 هزاری نزده....نگرانی خاصی نسبت به سلامت قلب و روان مردم دارن...خبر تلخ رو کم کم میگن!
                          فرض رو نوشتم...نه اینکه کسی الان بگه بله...نوشته بودن رسانه ها....
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

ایران تابع معکوس دنیا !

نظرت خانم مینوی رو میخواهی بخونی

بابت سهم هست

ایشو.ن هم داره همین نظرات روش مینویسه

چون من گفتم بازار افت میکنه

دیگه نمیتونی فحش بدی راحت بشی

هی میای اسمون ریسمون میکنی

/////////////

شکر خدا بازار ما یکطرفه هست و نمیشه ار فروش سهام سود کرد

انوقت معلوم نبود چی میشد

روری 20کشته میدادم تو فروم تلگرام

چرا نظرت مخالف صعود و رشد سهم هست

///////////////

خانم مینوی ببخشید
                            آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2018/11/26, 01:06.

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

نظر

• r a d i n
                                عضو جدید
                                • Nov 2018
                                • 5

همه اوضاع و احوال کانال ها و گروه های تلگرامی را می دانیم. قریب به اتفاق یا صادقانه نیست و اگر هم غرضی در نوشته هایشان نباشد ناخواسته سو گیری نسبت به دپوی سهام خودشان دارند.

حالا یک فردی مثل نوام میاد با یک نگاه بیطرفانه بازار را تحلیل می کند. بعضا نکاتی می گوید که باید آنها را با طلا نوشت.

شخصا علی رغم اینکه توانسته ام پس از چندین سال تلاش و تجربه به یک سیستم کارایی برای ترید در بورس ایران برسم ولی باز میام اینجا نوشته های ایشان را با هوس می خوانم.

نوام را فراری ندهید. بگذارید بنویسه
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/11/26, 09:28. دلیل: حذف نقل قول شامل بی‌احترامی

نظر

در حال کار...
                                X