جــــو بــــازار

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • Ali
    ستاره‌دار(۶۴)
    • اسفند ۱۳۸۹
    • ۲۵۳۶

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
    شما به نمودار دلار چهل ساله نگاه کنید میبنید که بیشترین کاهش ارزش پول ملی مربوط به ۱۰ سال اول انقلاب است که دلار از ۷ تومان به ۲۵۰ تومان رسیده یعنی ۳۵ برابر شده
    در حالی که قیمت دلار در ۱۰ سال گذشته فقط ۱۰ برابر شده
    پس شرایط بدتر از ۱۰ سال اول انقلاب نیست
    همگرایی شرایط نامناسب اقتصادی و سیاسی باعث شده تا شرایط فعلی نامناسبتر از دوره های قبل باشد
    با تشدید تحریم ها در ماه های اینده قطعا فعالیت شرکت های تولیدی داخلی با مشکل مواجه خواهد شد و شاخص های اشتغال نامناسب تر میشوند
    با افزایش بیکاری و کاهش میانگین درامد افراد و در مقابل افزایش قیمت ها ، قدرت خرید کاهش پیدا خواهد کرد

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • فروردین ۱۳۹۳
      • ۳۳۶۹

در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
      شما به نمودار دلار چهل ساله نگاه کنید میبنید که بیشترین کاهش ارزش پول ملی مربوط به ۱۰ سال اول انقلاب است که دلار از ۷ تومان به ۲۵۰ تومان رسیده یعنی ۳۵ برابر شده
      در حالی که قیمت دلار در ۱۰ سال گذشته فقط ۱۰ برابر شده
      پس شرایط بدتر از ۱۰ سال اول انقلاب نیست

شاه سیاستش واردات بود و تقویت ریال

اصلا اجاره نداشت پول رو وارد کشور کنه

بهش کالا میدادن و باید هم ریال قوی میشد

اینقدر کالا وارد کرده بودیم که سال ۵۴فقط یکمیلیارد دلار بابت تاخیر به کشتی ها دادیم

بعد ار انقلاب بخاط اینکه سیاست ما خودکفایی بود و عدم واردات

ریال تضعیف شد

//////////

بعد ار انفلاب

با افرایش حجم ریال خواستن اقتصاد بزرگتر بشه و چون سیاست توریع ثروت رو نداشتن

سعی کردن با افرایش ریال

بنوعی پول رو تو جامعه گسترش بدن

ار پدرهامون بپرسیم میگن

ریالی نبود تا بشه چیری خرید

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=۲۹۳۶

نظر

• Ali
        ستاره‌دار(۶۴)
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۲۵۳۶

اگر صادرات نفت به کمتر از ۱میلیون بشکه برسد ، دولت در تامین هزینه ای حداقلی کشور با مشکل مواجه خواهد شد. و شرایط کلا متفاوت از شرایط فعلی خواهد بود
        افزایش نرخ ارز / کاهش تولید داخلی / افزایش بیکاری / کاهش درامد میانگین / کاهش قدرت خرید / مشکلات احتماعی و اخلاقی
        انشاا... که اینطور نشه
        بری من که تصورش هم ناراحت کننده است پس ادامه نمیدم.

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • فروردین ۱۳۹۳
          • ۳۳۶۹

در اصل توسط navasan پست شده است مشاهده پست
          اگر صادرات نفت به کمتر از ۱میلیون بشکه برسد ، دولت در تامین هزینه ای حداقلی کشور با مشکل مواجه خواهد شد. و شرایط کلا متفاوت از شرایط فعلی خواهد بود
          افزایش نرخ ارز / کاهش تولید داخلی / افزایش بیکاری / کاهش درامد میانگین / کاهش قدرت خرید / مشکلات احتماعی و اخلاقی
          انشاا... که اینطور نشه
          بری من که تصورش هم ناراحت کننده است پس ادامه نمیدم.

مشکلی تو فروش نفت نیست

در حد ۱۰۰هرارتا شاید ولی این ارقام بعیده

کسی نمیتونه نفت رو جایگیرین کنه و روابط کشورها هم با هم تنها روی اقتصاد تنها نیست

چین نمیاد ۱۰۰درصد واسته به عربستان بشه

بعدش همون بلایی که امریکا سر ژاپن اورد سرش بیاره

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • مرداد ۱۳۹۴
            • ۱۵۴۲

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است مشاهده پست
            افزودن به لیست سیاه

روی اسم هر کسی بری این عبارت رو تیک بزنی

دیگه نوشتهاش رو نمیبنی

راحت هم میشی
            /:.Heart.:/
            نوام خان
            من اعلام جنگ ننمودم.گفتم یک تاپیک باز بنما. قلب نفرست و بدجنس بازی درنیاور لطفا.خودم گاهی هم مطالبت را میخوانم اما بلند است. یک اندکی اش حرف حساب می باشد اماجای حرف هم زیاد دارد. مانند اسمت که نوام چامسکی میباشد که او یک آدم اتئیست می باشد و افکارش علمی است اما شما به دعا باور داری. نمیگویم بد است میگویم شتر گاو پلنگی می باشد.نمیشود بخواهی مثل یک کسی علمی باشی بعد باورهایت صد درصد با علم او در تضاد باشد.چون می خواهی مثل او باشی که نام کاربری ات این می باشد.تازه مگر جو بازار جای دعا و ادعیه می باشد؟خب در مملکت هم همین وضع است. یا مثلا سپرده بانکی را گفته ای بی ریسک یا نمیدانم کم ریسک می باشد. این حرفت کجایش علمی می باشد.هرکس به حرفت گوش داده بود قبل از این وضع دیگر نابود گشته بود در این وضع.نگو منظورم خارج بود که خارج اصلا سودی نمی دهند اگر یک چیزی هم دستی نگیرند.یا مثلا یک روز میگویی بروید بخوانید.بعد می آیی میگویی یک سوم راهنمایی که دانشگاه نرفته و فلان مطلبش بهتر از اساتید مالی می باشد. این حرف شوفر تاکسی ها و آدم های بیسسواد و بناها می باشد و از ذهن علمی بعید می باشد گفتن اینچیزها.
            در تگزاس نفت خوانده ام. با احترام کل حرف های نفتی ات چرت می باشد. اگر ساکت و شوخ می باشم حمل بر بی سوادی ملت نگیر.آن وقت ها که دانشجو بودم در تگزاس یک استادی داشتیم میگفت عمدتا هرکس کتابخانه اش چاق تر باشد سوادش کمتر است. بی راه هم نمی فرمود.
            به سود گیری ات بخواهم بپردازم که در های وب مدتها سهمت بسته بود و تک سهم بودی و وقتی من حتی مرده ام روی تخت بی هوش بود سود می نمودم و شما سهامت بسته و مرده بود.
            حالا که معلوم شد مثل نوام چامسکی خیلی اهل دین و دیانتی بگویم که بزرگان دین اسلام گفته اند: هرکس کلامش زیاد باشد خطایش زیاد است و هرکس خطایش زیاد باشد.
            یک تاپیک بزن. من هم نمی بندم ات چرا که میخوانم نوشته هایت را.اما برای یافتن دو تا پست از آنها که جو بازار را می نویسند باید هی صفحه بزنم و وقتم را می گیرد
            با تشکر
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• mey
              عضو فعال
              • مهر ۱۳۹۳
              • ۴۴۴۴

صلوات بفرستید..
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • فروردین ۱۳۹۳
                • ۳۳۶۹

در اصل توسط mey پست شده است مشاهده پست
                صلوات بفرستید..
                http://forums.boursy.com/showthread.php?t=۳۴۹&page=۸۸۲
                فکر میکنه من علت افت بازار هستم

متاسفانه من اخترام میذاشتم

و گذاشتم و وظیفه ام هست

ولی این بار چندم هست

نظری که روی سهما نداره

چون من گفتم بازار افت میکنه اومده اینجوری میگه

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است مشاهده پست
                در این مدت که کش شلوار شاخص در رفته بود و تا زانویش آمده بود عده ای با اعصاب و روان جوانان و پیران بازی نمودند.البته بحث خوش صفتان و غیر زالوصفتان از این جدا می باشد که تحلیل خودشان را با خوش نیتی می گفتند. اما زالوصفتان بدانند کآنروزها که دلار ۳۷۰۰ تنبان بود مرد.این اصلاح زمانی هم صرف دوخت و دوز کش بهتر گشت و برخی بدذاتان و منفی نگران اگر خیلی ناراحت می باشند محکم کله هایشان را در دیوار تالار حافظ بکوبند.
                با تشکر
                مرگ بر زالوصفتان

p/eبازار در اوج خودش
                در اصل توسط امام قلی خان پست شده است مشاهده پست
                از چه کس یا کسانی جرات نمی نمودی نوام خان؟ بگو تا من گوش و گوشهایشان را ببرم و بدهم گوشواره نمایند. شما که همیشه جراتت خوب می باشد.پسرم مملکت همه چیز چند برابر گشته است.چند وقتی نبوده ای حالا یک ریز داری منفی بافی می نمایی؟ نقدی؟میخواهی من هم یک نمودار بکشم و سقف شلوار شاخص را بالای حلقومش بنمایم؟ خوب است من هم آنهاکه خوانده ام هی بگویم و سر هم بنمایم تا بگویم درست میباشد؟منفی ها را صد بار گفتی.اخبار مثبت را بگو.من فقط به نظرم میرسد هر کس هی هر روز دایه مهربانتر از مادر میگردد نقد می باشد و سودها را نخورده است.
                با تشکر
                در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است
                http://forums.boursy.com/showthread.php?t=۳۴۹&page=۸۸۲

شما به دعا که هیچ به بنده خدا اعتقاد داری
                روری هم ۱۰تا مرگ میفرستی

خودت که نمیخواهی بکشی

حتما خدا برات میخواد بکشه

متاسفانه تحلیل هم که نمیکنه

فقط دوست داری با افرادی باشن که بگن سهمت میره بالا

من تحلیل ام رو گذاشتم میتونستی ارش استفاده کنی

نکردی هم بمن ربطی نداره

فکر نکن با تحلیل من بازار بالا و پایین میشه
                دلار ۴۰۰درصد رشد کرده همون پولت به دلار بود الان کلی جلو بودی

دیگه دنبال این و اون نمیافتادی چی میگن /:.yead.:/:.thumbsupsmileyanim

//////////////////////

بدبختی اینکه میگه میخوام نوشته های خانم مینوی رو بخونم

تو رو خدا مبینی

یک روز میگفت ایشون مرده یک روز میگفت فلان

مشکل اینکه گفتم شاخص افت میکتع

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • شهریور ۱۳۹۰
                  • ۱۳۴۹

شما میتونی راه ایزج اکبری رو بری و با این گروه همراه بشی

/////////////////
                  سال های قبل هیچ وقت فدرت خرید مردم اینقدر افت نکرده بود

ما حتی تو اوج تحریمها بخاطر فروش نفت در قیمتهای بالای ۱۰۰دلار

و داشتن ذخیره ارزی و کمک دولت با پرداخت ۳۰میلیارد دلار به اقتصاد اجاره نداد تقاضا تو جامعه افت کنه

الان شرایط فرق داره

طبقه متوسط نابود شده و مردم دارن ریاضت میکشن

ریاضتی که تو چنگ و اوج تحریمها نکشیدن

//////////

پول خوبی اومده مهم اینکه تا کجا باید همراه بشیم

//////////////

من تحلیل ام اینکه تو بهترین حالت خساپا نمیتونه بالای ۱۷۰و ۱۸۰ بره

من راه خودمو میرم و تا اینجای کارم موفق بودم . زمان بهترین قاضیه تو این بازار و درس های خوبی به افراد میده . موفق باشی

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • مهر ۱۳۹۳
                    • ۴۴۴۴

...تریدر باید دور از جان دوستان...شبیه افتاب پرست باشه..چون بازار های ..مالی ایران..این..شکلیه..چون فضایاقتصادی..کشور با قلموی..مسولان.و قانون گذاران...هر روز رنگش متفاوت..میشه..
                    اگر قصد دارید در بازار بمانید و سود..کنید..حتما ۳۰..۴۰ درصد سبد را در این شرایط..میانمدتی انتخاب..کنید..البته...سهم هم باید درست انتخاب کرد...و با وسواس...چون بزودی...رکود..و..استرس های تبادلاتی هم داریم..
                    بازارهایی..که یه دست سرخپوش..میشه..و به صغیر کبیر رحم..نمیکنه...بهترین بازار ...برای انتخاب سهم..خوب در قیمت خوبه..
                    بنظرم..سهامداری با سهم هایی..کوچک..و..متوسط.. که فاند مناسب دارند..و هنوز بازار زیاد تو رادارش نداره...سودی خوب خواهد داد...
                    باید تا مدتهایی مدید بازار سوپر گاوی اخیر را به عنوان.خاطره فرض کرد...چون حداقل الان مشهوده..که نقدینگی از بازار تا حدودی خارج..شده...یه..مدت سهم های بزرگ فریز بشوند....سرمایه سیال...به سمت..سهم های کوچک..و..متوسط خواهد..رفت..که بنظرم..علائمی از این رفتار داره..دیده..میشه...
                    این اصل را هیچ وقت فراموش..نکنید حفظ سرمایه و سودها.....از همه چی..مهمتره...با وسواس خرید..کنید...چون بازار و تریدران فعلی با اغوش باز می فروشند...
                    خودم..از خودرویی ها خمهر ..خوساز..دارم...گروه..خودرو...سودی کف دسته..سهامدار..نمیگذارد...عموما..نوسانها..مقطعی..م ی دهند....طرف میگه فلان خودروساز ۱۰ درصد قیمتش بره بال سودی ۲ رقمی میسازه...پراید از ۷ شد ۲۲...اینا سودی نساختند..یعنی ساختند...و..برایش از قبل چاله..کنده بودند....
                    در تحلیل های سهم های بنیادی...حتما..میزان اثر پذیری از کاهش فروش..و اثرات تحریمی را هم..لحاظ..کنید...اینجوری ...با چند سناریو تحلیلی....بسیار بهتر...به..کنش ها احتمالی..واکنش نشان خواهید داد...

.
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• zorba
                      ستاره دار(۳)
                      • مرداد ۱۳۹۲
                      • ۴۰۰۹

در اصل توسط mey پست شده است مشاهده پست
                      ...تریدر باید دور از جان دوستان...شبیه افتاب پرست باشه..چون بازار های ..مالی ایران..این..شکلیه..چون فضایاقتصادی..کشور با قلموی..مسولان.و قانون گذاران...هر روز رنگش متفاوت..میشه..
                      اگر قصد دارید در بازار بمانید و سود..کنید..حتما ۳۰..۴۰ درصد سبد را در این شرایط..میانمدتی انتخاب..کنید..البته...سهم هم باید درست انتخاب کرد...و با وسواس...چون بزودی...رکود..و..استرس های تبادلاتی هم داریم..
                      بازارهایی..که یه دست سرخپوش..میشه..و به صغیر کبیر رحم..نمیکنه...بهترین بازار ...برای انتخاب سهم..خوب در قیمت خوبه..
                      بنظرم..سهامداری با سهم هایی..کوچک..و..متوسط.. که فاند مناسب دارند..و هنوز بازار زیاد تو رادارش نداره...سودی خوب خواهد داد...
                      باید تا مدتهایی مدید بازار سوپر گاوی اخیر را به عنوان.خاطره فرض کرد...چون حداقل الان مشهوده..که نقدینگی از بازار تا حدودی خارج..شده...یه..مدت سهم های بزرگ فریز بشوند....سرمایه سیال...به سمت..سهم های کوچک..و..متوسط خواهد..رفت..که بنظرم..علائمی از این رفتار داره..دیده..میشه...
                      این اصل را هیچ وقت فراموش..نکنید حفظ سرمایه و سودها.....از همه چی..مهمتره...با وسواس خرید..کنید...چون بازار و تریدران فعلی با اغوش باز می فروشند...
                      خودم..از خودرویی ها خمهر ..خوساز..دارم...گروه..خودرو...سودی کف دسته..سهامدار..نمیگذارد...عموما..نوسانها..مقطعی..م ی دهند....طرف میگه فلان خودروساز ۱۰ درصد قیمتش بره بال سودی ۲ رقمی میسازه...پراید از ۷ شد ۲۲...اینا سودی نساختند..یعنی ساختند...و..برایش از قبل چاله..کنده بودند....
                      در تحلیل های سهم های بنیادی...حتما..میزان اثر پذیری از کاهش فروش..و اثرات تحریمی را هم..لحاظ..کنید...اینجوری ...با چند سناریو تحلیلی....بسیار بهتر...به..کنش ها احتمالی..واکنش نشان خواهید داد...

.
                      سلام
                      صندوق پستی را بستی میثم؟
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • اردیبهشت ۱۳۹۲
                        • ۳۵۷۱۵

در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پست
                        قیمت و تکنولوژی است که مصرف را کنترل می کند بقیه عوامل تاثیر زیادی ندارن ، به نظر دولت مقدمات کار دو نرخی شدن بنزین را در دست اجرا داره ........
                        با اینکه زنگنه همین دو روز پیش دو نرخی شدن بنزین رو تکذیب کرده بود !

و نوبخت هم گفته بودکه افزایش قیمت حامهای انرژِی در برنامه نیست !!!

اما امروز اعلام شد که وزارت نفت ! و ژنرالش !!! دو نرخی شدن بنزین رو قبول کردن !

ثبت نام کارت سوخت هم از فردا آغاز میشه !

البته الان که در همه جای دنیا داره بنزین ارزان میشه ! تو ایران میخواد گرون بشه !

ایران تابع معکوس دنیا !

نظر

• zorba
                          ستاره دار(۳)
                          • مرداد ۱۳۹۲
                          • ۴۰۰۹

در اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پست

البته الان که در همه جای دنیا داره بنزین ارزان میشه ! تو ایران میخواد گرون بشه !

ایران تابع معکوس دنیا !
                          اصولا با تکذیب اولیه قصد جا انداختن مطلب را دارن....اینطوری جلوگیری از سکته میکنن و عادی سازی را کلید می زنن.
                          بر فرض میگن بنزین ۲۰۰۰ تومانی شایعه است... در صورتیکه کسی تا به اون روز حرفی از بنزین ۲ هزاری نزده....نگرانی خاصی نسبت به سلامت قلب و روان مردم دارن...خبر تلخ رو کم کم میگن!
                          فرض رو نوشتم...نه اینکه کسی الان بگه بله...نوشته بودن رسانه ها....
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • فروردین ۱۳۹۳
                            • ۳۳۶۹

در اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پست

ایران تابع معکوس دنیا !

نظرت خانم مینوی رو میخواهی بخونی

بابت سهم هست

ایشو.ن هم داره همین نظرات روش مینویسه

چون من گفتم بازار افت میکنه

دیگه نمیتونی فحش بدی راحت بشی

هی میای اسمون ریسمون میکنی

/////////////

شکر خدا بازار ما یکطرفه هست و نمیشه ار فروش سهام سود کرد

انوقت معلوم نبود چی میشد

روری ۲۰کشته میدادم تو فروم تلگرام

چرا نظرت مخالف صعود و رشد سهم هست

///////////////

خانم مینوی ببخشید
                            آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ ۱۳۹۷/۰۹/۰۵، ۰۱:۰۶.

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • فروردین ۱۳۹۳
                              • ۳۳۶۹

نظر

• r a d i n
                                عضو جدید
                                • آبان ۱۳۹۷
                                • ۵

همه اوضاع و احوال کانال ها و گروه های تلگرامی را می دانیم. قریب به اتفاق یا صادقانه نیست و اگر هم غرضی در نوشته هایشان نباشد ناخواسته سو گیری نسبت به دپوی سهام خودشان دارند.

حالا یک فردی مثل نوام میاد با یک نگاه بیطرفانه بازار را تحلیل می کند. بعضا نکاتی می گوید که باید آنها را با طلا نوشت.

شخصا علی رغم اینکه توانسته ام پس از چندین سال تلاش و تجربه به یک سیستم کارایی برای ترید در بورس ایران برسم ولی باز میام اینجا نوشته های ایشان را با هوس می خوانم.

نوام را فراری ندهید. بگذارید بنویسه
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ ۱۳۹۷/۰۹/۰۵، ۰۹:۲۸. دلیل: حذف نقل قول شامل بی‌احترامی

نظر

در حال کار...