جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد3
    عضو فعال
    • Aug 2014
    • 458

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
    دوباره دو روز منفی شد ناسزاها هم شروع شد ولی بقول دوستمون بعضی ها از این شرایط استفاده می کنند.بستگی داره کجا باشیم . البته جسارت نباشه اول خودم بیشتر ازهمه دوستان نیاز به بازنگری تو معاملاتم دارم .
    چند روز پيش در همين تاپيك دوستي لينكي از يك تحليگر گذاشته بود كه شنبه هفته پيش نوشته بود از دوشنبه صفهاي خريد عرضه ميشه در حالي كه بعضي ها فكر ميكردند بازار تا يك ماه قفله! چون شخصا از قبل هم نوشته هاي اون تحليگر رو دنبال ميكردم متوجه شدم ايشون چهارشنبه هم كه همه ميگفتند هرمز ارزش خريد نداره (از جمله خوده من!‌ با اينكه ميتونستم ولي خريدم زير 50هزارتا بود.) ايشون نوشته بود كه با چند كد خريد كرده! يعني در بازاري كه همه آه و ناله ميكنن داره روزي 5 درصد سود ميكنه!!!

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
      این کارا بود میده برادر من بدین خاطر میگم درو کردن
      به بالا اومدن سهم توجه شود
      دادا هیچ بویی نمیده...جز بوی نامردی...حرومخاری...........اونایی که با این حجم میفروشن...فعلا سمت خرید نمیرن با این ترکاری اقایون....بازار رو با فروششون به گند کشیدن
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• رامین حیاتی
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1321

مدتیه توی این بازار صف خرید ندیدیم/:.negaran.:/
        از بس دم رو عرضه میشه وسرمایه سرگردان زیاده ایرانی جماعت دلاله بورس هم شده دلال بازی امروز میخره فردا گرون تر بفروشه دوباره ارزون شد بخره پس فردا بفروشه
        همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
          چند روز پيش در همين تاپيك دوستي لينكي از يك تحليگر گذاشته بود كه شنبه هفته پيش نوشته بود از دوشنبه صفهاي خريد عرضه ميشه در حالي كه بعضي ها فكر ميكردند بازار تا يك ماه قفله! چون شخصا از قبل هم نوشته هاي اون تحليگر رو دنبال ميكردم متوجه شدم ايشون چهارشنبه هم كه همه ميگفتند هرمز ارزش خريد نداره (از جمله خوده من!‌ با اينكه ميتونستم ولي خريدم زير 50هزارتا بود.) ايشون نوشته بود كه با چند كد خريد كرده! يعني در بازاري كه همه آه و ناله ميكنن داره روزي 5 درصد سود ميكنه!!!
          سلام
          با اینکه من خیلی قبولش دارم ولی من هم نخریدم.
          کلا سمت چیزی که اوضاع مبهمی داشته باشد نمی روم. و خرید نمی کنم.
          ولو اینکه مطلع ترین و خیر خواه ترین آدم هم بیاید بهم بگوید بخر...

با خودم می گویم: روزی 5 درصد دارد می رود بالا، خوب بگذار برود. نوش جان کسانی که دارند. من که نمی دانم آن تو چه خبر است برای چه ریسک کنم؟
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام
            با اینکه من خیلی قبولش دارم ولی من هم نخریدم.
            کلا سمت چیزی که اوضاع مبهمی داشته باشد نمی روم. و خرید نمی کنم.
            ولو اینکه مطلع ترین و خیر خواه ترین آدم هم بیاید بهم بگوید بخر...

با خودم می گویم: روزی 5 درصد دارد می رود بالا، خوب بگذار برود. نوش جان کسانی که دارند. من که نمی دانم آن تو چه خبر است برای چه ریسک کنم؟
            کاملا موافقم......
            کافیه یه لحظه فولاد پشت سهم رو خالی کنه.....بعدش اوضاع خیلی خراب میشه اون موقع فقط رانت داران سریع خارج میشن و بقیه گیر میکنن

مهم اینه که دوستان خودشون تحلیل کنن......شاید تا یه مدت تحلیل هاتون درست در نیاد ولی کم کم خودتون یه پارچه استاد میشین
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• abnus
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 754

خب برگشتیم سر جای اول این هم از مذاکرات دیگه دنبال چه بهانه ای هستن.؟؟؟؟؟/:.zzzzzz.:/

نظر

• رامین حیاتی
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1321

مثل اینکه بازار داره یه چیزیش میشه

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

صندوق بازار به جای اینکه تو وصادر نفس فروشنده رو بگیره رنج میکشه...بعد..ول میکنه...بدتر میشه...نمیدونم کدوم اسبی بشت سیستمشونه
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

تاریخ خبر: 23/01/1394 | ساعت: 11:4|
                    یک کارشناس بازار سرمایه؛

عجولان بورس سرمایه از دست خواهند داد
                    تهران - ایرنا - یک کارشناس بازار سرمایه گفت: معمولا افراد غیرحرفه ای دچار هیجان می شوند لذا اگر در خرید سهم عجله کنند بخشی از سرمایه خود را از دست خواهند داد.
                    عجولان بورس سرمایه از دست خواهند داد
                    حامد ستاک روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، در خصوص وضعیت بازار سرمایه، افزود: افزایش بازار سرمایه درهفته های گذشته مربوط به امیدواری ناشی از انتشار بیانیه سوئیس است زیرا پیشتر تبعات نامطلوب تحریم ها بر بخش های مختلف فشارهایی را بر بدنه اقتصادی کشور وارد کرد و به تبع آن بورس دچار نزول شده بود.

به گفته وی، سرمایه گذاران پس از بیانیه سوییس به امید برچیده شدن تحریم ها و رونق فضای کسب و پیشه کشور اقدام به سرمایه گذاری در بازار بورس کردند.

وی با تاکید بر اینکه، سرمایه گذاری در بورس در شرایط رونق در اصل کار درستی است، اظهار داشت: البته ورود بدون مطالعه و هیجانی به بورس همواره با نزول مواجه می شود که این فراز و فرود فعالان با سابقه بازار سرمایه را دچار نگرانی نمی کند و معمولا افراد غیرحرفه ای دچار هیجان می شوند که در صورت عجول بودن بخشی از سرمایه خود را از دست خواهند داد.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: آنچه مهم و درست به نظر می رسد یک گام به جلو رفتن برای برچیده شدن تحریم ها می باشد که این موضوع موجب تغییر در انتظارات سرمایه گذاران از بازار بورس شده و همین تغییر در انتظارات، قیمت های ذاتی جدید را برای اوراق بهادار ایجاد خواهد کرد.

وی ادامه داد: اینکه بورس بعد از بیانیه سوییس باید وارد فرآیند صعودی می شد امری درست و بدیهی بود و از طرفی هیجانات پس از آن نیز به نوعی قابل پیش بینی بوده به طوری که مسولان بازار سرمایه نیز برای کنترل این هیجانات اقدام به عرضه های اولیه کردند که اتفاقی درست قلمداد می شود.

ستاک با بیان اینکه، در صورت توافق نهایی در موضوع هسته ای می توان با درصد اطمینان بالایی بازار صعودی برای سال 94 متصور بود، افزود: با توافق نهایی وضعیت بنیادی شرکت ها تغییر خواهد کرد و از طرفی با توجه به کنترل تورم در سال گذشته قانون گذاران می توانند نرخ سود سپرده های بانکی را کاهش داده و همین امر موجب ورود نقدینگی بزرگ به بورس می شود.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: در چند ماه آینده اثرات رفع تحریم ها در گزارشات تولید و عملیات شرکت ها متبلور می شود و همین امر فضای خوش بینی در خصوص بالارفتن سود شرکت ها را در پی دارد و در نهایت نیز قیمت ذاتی سهام بالاتر محاسبه می شود.

وی در پایان به سرمایه گذاران بورسی توصیه کرد با دید چهار تا پنج ماهه وارد بازار سرمایه شوند.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• seraj
                      ستاره دار(2)
                      • Feb 2012
                      • 2064

غپاک تو بازگشایی یه 4 + درصد خوشگل رنج کشیدند . نوش جونت حرفه ای
                      نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• محمد3
                        عضو فعال
                        • Aug 2014
                        • 458

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                        کاملا موافقم......
                        کافیه یه لحظه فولاد پشت سهم رو خالی کنه.....بعدش اوضاع خیلی خراب میشه اون موقع فقط رانت داران سریع خارج میشن و بقیه گیر میکنن

مهم اینه که دوستان خودشون تحلیل کنن......شاید تا یه مدت تحلیل هاتون درست در نیاد ولی کم کم خودتون یه پارچه استاد میشین
                        منم با شما مخالفم!
                        با اين جو مثبتي كه حقوقي ايجاد كرده اولين باري كه صف عرضه بشه خريدار زياد خواهد داشت و البته من خواهم فروخت ولي احتمال اينكه زور خريدارها بيشتر باشد هم صفر نيست. قطعا گير كردني در كار نخواد بود در اولين روز عرضه صف.
                        من قبلا روزانه بعد از ساعات معاملات حداقل يكي دو ساعت وقت ميذاشتم واسه سرچ و خواندن تحليل، تحليگران خبره. (هر تحليلگر يه مدت در واچ ليست باشه معلوم ميشه خبره هست يا نه!) و با نوسانات اين دو هفته اخير فهميدم بايد اين كار رو حتي بيشتر انجام بدم. ما اگر اشتباهاتمون رو قبول نكنيم و همه چيز رو حواله شرايط محيط و شانس كنيم، پيشرفتي نخواهيم داشت.

نظر

• رامین حیاتی
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1321

اثر توافق ژنو رو دیدیم لوزان هم دیدیم هیچ خبری نمیشه اقا جان
                          همگان یادشونه بعد توافق ژنو چی به سر بازار اومد وهنوز خیلی از سهم ها به قیمت قبلشون بازنگشتن
                          بهدشم با کمال پرو رویی اومدن گفتن حباب بوده که یهو شاخص 30000تا ریخت پایین

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                            صندوق بازار به جای اینکه تو وصادر نفس فروشنده رو بگیره رنج میکشه...بعد..ول میکنه...بدتر میشه...نمیدونم کدوم اسبی بشت سیستمشونه
                            پارسال هم در اون شرایط بازار همین کارو میکردند،

اون موقع هم گفتم اگر این خریداری که صف رو جمع میکنه هدفش واقعا جمع کردن صف و خرید سهم هست باید بشینه روی 4% منفی هرچی گذاشتن بخره و از اونجا تکون نخوره

اون موقع فروشنده کم کم میفهمه که اون طرف یکی میخواد پشت سهم رو ببنده، میره قیمت فروش رو بالاتر میذاره

اما اینها صف رو جمع میکنن، بعدش خریدار زود از 4% میکشه یهو روی 2-3% منفی !! فقط برای جو دادن !

نظر

• سلطان بورس
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 3373

این دولت خیانتی در حق این بورس کرد که هیچ دولتی نکرد . حتی همین احمدی نژاد که کلی دزدی کرد حداقل در حق بورس تا این حد خیانت نکرد
                              سال 92 از بس گفتن پولتون را بیارین تو بورس ، طرف نمیدونست سود چیه و مجمع و ... چیه فقط خرید
                              حالا همین افراد ناشی 1.5ساله پیر مارو درآوردن و بازار شده هیجانی و بدون تحلیل . سهام های بنیادی صف فروش و سهام های اما و اگر و زیان ده صف خرید !!!
                              زمانی که حقوقی ها میفروشن ملت در صف خرید میخرن . زمانی که حقوقی ها میخرن ملت در صف فروشن
                              رفتار بازار را که نگاه میکنم 90% هیچی سود نمیکنن . منم جز این 90% هستم که سود این ماه را از دست دادم :(
                              امروز هر چی حقوقی ها میخریدن مردم فقط میفروختن . این دولت و مسئولین بورس چرا دوست ندارن بورس خوب بشه نمیدونم !!!!
                              بعد از بیانیه لوزان دلار را 3100 داشتن میفروختن و امروز نزدیک 3400 !!!! بخاطر بودجه اجازه افت دلار ندادن و حتی دلار را دارن بالا میبرن . لعنت بر این ........

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                پارسال هم در اون شرایط بازار همین کارو میکردند،

اون موقع هم گفتم اگر این خریداری که صف رو جمع میکنه هدفش واقعا جمع کردن صف و خرید سهم هست باید بشینه روی 4% منفی هرچی گذاشتن بخره و از اونجا تکون نخوره

اون موقع فروشنده کم کم میفهمه که اون طرف یکی میخواد پشت سهم رو ببنده، میره قیمت فروش رو بالاتر میذاره

اما اینها صف رو جمع میکنن، بعدش خریدار زود از 4% میکشه یهو روی 2-3% منفی !! فقط برای جو دادن !
                                پول مفت دادن دست یک مشت احمق و نمیدونن باید چیکار کنن
                                اون از پارسال که با ایران خودرو بازار را 10 بار بالا پایین کردن . این هم از امسال که بجز خودرو بانک هم بهش اضافه شده
                                کارشون شده فقط حقه بازی . امروز مثلا حقوقی 100 تا دستور تجارت برای خرید میذاشت به تعداد یک میل . طرف فکر میکرد مخفی هست و 10 میل هست . ولی وقتی معامله میشد همون یک میل بود
                                اکثر سهام ها را فقط دارن دستکاری میکنن !!!! از کد حقیقی میدن به حقوقی و برعکس

نظر

در حال کار...
                                X